2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Baskı yapıyor demi ? ben dede oluyor zaten doktorum da her seferinde soruyor, var diyorum bende ama neden olduğunu söylemiyor yatınca olmuyor
ama ben çalışıyorum ,hep yatamam ki canım :)

Evet baskı oluyor. Hatta bazen sanki alt tarafıma ağırlık bağlıyorlar :)))
Senle ben öyle yatamayız çalışıyoruz çünkü. Bana da kayınvalidem yat diyor. Sanki yatabilcem de :))))))))

Kızlar ben eve geçiyorum Cihangirimle. Akşama görüşürüz. Hepinize iyi akşamlarrr :)))))))

Ilk cocugumu fazla merak etmezdim ama simdi sanki ilk cocukmus gibi okadar merak icindeyimki en cok cinsiyetini merak ediyorum carsamba doktora gidicem insallah ogrenirim ve sizlerle paylasirim

İyi akşamlar cnm :) Kendine ve Cihangir e iyi bak annesi

Ben çok normal istiyorum , hep içimden normal doğum geçiriyorum . Çokta korkuyorum ama olsun bir şekilde yaparım Rabbim in izniyle :) ama doktorum sezeryan yanlısı bence
Canim bende normal dogum istiyordum sma dogumuma 15 gun kala bebegin hareketlerinde yavaslama vardi doktora gittim nstye bagladi ordada bebek hareketleri yavas cikti ultrasondada suyumun azaldigi cikinca beni ogun sezeryana almak istedi ama kahvalti yapip doktora gittigim icin sabah erkenden gel dedi ve sezeryan oldum ikincide mecbur sezeryan oldu ve buda oyle olcak.yani demek istedigim sakin kendini sartlandirma dogum icin ve rahat ol alkah herseyin sabrini veriyor ve guc veriyor ben sezertanda hic problem yasamadim tabiki doktorunda etkisi var dikislerimde cok guzel atildi dogumlarimdan once kist ameliyati olmustum simdu 4. Ameliyat bolgem dikilmis olcak ama dedigim gibi doktorda onemli onun icin rahat ol dua et sllah hayirlisini versin

Yok canım benim öyle bi kanama değildi, benimki bacaklarıma kadar indi resmen, birden patladı kanama. Kıl kökü kanaması değildi yani

Evet doğru söylüyorsun , bu gibi zorunlu durumlar olduğunda , umarım olmaz hiç direnmeye gerek yok :) fakat bazı doktorlar en ufak bir şeyde sezaryan diyorlar doktor çok önemli tabiki , emin ellerde olmamız gerekiyor . Ama gönlümden geçen normal doğum :) eşim sakın sezeryan derse üsteleme diyor ,

Benim doktorum geçen hafta kendi sordu hareketleri başladı mı diye, evet dedim -ki ben 10 gündür hissediyorum çok şükür- o da iyi çok güzel dedi, internette de tüm sitelerde yazıyor, sadece 22ye kadar hissedemezseniz korkmayın diyor. Bakma sen doktoruna, hıh!:)[/QUOTE]

Sen şuanda kaç haftalıksın? Telefondan girdiğim için göremiyorum:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim gebelikte bagirsak problemi cok yasadigimiz icin bebek hareketleriyle cok benziyor birazdaha beklememiz lazim gunler cabuk geciyo 8 yillik evliyim allah kismet ederse 3.cu cocugumu kucagima alcam yillar geciyor

Kızlar ben 1kez hissettim gebeliğimin 17+0 ım) yazamadım fırsat olmadıda okuyamadım geçmişi inşallah hepiminiz iyisinizdir

kızlar bizim cinsiyetimiz 12.haftadayken kız dedi doktorumuz.acaba eminmiydi sormadım bu soruyu..değişirmi acaba?.doktorumda işinin ehli gerçi amaa??...kendimi kızıma cok hazırladım benn:)

kızlar bizim cinsiyetimiz 12.haftadayken kız dedi doktorumuz.acaba eminmiydi sormadım bu soruyu..değişirmi acaba?.doktorumda işinin ehli gerçi amaa??...kendimi kızıma cok hazırladım benn:)

Merhaba, bana da tahminlerinde nadiren yanılan doktorum 12. Haftada kıza benziyor dedi. 1 yaşında bir oğlum var ve kızım olmasını çok istiyordum. Ama 15 haftalıkken erkek dedi yaa. Yaradan sağlıklı versin inşallah ama ben de kendimi kıza hazırlamıştım.

Canim 12 haftada yanılma payi yuksek oluyor benim ikinci cocuguma 12.ci haftada erkege benziyor dedi sma 16.ci haftada kiz oldugunu soyledi bu gebeligimin 12.ci haftasında doktora gittigimde tahminde bile bulunmadi.bakalim carsamba gunu belli olcakmi

Yok canım benim öyle bi kanama değildi, benimki bacaklarıma kadar indi resmen, birden patladı kanama. Kıl kökü kanaması değildi yani

O zaman bebişin Nazlı annesi:) kendine çok iyi bakman gerekiyor:)

Kızlar ya eşimle grip olduk. Burun tıkanıklığı akıntısı var. Tıkanıklık nasıl geçer ya gıcık olduk

Kızlar ya eşimle grip olduk. Burun tıkanıklığı akıntısı var. Tıkanıklık nasıl geçer ya gıcık olduk

Eczanede okyanus suyu satılıyor canım, o hemen açıyormuş. ama yarına kadar burnunuza tuzlu su çekip bırakmaya çalışın o da iyi geliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…