Acıdı tabişaka yaptııımmmm :) hiç acımadı ama sonradan kolunu oynatırken falan acıyor biraz
Bazen iç çamaşırdan falan da gelebiliyor renk canım. Korkma bak çok şükür bir şey yok :)
Evet Central Hospıtal olabilir :) akşam oradaydım , gezdim baya çok güzel hastane fakat birçok doğum yapanlar sezeryanla yapmışlar
dün akşam aynı şeyleri bende yaşadım canım ya lavaboda nasıl ağladım anlatamam bir iki damla benden de geldi ama akıntımda değildi aklım çıktı buna rağmenbende doktoru aradım hemen yerleşme döneminde bile yaşamadım kanama bide tam kırmızı gelince ama benimkide rahim ağzında ufak bi zedelenme tahriş gibi bişey olmuş içeriyle bebekle ilgili bişey değilmiş ağızda olan bi sıkıntı hamdolsun 2 damladan sonra dünden beri bişey yok ama yinede korkumdan yatıyorum sabahtan beri Rabbim sağ salim meleklerimize kavuştursun bizi bir daha böyle korkular yaşatmasın
hayret valla, sözleşsek bu kadar olmazdı:))) evet 6. aya giriyoruz, ben iki tane hamilelik aldım göbeğim belli oluyo artık:)) cinsiyet artık değişmez canım pipisi resmen görünüyo nasıl değişebilir ki:))
Çok şükür :) eşim de diyor ki çilek yedin o yaptı acaba
O fitilden 3 gün kullandım çok akıntı yaptı. Söktürüyor sanırım iltihabı falan..
Benim fitil vajihex di..
Bana 5 gün kullan bırak demişti haberin olsun.
hayret valla, sözleşsek bu kadar olmazdı:))) evet 6. aya giriyoruz, ben iki tane hamilelik aldım göbeğim belli oluyo artık:)) cinsiyet artık değişmez canım pipisi resmen görünüyo nasıl değişebilir ki:))
Aynı günde doğurursak hiç şaşırmayın:))) Evet bende öyle düşünüyorum cinsiyet konusunda canım değişmez. Oğluşum diye seviyorum, artık bi oğlumuz olacağını iyice benimsedik:))
İyiyim çok şükür canım sağolun, sizin desteğiniz o kadar iyi geldi ki... Tekrar olacak diye de korkmuyo değilim. Bazı arkadaşların tekrarlamışŞimdilik gayet iyiyiz maşallah bide kızlar size söylemedim ama ben o gün ağda yapmıştım ondanda olmuş olabilir diye aklıma gelmiyo değil
Hepsi çok güzel cnm :) iyi günlerde kullanın şu mavili olanı ayrı beğendim
Maşallah 3. mü yolda :))) Burada 3. bebeğine hamile olan bi sen varsın herhalde :) Ben de ikincide üçüncüde bu doktorumu takip ederim senin gibi :) Dediğin gibi doktora güvenmek çok önemli..
Canım hep girmek istiyorum ben de, hep sonradan öğreniyorum cinsiyetleri.Ama sanırım pıhtılıların hep kızı olacak, eğer gözümden kaçan biri yoksa :)
İnşallah bu seferde iyi haberler alırım canım, hala korkumu tam olarak atamadım.
Senin kızın çok uslu maşallah, hareketleri en iyi annesi anlar, onlar ne bilsin sizin aranızdaki iletişimi canım :)Maşallah şimdiden muhabbete başlamışsınız :)
Çok şükür :) eşim de diyor ki çilek yedin o yaptı acaba
Görünüyor gerçekten çok net gördük. Babası da çok güldü o anda:)))))))))))))) Ayyyyy hayatımın en duygusal günüydü. Ama doğum yaptığımız an daha duygusal olacakkkkk
İnşallah 17 mayısta hayırlı haberlerle geliriz laleee :))
Ben sadece bi tane tişört aldım. Benim pantolon almam lazım.Şuanda pantolonlarım olmuyor bana. Hep eteklerimi giyiyorum.Şimdi yaz da geliyor elbise ve etek giyerim.Belki de pantolona bile gerek kalmaz :)))))
Bi deneme yapayım o zaman sonra olmadı başka bişey bakarım
Alla alla benim kızım çok mu sakin ben bi sabah kahvaltı yapınca bağırsak gibi de değil bilmiyorum ama kesin kızım diyemiyorum
sağolun kızlar merak etmıssınız giremedim oturamıyorum bile o akşam doktorum bana döndü ameliyattaymıstı saat kaç olursa olsun gel dedi tabi hemen gittik baktı bebek çok iii hatta gününden önce gidiyo 2-3 gün gecen gıttıgımızde bebegın etrafında kanama vardı bu sefer yoktu gelen kanama kırmızıydı kahveye döndü sorun yok dedi. iğne vereyım ıgne yaptır dedı 3 gundur oturamıyorum bıle kalcalaım çok kötu şiş iğneden dolayı olsun evladım için herseye deger kanama hala devam edıyo bılmıyorum boyle devam etcekmı
senin demi oldu, beni alttan muane etmek istedi ama ben ettirmedim . Muhtemelen rahim ağzında bir zedelenme oldu , güzel duan için AMİNNNN :)
:)))) inşallah ondan değildir söylediğin gibi. Zaman zaman düşünüp kuruntu yapıyordum bende:)))) Bir daha olmaz inşallah hiç birimizeİtiraf.com :) demek ağda yaptırdın , ama ondan olabileceğini sanmam . Neyse inşAllah bir daha olmayacak :) ara sıra olabilirmiş bu tarz kanamalar ...
Bendede o galiba kendini kontrol et ihtiyaç duyarsan kullan dedi günde iki kez bitene kadar kullan dedi zaten fazla var artarsa Kullanmasammi acaba
Daha nasıl değişme ihtimalini düşünüyorsun o zaman canımoğluşun ispatlamış işte:))) o günler biran önce gelsin
Ben iki tane tunik aldım ama normalde de giyilebilen türden, lastikli karnın büyüdükçe genişliyobenimde etek almam lazım yazın püfür püfür giyeriz, o sıcaklarda naparız yoksa:)) Bence de pantolon alma canım, elbise ve etek daha rahat olur oğluma daha pek bişey alamadım ona da almam lazım ama biraz daha zaman geçsin diye bekliyorum. Şu kanama beni korkuttu...
Ya çok kötüsün he :d
Ödüm koptu acıdı tabi diyincee :)))
Damlanın da acımamış senin de acımamış. Bana güven veriyorsunuz :)
Ya benim bebeğim altıma batıyor otururkeeenn.. Sen de sıkıntı yaşıyor musun bu konuda?
Evet canim 3.cu yolda 8 yillik evliligime3 cocuk sigdirdim esim cok seviyor cocuklar 3.cuyu o cok istedi tabiki hicbisey tek tarafli degil ama edim daha baskin bu konuda cocuklariniz olunca anlicaksinizki cocuk gercekten baska bisey farklu bi duygu evde bana arkadas oluyorlar biri7 yasinda ilk okul 1 e gidiyor anssinifinda ilk karne ve yilsonu gosterisinin heyecanini bize yasatti gecen haftada 23 nisan gosterisini yasadik mayisin sonu gibide okuma bayrami yapicaklar hersey cok guzel ikinci cicugumda 2 yasinda eevin maskotu gibi ikiside kiz.bazen aksamlari televizyon izlemeyi birakip cocuklarin yaramazliklarini izliyoruz onlar evin nesesi.meyvesi herseyi rabbim onlara uzun omurler versin insallh sizde bu gunleri gorursunuz.aile kurmak ve onu biyerler goturmek gercekten cok onemli
Eğer normal olacak gibiysen normal olması daha iyi. Ne kadar korkarsak korkalım o an geldi mi mecbur kalıp yapıcaz inşallah
Hemen sezeryana yönlendiriyorlar fazla para almak için. Bi de doktorlara serzeryan daha kolaymış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?