kızlar kist olayını duyan bılen yasayan yokmu cok meraklanıyorum oglen yazdm ama kımse cvp yazmamıs bebegımın beynınde kıst varmıs 16 haftalıgım ;(
Günaydın olsun butun anne ve miniklere..Bol tekmeli günler sizinle olsun..
kızlar kist olayını duyan bılen yasayan yokmu cok meraklanıyorum oglen yazdm ama kımse cvp yazmamıs bebegımın beynınde kıst varmıs 16 haftalıgım ;(
merhabalar,
nasılsınız? bebekleriniz nasıl?
beni hatırladınız mı yaklaşık bir ay öncesinde maddi durumdan dolayı taşınmıştık. internet yoktu. müsrif eşim o kadar borca rağmen yine internet bağlattı. o gün uyuyamadım. annem bebeğini düşün gerilme dedi. düşünmemeye bakıyorum. ben gereğinden fazla tutumluluk gösteriyorum. elimden gelen bu..
neyse bebeğimden bahsedeyim.
en son bugün gittik.bebeğim iyiymiş.maşallah.. tsh ım geçen 6 ya çıkmıştı.. dozunu arttırmıştı.bugün sonuçta iyi çıktı.2 ye düşmüş.. tsh direk stres ile de ilgili. benim ki öyle. inşallah allah bana o anlamda boşvermişliği verir de ben maddi manevi sıkıntı etmem hiçbirşeyi..
cinsiyetine gelince maalesef göstermiyor. pozisyonu uygun değil.
2li taramayı yaptırdım. temiz çıktı..3lü taramayı da 20.hafta verdiler yani 1 ay sonra ayrıntılı ultrasyon randevusunu aldım.
bebeklerine birşeyler alan varmı ben kendimi zor tutuyorum yaw :)
Günaydın olsun butun anne ve miniklere..Bol tekmeli günler sizinle olsun..
Tutma cnm :) almaya başla bu çok keyifli oluyor tadını çıkar . Ben de sadece 1 adet tulum aldım Rabbim hayırlısıyla giydirmeyi nasip etsin inşAllah :) toptan birşeyler almayı düşünüyorum ilerde bakalım , havuzlu hanı çok merak ediyorum :) giderim belki
saolun canım turunu bılmıyorum ama ozel hastanedekı doktor korkmamamn gerektıgını soyledı gayette sakındı demek kotu dııl ama ıste evham ewlat sonucta bekleyıp gorucez bakalım.bıssy sorucam sana esın bılgılı madem arastırmada 20 mayısa ayrıntılı ıcın gel dedıler ama gelırken kagt havlu ve eldıven getrmemı ıstedıler bı mudahaşlemı yapılcak dıyorum yada alttna muayene falan oluyrmu sormadımda o an neden ıstendıgını kafam karıstı
günaydın kızlar nasılsınız bir sey sorucam artık nitye bildirim gelmıyo mesajlarda
aaaa evet boğa burcuyum ben:)))))) boğa ve aslan burçlarını çooooook severim. bebişim aslan olsun diye uğraştım ama olmadı:)) haftaya pzt doğum günüm hatta
evet çok takıyoruz bende senin gibiydim :) ama öğrenince geçio hepsii :)) allah gönlünüze göre versin canım inş öğrenirsin gittiğinde
teşekkürler canımgünaydın sizedemesaj kutun dolduysa ondan bildirim gelmiyordur. Benimde öyle olmuştu. Mesajlarını sil bildirimler gelmeye başlar
ben de dün gece erkek bebek anne derken gördümİnşallah canımeşim de aynı gece görmüş bu arada. Dün gece yine gördüm bir kız bebek anne diyordu bana çok güzeldi rabbim hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?