Yemeği kim yapacak
Bugün ben hiçbir şey yapamıcam herhalde..
sağlıklı sıhhatli olsunlar da canım cinsiyeti önemli olmuyorinşallah biran önce öğrenirsin bebeğin gösterir de beta değerine göre cinsiyet teorisini ben çürüttüm:)) betaya göre kız olması gerekirken benimki erkek oldu benim içime de hep erkek olacak gibi doğuyordu
benim bi arkadasım da çürüttü, değer 24 çıktı ama bebişi kız olacak :)) ben de çok o değere bağlı kalmak istemiyorum net olmayınca ... bakalım benimki yine tembellik yapıp poposunu dönüp yatmazsa görür inş. dr amcası :)) biz de merakımızı gideririz :))
sağlıklı sıhhatli olsunlar da canım cinsiyeti önemli olmuyorinşallah biran önce öğrenirsin bebeğin gösterir de beta değerine göre cinsiyet teorisini ben çürüttüm:)) betaya göre kız olması gerekirken benimki erkek oldu benim içime de hep erkek olacak gibi doğuyordu:))
geçmiş olsun canım, istersen bir limonlu soda iç iyi gelir, açık limonlu çayda içebilirsin
Dediğin gibi bi makarna yaparım yoğurtla yeriz.Ah canım yakın olsak bir tas çorba getirirdimBugünde basit bir şey yap canım yorma kendini yoğurtlu makarna yap kolay olur , ya da dışardan söyle bir günlük de.. Hem hamile hem grip olmak çok zor...
Amin sağolasın...geçmiş olsun çok..ben geçenlerde tam 10 günde atlattım.umarım senin öyle olmaz..ilaç içemeyince zor geçiyor.ben meyve de yemiorum
bol bol ballı ıhlamur iç canım.beni o iyileştirdi.Allah şifa versin
haftalar ilerledikce daha az hareket ediyorlar. En hareketli haftalari 10-12 arasiydi. Yerleri daraliyo galiba ondanbenim bi arkadasım da çürüttü, değer 24 çıktı ama bebişi kız olacak :)) ben de çok o değere bağlı kalmak istemiyorum net olmayınca ... bakalım benimki yine tembellik yapıp poposunu dönüp yatmazsa görür inş. dr amcası :)) biz de merakımızı gideririz :))
Canim biraz sabir lutfen kendimize hakim olmamiz lazim:)))) ozellikle benim:)))Dediğin gibi bi makarna yaparım yoğurtla yeriz.
Hastayken hiçbir şeyin anlamı yok. Canım bir şey de istemiyor ama yemeyince iyice düşeriz. Kocişim de hasta ya canım benim. Ona da ben geçirdim öpe öpe :/ Adamdan uzak duramıyorum ki
ben de dün gece erkek bebek anne derken gördümoğlumuz olacak:))
inşallah canım.
üçlü taramada 1/231 down sendromu riski çıkmış.amniyosentez önerme sınırı içindeymiş. ön bilgi aldım ama daha sonra görüşeceğim drla.
bazıları yaptırmıyor testi. yaptırınca allah korusun çıkınca da önce bilmenin bir faydası oluyor mu ona göre tedavi etme şansı oluyor mu yoksa yine bekleniyor mu.
ben de dün gece kız bebek gördüm rüyamda :) emziriyodum. hep erkek görüyordum bu sefer kız. cinsiyetini hala öğrenemedik. meraktan çatlıycam. siz öğrendiniz mi?
yengeçlerle ben de iyi anlaşırım:) bebişlerimiz hemen hemen aynı günlerde doğacak, bakalım terazi nasıl olacak:)
aklıma hiç erkek ismi gelmiyorne koyacaksam oğluma karar veremiyorum bir türlü... Karar versemde adıyla sevsem oğluşumu
tavsiye edebileceğiniz isimler var mı?
Kocişle çok fena gripiz. Hiç iyi değilim. Bi an önce eve gitmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm
Evet neredeyse aynı gün muhtemel doğumumuzbenim yeğenlerimden biri terazi ve çok akıllı, sıcak kanlı bir çocuk bakalım inşallah anlaşabiliriz
inşallah canım:) normal mi sezaryen mi düşünüyorsun doğumunu?
Kısmet olursa normal düşünüyorum canım, sezeryan beni daha çok geriyor açıkçası :18: sen?
Canim biraz sabir lutfen kendimize hakim olmamiz lazim:)))) ozellikle benim:)))
Canımmm çok çok geçmiş olsun, özellikle hamilelikte hasta olmak çok kötüen kısa zamanda düzelirsiniz inşallah, en azından eşin ilaç içse de o iyileşse hemen sana baksa bari
Sağol canım. Kocişim diyor zaten kendine çok iyi bakacaksın, ben ilaç içebilirim ama sen içemezsin diyor. Canım ya ne istesem yapar. Yemek yapmadığımda hiçbir şey demez kahvaltık yer. Bitanem o benim ya. Bak kanım kaynadı
Sağol canım. Kocişim diyor zaten kendine çok iyi bakacaksın, ben ilaç içebilirim ama sen içemezsin diyor. Canım ya ne istesem yapar. Yemek yapmadığımda hiçbir şey demez kahvaltık yer. Bitanem o benim ya. Bak kanım kaynadı
hahahaha çok alemsin canımmaşallah size hep böyle olun inşallah benimki de aynı seninki gibi
hahahaha çok alemsin canımmaşallah size hep böyle olun inşallah benimki de aynı seninki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?