kızlar kist olayını duyan bılen yasayan yokmu cok meraklanıyorum oglen yazdm ama kımse cvp yazmamıs bebegımın beynınde kıst varmıs 16 haftalıgım ;(
kızlar kist olayını duyan bılen yasayan yokmu cok meraklanıyorum oglen yazdm ama kımse cvp yazmamıs bebegımın beynınde kıst varmıs 16 haftalıgım ;(
ya ben bitsin diye kullanmak istiyorumBen 3 gün kullanmıştım fitili. Acayip akıntı geldi. Söktürüyor canım normal olarak. 3 gün kullan bırak sen de. Bi zararı yok.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bana eğer takip etmezlerse sağlık bakanlığından soruşturma geleceğini söylediler. Yani bizi takip etmek zorundalar. Aşını yapmazlarsa bakanlık kellelerini alır:)))))))))))))))))
Canim Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bence baska doktorlara da gorun bir doktorda kalma. Hamilelikte anne de kist olusumunu duydum hatta ablamda oldu ama bebekte oldugunu ilk defa duyuyorum belki bir yanlislik vardir canim. Allah sifaasini versin bebecginin ♡♡
Kamurancim cihangiri de babasi istemistir heralde dimi :) adiyla buyusun insaAllah.♡
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok canım yanlıslık olmaz cunku hemen ozelede gttm ardından ordada aynı seyı dedı 3 mm mıs ama bu haftalarda bebekte olabılıyorus zamanla kaybolur cogunlukla dedı ama ıste anne yuregı kaybolana kadar evham yapıcam
Canim Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bence baska doktorlara da gorun bir doktorda kalma. Hamilelikte anne de kist olusumunu duydum hatta ablamda oldu ama bebekte oldugunu ilk defa duyuyorum belki bir yanlislik vardir canim. Allah sifaasini versin bebecginin ♡♡
Kamurancim cihangiri de babasi istemistir heralde dimi :) adiyla buyusun insaAllah.♡
Âmin inşallah canım sağolasın :) dualarım ve rüyalarım kabul oldu:) 3 tane ismi olacak oğlumun:) Muhammed MUstafa Cİhangir:)
merhabalar,
nasılsınız? bebekleriniz nasıl?
beni hatırladınız mı yaklaşık bir ay öncesinde maddi durumdan dolayı taşınmıştık. internet yoktu. müsrif eşim o kadar borca rağmen yine internet bağlattı. o gün uyuyamadım. annem bebeğini düşün gerilme dedi. düşünmemeye bakıyorum. ben gereğinden fazla tutumluluk gösteriyorum. elimden gelen bu..
neyse bebeğimden bahsedeyim.
en son bugün gittik.bebeğim iyiymiş.maşallah.. tsh ım geçen 6 ya çıkmıştı.. dozunu arttırmıştı.bugün sonuçta iyi çıktı.2 ye düşmüş.. tsh direk stres ile de ilgili. benim ki öyle. inşallah allah bana o anlamda boşvermişliği verir de ben maddi manevi sıkıntı etmem hiçbirşeyi..
cinsiyetine gelince maalesef göstermiyor. pozisyonu uygun değil.
2li taramayı yaptırdım. temiz çıktı..3lü taramayı da 20.hafta verdiler yani 1 ay sonra ayrıntılı ultrasyon randevusunu aldım.
Hayat hoşgeldin, tsh ın iyi olmasına çok sevindim, maşallah bebişin de iyiymiş. iğnelere devam ediyor musun? Cool83 de henüz öğrenemedi, haftaya gösterir inşallah onunli de, ikinizinkini beraber öğreniriz.
Eşinle ilgili de Allah kolaylık versin canım, bu ara bebişini düşün sen, o size uğurlu gelir inşallah.
hoşbulduk.. inşallah canım herşey yolunda gider..
iğnelere devam. hatta dr doğumdan 40 gün daha kullanaccaksın dedi. anne sağlığı için dedi. anneyi kaybetme durumuna karşı. ben "sezaryanlı olacakların doğumdan 1 ay öncesinden iğneyi bitirdiklerini duydum" dedim.dr da böyle söyledi. folic asite devam ediyorum.
demir yazacaktı.yoğunluktan yazamadı.
demir alıyor musunuz?
Canım geçmiş olsun inşallah, bak ne güzel iki doktorun da kaybolur demiş, daha çok küçükler canım, herşeyleri yeni oluşuyor gelişiyor...evham yapmamaya çalış, hepimizin bebekleri Allaha emanet...
Kamuran ben iki isimde bile kararsızım, birini çağırır insanlar çocugum rahatsız olur mu diye, imternette de iki ismi olanlar genelde şikayetçisiz nasıl karar verdiniz üç isme?
Hayat hoşgeldin, tsh ın iyi olmasına çok sevindim, maşallah bebişin de iyiymiş. iğnelere devam ediyor musun? Cool83 de henüz öğrenemedi, haftaya gösterir inşallah onunli de, ikinizinkini beraber öğreniriz.
Eşinle ilgili de Allah kolaylık versin canım, bu ara bebişini düşün sen, o size uğurlu gelir inşallah.
Canim gozun aydin oglum olsun adi Muhammed Mustafa olsun diye dua ediyorum yazmistin benim topicte dualarin kabul oldu demek ki adinq layik bir kul olsun insaAllah ♡♡♡
Canim benim bi ablam ayni problemi yaşadı onunda bebeğinin kafasinda irili ufakli kistler vardi. Normalde bu bazi bebeklerde oluyormuş. İleriki haftalarda geçiyormuş. Benim ablamin bebegindekiler çok daha büyüktü . bebek için Edwards sendromu olabilir kromozom hastaligi olabilir diye çok şey söyledi doktorlar.. Ne kadar agladik uzulduk .. Çok zor zamanlar geçirdik. Amniyosentez dediler anlamda içinin rahat etmesi için rahat bir gebelik ggeçirmek için yaptirdi . hic de birşey cikmadi .. Boşuna üzüldü boşuna o sanciyi çekti. Simdi bebeği gayet sağlikli ve kistleri yok oldu. Bu normal bisey çoğu zaman. Bence sikma üzülme çok çok dua et Rabbim ne verirse herşeyin hayirlisini verir.. Umarim saglikla sihhatle kucagina alirsin bebeğini dualarini eksik etmekızlar kist olayını duyan bılen yasayan yokmu cok meraklanıyorum oglen yazdm ama kımse cvp yazmamıs bebegımın beynınde kıst varmıs 16 haftalıgım ;(
Canım,aynı şey çok yakın bir arkadaşımda oldu.yaniçok üzüldü o da.sonra amniyosentez ile de baktılar .bir süre sonra kendiliğinden kayboldu.oğlu şimdi 2.5 yaşında çok sağlıklı maş.lütfen içini rahat tut.ben normalde bu saatte hiç girmezdim İyiki gördüm yazını. .bak böyle şeyler var olabiliyor inş.tertemiz olacak geçecek.
cnm benim eşim radyolog yazdıklarını okuyunca böyle bişey olur mu bebekte diye sordum..olabilir ama ilerki haftalarda gecer.fizyolojik bir olay dedi...bizde en son 24 nisan gibi bakmıştık bebeğimize..en son baktıgında bizim bebekte de varmıydı diye sordum..bizim bebeğimizde de kist varmış..ama ileri ki haftada gececek olan türden kist varmış. yani türü önemliymiş kisttin. sende gönlünü ferah tut.üzme kendini ve bebeşini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?