2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bende geçen Perşembe günü Doktor kontrolümüz vardı. Cinsiyetini öğrendik. Erkek annesi oluyorum.
Alışverişe başlayan var mı ? Neler aldınız ?

Cumartesi gittiysen haftaya pazartesi günüde dahil kontrol hakkın olur canım o günden sonra yeni muayene ücreti başlar

Tesekkur ederim tatlim bende oyle dusunmustum zaten esimde o gun evde birlikte gideriz insallah cinsiyetimizde netlesir insallah ayy bir an once gelse pazartesi melegimi gorsem

kızlar bizim cinsiyetimiz 12.haftadayken kız dedi doktorumuz.acaba eminmiydi sormadım bu soruyu..değişirmi acaba?.doktorumda işinin ehli gerçi amaa??...kendimi kızıma cok hazırladım benn:)

ben de aynı durumda sayılırım canım bize de 14. haftamızda kız gibi dedi çok umutlandım havalara girdim değişirmiki die tedirginim:18:

kızlar bir sorum var geçen hafta doktora gittim ne kullanıyosun dedi elevit deyince demir hapına da başlayalım artık dedi ama o an aklıma gelmedi elevite devam edecek miyim siz naptınız bunun için doktoru da rahatsız etmek istemiyorum

Iyi aksamlar kizlar beni hatirlayanlar var mi :))

Herkes iyidir insaAllah annemlerde oldugum icin takip edemiyorum iki hafta sonra herifime kavusuyorum :)

Benim kanamam dindi cok sukur. Ama ogle uykusuna hala yatiyorum. Yatmasam inabin gozlerimi acamiyorum Varmi boyle bir durumda olan?

Karnim hala cikmadi sadece alt bolgede sert bir sislik var oda giyisi giyince hic belli olmuyor arkadaslar 'bebegini kocana birakip mi geldin' diyorlar :))

Sanirim gercekten prensesimiz olacak :) ben cift cizgiyi gorunce aklimdan oyle gecmisti artik annem kaynanam ve esim de ruyalarinda kizimiz oldugunu gorduler :) saglicakla gelsin insaAllah minigim haftaya ogrenecegiz heralde gosterirse :)

Bu arada dollenme tarihim gec oldugu icin bebegim bir hafta gerideymis daha dogrusu aslinda geride degil kendi tarihindeymis yani muhtemelen 20/10 dogum tarihi olacak bir daha ki kontrolde kesinlesir :)

Avusturyada havalar yagmurlu ama arada bir gunes bulunca hemen bahcede keyif yapiyoruz sayili gun cabuk geciyor alisinca da ayrilik zor geliyor

Herkese selam ♡♡♡

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

He unuttum kizlar 2 kilo aldim bile ama :))

Tesekkur ederim tatlim bende oyle dusunmustum zaten esimde o gun evde birlikte gideriz insallah cinsiyetimizde netlesir insallah ayy bir an once gelse pazartesi melegimi gorsem

aynı gün bizde gidicez hastaneye :) bende çok heyecanlıyım hergün biraz daha büyümüş oluyor onun o değişimini büyümesini görünce kendimden geçiyorum

Evet günde 1 tane

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ya eşimle grip olduk. Burun tıkanıklığı akıntısı var. Tıkanıklık nasıl geçer ya gıcık olduk

işe yariyor mu canım ya kararsız kaldım napayım. .
o grip işini hiç sorma ya bizde oldukda hala tıkalı burnum gerci benim burnum sürekli kanıyordu ve tıkanıktı ama grip olunca daha bir sinir oluyor

Merhaba hamiş arkadaşlarım.. Umarım hamilelik sürecini güzel yaşıyorsunuzdur.. Şimdi benim kafama takılan bir durum söz konusu.. Şuan 18+4 deyim USG kontrolllerimizde bebeğimizin pozisyonu secde eder vaziyette.. Bu durum her usg de aynı şekilde bu durum herhangi bir sıkıntı yaratır mı diye kuşkuya düştüm doktoruma bu konuyu sormadım benimle bu durumu yaşayan hamiş arkadaşlarım varsa değerli düşüncelerini benimle paylaşırsa çok mutlu olurum

kızlaar bugün de pıtpıtlar devam etti =)) o hissi duyunca durup dinlemeye anlamaya çalışıyorum ama dinlerken olmuo =)) buaralar işte biraz streslym, o da etkilenio belki kızıo ondan kıpırdanıoo.. umarm daha farketmiolardır duygu değişikliklerini.. bu aralar niyeyse biraz depresifim. Dün oturdm ağladm durup duruken, kocama sinir oldm falan.. O da anlam veremedi..umarm bir an önce geçer bu mutsuzlğm bu arada bugün sağlık ocağını aradım aile hekimini (tetanoz aşısı için gel demişlerdi, doktorum diğer ay yaaptrcaz dedi) hemşire illa gel diye diretiyor, ben işten izin alıp gtmek istemiyorum zaten ayda bir kendi doktorumuza gidiyorum diyorum illa ki gelmeniz lazım dio hemşire..Hay Allahm.. gtmeynce onlardan birşeyler kesiliyormuş mu ne? siz kaç kere gttnz sağlık ocağına?

Canim gozun aydin oglum olsun adi Muhammed Mustafa olsun diye dua ediyorum yazmistin benim topicte dualarin kabul oldu demek ki adinq layik bir kul olsun insaAllah ♡♡♡

Merhaba songul seninle henuz tanismiyoruz sanirim masaAllah bebegine ben hic bir sakinca olacagini dusunmuyorum sonucta soyle ki Rabbim sah damarimizdan yakin bize suan da da O'nun ol emri ile icimde bir can olusuyor yani Rabbim ve melekleri suan daha cok bizimleler ve ruhu da cani da veren Rabbim bebeginin secde eder halde olmasinda ancak guzel ve mucizevi seyler gorurum ben insaAllah doduklarinda da hepimizin bebekleri secde edenlerden olsunlar ♡♡♡

Eczanede okyanus suyu satılıyor canım, o hemen açıyormuş. ama yarına kadar burnunuza tuzlu su çekip bırakmaya çalışın o da iyi geliyormuş.

Tuzlu su çektim ama biri tıkanık olduğu için birine çekemedim. Diğerine çektim. Biriyle idare edicem artık Sağol canım:)

işe yariyor mu canım ya kararsız kaldım napayım. .
o grip işini hiç sorma ya bizde oldukda hala tıkalı burnum gerci benim burnum sürekli kanıyordu ve tıkanıktı ama grip olunca daha bir sinir oluyor

Ben 3 gün kullanmıştım fitili. Acayip akıntı geldi. Söktürüyor canım normal olarak. 3 gün kullan bırak sen de. Bi zararı yok.

canım ben hem vitamin hem de demir hapı içiyorum yani sanırım devam edeceksin

kızlar kist olayını duyan bılen yasayan yokmu cok meraklanıyorum oglen yazdm ama kımse cvp yazmamıs bebegımın beynınde kıst varmıs 16 haftalıgım ;(

Âmin inşallah canım sağolasın :) dualarım ve rüyalarım kabul oldu:) 3 tane ismi olacak oğlumun:) Muhammed MUstafa Cİhangir:)

kızlar kist olayını duyan bılen yasayan yokmu cok meraklanıyorum oglen yazdm ama kımse cvp yazmamıs bebegımın beynınde kıst varmıs 16 haftalıgım ;(

Hiçbir bilgim yok ama Allahım inşallah bebeğini sana sağ salim bağışlar. Doktor kaybolur demiş. Demek ki bebek büyüdükçe geçecek bu durum. Allah'a emanet ol...

Bana eğer takip etmezlerse sağlık bakanlığından soruşturma geleceğini söylediler. Yani bizi takip etmek zorundalar. Aşını yapmazlarsa bakanlık kellelerini alır:)))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…