2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Teyzesinin güzeli merhabalar sana. Bizi cok endişendirdin. Hep iyi ol tammı yerinde mutlu huzurlu geliş büyü. Annem seni cok seviyor ve sabırsızlıkla seni bekliyor. Annenin karnında büyü yaramazlık yap ama anneciğini ve bizleri endişelendirme. Seni cook seviyorumm :))

rapor yazmadı cnm ya , dinlen bile demedi. ben çalışıyorum bütün gün masa başında oturuyorum. ayaklarımıda bir tabure ayarlayım da uzatayım bari, Crinone jel verdi

bana da rapor vermedi. Hoş zaten rapor verse de kullanamam işim çok yoğun ve iş yerimde kimsenin haberi yok hamile olduğumdan. kalp atışını duyana kadar da planlamıyorum açıklamayı. Bugün ilk progestanımı aldım 1 saat başım döndü. Şimdi de çok uykum geldi.İnş. sorunsuz çıkarırız şu 3 ayı.

Arkadaşım benim de doğum senden bir gün önce. bugün doktora gittim keseyi gördüm ama 1 haftaya ancak bebeği içinde görebiliriz dedi. endişe edecek bir şey yok inş. Vajinal ultrasonla baksaydı bebeği de görecekti ama gerek yok sabredeceğiz inş.

hayırlı olsun kucağınıza sağlıkla alın inşallah...ama yüzük kardeşliğine bayıldımmmmm

hangisinde çıktı. yani benim kürtaj sonrası üç ay sonra bir rapor da ondan bir şey çıkmadı. yani dr bunda bir şey yok dedi. ama tekrar gebe kaldığında iğneye başlarız sen günde bir defa coraspirin iç dedi. ama tabi ben hergün içmedim. içemedim..

o dediğim raporda mı çıktı senin kan pıhtılaşması sebebi diye?

saol cnm teşekkür ederim içim rahatladı biraz çok saolll iyiki warsınn iyiki burası varrrr allah razı olsun hepinizden ..beni 15 gün sonra çağırdı kalp atışlarını duymak için bu 15 günü burda sizlerle geçiricem yoksa kafayı yerimmm

kızz allah iyiliğini -iyiliğinizi versin..

teyzesin gülünü ben de öpüyorum.

bir sonraki kontrolü ne zaman verdi.

kesesini gören kalp atışını duyan arkadaşların gözleri aydın olsun kızlar bişey sorucam. Kafama takıldı. Ben daha faydalı olsun diye anneme yogrt mayalatıyorum iki haftadır, kendi ineği olan bi kadından süt alıp mayalıyo. Ama internette de pastorize edilmemeiş süt ve süt ürünleri tüketmeyin hamileyken diyo. Kafam karıştı :44: Eskiden pastörize mi varmış. Bi fikri olan var mı?? :26:

inşallah canım.. ben de daha söyleyemedim üstelik yeni başladım işe. yani onlar başta sormadılar bir şey demediler.. hiç konusu geçmedi. çünkü iş görüşmelerimde bin defa soruyorlardı. inşallah da sorun olmaz. neyse ben de daha önce düşük yaptığım için söylemek istemiyorum açıkçası.. progestanı dr mı önerdi.

evt cnm kan tahlillerine Lütfü Kırdar a gidiyorum , gülen tıp a gittim fakat Maltepe hastanesi içinde iyi yorumlar duyuyorum
Ben de maltepe bölge hastanesine gidicem:))))
Belki de seninle lütfi kırdarda karşılaşmışızdır:)))))))

Canım etmem mi evden bile çıkmıyorum ama işte sonrada hep kendimi dinliyorum

Bi sol kasığım bi sağ kasığım ağrıyo aklımakötü şeyler getiriyorum kendime kızıyorum sonra((
aklina kotu seyler getirme fazla yorulmamaya calis kasik agrisi oluyo normal ama sen yinede rahatsiz edici duzeydeyse doktora danis tatlim bebisinde sende iyisiniz insallah merak etme

merhaba güzel anne adayları :) inş ekim ayında hepimizin kucağında bebişlerimiz olur... bende meleğime hamileyim allah nasip ederse ekimde bende anne olucam. doktora giden varmı aranızda ben haftaya çarşamba gidicem ve kalp atışını duyabilirmiyiz acaba.

aklina kotu seyler getirme fazla yorulmamaya calis kasik agrisi oluyo normal ama sen yinede rahatsiz edici duzeydeyse doktora danis tatlim bebisinde sende iyisiniz insallah merak etme

canım aradm doktoru aman aman değil de ben o kadar kendmii dinliyorum ki acaba bişey olur mu neden ağrıyo bugun rahatım rabbime sığındım dua ettim rahatladım

hayirli cumalar canim amim insallah

sorma cnm ya, şu 3 ayımızı sıkıntı olmadan atlatsaydık hayırlısıyla, ben de söylemeyecektim ama 3 kişi öğrendi . Hiç istememiştim söylemeyi 3 aydan önce ama, tutamıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…