2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
teşekkürler canım ben hep sağlıklı hayırlı evlet olsun dedim ama bir kız bir erkek bende çok istiyordum hele babası nasıl mutlu oldu anlatamam kaç gündür mutluluktan ağzı kulaklarında geziyor :)

Ben de çok mutlu oldum inan adınıza , Rabbim sağlıkla sıhatle kavuştursun inş. hepizin evlatlarını

Daha önce söyledim sana Gülen tıpa gidiyoruz :)

dün akşam aynı şeyleri bende yaşadım canım ya lavaboda nasıl ağladım anlatamam bir iki damla benden de geldi ama akıntımda değildi aklım çıktı buna rağmen bende doktoru aradım hemen yerleşme döneminde bile yaşamadım kanama bide tam kırmızı gelince ama benimkide rahim ağzında ufak bi zedelenme tahriş gibi bişey olmuş içeriyle bebekle ilgili bişey değilmiş ağızda olan bi sıkıntı hamdolsun 2 damladan sonra dünden beri bişey yok ama yinede korkumdan yatıyorum sabahtan beri Rabbim sağ salim meleklerimize kavuştursun bizi bir daha böyle korkular yaşatmasın

Hayırlı olsun çok sevindim ama sen sevinmedin mi ki. Böyle bi cümleyle geçiştirdin :/
Detaylarını anlatmak yok mu :)
sevinmezmiyim O kadar bekledim öğrenmek için pek inanamıyorum şuan bana hep erkek gibi geliyordu kendimi alıstırmışım kız dese şasırirdim hatta :) boyumuz kilomuz haftasına gòre iyi dedi birde sevindigim nokta ultrasona göre 4 gün kücuktu şimdi normal tarihine dönmüş gerçi doktorlar bunu pek önemsemiyor
Çok sevindim cnm gözün aydın ,hep hayalimde 1 kız , 1 erkek var benimde Rabbim gönlümüze göre versin .

Gözün aydın cnm , çok sevindim
Aminn Teşekkürler kızlar sonunda ögrenebildik sağolun :)

teşekkürler canım bu sene erkek senesi galiba çoğunluk erkek

sanırım öyle topikte erkekler aldı başını gidiyor :) benimde çevremde 4 hamileyiz benimkiyle birlikte 3 ü kız 1 i erkek sadece bu senenin nadir kızlarıda benim çevremde heralde

Merhaba :) Hiç kafana takmadan hamileliğin tadını çıkarman lazım , Rabbim korusun olacak olsa ne kadar sakın sanda olur , sen tedbirini al , taktiri Rabbim e bırak olur mu cnm

evet canım 7 yıllık evlıyım 2 senedır ıstıyorduk ve sonunda elde ettık cok sukurr cok uzun bır tedavi sürecim olmadı ama sonuçta bekledim korkularım sinirlerimi bozuyor başka bır seye yaramıyor farkındayım ama kafamdan atamıyorum. bılıyorum ALLAH ım verdi ona emenet meleğim de işte içime düşüyor bu korkular haklısın tadını çıkarmam lazım aslında ınsallah hepımız sag salım kavuşuruz meleklerımıze:)

İyi olmana sevindim canım, arada bir gelmeye çalış, çok alıştık birbirimize, göremeyince merak ediyorum. Orjinal tespitlerinden de mahrum kalıyoruz:))
Bebişin iyidir inşalalh annesi çokaz kaldı bir hafatya kadar hissedersin inşallah, o zaman o kendi sana iyi olduğunu söyleyecek, bizimki bugün kıpır kıpırdı, herkes bu kadar oynamaz normalde diyor ama ben bu bizimle onunla aramaızda diyorum içimden, kızım annesini üzmüyor, merak ettirmiyor çok şükür.
Bu aralar iyi dinle kendini, otururken hep sırtını yasla,göbişin dışa doğru dursun, uzanırken de bacaklarını ultrasondaki gibi uzat bakalım tetikte olalım seninki için bu hafta:)

kızlarr 12.2 de buyuk ıhtımal erkek olan bebegım bgun 16+0 da arastrma hastanesınde bacaklarını kapatmıs gostermedı ozele gıttık ardından ordada kıza benzıyor demesınmı ole kafam karıstıkı off yaaaa.onu gecelım moralım cok bozuk bebegımın beynınde 3 mm kıst cıktı zamanla gecer buyuk ıhtımal dedıler ama agladım kafam hep orda suan ya gecmezse ne olacak

Bazen iç çamaşırdan falan da gelebiliyor renk canım. Korkma bak çok şükür bir şey yok :)

Okudum balık yorumlarınız, maşallahınız var :)) Alah oğlunuzla da nasip etsin inşallah:)Ben Kartaldayım ama Maltepeye Gülen Tıpa gidiyoruz, dragosta.

Daha önce söyledim sana Gülen tıpa gidiyoruz :)

Söylemiştin doğru :)))))
Napıyım kız unutuyorum artık :/
Hatta orada doğum yapılmıyor mu demiştin yanlış mı hatırlıyorum. Doğumu başka hastanede olacaktın sanırım..

Doktorlar bu ileri geri meselesini hiç önemsemiyorlar. Benim bebişim de 1 hafta önden gidiyor ama doktor bunu dillendirmiyor bile :))))))) Demek ki bebişlerimiz normal adet gününe göre gidecek ilerleyen zamanda. Seninki normal gününe gelmiş bile maşallah paşaya :)

Hafta sonu kanama haberini okudum çok geçmiş olsun cnm , geçecek inş her şey normale dönecek Rabbim oğluşunun yardımcısı olsun

Okudum balık yorumlarınız, maşallahınız var :)) Alah oğlunuzla da nasip etsin inşallah:)Ben Kartaldayım ama Maltepeye Gülen Tıpa gidiyoruz, dragosta.

Ben de kartalda oturuyorum :)
Böyle üç kişi nasıl da komşu çıktık ya :)))
Ben de oraya gelseydim beraber gidip gelirdik
Ben avicenna umut hastanesine gidiyorum. Doktorumu çok sevdim. Onunla doğum yapıcam

evet insanı en çok korkutan tam kırmızı kanama endişelenmekte çok haklısın neyseki sorun yokmuş senin adına çok sevindim çok şükür ben kanama yaşamadım yaşayanlar için zor bir durum rabbim onlara ekstra güç kuvvet sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…