2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Acıdı tabi şaka yaptııımmmm :) hiç acımadı ama sonradan kolunu oynatırken falan acıyor biraz

Ya çok kötüsün he :d
Ödüm koptu acıdı tabi diyincee :)))
Damlanın da acımamış senin de acımamış. Bana güven veriyorsunuz :)

Ya benim bebeğim altıma batıyor otururkeeenn.. Sen de sıkıntı yaşıyor musun bu konuda?

Evet Central Hospıtal olabilir :) akşam oradaydım , gezdim baya çok güzel hastane fakat birçok doğum yapanlar sezeryanla yapmışlar

Eğer normal olacak gibiysen normal olması daha iyi. Ne kadar korkarsak korkalım o an geldi mi mecbur kalıp yapıcaz inşallah
Hemen sezeryana yönlendiriyorlar fazla para almak için. Bi de doktorlara serzeryan daha kolaymış..

senin demi oldu, beni alttan muane etmek istedi ama ben ettirmedim . Muhtemelen rahim ağzında bir zedelenme oldu , güzel duan için AMİNNNN :)

Görünüyor gerçekten çok net gördük. Babası da çok güldü o anda:)))))))))))))) Ayyyyy hayatımın en duygusal günüydü. Ama doğum yaptığımız an daha duygusal olacakkkkk
İnşallah 17 mayısta hayırlı haberlerle geliriz laleee :))
Ben sadece bi tane tişört aldım. Benim pantolon almam lazım.Şuanda pantolonlarım olmuyor bana. Hep eteklerimi giyiyorum.Şimdi yaz da geliyor elbise ve etek giyerim.Belki de pantolona bile gerek kalmaz :)))))

O fitilden 3 gün kullandım çok akıntı yaptı. Söktürüyor sanırım iltihabı falan..
Benim fitil vajihex di..
Bana 5 gün kullan bırak demişti haberin olsun.

Bendede o galiba kendini kontrol et ihtiyaç duyarsan kullan dedi günde iki kez bitene kadar kullan dedi zaten fazla var artarsa Kullanmasammi acaba

İtiraf.com :) demek ağda yaptırdın , ama ondan olabileceğini sanmam . Neyse inşAllah bir daha olmayacak :) ara sıra olabilirmiş bu tarz kanamalar ...

Maşallah 3. mü yolda :))) Burada 3. bebeğine hamile olan bi sen varsın herhalde :) Ben de ikincide üçüncüde bu doktorumu takip ederim senin gibi :) Dediğin gibi doktora güvenmek çok önemli..

Evet canim 3.cu yolda 8 yillik evliligime3 cocuk sigdirdim esim cok seviyor cocuklar 3.cuyu o cok istedi tabiki hicbisey tek tarafli degil ama edim daha baskin bu konuda cocuklariniz olunca anlicaksinizki cocuk gercekten baska bisey farklu bi duygu evde bana arkadas oluyorlar biri7 yasinda ilk okul 1 e gidiyor anssinifinda ilk karne ve yilsonu gosterisinin heyecanini bize yasatti gecen haftada 23 nisan gosterisini yasadik mayisin sonu gibide okuma bayrami yapicaklar hersey cok guzel ikinci cicugumda 2 yasinda eevin maskotu gibi ikiside kiz.bazen aksamlari televizyon izlemeyi birakip cocuklarin yaramazliklarini izliyoruz onlar evin nesesi.meyvesi herseyi rabbim onlara uzun omurler versin insallh sizde bu gunleri gorursunuz.aile kurmak ve onu biyerler goturmek gercekten cok onemli

Bseylul, first ve ben üçledik:) sizin yumurtadan ne çıkacak bakalım:) Allah sağlıklı ve hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin.
Çok şükür :) eşim de diyor ki çilek yedin o yaptı acaba

Eşinin yorumu çok hoşmuş:) Allah eşlerimizin eksikliğini göstermesin, onların bakış açısı her zaman daha ılımlı oluyor....

Daha nasıl değişme ihtimalini düşünüyorsun o zaman canım oğluşun ispatlamış işte:))) o günler biran önce gelsin
Ben iki tane tunik aldım ama normalde de giyilebilen türden, lastikli karnın büyüdükçe genişliyo benimde etek almam lazım yazın püfür püfür giyeriz, o sıcaklarda naparız yoksa:)) Bence de pantolon alma canım, elbise ve etek daha rahat olur oğluma daha pek bişey alamadım ona da almam lazım ama biraz daha zaman geçsin diye bekliyorum. Şu kanama beni korkuttu...

Bi deneme yapayım o zaman sonra olmadı başka bişey bakarım

Alla alla benim kızım çok mu sakin ben bi sabah kahvaltı yapınca bağırsak gibi de değil bilmiyorum ama kesin kızım diyemiyorum

Sen de hissedersin canım merak etme:) çok uzun sürmez bu sessizlik :) kısa zamanda minik pıtışlar hissedilir :) çok tatlı bir duygu:))

etmez işallah sen ve bebeğin hep iyi olursunuz dualarım sizinle canım çok merak ettim kötü bişey oldu zannettim çok şükür iyisiniz yorma kendini canımm

slm kızlar nasılsınızz

senin demi oldu, beni alttan muane etmek istedi ama ben ettirmedim . Muhtemelen rahim ağzında bir zedelenme oldu , güzel duan için AMİNNNN :)

bende ettirmedim zaten kendim tespit ettim :) afedersin eşim falan bakınca yok kenarda bişey var dedi. doktorda akıntının içinde değilse tahmin ettiğin gibidir dedi ultrasonlada kanama alanı göremedi çok şükür geçti

İtiraf.com :) demek ağda yaptırdın , ama ondan olabileceğini sanmam . Neyse inşAllah bir daha olmayacak :) ara sıra olabilirmiş bu tarz kanamalar ...
:)))) inşallah ondan değildir söylediğin gibi. Zaman zaman düşünüp kuruntu yapıyordum bende:)))) Bir daha olmaz inşallah hiç birimize onun stresi çok kötü...

Bendede o galiba kendini kontrol et ihtiyaç duyarsan kullan dedi günde iki kez bitene kadar kullan dedi zaten fazla var artarsa Kullanmasammi acaba

Fazla kullanma ya 5 tane kullan bırak. Bana kutunun hepsini bitir demedi. 5 tane o kadar. İçinde 10 tane vardı. Ben 3 tane kullandım. Gerisi duruyor.
Islat öyle at kolay gidiyor :))))))))))

Ya sen ağda mı yaptırdınnnnn. Ben her ay yaptırıyorum her ay da olurr kanama. Çünkü kıl kökleri kanayabiliyor. Allah iyiliğini versin senin :))) Hatta benim ağdam pembe olduğu için pembe bile oluyor iç çamaşırım. Sen hiç meraklanma ya benim her ay kan olur iç çamaşırımda ağdadan sonra:) Kıl köklerinden dolayı o. İyiki gördüm ağda yaptırdığını :)

Baskı yapıyor demi ? ben dede oluyor zaten doktorum da her seferinde soruyor, var diyorum bende ama neden olduğunu söylemiyor yatınca olmuyor
ama ben çalışıyorum ,hep yatamam ki canım :)

Maşallah biz daha 1 buçuk yıllık evliyiz :)
Ben de 3 çocuk düşünüyorum :))
Ama ilk olduğundan mı nedir beklemesi çok zor bebişimi :) Günleri sayıyorum doğması için :)
Ne güzel ya 23 nisanı kutlamış oyyyy Allahım hepimize yaşatsın inşallah. Aminnnn

Ben çok normal istiyorum , hep içimden normal doğum geçiriyorum . Çokta korkuyorum ama olsun bir şekilde yaparım Rabbim in izniyle :) ama doktorum sezeryan yanlısı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…