kızlar artık oğluşuma alışveriş yapmaya başladık size aldığım kıyafetlerin bir kısmını paylaşmak istedim :) dün aldıklarım tlfda yok onlar kaldı :)) her çıktığımda kıyafet alırsam ben dolap yetmez bebişimeee
Eki Görüntüle 1090940 Eki Görüntüle 1090941
kizlar göğüs ucunda küçük beyaz bişeyler var bunlar nedir? olan varmi?
Caninm kizin hayirli olsun bende 15.ci haftama gircem daha 1 kilo aldim ama karnin sanki 6 aylik gibi buyuduMerhaba anneler nasılsınızzzz
biz iyiyiz miniğimle henüz kıpırtılarını hissedemesemde kızımla konuşmak onun iyi olduğu hissini veriyor bana rahatlatıyor beni
dün kızıma ilk kez küçük bi hediye aldık çok şeker kız elbiseleri ya zor tuttuk kendimiziiii :)
bu arada kızlar 2 haftadır karnım net çıkmış olmasına rağmen hiç kilo almadım ve aksine bu hafta 500 gr verdim :26: Allah'tan cuma günü bebeğimi gördüm yoksa kızım gelişmiyor mu diye endişelenecektim ama o iyi çok şükür. almak istemiyorum ama verincede şaşırdım
kızlar artık oğluşuma alışveriş yapmaya başladık size aldığım kıyafetlerin bir kısmını paylaşmak istedim :) dün aldıklarım tlfda yok onlar kaldı :)) her çıktığımda kıyafet alırsam ben dolap yetmez bebişimeee
Merhaba ekim anneleri:)
Benim sizlere birkaç sorum olacak beni aydınlatırsanız çok sevinirim.Söylemesi ayıp benim büyük tuvaletim çok koyu renk olmaya başladı eskiden böyle değildi acaba hamilelikle mi alakalı yoksa kötü bir durum mu vardır acaba? Birde tetanoz aşısı bazıları ol dedi bazıları olma dedi doktorum tavsiye etmiyorum dedi birkaç kişiye sordum 30 yaş üstüne düşük tehlikesi olabilir dediler (yaşım 29) kimileri ol muhakkak dedi ne yapıcam ben ya?
Tavsiyelerinizi bekliyorum:)
Benim sizlere birkaç sorum olacak beni aydınlatırsanız çok sevinirim.Söylemesi ayıp benim büyük tuvaletim çok koyu renk olmaya başladı eskiden böyle değildi acaba hamilelikle mi alakalı yoksa kötü bir durum mu vardır acaba? Birde tetanoz aşısı bazıları ol dedi bazıları olma dedi doktorum tavsiye etmiyorum dedi birkaç kişiye sordum 30 yaş üstüne düşük tehlikesi olabilir dediler (yaşım 29) kimileri ol muhakkak dedi ne yapıcam ben ya?
Bande de var canim ne oldugu hakkinda da en ufak bi fikrim yok:) ama
Normal bisey sanirim:)
Onlar hamilelikte çıkıyor canım benimde var korkulcak bisey degil
Caninm kizin hayirli olsun bende 15.ci haftama gircem daha 1 kilo aldim ama karnin sanki 6 aylik gibi buyudu
canım içinde demir bulunan bir ilaç kullanıyorsan o dışkının rengini koyu yeşil veya siyaha boyuyor...
demir kan ilacı alıyormusun? alıyosan o rengini koyulaştırıyor
Cok guzellerr gule gulee giydirmek nasi olsunn insallah canimm:)
Bbeğin güle güle, sağlıkla kullansın inşallah canım.Hepsi çok güzeller...
Güle güle giysin oğlun
ben daha hiçbirşey almadım oğluma başlarsam kendimi durduramam büyük ihtimal:)) artık alayım bende ama havalar biraz ısınsın da eminönüne gideyim bari:)
haklısın valla insan görünce dayanamıyor hepsini almak istiyor bizde öyleyiz her dışarı çıktığımızda ister istemez ayağımız bizi bebek mağazalarına götürüyor :)
Bu arada çok güzeller oğluşunun cicileri güle güle giydirmek nasip etsin Rabbim
sağol Allah razı olsun canım :)
ben toplam 2,5 kiloya yakın almıştım 12 hafta bittiğinde ama 2 haftadır benimde karnım artık dışardan hamile olduğumu belli edecek şekilde çıktı fakat almak yerine kilo verdim toplam 1.800 gr almışım bulundum şimdi :) sende iyi az almışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?