2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar ve minnoş bebişler :) nasılsınız bakalım iyimisiniz inşallah iyisinizdir hepiniz. Biz iyiyiz çok şükür hepinize sağlıklı mutlu haftalar diliyoruz.

Günaydın annecikler ve bebişleri :)) geldi yine Pazartesi. Hepimize iyi bir hafta diliyorum hemencecik geçer gider inşallah bu hafta :)

Günaydın kızlarrr hayırlı sabahlar :) Hayırlı mesailer :)

Herkese günaydın kızlar 😊 mutlu ve sağlıklı haftalar diliyorum herkese.

günaydın kızlar hayırlı sabahlar

Herkese günaydın. Sağlıklı, mutlu,huzurlu bir hafta olmasını dilerim...

günayyydınlar :)

Günaydın tatlışlaarrr

Kızlar cuma günü internetten üçlü test sonucuma baktım.
Üç grupta da risksiz bölgede yazıyor..
Doktora da göstericem yine. Ama herhalde iyi çıktı. Allahıma şükürler olsun :)

Ohh gözün aydın canım, darısı bizim başımıza inşallah, bu hafta 4lü testimiz var :18:

Günaydın kızlar ve minnoş bebişler :) nasılsınız bakalım iyimisiniz inşallah iyisinizdir hepiniz. Biz iyiyiz çok şükür hepinize sağlıklı mutlu haftalar diliyoruz.

Günaydın canıımm, iyiyiz sen nasılsın?

Günaydın kızlaaarrr dün bütün gece rüyamda ultrasona girdim, cinsiyetini öğrenmeye çalıştık sürekli öğrenemeden uyandım sanırım çok takıyorum kafama bu durumu, şu 4 gün geçse de artık görsek minnoşumuzu

Aminnn inşallah...

Biz zaten seninle aşağı yukarı aynı anda doğum yapıcaz gibi :)))

Ohh gözün aydın canım, darısı bizim başımıza inşallah, bu hafta 4lü testimiz var :18:

Hiç merak etme. Ben hiç tedirgin olmadım sonuca bakarken bile. Allahıma emanet yavrularımız. Sağ salim doğacaklar hepsi de Allahın izniyle..

Bu arada aile hekimi benim için 7 mayıs saat 11e randevu oluşturmuş kızlar. İnternet sisteminde tesadüfen gördüm :)
Sanırım tetanoz aşısı yapacaklar bana :)
20. haftaya girmenin arefesi o gün :)))

evet çok takıyoruz bende senin gibiydim :) ama öğrenince geçio hepsii :)) allah gönlünüze göre versin canım inş öğrenirsin gittiğinde

günaydın hanımlar,
dün kontrolümüz vardı. 14+3 müş yavrum. 2 hafta sonra 3 lü test ve cinsiyeti öğreneceğim inşallah.
rabbim cümlemizin evlatlarına sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

kızlar hepimize gunaydın.
gunumuz aydın, bebeklerimiz sağlıklı huzurlu olsun bu hafta da inşallah!
stressiz bir hafta olsun inşallah!
ben işten ayrılacağım.ama ne zaman bilemiyorum.cok mutluyum vallahı.
çekemiodum yemin ederim.
bir an evvel bitsin bu zulüm:)))

Kızlar ya benim akşam lekelenmem oldu tekrar şimdi kahverengiye dönüyor

gibi. Doktorumu arıcam birazdan olmadı gitcem dua edin çok korkuyorum çok ağladım akşam bebeğim iyidir inş

Dualarımız seninlee hayırlı haberlerle gel canım benim

Günaydın herkese

Bu arada aile hekimi benim için 7 mayıs saat 11e randevu oluşturmuş kızlar. İnternet sisteminde tesadüfen gördüm :)
Sanırım tetanoz aşısı yapacaklar bana :)
20. haftaya girmenin arefesi o gün :)))

Bana da 20 mayısa randevu vermişlerdi tetanoz aşısı için. Benim gecikiyo mu yoksa?? Nerden öğrendin tam olarak bi de ben bakıyım oluşturmuşlar mı benim için de 20 haftaya bi girseydik hayırlısıyla:)) İyice tatminsiz olduk. İlk haftalar 12 hafta bi olsaydı diyorduk hedefim gittikçe yükseliyo:)) 40 ı görmeden rahat etmicem anlaşılan:))

Son düzenleme:
Kızlar ya benim akşam lekelenmem oldu tekrar şimdi kahverengiye dönüyor gibi. Doktorumu arıcam birazdan olmadı gitcem dua edin çok korkuyorum çok ağladım akşam bebeğim iyidir inş

Canım Allah korusun, esirgesin bebeğini.İnşallah bunu da sağlıkla atlatacaksın, moralini bozma lütfen, inşallah bir sorun yaşanmayacak...

Cumartesi gittiysen haftaya pazartesi günüde dahil kontrol hakkın olur canım o günden sonra yeni muayene ücreti başlar

Son düzenleme:

İnternette hastane randevu sistemi var ya canım oradan bakıyorum. Ben gebelik polikliğine randevuma bakıcaktım ki onu da randevularımda gördüm :)
Ben de 20 bitse diyorum :)))

Kızlar ya benim akşam lekelenmem oldu tekrar şimdi kahverengiye dönüyor gibi. Doktorumu arıcam birazdan olmadı gitcem dua edin çok korkuyorum çok ağladım akşam bebeğim iyidir inş

canım geçmiş olsun seninle bizim kaderimiz bir ben 3 gündür iğne kullandım bugün hapa başladım bakalım inşallah senınde bişeyın yoktur ii haberlerle dönersin bize dualarımız seninle haber bekliyorum

Merhaba anneler nasılsınızzzz

biz iyiyiz miniğimle henüz kıpırtılarını hissedemesemde kızımla konuşmak onun iyi olduğu hissini veriyor bana rahatlatıyor beni
dün kızıma ilk kez küçük bi hediye aldık çok şeker kız elbiseleri ya zor tuttuk kendimiziiii :)

bu arada kızlar 2 haftadır karnım net çıkmış olmasına rağmen hiç kilo almadım ve aksine bu hafta 500 gr verdim :26: Allah'tan cuma günü bebeğimi gördüm yoksa kızım gelişmiyor mu diye endişelenecektim ama o iyi çok şükür. almak istemiyorum ama verincede şaşırdım

gunaydinn guzel ekim annecikleri
nasilsiniz bakalim bebisleriniz nasil
herkesin keyfi yerindedir insalah
ya ben bisey sorucam bebislerinizin hareketlerini hisseymeye basladiniz mi
ben arada bir kipirtilar hissediyoru sanki ama acaba kuruntu mu yapiyorum
acele mi ediyorum :)
ne zormus bu acemi annelik sabirsizlik :)

İnternette hastane randevu sistemi var ya canım oradan bakıyorum. Ben gebelik polikliğine randevuma bakıcaktım ki onu da randevularımda gördüm :)
Ben de 20 bitse diyorum :)))
Bende bi bakıyım bakalım Benim doktor randevuma daha 3 hafta var, geçmiyor günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…