2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydın olsun butun anne ve miniklere..Bol tekmeli günler sizinle olsun..

kızlar kist olayını duyan bılen yasayan yokmu cok meraklanıyorum oglen yazdm ama kımse cvp yazmamıs bebegımın beynınde kıst varmıs 16 haftalıgım ;(

Günaydın,Çok geçmiş olsun benimde maalesef bir bilgim yok hatta böyle birşeyi ilk defa duydum.yazılanlara göre geçiyormuş inşallah bebeğininki de geçer de rahat ve huzurlu bir hamilelik geçirip sonrada kucağına alırsın yavrunu.Allah şifa versin inşallah.

Gecmis olsun kardesim. Seni teselli eder mi bilmem ama ablamin da oglunun beyninde bitane kist vardi. Ama doktoru oyle rahatlatmistiki bizi. Beyni sekillendigi icin ve su dolu kesede yasadigi icin bunlarin gelip gecici oldugunu soylemisti..basta takiyosun ama ilerleyen haftalarda kaybolacaklar ve rahstlicaksin.

bebeklerine birşeyler alan varmı ben kendimi zor tutuyorum yaw :)

kızlar kist olayını duyan bılen yasayan yokmu cok meraklanıyorum oglen yazdm ama kımse cvp yazmamıs bebegımın beynınde kıst varmıs 16 haftalıgım ;(

Canım çok geçmiş olsun , ki geçer demiş doktorunda. Tabi geçene kadar düşünürsün ama geçince hayırlısıyla rahatlarsın inş.

Canım seni tabi ki hatırladık :) bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim , maddi sorunlar oluyor maalesef bu hayat şartlarında . Keşke olmasa . Fakat sen fazla takmamaya çalış zaten çalışıyordun hatırladığım kadarıyla , atlatılır inş. :)

bebeklerine birşeyler alan varmı ben kendimi zor tutuyorum yaw :)

Tutma cnm :) almaya başla bu çok keyifli oluyor tadını çıkar . Ben de sadece 1 adet tulum aldım Rabbim hayırlısıyla giydirmeyi nasip etsin inşAllah :) toptan birşeyler almayı düşünüyorum ilerde bakalım , havuzlu hanı çok merak ediyorum :) giderim belki

güle güle sağlıklı günlerde giydir inşallah canım evet almaya başlamak lazım ama bende toplu almak istiyorum herşeyi o yüzden tutuyorum şimdilik bakalım ne kadar dayancam :)

günaydın anneler ve melekleri oğluşumla öpüyoruz sizi sağlıklı mutlu günlerr :)

canım günaydın sen yüreğini ferah tut bebeğini sağlıklı bi şekilde alıcaksın kucağına Allah' ın izniyle. şimdi üzülüp bebeğini de etkileme annesi gör bak nasılda iyi olucak bebeğin...

günaydın kızlar nasılsınız bir sey sorucam artık nitye bildirim gelmıyo mesajlarda

evet çok takıyoruz bende senin gibiydim :) ama öğrenince geçio hepsii :)) allah gönlünüze göre versin canım inş öğrenirsin gittiğinde

İnşallah canım eşim de aynı gece görmüş bu arada. Dün gece yine gördüm bir kız bebek anne diyordu bana çok güzeldi rabbim hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…