2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bbeğin güle güle, sağlıkla kullansın inşallah canım.Hepsi çok güzeller...

Cool nerelerdesin sen, merak ediyordum seni? İYi misiniz canım, bebişle aranız nasıl?:) Randevuya da az kaldı, heyecan başladı mı yine?

ayıptır söylemesi ben de bugün farkettim. internetten araştırdığıma göre aldığım demir ilaçlarının etkisiymiş. sen de demir hapı kullanıyorsan ondan olabilir. bir diğer sebep de gısa zehirlenmesiymiş. ama zehirlenmiş olsak hele de hamileyiz kesin istifra durumları olurdu zaten.
bir de 12. haftadan sonra düşük riski çok azalır. endişe etme. ama yine de dikkat et. ben çalışıyorum. eve gider gitmez ayağımı havaya kaldırıp hemen yatıyorum. gece de sol tarafıma doğru uyuyorum ki kan dolaşımı daha rahat çalışssın ve çocuk daha rahat etsin ve daha iyi beslensin.

Güle güle kullanın inşallah, çok tatlılar:) Ben hala kendime kıayfet bakıyorum ya:) nerde gebelik butiği görsem gözüm orda, kızımla fena kapışıcaz biz galiba:)

Ben de 17 mayista gidecegim tam 20 hafta 3 gunluk olacak ogluslarimiz:))

Nasıl böyle denk getirdik :)))))))))
6. aya girmiş oluyoruz işte :)))
Ben cinsiyeti değişir diye korkuyorum pipisini net görmemize rağmen. Şoka girerim öyle bir şey olursa.

bende de çıkmaya başladı minik beyaz şişlikler...sanırım süt salgılayacak hücreler falan oluşuyor o yüzden...

Merhabalar,

Ben de hamilelikte 16. haftamdayım. Yarın doktor randevum var, hayırlısı. Bende bahsettiğiniz bezeler henüz çıkmadı. Ama gebelik kitabından okuduğuma göre meme ucu çevresinde bu sivilcemsi şeyler göğüs ucunu emzirme döneminde koruma için oluşuyormuş. O kısımlardan yağ salgısı olması muhtemelmiş. Yarın doktoruma da danışırım ama kitapta bu bölgeyi tahriş etmeden temizlemek için suyla silmek yeterli diyordu sanırım.

Bir de buraya ben de kayıt olmak istiyorum ama özelden mesaj hakkım henüz dolmamış. Ya da denedim beceremedim :) Bilgilerimi foruma yazmam yeterli olur mu?

Güle güle kullanın inşallah, çok tatlılar:) Ben hala kendime kıayfet bakıyorum ya:) nerde gebelik butiği görsem gözüm orda, kızımla fena kapışıcaz biz galiba:)

amin inşallah teşekkür ederim canım. valla düğünümüz var haftaya ben daha gidip bakamadım kendime fırsat buldukça bebek mağazalarına giriyorum :) bide sana benzerse prenses kapışırsınız canım :)))

Kizlar neguzel cogunluk cinsiyeti ogrenmis bende carsamba gunu gidicem insallah ogrenirim 2 kizim var bunuda herkes erkek gibi duruyo dedi bizde kendimizi erkek diye sartlandirdik tabikide saglikli olması herşeyden onemli ama 2 kizim var bide erkek olsa iyi olur diyoruz ama hayirlisi

SAğolun demir hapından kesin yine de doktora kontrole gidince sorarım ama zehirlenme olsa çıkardı şimdiye kadar aman Allah kimseye vermesin.
Benimde doktorum aşı için öyle dedi evde doğum yapmıyacaksın nasılsa hastane de de birşey olmaz dedi.bakalım şimdi doktor değiştiricem bakalım o ne diyecek.Bu arada bende genelde soluma yatıyorum ama arada sağa da kayıyorum kulağım ağrıdı hep aynı yere yatmaktan ama bebişlerimiz iyi olsunda

Kızlar ya benim akşam lekelenmem oldu tekrar şimdi kahverengiye dönüyor gibi. Doktorumu arıcam birazdan olmadı gitcem dua edin çok korkuyorum çok ağladım akşam bebeğim iyidir inş

Geçmiş olsun canım ama niye ağladın o kadar burda birçok kişi duyduk 6 aya kadar kanma hatta kısmi regl gören, birşey olmaz inşallah. İçine kurt düşerse en yakın hasataneye bi gidip görünün, böyle sıkma kendini lütfen

Allah gönlünüze göre versin, sağlıklı hayırlı olsun inşallah:)

İnşallah hayırlı ve sağlıklı olur ve gönlünden geçen olur inşallah.. Erkek olursa ablalarının kıymetlisi olur ne güzel:)
Cinsiyeti öğrenince yaz hemen merak ederiz

Ben de 17 mayista gidecegim tam 20 hafta 3 gunluk olacak ogluslarimiz:))

Nasıl böyle denk getirdik :)))))))))
6. aya girmiş oluyoruz işte :)))
Ben cinsiyeti değişir diye korkuyorum pipisini net görmemize rağmen. Şoka girerim öyle bir şey olursa.

Sizin gününüz de aynı, cinsiyet de aynı maşallah:) Ben ve Glprenses de öyleyiz ama bizim doktorumuz da aynıymış meğer, keyifli oluyor böyle:)
Değişmez artık canım ya, şimdiki cihazlar çok iyi artık, bizim kız bile 14.haftada göstermişti kendini, erkeklerin değişme ihtimali daha düşük, fizyolojik olarak çok zor:))))

Ben şimdiden iki elbise aldım bile, karnım şişerse hemen bulamam diye şimdiden bakınıyorum:) gebelik süresince kendimi süsleyim, sonra minnoşa çalışırım artık, şimdiden piyasadaki model ve aksesuarlara bakıyorum zaten:)

Ben şimdiden iki elbise aldım bile, karnım şişerse hemen bulamam diye şimdiden bakınıyorum:) gebelik süresince kendimi süsleyim, sonra minnoşa çalışırım artık, şimdiden piyasadaki model ve aksesuarlara bakıyorum zaten:)

canım ben bebeğimin cinsiyetini öğrendim Erkek listeye eklersen sevinirim

merhaba arkadaşlar bende 2 haftadır internete girmiyorum şehir dışına annemin yanına gittim internette yoktur şimdi evime geldim topik almış başını gitmiş cinsiyetler öğrenilmiş bende 3 gün önce öğrendim oğlum oluyorrr. Bir kızım var birde oğlum olacak rabbimin izniyle. Tabiki en büyük duam sağlıklı akıllı hayırlı evlat ama erkek olunca da ayrı bir sevindim rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla doğurmayı nasip etsin

Teyzeler biz doktordan geldik hersey yolunda şükür sonunda bizde cinsiyetimizi ögrendik Oğlumuz olacak insAllah

kızlarrrrr hepinize merhabalarrrrr... ben de 17+1 haftalık hamileyim.kızım olacak hayırlısıyla:):) çok şükür her sey normal gidiyor. bu zamana kadar miğde bulantısı vb. yaşamadım.rahat bir gebelik yaşıyorum aslında. benim tek problemim cok evhamlıyım. hep bebeğime bir şey olcak diye korku yaşıyorum. otobüse biniyorum mesela cok zıplıyorrr eyvah başlıyorum felakat seneryolarına. bir de bu donem sola yatmak lazımmış ona takıldım. yatamıyorum tam olarak rahat oalmıyorum genelde sırt ustu yatıyorum bacaklarımın altına yulsek yastık koyup bole yatınca bebeğe kan gıtmezse zarar gelebılırmıs butun gece dıken ustundeyım don oyana buyana kafayı yıyorum bana akıl verın neden hep saçma seyler düşünüyorum. bu bendemı var bıtek sızlerde yasaıyormusunuz? ne yapmam lazımmmmm

İnşallah hayırlı ve sağlıklı olur ve gönlünden geçen olur inşallah.. Erkek olursa ablalarının kıymetlisi olur ne güzel:)
Cinsiyeti öğrenince yaz hemen merak ederiz

Teşekkür ederim canim doktordan cikinca hemen yazicam allah herkesin gonlune gore versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…