Baskı yapıyor demi ? ben dede oluyor zaten doktorum da her seferinde soruyor, var diyorum bende ama neden olduğunu söylemiyoryatınca olmuyor
ama ben çalışıyorum ,hep yatamam ki canım :)
Maşallah biz daha 1 buçuk yıllık evliyiz :)
Ben de 3 çocuk düşünüyorum :))
Ama ilk olduğundan mı nedir beklemesi çok zor bebişimi :) Günleri sayıyorum doğması için :)
Ne güzel ya 23 nisanı kutlamış oyyyy Allahım hepimize yaşatsın inşallah. Aminnnn
Evet baskı oluyor. Hatta bazen sanki alt tarafıma ağırlık bağlıyorlar :)))
Senle ben öyle yatamayız çalışıyoruz çünkü. Bana da kayınvalidem yat diyor. Sanki yatabilcem de :))))))))
Kızlar ben eve geçiyorum Cihangirimle. Akşama görüşürüz. Hepinize iyi akşamlarrr :)))))))
Canim bende normal dogum istiyordum sma dogumuma 15 gun kala bebegin hareketlerinde yavaslama vardi doktora gittim nstye bagladi ordada bebek hareketleri yavas cikti ultrasondada suyumun azaldigi cikinca beni ogun sezeryana almak istedi ama kahvalti yapip doktora gittigim icin sabah erkenden gel dedi ve sezeryan oldum ikincide mecbur sezeryan oldu ve buda oyle olcak.yani demek istedigim sakin kendini sartlandirma dogum icin ve rahat ol alkah herseyin sabrini veriyor ve guc veriyor ben sezertanda hic problem yasamadim tabiki doktorunda etkisi var dikislerimde cok guzel atildi dogumlarimdan once kist ameliyati olmustum simdu 4. Ameliyat bolgem dikilmis olcak ama dedigim gibi doktorda onemli onun icin rahat ol dua et sllah hayirlisini versinBen çok normal istiyorum , hep içimden normal doğum geçiriyorum . Çokta korkuyorum ama olsun bir şekilde yaparım Rabbim in izniyle :) ama doktorum sezeryan yanlısı bence
Fazla kullanma ya 5 tane kullan bırak. Bana kutunun hepsini bitir demedi. 5 tane o kadar. İçinde 10 tane vardı. Ben 3 tane kullandım. Gerisi duruyor.
Islat öyle at kolay gidiyor :))))))))))
Yok canım benimYa sen ağda mı yaptırdınnnnn. Ben her ay yaptırıyorum her ay da olurr kanama. Çünkü kıl kökleri kanayabiliyor. Allah iyiliğini versin senin :))) Hatta benim ağdam pembe olduğu için pembe bile oluyor iç çamaşırım. Sen hiç meraklanma ya benim her ay kan olur iç çamaşırımda ağdadan sonra:) Kıl köklerinden dolayı o. İyiki gördüm ağda yaptırdığını :)
Günde bir kere mi kullandın
Canim bende normal dogum istiyordum sma dogumuma 15 gun kala bebegin hareketlerinde yavaslama vardi doktora gittim nstye bagladi ordada bebek hareketleri yavas cikti ultrasondada suyumun azaldigi cikinca beni ogun sezeryana almak istedi ama kahvalti yapip doktora gittigim icin sabah erkenden gel dedi ve sezeryan oldum ikincide mecbur sezeryan oldu ve buda oyle olcak.yani demek istedigim sakin kendini sartlandirma dogum icin ve rahat ol alkah herseyin sabrini veriyor ve guc veriyor ben sezertanda hic problem yasamadim tabiki doktorunda etkisi var dikislerimde cok guzel atildi dogumlarimdan once kist ameliyati olmustum simdu 4. Ameliyat bolgem dikilmis olcak ama dedigim gibi doktorda onemli onun icin rahat ol dua et sllah hayirlisini versin
canım ben günde 1 kere bir tane, 4 gün kullandım. Ama kanama için vermişti doktor.
Sen şuanda kaç haftalıksın? Telefondan girdiğim için göremiyorum:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim gebelikte bagirsak problemi cok yasadigimiz icin bebek hareketleriyle cok benziyor birazdaha beklememiz lazim gunler cabuk geciyo 8 yillik evliyim allah kismet ederse 3.cu cocugumu kucagima alcam yillar geciyor
Arkadaşlar merhaba.. Uzun zamandır sizleri takip ediyorum fakat yazma fırsatım olmuyor fazla...
Bende ekim annesi olacağım inşallah.. Fakat ikili testimde biyokimyasal risk çıktı. Böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda neler yaptınız??
kızlar bizim cinsiyetimiz 12.haftadayken kız dedi doktorumuz.acaba eminmiydi sormadım bu soruyu..değişirmi acaba?.doktorumda işinin ehli gerçi amaa??...kendimi kızıma cok hazırladım benn:)
kızlar bizim cinsiyetimiz 12.haftadayken kız dedi doktorumuz.acaba eminmiydi sormadım bu soruyu..değişirmi acaba?.doktorumda işinin ehli gerçi amaa??...kendimi kızıma cok hazırladım benn:)
Canim 12 haftada yanılma payi yuksek oluyor benim ikinci cocuguma 12.ci haftada erkege benziyor dedi sma 16.ci haftada kiz oldugunu soyledi bu gebeligimin 12.ci haftasında doktora gittigimde tahminde bile bulunmadi.bakalim carsamba gunu belli olcakmi
Ilk cocugumu fazla merak etmezdim ama simdi sanki ilk cocukmus gibi okadar merak icindeyimki en cok cinsiyetini merak ediyorum carsamba doktora gidicem insallah ogrenirim ve sizlerle paylasirim
Günde bir kere mi kullandın
hakkınızda hayırlı olanı nasip kısmet etsin rabbim üzme kendini bebeişinide üzmee bu test sonuçları yüzde yüz doğruluk payı yok riskli denilip saglıgıyla doğan bebişlerin örnekleri çok
Haklısın, kesin değil ama ihtimal epey yüksek. Olsun, nasıl olursa olsun O benim yavrum, Rabbim kaldıramayacağımız bir yükle sınamaz inşallah bizleri.
Yok canım benimöyle bi kanama değildi, benimki bacaklarıma kadar indi resmen, birden patladı kanama. Kıl kökü kanaması değildi yani
Eczanede okyanus suyu satılıyor canım, o hemen açıyormuş. ama yarına kadar burnunuza tuzlu su çekip bırakmaya çalışın o da iyi geliyormuş.Kızlar ya eşimle grip olduk. Burun tıkanıklığı akıntısı var. Tıkanıklık nasıl geçer ya gıcık olduk
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?