Cumartesi gittiysen haftaya pazartesi günüde dahil kontrol hakkın olur canım o günden sonra yeni muayene ücreti başlar
kızlar bizim cinsiyetimiz 12.haftadayken kız dedi doktorumuz.acaba eminmiydi sormadım bu soruyu..değişirmi acaba?.doktorumda işinin ehli gerçi amaa??...kendimi kızıma cok hazırladım benn:)
Tesekkur ederim tatlim bende oyle dusunmustum zaten esimde o gun evde birlikte gideriz insallah cinsiyetimizde netlesir insallah ayy bir an once gelse pazartesi melegimi gorsem
Evet günde 1 tane
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
işe yariyor mu canım ya kararsız kaldım napayım. .Kızlar ya eşimle grip olduk. Burun tıkanıklığı akıntısı var. Tıkanıklık nasıl geçer ya gıcık olduk
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah değişmez canım. Çünkü hep oğlum diyorum o da bana karşılık veriyor pıt pıt :) Babası da çok seviyor oğlunu :) Onunla balık tutacaklar daha :))))))))
Siz hangi hastaneye gidiyorsunuz bakıyım :) Glprenses bana yakın oturuyor, merak ettim sizi :)
Merhaba hamiş arkadaşlarım.. Umarım hamilelik sürecini güzel yaşıyorsunuzdur.. Şimdi benim kafama takılan bir durum söz konusu.. Şuan 18+4 deyim USG kontrolllerimizde bebeğimizin pozisyonu secde eder vaziyette.. Bu durum her usg de aynı şekilde bu durum herhangi bir sıkıntı yaratır mı diye kuşkuya düştümdoktoruma bu konuyu sormadım benimle bu durumu yaşayan hamiş arkadaşlarım varsa değerli düşüncelerini benimle paylaşırsa çok mutlu olurum
Eczanede okyanus suyu satılıyor canım, o hemen açıyormuş. ama yarına kadar burnunuza tuzlu su çekip bırakmaya çalışın o da iyi geliyormuş.
işe yariyor mu canım ya kararsız kaldım napayım. .
o grip işini hiç sorma ya bizde oldukda hala tıkalı burnum gerci benim burnum sürekli kanıyordu ve tıkanıktı ama grip olunca daha bir sinir oluyor
kızlar bir sorum var geçen hafta doktora gittim ne kullanıyosun dedi elevit deyince demir hapına da başlayalım artık dedi ama o an aklıma gelmedi elevite devam edecek miyim siz naptınız bunun için doktoru da rahatsız etmek istemiyorum
Canim gozun aydin oglum olsun adi Muhammed Mustafa olsun diye dua ediyorum yazmistin benim topicte dualarin kabul oldu demek ki adinq layik bir kul olsun insaAllah ♡♡♡
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar kist olayını duyan bılen yasayan yokmu cok meraklanıyorum oglen yazdm ama kımse cvp yazmamıs bebegımın beynınde kıst varmıs 16 haftalıgım ;(
canım ben hem vitamin hem de demir hapı içiyorum yani sanırım devam edeceksin
kızlaar bugün de pıtpıtlar devam etti =)) o hissi duyunca durup dinlemeye anlamaya çalışıyorum ama dinlerken olmuo =)) buaralar işte biraz streslym, o da etkilenio belki kızıo ondan kıpırdanıoo.. umarm daha farketmiolardır duygu değişikliklerini.. bu aralar niyeyse biraz depresifim. Dün oturdm ağladm durup duruken, kocama sinir oldm falan.. O da anlam veremedi..umarm bir an önce geçer bu mutsuzlğmbu arada bugün sağlık ocağını aradım aile hekimini (tetanoz aşısı için gel demişlerdi, doktorum diğer ay yaaptrcaz dedi) hemşire illa gel diye diretiyor, ben işten izin alıp gtmek istemiyorum zaten ayda bir kendi doktorumuza gidiyorum diyorum illa ki gelmeniz lazım dio hemşire..Hay Allahm.. gtmeynce onlardan birşeyler kesiliyormuş mu ne? siz kaç kere gttnz sağlık ocağına?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?