2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar artık oğluşuma alışveriş yapmaya başladık size aldığım kıyafetlerin bir kısmını paylaşmak istedim :) dün aldıklarım tlfda yok onlar kaldı :)) her çıktığımda kıyafet alırsam ben dolap yetmez bebişimeee

kizlar göğüs ucunda küçük beyaz bişeyler var bunlar nedir? olan varmi?

Selam,benim bildiğim onlar olması gereken birşey süt bezelerini hazırlıyormuş galiba.Yine de doktora sor tabii bende daha olmadı ama ara ara sızlıyorlar:)
Bebişlerimize bol bol süt olsun da inşallah:)

Caninm kizin hayirli olsun bende 15.ci haftama gircem daha 1 kilo aldim ama karnin sanki 6 aylik gibi buyudu

canım bende de var hiç bir fikrim yok ne olduklarına dair .Çok da zor temizliyorum yapışık gibi tam çıkaramıyorum sanki.tecrübeli anneler bir aydınlatırsa.
Buarada selamlar herkese.hala bebeğimi hiç hissetmiyorum .Dün de hem ishal oldum hem de kustum ,çok kötü bir pazar günüydü.

Merhaba ekim anneleri:)
Benim sizlere birkaç sorum olacak beni aydınlatırsanız çok sevinirim.Söylemesi ayıp benim büyük tuvaletim çok koyu renk olmaya başladı eskiden böyle değildi acaba hamilelikle mi alakalı yoksa kötü bir durum mu vardır acaba? Birde tetanoz aşısı bazıları ol dedi bazıları olma dedi doktorum tavsiye etmiyorum dedi birkaç kişiye sordum 30 yaş üstüne düşük tehlikesi olabilir dediler (yaşım 29) kimileri ol muhakkak dedi ne yapıcam ben ya?

Tavsiyelerinizi bekliyorum:)

canım içinde demir bulunan bir ilaç kullanıyorsan o dışkının rengini koyu yeşil veya siyaha boyuyor...

demir kan ilacı alıyormusun? alıyosan o rengini koyulaştırıyor

Bande de var canim ne oldugu hakkinda da en ufak bi fikrim yok:) ama
Normal bisey sanirim:)

Onlar hamilelikte çıkıyor canım benimde var korkulcak bisey degil

bende de çıkmaya başladı minik beyaz şişlikler...sanırım süt salgılayacak hücreler falan oluşuyor o yüzden...

Güle güle giysin oğlun
ben daha hiçbirşey almadım oğluma başlarsam kendimi durduramam büyük ihtimal:)) artık alayım bende ama havalar biraz ısınsın da eminönüne gideyim bari:)

Caninm kizin hayirli olsun bende 15.ci haftama gircem daha 1 kilo aldim ama karnin sanki 6 aylik gibi buyudu

sağol Allah razı olsun canım :)
ben toplam 2,5 kiloya yakın almıştım 12 hafta bittiğinde ama 2 haftadır benimde karnım artık dışardan hamile olduğumu belli edecek şekilde çıktı fakat almak yerine kilo verdim toplam 1.800 gr almışım bulundum şimdi :) sende iyi az almışsın

haklısın valla insan görünce dayanamıyor hepsini almak istiyor bizde öyleyiz her dışarı çıktığımızda ister istemez ayağımız bizi bebek mağazalarına götürüyor :)

Bu arada çok güzeller oğluşunun cicileri güle güle giydirmek nasip etsin Rabbim

canım içinde demir bulunan bir ilaç kullanıyorsan o dışkının rengini koyu yeşil veya siyaha boyuyor...

demir kan ilacı alıyormusun? alıyosan o rengini koyulaştırıyor

Kızlar alıyorum evet ayy hiç aklıma gelmemişti gerçekten.Normal birşey o zaman korktum bende ya.Sağolun kızlar iyi ki burası var valla yoksa düşünsenize devamlı doktoru aramak zorunda kalacaktık

Canim demir ve kan ilaci kullaniyorsan onlar yapiyo tetanos asisina gelince benim 3.cu cocugum olcak 2 sindede olmadim bundada olmicam doktoruma sormustum mecbur degilsin demisti hastanemiz hijydn konusunda guvenilir demisti 20 haftamda saglik ocagina gidip imzs verip olmicam bu arada yasim 32 ama yas gurubunda risk oluyormu bilmiyorum simdide ayni doktoruma gidiyorum hastanesini degistirdi suanda calistigi hastane daga hijyen geldi bana.

Cok guzellerr gule gulee giydirmek nasi olsunn insallah canimm:)

Bbeğin güle güle, sağlıkla kullansın inşallah canım.Hepsi çok güzeller...

Güle güle giysin oğlun
ben daha hiçbirşey almadım oğluma başlarsam kendimi durduramam büyük ihtimal:)) artık alayım bende ama havalar biraz ısınsın da eminönüne gideyim bari:)

hepinize çok teşekkür ederim kızlar insan gerçekten tutamıyo kendini hepsinden almak istiyosun annemde kızıo israfa giriyo bu kadar yapma daha şimdiden başladın dedi. haklı ama elimizde değil dün eşimle direk e-bebek mağazasına gittik. ayağımız bizi bebek mağazalarına götürüyor. eğitici oyuncaklara varana kadar inceledik :) beni gören diodur delimi bunlar ne daha şimdiden baktıklarına bak die :))) ama kızlar çok güzel bi duygu bu yaşadığımız erken davranıyoruz ama inşallah sonunda hepimizin yüzü güler....

İlk hamilegimde abartip cok yiyodum ve 25 kilo aldim bide bacaklarim sisti aynen sumo gurescileri gibiydim bi burnumla dudaklarim vardiki sorma kaynanam derdiki burnunu kesip kavurma yapsak bikisi doyar diyodu cok sismistim ama dogumdan kusa bisure sonra eski formuma dondum.lkinci hamileligimde daha tecrubeli oldum ve 15 kilo aldim yine doğumdan kisa sure sonra verdim kilomu ama sezeryan oldugu icin birazda karin kaldi ama olsun sagliklilar ya en onemlisi o.suanda iyi gidiyorum daha 1 kilo aldim ama onumde daha 6 ay var bakalım nasil olcak.kiloyu dert edenlerden degilim tabiki ilk hamilegimde cok problem etmistim ama kilolar gidince artik dert etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…