Günaydın annecikler ve bebişleri :)) geldi yine Pazartesi. Hepimize iyi bir hafta diliyorum hemencecik geçer gider inşallah bu hafta :)
Günaydın kızlarrr hayırlı sabahlar :) Hayırlı mesailer :)
Herkese günaydın kızlar 😊 mutlu ve sağlıklı haftalar diliyorum herkese.
günaydın kızlar hayırlı sabahlar
Herkese günaydın. Sağlıklı, mutlu,huzurlu bir hafta olmasını dilerim...
günayyydınlar :)
Kızlar cuma günü internetten üçlü test sonucuma baktım.
Üç grupta da risksiz bölgede yazıyor..
Doktora da göstericem yine. Ama herhalde iyi çıktı. Allahıma şükürler olsun :)
Günaydın kızlar ve minnoş bebişler :) nasılsınız bakalım iyimisiniz inşallah iyisinizdir hepiniz. Biz iyiyiz çok şükür hepinize sağlıklı mutlu haftalar diliyoruz.
Kıyamamkum dökmek çok zor hamilelikten önce dökmüştüm ben de çok geçmiş olsun canım bol bol sıvı tüket
Şükürler olsun canım. Allah ailemizi başımızdan eksik etmesin. Onların bu zamanlarda yanımızda olduğunu bilmek bize büyük güç veriyo tabi. Onların verdiği güçle bir takım şeylerin üstesinden geliyoruz. Yaptırdığımız testler hep ihtimalleri söylüyo zaten, bu saatten sonra bebeklerimize zaten kıyamayız. Öncede kıyamazdım zaten, ne olursa olsun onlar bizim canımız. Çok şükür ki testler düşük riskli çıktı içimiz rahatladı. Onları kucağımıza aldığımız gün yaşadığımız en güzel, en duygulu gün olacak sanırım, şimdi bile düşününce duygulanıyoruzRabbim çok çabuk geçirsin günlerimizi, sağ salim kucağımıza alalım inşallah.
Ohh gözün aydın canım, darısı bizim başımıza inşallah, bu hafta 4lü testimiz var :18:
günaydın kızlaaarrrDün bütün gece rüyamda ultrasona girdim, cinsiyetini öğrenmeye çalıştık sürekli öğrenemeden uyandım Sanırım çok takıyorum kafama bu durumu, şu 4 gün geçse de artık görsek minnoşumuzu
Hiç merak etme. Ben hiç tedirgin olmadım sonuca bakarken bile. Allahıma emanet yavrularımız. Sağ salim doğacaklar hepsi de Allahın izniyle..
Kızlar ya benim akşam lekelenmem oldu tekrarşimdi kahverengiye dönüyor
gibi. Doktorumu arıcam birazdan olmadı gitcem dua edin çok korkuyorum çok ağladım akşam bebeğim iyidir inş
Bu arada aile hekimi benim için 7 mayıs saat 11e randevu oluşturmuş kızlar. İnternet sisteminde tesadüfen gördüm :)
Sanırım tetanoz aşısı yapacaklar bana :)
20. haftaya girmenin arefesi o gün :)))
Kızlar ya benim akşam lekelenmem oldu tekrarşimdi kahverengiye dönüyor gibi. Doktorumu arıcam birazdan olmadı gitcem dua edin çok korkuyorum çok ağladım akşam bebeğim iyidir inş
Amin canim benim Rabbim e sukurler olsun bizlere oyle buyuk mutluluklar nasip etti ki sonsuz hamdu senalar olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.insallah hepimiz hayirli saglikli kucagimiza alip buyuturuz bigun burada yaramazliklarindan bahsederiz gece uyutmadiklarindan insallah. Benim doktor 10 gun sonra kontrole gel sonrasinda ayda bir gelirsin dedi simdi muayne sonrasi 10 gun kontrol ucretsiz ya bu 10 gune muayne gunu de dahil mi oluyo
Bana da 20 mayısa randevu vermişlerdi tetanoz aşısı için. Benim gecikiyo mu yoksa?? Nerden öğrendin tam olarak bi de ben bakıyım oluşturmuşlar mı benim için de20 haftaya bi girseydik hayırlısıyla:)) İyice tatminsiz olduk. İlk haftalar 12 hafta bi olsaydı diyorduk hedefim gittikçe yükseliyo:)) 40 ı görmeden rahat etmicem anlaşılan:))
Kızlar ya benim akşam lekelenmem oldu tekrarşimdi kahverengiye dönüyor gibi. Doktorumu arıcam birazdan olmadı gitcem dua edin çok korkuyorum çok ağladım akşam bebeğim iyidir inş
Bende bi bakıyım bakalımİnternette hastane randevu sistemi var ya canım oradan bakıyorum. Ben gebelik polikliğine randevuma bakıcaktım ki onu da randevularımda gördüm :)
Ben de 20 bitse diyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?