2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
İnşallah canım eşim de aynı gece görmüş bu arada. Dün gece yine gördüm bir kız bebek anne diyordu bana çok güzeldi rabbim hayırlısını versin

ben de dün gece kız bebek gördüm rüyamda :) emziriyodum. hep erkek görüyordum bu sefer kız. cinsiyetini hala öğrenemedik. meraktan çatlıycam. siz öğrendiniz mi?

Günaydın kızlar,

Ben de henüz bir şey almadım ama dün ''annesinin kuzusu'' yazılı beyaz bir tulum aldım. Kız-erkek giydirebilirim diye. Merakla cinsiyetini öğrenmeyi bekliyoruz. Hepimiz için hayırlısı olsun bakalım. Ama benim yerime annem kendini tutamayıp bişeyler alıyor, örüyor :))

Anneler öyle valla. benden daha hevesli gibi maşallah.

Evet herkes çok meraklı, sabırsızlıkla bekliyoruz. Bir de kuzenlerimi görseniz her gün arayıp daha cinsiyeti belli olmadı mı ne zaman olacak diye soruyorlar. Arkadaşlar arasında kız olacak, erkek olacak atışmaları başladı. İddialar filan. Oldukça eğlenceli ve zevkli bir durum :)) Tadını çıkaralım bugünlerin.

Kızlar benim de çok içim yanıyor ve hep soğuk bişeyler arıyorum. Annem yazdan komposto yapmıştı, canınızı çektirmek istemem ama iyi geliyor.

Ben niye hiç rüyamda görmüyorum kızımı , senin dünkü anlattığın rüyada beni çok etkiledi :) ben de görmek istiyorum kızımı rüyamda emzireyim bana anne desin ama , bekliyorum

Bende çok imreniyordum rüyasında görenlere:)) çok istediğim halde göremiyordum ama nasip oldu görmek inşallah sende görürsün güzel kızını çoook güzel bi duyguymuş, uyandığımda unutmayım rüyamı diye sürekli gördüklerimi zihnimde tekrarladım, tekrar uyumadım unuturum diye:))

Çok güzel ya :) ben hamile kalacağım ay bir bebek görmüştüm , pembe cicileri vardı :) bebek arabasında idi ben yine çok pimpirikli olarak ay eve gitmem lazım bebeğim üşüdü eve gidelim diyordum hep :) ama ayacıklarına baktığımda da gerçekten de çok üşümüştü gördüğüm bebek

Bende rüyamda bebegimi gördüm ya erkek bi bebek dogurmustum emziriyodum ve aynıbabasına benziyordu 😊 ,genelde tersi çıkar derler bana benzeyen bi kızımız olacak galiba 😊

ne güzel işte sende görmüşsün kızını müjde vermiş Rabbim sana bende rüyamda üşür diye endişe ediyordum biliyo musun altını değiştirirken:)) doğunca naparız bilemiyorum :))

Bende rüyamda bebegimi gördüm ya erkek bi bebek dogurmustum emziriyodum ve aynıbabasına benziyordu 😊 ,genelde tersi çıkar derler bana benzeyen bi kızımız olacak galiba 😊

Hayırlısı olsun cnm , rüyalar herkesde farklılık gösterebilir . Bakarsın gördüğün rüya olur

ne güzel işte sende görmüşsün kızını müjde vermiş Rabbim sana bende rüyamda üşür diye endişe ediyordum biliyo musun altını değiştirirken:)) doğunca naparız bilemiyorum :))

Mucizem o benim canımın içi :) Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın inşAllah ... Ben yiğenlerimede hep üşümesinler derdim üstlerini örterdim , bu benim huyum galiba

Mucizem o benim canımın içi :) Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın inşAllah ... Ben yiğenlerimede hep üşümesinler derdim üstlerini örterdim , bu benim huyum galiba
eşimde bana sen benim canımsın, canımın içi burda deyip karnıma dokunuyo:)) onu getirdin aklıma:) bence biz çok iyi anneler olacağız, doğmadan bile nasıl düşünüyoruz Rabbim korusun yavrularımızı

canım bende ilk hamileliğimde erkek çocuk görmüştüm, cinsiyeti belli olmamıştı daha, 7 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum. Genetik sonucunda kız olduğunu öğrendik yani tersi çıktı. Ama bu kez cinsiyetini öğrendikten sonra rüyamda gördüm. Oğluşum olacak, erkek bebek gördüm rüyamda

aklıma hiç erkek ismi gelmiyor ne koyacaksam oğluma karar veremiyorum bir türlü... Karar versemde adıyla sevsem oğluşumu

tavsiye edebileceğiniz isimler var mı?

aklıma hiç erkek ismi gelmiyor ne koyacaksam oğluma karar veremiyorum bir türlü... Karar versemde adıyla sevsem oğluşumu

tavsiye edebileceğiniz isimler var mı?

Bende hep erkek ismi buluyorum , kız ismi bulamıyorum bir türlü :) erkek ismi : kerem , emin , emir , kıvanç hepsi güzel

Kocişle çok fena gripiz. Hiç iyi değilim. Bi an önce eve gitmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm

Bende hep erkek ismi buluyorum , kız ismi bulamıyorum bir türlü :) erkek ismi : kerem , emin , emir , kıvanç hepsi güzel

:)) düşünüyorum isimleri söyleyince ne çağrıştırıyor. Erkek ismi olarak hazar ve mustafa düşünüyorum nasıl bilmiyorum kızım olsa ayşe melek koyacaktım ama onu ablam kızına koymuştu.

Hayırlısı olsun cnm , rüyalar herkesde farklılık gösterebilir . Bakarsın gördüğün rüya olur
Haklısın canım hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucagimiza almamızı nasip etsin ikiside kabulumuz 😊

Hayırlısı olsun canım bizimde cinsiyetimiz belli olmadı.Allahım sana bir daha evlat acisi göstermesin

inşallah canım.

üçlü taramada 1/231 down sendromu riski çıkmış.amniyosentez önerme sınırı içindeymiş. ön bilgi aldım ama daha sonra görüşeceğim drla.

bazıları yaptırmıyor testi. yaptırınca allah korusun çıkınca da önce bilmenin bir faydası oluyor mu ona göre tedavi etme şansı oluyor mu yoksa yine bekleniyor mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…