2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Yemeği kim yapacak
Bugün ben hiçbir şey yapamıcam herhalde..

geçmiş olsun çok..ben geçenlerde tam 10 günde atlattım.umarım senin öyle olmaz..ilaç içemeyince zor geçiyor.ben meyve de yemiorum
bol bol ballı ıhlamur iç canım.beni o iyileştirdi.Allah şifa versin

benim bi arkadasım da çürüttü, değer 24 çıktı ama bebişi kız olacak :)) ben de çok o değere bağlı kalmak istemiyorum net olmayınca ... bakalım benimki yine tembellik yapıp poposunu dönüp yatmazsa görür inş. dr amcası :)) biz de merakımızı gideririz :))

Ah canım yakın olsak bir tas çorba getirirdim Bugünde basit bir şey yap canım yorma kendini yoğurtlu makarna yap kolay olur , ya da dışardan söyle bir günlük de.. Hem hamile hem grip olmak çok zor...
Dediğin gibi bi makarna yaparım yoğurtla yeriz.
Hastayken hiçbir şeyin anlamı yok. Canım bir şey de istemiyor ama yemeyince iyice düşeriz. Kocişim de hasta ya canım benim. Ona da ben geçirdim öpe öpe :/ Adamdan uzak duramıyorum ki Bu hamilelik beni bi değişik yaptı

Amin sağolasın...
Ihlamur yok. Onun da doğalını bulmak lazım.. Bi bakayım sağol canım tavsiyen için..

haftalar ilerledikce daha az hareket ediyorlar. En hareketli haftalari 10-12 arasiydi. Yerleri daraliyo galiba ondan insallah bu sefer gosterir annesi

Canim biraz sabir lutfen kendimize hakim olmamiz lazim:)))) ozellikle benim:)))

Öncelikle gecmis olsun ama bu testlerin kesib sonuc olmadigini doktorum bana soylemisti iyi sonuc cikip down Sendromlu dogan cok var teyzem ebe hemde devlet hastanesinde gun icinde bircok dogum yayaptırıyor oda soylemisti.bizim hemsire arkadaslarin bile sonuçları temiz cikip down sendromlu dogdular demisti.o yuzden kalbini ferah tut hem amniyosentezin dusuge sebep oldugunu duymuştum. Ve kaldiki amniyosentez yaptirdin sonuc down sdndromlu ciksa cocugu aldircakmisin ki.eger ultrason olcumlerinde burun kemiği ve ense kalinligi normalse hersey yolundadir. Ve ayrintili ultrasondo hersey daha net kesinlesir.ben ikili testi yaptirmadim.ucluyude yaptirmayi düşünmüyorum sadece ayrıntılı ultrasona girmek istiyorum.sende rahatla kalbini ferah tut

ben de dün gece kız bebek gördüm rüyamda :) emziriyodum. hep erkek görüyordum bu sefer kız. cinsiyetini hala öğrenemedik. meraktan çatlıycam. siz öğrendiniz mi?

sorma canım biz de öğrenemedik, bu cts öğrenicez inşallah gösterirse belki merakımızdan rüyalarımıza giriyodur hayırlısı olsun hakkımızda canım

yengeçlerle ben de iyi anlaşırım:) bebişlerimiz hemen hemen aynı günlerde doğacak, bakalım terazi nasıl olacak:)

Evet neredeyse aynı gün muhtemel doğumumuz benim yeğenlerimden biri terazi ve çok akıllı, sıcak kanlı bir çocuk bakalım inşallah anlaşabiliriz

Kocişle çok fena gripiz. Hiç iyi değilim. Bi an önce eve gitmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm

Canımmm çok çok geçmiş olsun, özellikle hamilelikte hasta olmak çok kötü en kısa zamanda düzelirsiniz inşallah, en azından eşin ilaç içse de o iyileşse hemen sana baksa bari

Oğlumda terazi burcu. 2. bebek de öyle olacak. Terazi burcu akıllıdır. Oğlum çok ısrarcı ve çok sorgular. BU bazen beni çok daraltıyor.

Canımmm çok çok geçmiş olsun, özellikle hamilelikte hasta olmak çok kötü en kısa zamanda düzelirsiniz inşallah, en azından eşin ilaç içse de o iyileşse hemen sana baksa bari

Sağol canım. Kocişim diyor zaten kendine çok iyi bakacaksın, ben ilaç içebilirim ama sen içemezsin diyor. Canım ya ne istesem yapar. Yemek yapmadığımda hiçbir şey demez kahvaltık yer. Bitanem o benim ya. Bak kanım kaynadı

hahahaha çok alemsin canım maşallah size hep böyle olun inşallah benimki de aynı seninki gibi

hahahaha çok alemsin canım maşallah size hep böyle olun inşallah benimki de aynı seninki gibi

maşallah Allah bozmasın, ne kadar şanslıyız Ne kadar şükretsek az...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…