evet canım 7 yıllık evlıyım 2 senedır ıstıyorduk ve sonunda elde ettık cok sukurr cok uzun bır tedavi sürecim olmadı ama sonuçta bekledimkorkularım sinirlerimi bozuyor başka bır seye yaramıyor farkındayım ama kafamdan atamıyorum. bılıyorum ALLAH ım verdi ona emenet meleğim de işte içime düşüyor bu korkular haklısın tadını çıkarmam lazım aslında ınsallah hepımız sag salım kavuşuruz meleklerımıze:)
Bu arada aile hekimi benim için 7 mayıs saat 11e randevu oluşturmuş kızlar. İnternet sisteminde tesadüfen gördüm :)
Sanırım tetanoz aşısı yapacaklar bana :)
20. haftaya girmenin arefesi o gün :)))
sanırım öyle topikte erkekler aldı başını gidiyor :) benimde çevremde 4 hamileyiz benimkiyle birlikte 3 ü kız 1 i erkek sadece bu senenin nadir kızlarıda benim çevremde heralde
Aramıza hoş geldin , hayırlı ol sun . Güzel haberlerle bekliyoruz :)
Ben de kartalda oturuyorum :)
Böyle üç kişi nasıl da komşu çıktık ya :)))
Ben de oraya gelseydim beraber gidip gelirdik
Ben avicenna umut hastanesine gidiyorum. Doktorumu çok sevdim. Onunla doğum yapıcam
Cnm benim tetanoz aşımı bugün yaptılar , ikinciyi de 1 ay sonra randevu verdiler :)
aaa öyle mi? yakınmışız gerçekten, ilerde 2014 Ekim anneleri buluşması ayarlarsak beraber gideriz o zaman:)) Sen şanslısın hasatnenede doktorun da belli ama bizim de doktorumuz çok iyi çok şükür, o nereye biz oraya:)
çok tuhafım şuan ya bazen yanılıp oğlum diye seviyodum ama şimdi ögrendim diyemiyorum alışmam lazım galiba:)Doktorlar bu ileri geri meselesini hiç önemsemiyorlar. Benim bebişim de 1 hafta önden gidiyor ama doktor bunu dillendirmiyor bile :))))))) Demek ki bebişlerimiz normal adet gününe göre gidecek ilerleyen zamanda. Seninki normal gününe gelmiş bile maşallah paşaya :)
çok tuhafım şuan ya bazen yanılıp oğlum diye seviyodum ama şimdi ögrendim diyemiyorum alışmam lazım galiba:)
Doktor iyiyse peşini bırakmayın. Doktor çok önemli. Zor zamanımız olacak doğum :/ Bize anlayışlı tecrübeli doktor gerek :))
İyi olmana sevindim canım, arada bir gelmeye çalış, çok alıştık birbirimize, göremeyince merak ediyorum. Orjinal tespitlerinden de mahrum kalıyoruz:))
Bebişin iyidir inşalalh annesi çokaz kaldı bir hafatya kadar hissedersin inşallah, o zaman o kendi sana iyi olduğunu söyleyecek, bizimki bugün kıpır kıpırdı, herkes bu kadar oynamaz normalde diyor ama ben bu bizimle onunla aramaızda diyorum içimden, kızım annesini üzmüyor, merak ettirmiyor çok şükür.
Bu aralar iyi dinle kendini, otururken hep sırtını yasla,göbişin dışa doğru dursun, uzanırken de bacaklarını ultrasondaki gibi uzat bakalım tetikte olalım seninki için bu hafta:)
Kızlar ya benim akşam lekelenmem oldu tekrarşimdi kahverengiye dönüyor gibi. Doktorumu arıcam birazdan olmadı gitcem dua edin çok korkuyorum çok ağladım akşam bebeğim iyidir inş
Canım endişelenmemek elde değil tabi, inşallah bişey olmaz kalbini ferah tut. Bi dua söyleyim onu oku sekine duası var onu 19 kere oku canım. Ben doktora gitmeden önce okumuştum. ayaklarını yüksek biryere koyarak sırt üstü yat o şekilde dinlen canım hemen yollara düşme doktorunu ara bugün dinlen, gel demezse. yarın gidersin. İnşallah bişey olmayacak bebeklerimize artık kocaman oldular. Kanama yaşayarak hamileliğini geçirmiş olan bi çok kişi var. Kahverengiye dönmesi iyi demekki kanama bitiyo.
Ben hemen alışmıştım
Alışırsın merak etme bugün olmadı en geç yarına oğluşum miniğim der der karnını seversinBabasına sevdirirsin Artık hep erkek kıyafetlerine bakacaksın
Benden bir hafta önce oldun he :)
Acıdı mı vururken
Bi de bebişinin kalbini dinlettiler mi?
Söylemiştin doğru :)))))
Napıyım kız unutuyorum artık :/
Hatta orada doğum yapılmıyor mu demiştin yanlış mı hatırlıyorum. Doğumu başka hastanede olacaktın sanırım..
evet insanı en çok korkutan tam kırmızı kanama endişelenmekte çok haklısın neyseki sorun yokmuş senin adına çok sevindim çok şükür ben kanama yaşamadım yaşayanlar için zor bir durum rabbim onlara ekstra güç kuvvet sabır versin
bir anne için en büyük hediye kız çocuğu çok şanslısın kızın yeri bir başka kızım için çıldırıyorum öpülmekten bi hal oluyor kendini o kadar sevdiriyorki ileride en iyi arkadaş kız evlat rabbim bu duyguyu yaşattı birde erkeğin mutluluğunu yaşatacak inşallah
hayret valla, sözleşsek bu kadar olmazdı:))) evet 6. aya giriyoruz, ben iki tane hamilelik aldım göbeğim belli oluyo artık:)) cinsiyet artık değişmez canım pipisi resmen görünüyo nasıl değişebilir ki:))Nasıl böyle denk getirdik :)))))))))
6. aya girmiş oluyoruz işte :)))
Ben cinsiyeti değişir diye korkuyorum pipisini net görmemize rağmen. Şoka girerim öyle bir şey olursa.
Aynı günde doğurursak hiç şaşırmayın:))) Evet bende öyle düşünüyorum cinsiyet konusunda canım değişmez. Oğluşum diye seviyorum, artık bi oğlumuz olacağını iyice benimsedik:))Sizin gününüz de aynı, cinsiyet de aynı maşallah:) Ben ve Glprenses de öyleyiz ama bizim doktorumuz da aynıymış meğer, keyifli oluyor böyle:)
Değişmez artık canım ya, şimdiki cihazlar çok iyi artık, bizim kız bile 14.haftada göstermişti kendini, erkeklerin değişme ihtimali daha düşük, fizyolojik olarak çok zor:))))
İyiyim çok şükür canım sağolun, sizin desteğiniz o kadar iyi geldi ki... Tekrar olacak diye de korkmuyo değilim. Bazı arkadaşların tekrarlamışGeçen hafta seni çok merak ettim cnm , çok şükür iyisin galiba :) atlattın oğluşun seninle
Teşekkür ederim canim kadinlar kulubunu 2.ci gebeligimdede takip ediyordum ama uye olmak yeni kismet oldu bayagidir sizi takip ediyorum bende katilmak istedim allah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.bu forumda biseyde anladım ki herkes birbirine dular ediyor.guzel nasihatlarda bulunuyor.artik bende aranizda olucam
Dogru diyosun canım doktor cok onemli 2 dogumumu ayni doktorda yaptim hemde sezeryanla hicbir problem yasamadim hemen ayaklanip isimi yaptim simdi 3.cu yolda sms doktorum eski hastanemden ayrildi internette hangi hastanede goreve basladigini buldum ve sansliyim ki evime yakin cok guzel bi hastanede baslamis ...ve muayene olmsk icin gittim kapisini acar acmaz eski hastam geldi dedi ve nekadar guzrl karsiladi ve beni tanimasi gerçekten cok hosuma gitti yine ona devam ediyorum ve cok guveniyorum.doktorla aranizdaki bag gerçekten cok onemli
Evet kuzumm diyodum en çok :) akıntı için fitil verdi doktorum onun faydasi oluyor mu bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?