2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Sende bendensin desene bende 2 sene bekledim her ay bu ay mı diye hep ümitlendim olmadı olmadı sonunda oldu ama:) insan bekleyince doğal olarak daha çok dikkatli oluyor ama bize faydası yok kötü düşünmenin
gerçekten iyi şeylere odaklanınca oluyor buna inan Allah'ım tüm melekleri korusun inşallah

Bu arada aile hekimi benim için 7 mayıs saat 11e randevu oluşturmuş kızlar. İnternet sisteminde tesadüfen gördüm :)
Sanırım tetanoz aşısı yapacaklar bana :)
20. haftaya girmenin arefesi o gün :)))

Cnm benim tetanoz aşımı bugün yaptılar , ikinciyi de 1 ay sonra randevu verdiler :)

sanırım öyle topikte erkekler aldı başını gidiyor :) benimde çevremde 4 hamileyiz benimkiyle birlikte 3 ü kız 1 i erkek sadece bu senenin nadir kızlarıda benim çevremde heralde

bir anne için en büyük hediye kız çocuğu çok şanslısın kızın yeri bir başka kızım için çıldırıyorum öpülmekten bi hal oluyor kendini o kadar sevdiriyorki ileride en iyi arkadaş kız evlat rabbim bu duyguyu yaşattı birde erkeğin mutluluğunu yaşatacak inşallah

Aramıza hoş geldin , hayırlı ol sun . Güzel haberlerle bekliyoruz :)

Teşekkür ederim canim kadinlar kulubunu 2.ci gebeligimdede takip ediyordum ama uye olmak yeni kismet oldu bayagidir sizi takip ediyorum bende katilmak istedim allah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.bu forumda biseyde anladım ki herkes birbirine dular ediyor.guzel nasihatlarda bulunuyor.artik bende aranizda olucam

Ben de kartalda oturuyorum :)
Böyle üç kişi nasıl da komşu çıktık ya :)))
Ben de oraya gelseydim beraber gidip gelirdik
Ben avicenna umut hastanesine gidiyorum. Doktorumu çok sevdim. Onunla doğum yapıcam

aaa öyle mi? yakınmışız gerçekten, ilerde 2014 Ekim anneleri buluşması ayarlarsak beraber gideriz o zaman:)) Sen şanslısın hasatnenede doktorun da belli ama bizim de doktorumuz çok iyi çok şükür, o nereye biz oraya:)

Doktor iyiyse peşini bırakmayın. Doktor çok önemli. Zor zamanımız olacak doğum :/ Bize anlayışlı tecrübeli doktor gerek :))

çok tuhafım şuan ya bazen yanılıp oğlum diye seviyodum ama şimdi ögrendim diyemiyorum alışmam lazım galiba:)

Son düzenleme:
çok tuhafım şuan ya bazen yanılıp oğlum diye seviyodum ama şimdi ögrendim diyemiyorum alışmam lazım galiba:)

Ben hemen alışmıştım
Alışırsın merak etme bugün olmadı en geç yarına oğluşum miniğim der der karnını seversin Babasına sevdirirsin Artık hep erkek kıyafetlerine bakacaksın

Doktor iyiyse peşini bırakmayın. Doktor çok önemli. Zor zamanımız olacak doğum :/ Bize anlayışlı tecrübeli doktor gerek :))

Dogru diyosun canım doktor cok onemli 2 dogumumu ayni doktorda yaptim hemde sezeryanla hicbir problem yasamadim hemen ayaklanip isimi yaptim simdi 3.cu yolda sms doktorum eski hastanemden ayrildi internette hangi hastanede goreve basladigini buldum ve sansliyim ki evime yakin cok guzel bi hastanede baslamis ...ve muayene olmsk icin gittim kapisini acar acmaz eski hastam geldi dedi ve nekadar guzrl karsiladi ve beni tanimasi gerçekten cok hosuma gitti yine ona devam ediyorum ve cok guveniyorum.doktorla aranizdaki bag gerçekten cok onemli

Canım hep girmek istiyorum ben de, hep sonradan öğreniyorum cinsiyetleri.Ama sanırım pıhtılıların hep kızı olacak, eğer gözümden kaçan biri yoksa :)

İnşallah bu seferde iyi haberler alırım canım, hala korkumu tam olarak atamadım.

Senin kızın çok uslu maşallah, hareketleri en iyi annesi anlar, onlar ne bilsin sizin aranızdaki iletişimi canım :)Maşallah şimdiden muhabbete başlamışsınız :)

Kızlar ya benim akşam lekelenmem oldu tekrar şimdi kahverengiye dönüyor gibi. Doktorumu arıcam birazdan olmadı gitcem dua edin çok korkuyorum çok ağladım akşam bebeğim iyidir inş

Çok geçmiş olsun , üzülmemek elde değil ama sen üzülünce bebeğinide üzersin cnm dikkat et kendine , dinlenmeye çalış

Geçen hafta seni çok merak ettim cnm , çok şükür iyisin galiba :) atlattın oğluşun seninle

Ben hemen alışmıştım
Alışırsın merak etme bugün olmadı en geç yarına oğluşum miniğim der der karnını seversin Babasına sevdirirsin Artık hep erkek kıyafetlerine bakacaksın

Evet kuzumm diyodum en çok :) akıntı için fitil verdi doktorum onun faydasi oluyor mu bilen var mı

Söylemiştin doğru :)))))
Napıyım kız unutuyorum artık :/
Hatta orada doğum yapılmıyor mu demiştin yanlış mı hatırlıyorum. Doğumu başka hastanede olacaktın sanırım..

Evet Central Hospıtal olabilir :) akşam oradaydım , gezdim baya çok güzel hastane fakat birçok doğum yapanlar sezeryanla yapmışlar

evet ya inşaAllah yaşamam bi daha bende hiç yaşamamıştım ama çok kötü bir korkuymuş Rabbim bir daha ne bana ne de bi başkasına yaşatmasın.

ayyy ne güzel ya :) evet kızlar çok sevdiriyor kendini çok cadı çok tatlı oluyorlar kıyafetleri bile çok şekerrr
ne güzel sanada Rabbim iki meyvden de taddırıyor çok şanlısın Allah evlatlarını sana bağışlasın

Nasıl böyle denk getirdik :)))))))))
6. aya girmiş oluyoruz işte :)))
Ben cinsiyeti değişir diye korkuyorum pipisini net görmemize rağmen. Şoka girerim öyle bir şey olursa.
hayret valla, sözleşsek bu kadar olmazdı:))) evet 6. aya giriyoruz, ben iki tane hamilelik aldım göbeğim belli oluyo artık:)) cinsiyet artık değişmez canım pipisi resmen görünüyo nasıl değişebilir ki:))

Aynı günde doğurursak hiç şaşırmayın:))) Evet bende öyle düşünüyorum cinsiyet konusunda canım değişmez. Oğluşum diye seviyorum, artık bi oğlumuz olacağını iyice benimsedik:))

Geçen hafta seni çok merak ettim cnm , çok şükür iyisin galiba :) atlattın oğluşun seninle
İyiyim çok şükür canım sağolun, sizin desteğiniz o kadar iyi geldi ki... Tekrar olacak diye de korkmuyo değilim. Bazı arkadaşların tekrarlamış Şimdilik gayet iyiyiz maşallah bide kızlar size söylemedim ama ben o gün ağda yapmıştım ondanda olmuş olabilir diye aklıma gelmiyo değil

Önceden bende hep takip eder, ama yazmazdım gerçekten çok sağlam arkadaşlıklar var burada :)

Maşallah 3. mü yolda :))) Burada 3. bebeğine hamile olan bi sen varsın herhalde :) Ben de ikincide üçüncüde bu doktorumu takip ederim senin gibi :) Dediğin gibi doktora güvenmek çok önemli..

Evet kuzumm diyodum en çok :) akıntı için fitil verdi doktorum onun faydasi oluyor mu bilen var mı

O fitilden 3 gün kullandım çok akıntı yaptı. Söktürüyor sanırım iltihabı falan..
Benim fitil vajihex di..
Bana 5 gün kullan bırak demişti haberin olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…