2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Down sendromunun bir tedavisi yok.
Ama bu testlere güven olmuyor. Bebekler genelde sağlıklı doğuyor.

Senin sonucun mu 1/231 ?

Kocişle çok fena gripiz. Hiç iyi değilim. Bi an önce eve gitmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm

İzin al da gitsene cnm , hasta halinle çalışamazsın :) gerçi ortam nedir hemen izin verirler mi bilmiyorum ama , hastalara saygılı olmalarını bekliyoruz

:)) düşünüyorum isimleri söyleyince ne çağrıştırıyor. Erkek ismi olarak hazar ve mustafa düşünüyorum nasıl bilmiyorum kızım olsa ayşe melek koyacaktım ama onu ablam kızına koymuştu.

senin söylediğin isimlerde güzel , kız ismi de güzel ama ben iki sim konusunda biraz katıyım galiba :) güzel bir tek isim olsun istiyorum onuda bulamıyorum bir türlü

İzin al da gitsene cnm , hasta halinle çalışamazsın :) gerçi ortam nedir hemen izin verirler mi bilmiyorum ama , hastalara saygılı olmalarını bekliyoruz

Yok canım ya dün de aynıydım. Bugün de öyleyim. Keşke 1 mayıs yarın olsaydı da dinlenseydim. Arada bi doktor işlerim oluyor izin alıyorum o yüzden şimdi almak istemiyorum.

Cnm sen bakma o testlere inş bebeğin sağlıkla gelir , ben 2 liyi yaptırdım 3 lü istemedi , 4lü istedi kaçabilirsem onu da yaptırmak istemiyorum .

Gunaydın annişler...
benim bbeişimin de cinsiyeti hala belli olmadı, 10+2 iken dr bir çıkıntı görüyorum erkek olabilir demişti ama 12+2 iken gittiğimizde çıkıntı göremedim bu sefer kız da olabilir dedi:)) 2 li tarama sonucunda bhcg değeri 31 cıktı dr'a sordum bgu deger 50 nin altındaysa erkek olurmus, üsündeyse kız olurmuş doğru mu? diye ama dr kanıtlanmış bir gerçek değil inanma dedi :)) ben de sizler gibi sabırsızlanıyorum bebişimin cinsiyetini öğrenmek için...
rüyamda 1 defa erkek bebeğim olmuş onu emzirirken gördüm bakalım hayırlısı... bana erkek gibi geliyo ama her an bir sürpriz olarak kız da diyebilir dr... tabiki cinsiyeti sağlıklı olduktan sonra hiç önemli değil ama belki ben hep kızların olduğu bir ailede büyüdüğüm için gönül azcık kızdan yana :)))
haftaya salı bir gelse de bebişimizi oğlusum ya da kızım diye sevmeye başlayabilsek artık :)))

Hayırlısı olsun canım bizimde cinsiyetimiz belli olmadı.Allahım sana bir daha evlat acisi göstermesin
Amiiinn sağol canım

ense ve burun kemiği ölçümleri nasıl çıkmıştı canım?? onlar normalse büyük ihtimalle bişey çıkmıyormuş. İçin rahat olsun çok yanılıyor bu testler Tedavi etme şansı zaten olmuyor Allah göstermesin..

Down sendromunun bir tedavisi yok.
Ama bu testlere güven olmuyor. Bebekler genelde sağlıklı doğuyor.

Senin sonucun mu 1/231 ?

evet. trosmy mi öyle birşey 21 yazıyor. 21 yazandan 231 kişiden bir tanesinde görülmüş.

Cnm sen bakma o testlere inş bebeğin sağlıkla gelir , ben 2 liyi yaptırdım 3 lü istemedi , 4lü istedi kaçabilirsem onu da yaptırmak istemiyorum .

belki yaptırmam amniyosentezi görüşüyüm drla.

ense normal demişti.ama burun kemiği ile ilgili birşey demedi.

sağlıklı sıhhatli olsunlar da canım cinsiyeti önemli olmuyor inşallah biran önce öğrenirsin bebeğin gösterir de beta değerine göre cinsiyet teorisini ben çürüttüm:)) betaya göre kız olması gerekirken benimki erkek oldu benim içime de hep erkek olacak gibi doğuyordu:))

Kocişle çok fena gripiz. Hiç iyi değilim. Bi an önce eve gitmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm
geçmiş olsun canım, istersen bir limonlu soda iç iyi gelir, açık limonlu çayda içebilirsin

evet. trosmy mi öyle birşey 21 yazıyor. 21 yazandan 231 kişiden bir tanesinde görülmüş.

Amniyosentez yaptırmana hiç gerek yok bence..
Ensesi normal çıkmış %100 bir sorun yoktur. Bu teste bakıp da suyunu aldırma çocuğun. Allah korusun düşük tehlikesi oluyor..

bn hamileliğimi ilk öğrendiğimde erkek bebek görmüştüm..geçen hafta da gene bi erkek bebeği emzirirken gördüm rüyamda amaaa cinsiyeti kız bebişimin :)))))))))))) hayırlısı olsun inşllh

Bana kalırsa içtiğimin yediğimin bir faydası olmuyor gripe. Belli bi zamanı var, o zaman geçecek ki vücuttan çıksın ://

bn hamileliğimi ilk öğrendiğimde erkek bebek görmüştüm..geçen hafta da gene bi erkek bebeği emzirirken gördüm rüyamda amaaa cinsiyeti kız bebişimin :)))))))))))) hayırlısı olsun inşllh
Bazen böyle tersi de çıkabiliyo işte:)) Rüyalara güvenmemek gerekiyor cinsiyetini öğrenmeden

Bana kalırsa içtiğimin yediğimin bir faydası olmuyor gripe. Belli bi zamanı var, o zaman geçecek ki vücuttan çıksın ://
canım dediğin doğru tabi ama en azından nefesin açılır için rahatlar Allah şifa versin dikkat et kendine, eve gidince kalınca ört üzerini bi güzel terle

Geçmis olsun canim bende bir haftayi geçkin atlatamadım gribi.. ne yaparsan yap geçmiyo

Yemeği kim yapacak
Bugün ben hiçbir şey yapamıcam herhalde..

Ah canım yakın olsak bir tas çorba getirirdim Bugünde basit bir şey yap canım yorma kendini yoğurtlu makarna yap kolay olur , ya da dışardan söyle bir günlük de.. Hem hamile hem grip olmak çok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…