hayırlı olsun kızlar Rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin hepimize
teşekkürler canım ben hep sağlıklı hayırlı evlet olsun dedim ama bir kız bir erkek bende çok istiyordum hele babası nasıl mutlu oldu anlatamam kaç gündür mutluluktan ağzı kulaklarında geziyor :)
İnşallah değişmez canım. Çünkü hep oğlum diyorum o da bana karşılık veriyor pıt pıt :) Babası da çok seviyor oğlunu :) Onunla balık tutacaklar daha :))))))))
Siz hangi hastaneye gidiyorsunuz bakıyım :) Glprenses bana yakın oturuyor, merak ettim sizi :)
Kızlar Merhabalar, dün başım ne işler geldi Rabbim beterinden korusun Amin ... akşam lavaboya gittim peçeteye çok az pembe renkte leke olduğunu gördüm
Hemen doktorumu aradım , devam ederse bir doktor önerdi oraya görün dedi. Çok şükür devam etmedi sadece o kadar dı ,ama ben koşturarak gittim . Gittiğim doktor o kadar iyiydi ki her yerini tek tek gösterdi, çok ılımlıydı hiçbir şey yok dedi şükürler olsun ... Cinsiyetini biliyor musun dedi onu bile söyledi kızımın :) Bügün de sağlık ocağına gittik aşımızı olduk , şimdi iyiyim aslında dün de iyiydim ama o pembe peçeteye nereden geldi hala anlamış değilim .
sevinmezmiyim O kadar bekledim öğrenmek için pek inanamıyorum şuan bana hep erkek gibi geliyordu kendimi alıstırmışım kız dese şasırirdim hatta :) boyumuz kilomuz haftasına gòre iyi dedi birde sevindigim nokta ultrasona göre 4 gün kücuktu şimdi normal tarihine dönmüş gerçi doktorlar bunu pek önemsemiyorHayırlı olsun çok sevindim ama sen sevinmedin mi ki. Böyle bi cümleyle geçiştirdin :/
Detaylarını anlatmak yok mu :)
Aminn Teşekkürler kızlar sonunda ögrenebildik sağolun :)Çok sevindim cnm gözün aydın ,hep hayalimde 1 kız , 1 erkek var benimde Rabbim gönlümüze göre versin .
Gözün aydın cnm , çok sevindim
teşekkürler canım bu sene erkek senesi galiba çoğunluk erkek
kızlarrrrr hepinize merhabalarrrrr... ben de 17+1 haftalık hamileyim.kızım olacak hayırlısıyla:):) çok şükür her sey normal gidiyor. bu zamana kadar miğde bulantısı vb. yaşamadım.rahat bir gebelik yaşıyorum aslında. benim tek problemim cok evhamlıyım. hep bebeğime bir şey olcak diye korku yaşıyorum. otobüse biniyorum mesela cok zıplıyorrr eyvah başlıyorum felakat seneryolarına. bir de bu donem sola yatmak lazımmış ona takıldım. yatamıyorum tam olarak rahat oalmıyorum genelde sırt ustu yatıyorum bacaklarımın altına yulsek yastık koyup bole yatınca bebeğe kan gıtmezse zarar gelebılırmıs butun gece dıken ustundeyımdon oyana buyana kafayı yıyorum bana akıl verın neden hep saçma seyler düşünüyorum. bu bendemı var bıtek sızlerde yasaıyormusunuz? ne yapmam lazımmmmm
canım rabbim sağlıkla kızını doğurmayı nasip etsin. İlk gebelikte ve özelliklede zor elde ettiysen bu tür duygular yaşaman çok normal bende ilk gebeliğimde öyleydim neredeyse bacaklarımı kısarak yürürdüm bebeğim düşer diye :)dediklerinin çoğunu hissettim ama inan bu endişelerin boşuna bebeklerimiz o kadar güçlü ki inanamazsın rabbime emanet et bebeğini ve rahat olmaya çalış inan yatış pozisyonu, beslenme falan hepsi boş rahat ol hamileliğin tadını çıkar çünkü bebek doğunca düşünmeye bile zaman bulamıycan :) Ben bu dediklerimi 2. gebeliğimde yapıyorum rahat oluyorum inan bazen hamile olduğumu unutuyorum Ultrasona girince meleğimi görünce içimi bir mutluluk kaplıyor. Sonra hop tekrar normal yaşam çünkü bir kızım var o zaten beni benden alıyor melek melek 2. meleğimde doğacak bağrıma basacağım allah herkeze bu mutluluğu yaşatsın
İyiyim tatlım, bu aralar işler o kadar yoğun ki,sabah girip günaydın diyorum ve bir daha giremiyorum maalesef
Ama çok şükür iyiyim canım,çok teşekkür ederim sorduğun içiğn.Takip edebildiğim kadarıyla izliyorum sizi :)
Evet canım bu cumartesi öğreneceğiz inşallah cinsiyeti.Aslında ilk merak ettiğim bebeğim iyi mi, 1 aydır göremeyince tedirgin oluyorum.İnşallah dr önce sağlıklı der,sonra da cinsiyeti söyler
hayırlı olsun kızlar Rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin hepimize
Teşekkür ederim canim doktordan cikinca hemen yazicam allah herkesin gonlune gore versin
Kızlar Merhabalar, dün başım ne işler geldi Rabbim beterinden korusun Amin ... akşam lavaboya gittim peçeteye çok az pembe renkte leke olduğunu gördüm
Hemen doktorumu aradım , devam ederse bir doktor önerdi oraya görün dedi. Çok şükür devam etmedi sadece o kadar dı ,ama ben koşturarak gittim . Gittiğim doktor o kadar iyiydi ki her yerini tek tek gösterdi, çok ılımlıydı hiçbir şey yok dedi şükürler olsun ... Cinsiyetini biliyor musun dedi onu bile söyledi kızımın :) Bügün de sağlık ocağına gittik aşımızı olduk , şimdi iyiyim aslında dün de iyiydim ama o pembe peçeteye nereden geldi hala anlamış değilim .
İnşallah değişmez canım. Çünkü hep oğlum diyorum o da bana karşılık veriyor pıt pıt :) Babası da çok seviyor oğlunu :) Onunla balık tutacaklar daha :))))))))
Siz hangi hastaneye gidiyorsunuz bakıyım :) Glprenses bana yakın oturuyor, merak ettim sizi :)
Daha önce söyledim sanaGülen tıpa gidiyoruz :)
Doktorlar bu ileri geri meselesini hiç önemsemiyorlar. Benim bebişim de 1 hafta önden gidiyor ama doktor bunu dillendirmiyor bile :))))))) Demek ki bebişlerimiz normal adet gününe göre gidecek ilerleyen zamanda. Seninki normal gününe gelmiş bile maşallah paşaya :)sevinmezmiyim O kadar bekledim öğrenmek için pek inanamıyorum şuan bana hep erkek gibi geliyordu kendimi alıstırmışım kız dese şasırirdim hatta :) boyumuz kilomuz haftasına gòre iyi dedi birde sevindigim nokta ultrasona göre 4 gün kücuktu şimdi normal tarihine dönmüş gerçi doktorlar bunu pek önemsemiyor
canım geçmiş olsun seninle bizim kaderimiz bir ben 3 gündür iğne kullandım bugün hapa başladım bakalım inşallah senınde bişeyın yoktur ii haberlerle dönersin bize dualarımız seninle haber bekliyorum
Okudum balık yorumlarınız, maşallahınız var :)) Alah oğlunuzla da nasip etsin inşallah:)Ben Kartaldayım ama Maltepeye Gülen Tıpa gidiyoruz, dragosta.
kızlar artık oğluşuma alışveriş yapmaya başladık size aldığım kıyafetlerin bir kısmını paylaşmak istedim :) dün aldıklarım tlfda yok onlar kaldı :)) her çıktığımda kıyafet alırsam ben dolap yetmez bebişimeee
Eki Görüntüle 1090940 Eki Görüntüle 1090941
dün akşam aynı şeyleri bende yaşadım canım ya lavaboda nasıl ağladım anlatamam bir iki damla benden de geldi ama akıntımda değildi aklım çıktı buna rağmenbende doktoru aradım hemen yerleşme döneminde bile yaşamadım kanama bide tam kırmızı gelince ama benimkide rahim ağzında ufak bi zedelenme tahriş gibi bişey olmuş içeriyle bebekle ilgili bişey değilmiş ağızda olan bi sıkıntı hamdolsun 2 damladan sonra dünden beri bişey yok ama yinede korkumdan yatıyorum sabahtan beri Rabbim sağ salim meleklerimize kavuştursun bizi bir daha böyle korkular yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?