- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
merhaba teyzecikler biz geldik :)
annem sadece kesemi görebildi çünkü ben daha 10.8 mm bişeymişim :)
bir sonraki kontrolde kalp atışımı duyabilirmiş :)
ben 8 haftalık olana kadar annemle babamın görüşmesi yasakmış yüzük kardeşliği yapacaklarmış :)
Annem telefonunun kablosunu evde unuttuğu için ilk pozumu sizlerle paylaşamıyor ama en kısa zamanda paylaşacak :)
kocaman kocaman öpüyorum sizi ve diğer minik kardeşlerimi :)))
ayy çok tatlısın yamaşallah size
rapor yazmadı cnm ya , dinlen bile demedi. ben çalışıyorum bütün gün masa başında oturuyorum. ayaklarımıda bir tabure ayarlayım da uzatayım bari, Crinone jel verdi
kızlar keseyi gördük ama bebişi göremedik dr şuan erken dedi küçük o yüzden gözükmüyo dedi bi sorun yoktur dimi..bu durumu yaşayan war mı aramızda aklıma kötü getirmek istemiyorum ama göremeyincede içim rahat etmedi takılıo kafama
ben 8 haftalık olana kadar annemle babamın görüşmesi yasakmış yüzük kardeşliği yapacaklarmış :)
Annem telefonunun kablosunu evde unuttuğu için ilk pozumu sizlerle paylaşamıyor ama en kısa zamanda paylaşacak :)
İgne yada aspirin flan kullaniyomusun cnm? Yani muhtemelen 1 dusuk sonrasi arastirma yapmamislardir ama. Mesela bnde kan pihtilasmasi cikti sende de boyle bi durum var mi yoksa ilk gebeliklerde % 40 zaten bos gebelik olabiliyomus diye dr arastirma geregi duymadi mi?
Evet evet bu sefer insallah hepimizin bebisleri saglikli sihhatli olacak Allahim dualarimizi geri cevirmeyecek insallah:)
Arkadaşım benim de doğum senden bir gün önce. bugün doktora gittim keseyi gördüm ama 1 haftaya ancak bebeği içinde görebiliriz dedi. endişe edecek bir şey yok inş. Vajinal ultrasonla baksaydı bebeği de görecekti ama gerek yok sabredeceğiz inş.
canım benim tüp bebek ve ben de transferden beri crinone kullanıyorum, sıkıntı etme, kullanımı cok zor degıl. Ben 10. haftaya kadar kullanıcam. size düşük riski yüzünden mi veriyolar crinone u?
ben çok hafif bir lekelenme oldu dedim bunu verdi... aslında bu yada başka vermeseydide ben isteyecektim Rabbimin izniyle sağlama alsın diyeAllahım yavrularımız sana emanet
Bana da söylemediResmini verdi gonderdı aman canım onlar iyi olsun da dimi kalp atışını da gorsek de hayırlısıyla
bana söyledi mi acaba :26: hatırlamıyorum heyecandan , resmin üzerinde 9.lu bişey yazıyor ama omu acaba boyu
bana da rapor vermedi. Hoş zaten rapor verse de kullanamam işim çok yoğun ve iş yerimde kimsenin haberi yok hamile olduğumdan. kalp atışını duyana kadar da planlamıyorum açıklamayı. Bugün ilk progestanımı aldım 1 saat başım döndü. Şimdi de çok uykum geldi.İnş. sorunsuz çıkarırız şu 3 ayı.
Ben de maltepe bölge hastanesine gidicem:))))evt cnmkan tahlillerine Lütfü Kırdar a gidiyorum , gülen tıp a gittim fakat Maltepe hastanesi içinde iyi yorumlar duyuyorum
Bana resmini de vermedicanım benim tüp bebek ve ben de transferden beri crinone kullanıyorum, sıkıntı etme, kullanımı cok zor degıl. Ben 10. haftaya kadar kullanıcam. size düşük riski yüzünden mi veriyolar crinone u?
Bana da söylemediResmini verdi gonderdı aman canım onlar iyi olsun da dimi kalp atışını da gorsek de hayırlısıyla
Neyse Allahıma şükür iyi bebişlerimiz:)
aklina kotu seyler getirme fazla yorulmamaya calis kasik agrisi oluyo normal ama sen yinede rahatsiz edici duzeydeyse doktora danis tatlim bebisinde sende iyisiniz insallah merak etmeCanım etmem mi evden bile çıkmıyorum ama işte sonrada hep kendimi dinliyorum
Bi sol kasığım bi sağ kasığım ağrıyo aklımakötü şeyler getiriyorum kendime kızıyorum sonra((
Hepinize bebişinizle beraber çok güzel bir gün diliyoruz:)
aklina kotu seyler getirme fazla yorulmamaya calis kasik agrisi oluyo normal ama sen yinede rahatsiz edici duzeydeyse doktora danis tatlim bebisinde sende iyisiniz insallah merak etme
hayirli cumalar canim amim insallahGünaydınlar herkese. Cumanı mübarek olsun. Rabbim kazadan beladan korusun bebişlerimizi. Bugun doktora giden arkadaslarımız, hepinize sesleniyorum güzel güzel haberlerle gelin olurmu stres yapmak yok sizi bekliyorum ben burda meraklı meraklı. Dualarım sizinle canlarım
bana da rapor vermedi. Hoş zaten rapor verse de kullanamam işim çok yoğun ve iş yerimde kimsenin haberi yok hamile olduğumdan. kalp atışını duyana kadar da planlamıyorum açıklamayı. Bugün ilk progestanımı aldım 1 saat başım döndü. Şimdi de çok uykum geldi.İnş. sorunsuz çıkarırız şu 3 ayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?