2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar Merhabalar, dün başım ne işler geldi Rabbim beterinden korusun Amin ... akşam lavaboya gittim peçeteye çok az pembe renkte leke olduğunu gördüm
Hemen doktorumu aradım , devam ederse bir doktor önerdi oraya görün dedi. Çok şükür devam etmedi sadece o kadar dı ,ama ben koşturarak gittim . Gittiğim doktor o kadar iyiydi ki her yerini tek tek gösterdi, çok ılımlıydı hiçbir şey yok dedi şükürler olsun ... Cinsiyetini biliyor musun dedi onu bile söyledi kızımın :) Bügün de sağlık ocağına gittik aşımızı olduk , şimdi iyiyim aslında dün de iyiydim ama o pembe peçeteye nereden geldi hala anlamış değilim .

evet sevgili başak burcu kocam da ailesine çok değer veriyor, evcimen bir eş Allah'a şükür:)

Çatlak kremini çok araştırdım en sonunda lierac kremine karar verdim çok iyiymiş, sipariş verdim bakalım nasıl sonuç alacam:)

Teyzeler biz doktordan geldik hersey yolunda şükür sonunda bizde cinsiyetimizi ögrendik Oğlumuz olacak insAllah

tebrik ederim kızlar bende erkek annesiyim diolar ya erkek senesi diye hakketten erkek senesi sanırım. oğluşlar aldı başını gidior erkek de evlat kız da rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

Canım bir kere sen ne yaparsan yap, Rabbim alırsa yapabileceğin bir şey yok. Bu yüzden dua etmeli gerisini Allah'a bırakmalısın. Çünkü senin bu hislerinin bebeğe faydası yerine zararı olur. Bol bol dua et, Kuran oku. Arada çook sıkılırsan İnşirah suresini de okuyabilirsin.
Allah'a emanet et, rahatla...

Kabızlık var mıydı? Makattan da gelmiş olabilir.

tebrik ederim kızlar bende erkek annesiyim diolar ya erkek senesi diye hakketten erkek senesi sanırım. oğluşlar aldı başını gidior erkek de evlat kız da rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Evet ya bende öyle dedim demekki erkek senesi ailedede 5 kadar hamile var 4ü erkek :)

Hayırlı olsun kızın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:) Bende senin gibiydim en başlarda belki senin kadar değildim ama hep bir düşünce oluyordu kafamda sonra bir arkadaşım dedi ki Allah verdi Allah alır yapma böyle düşününce haklı tabii böyle olunca hiçbir önlem almadan olmaz ama bu kadar dikat edince de sakınan göze çöp batar derler Allah korusun.Ben aman dikkat et diyenlere birşey olmaz diyip rahat davranıyorum artık.Sende bu düşünceleri at kafandan Allah'a emanet de kendine dikkat et yeter.Hep mutlu şeyler düşün kucağına alacağını sağlığını neler yapacağınızı olumsuzları at kafandan.İlk dimi senin de doğal de atlatıcam de yeter.Maşallah tak birde

Teyzeler biz doktordan geldik hersey yolunda şükür sonunda bizde cinsiyetimizi ögrendik Oğlumuz olacak insAllah

Damlacim benide eklermisin sehir istanbul yas 32 cocuk sayisi 3.cu yolda sat 15 ocak dogum 10 ekim

Cool nerelerdesin sen, merak ediyordum seni? İYi misiniz canım, bebişle aranız nasıl?:) Randevuya da az kaldı, heyecan başladı mı yine?

İyiyim tatlım, bu aralar işler o kadar yoğun ki,sabah girip günaydın diyorum ve bir daha giremiyorum maalesef

Ama çok şükür iyiyim canım,çok teşekkür ederim sorduğun içiğn.Takip edebildiğim kadarıyla izliyorum sizi :)

Evet canım bu cumartesi öğreneceğiz inşallah cinsiyeti.Aslında ilk merak ettiğim bebeğim iyi mi, 1 aydır göremeyince tedirgin oluyorum.İnşallah dr önce sağlıklı der,sonra da cinsiyeti söyler

Çok sevindim cnm gözün aydın ,hep hayalimde 1 kız , 1 erkek var benimde Rabbim gönlümüze göre versin .

Gözün aydın cnm , çok sevindim

canım rabbim sağlıkla kızını doğurmayı nasip etsin. İlk gebelikte ve özelliklede zor elde ettiysen bu tür duygular yaşaman çok normal bende ilk gebeliğimde öyleydim neredeyse bacaklarımı kısarak yürürdüm bebeğim düşer diye :) dediklerinin çoğunu hissettim ama inan bu endişelerin boşuna bebeklerimiz o kadar güçlü ki inanamazsın rabbime emanet et bebeğini ve rahat olmaya çalış inan yatış pozisyonu, beslenme falan hepsi boş rahat ol hamileliğin tadını çıkar çünkü bebek doğunca düşünmeye bile zaman bulamıycan :) Ben bu dediklerimi 2. gebeliğimde yapıyorum rahat oluyorum inan bazen hamile olduğumu unutuyorum Ultrasona girince meleğimi görünce içimi bir mutluluk kaplıyor. Sonra hop tekrar normal yaşam çünkü bir kızım var o zaten beni benden alıyor melek melek 2. meleğimde doğacak bağrıma basacağım allah herkeze bu mutluluğu yaşatsın

hayırlı olsun kızlar Rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin hepimize

İnşallah değişmez canım. Çünkü hep oğlum diyorum o da bana karşılık veriyor pıt pıt :) Babası da çok seviyor oğlunu :) Onunla balık tutacaklar daha :))))))))

Siz hangi hastaneye gidiyorsunuz bakıyım :) Glprenses bana yakın oturuyor, merak ettim sizi :)

Hayırlı olsun çok sevindim ama sen sevinmedin mi ki. Böyle bi cümleyle geçiştirdin :/
Detaylarını anlatmak yok mu :)

Çok sevindim cnm gözün aydın ,hep hayalimde 1 kız , 1 erkek var benimde Rabbim gönlümüze göre versin .

Gözün aydın cnm , çok sevindim

teşekkürler canım ben hep sağlıklı hayırlı evlet olsun dedim ama bir kız bir erkek bende çok istiyordum hele babası nasıl mutlu oldu anlatamam kaç gündür mutluluktan ağzı kulaklarında geziyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…