2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar merhaba ben geldim herkes iyi inşallah.
daha bildirilere bakamadım tam okuyacağım birazdan hepsini çok sağolun.
ben dün doktora gittim biliyorsunuzdur belki kanamam olmuştu pazar gecesi. bebek iyi çok şükür, bağdaş kurmuş keyif yapıyordu:)
kanamanın sebebi bebeğin eşinin aşağıda olmasıymış bu durumu yaşayan var mı?
progestan verdi günde 3 kez 10 gün. 12. haftadan sonra zararlı diye duydum ama doktor verdi diye başladım kullanmaya.
5 gün rapor yazdı, benim okul idaresi çok bozuldu tabi buna sınavlar var bu hafta ama elimden bir şey gelmiyor.
doktor hassassın ağır kaldırma dedi, 5. aya kadar olabilirmiş ara ara.
gene de tedirgin oluyor insan, 1 ay nasıl beklicem şimdi, cinsiyetini de o zaman söylücek inşallah.

Çok şükür gerçekten çok şanslıyız. Ne erkekler var. Adam denmiyor.. Allahıma şükürler olsun eşlerimiz çok iyi anlayışlılar..
Aynen öyle, Allah öyleleriyle karşılaşanlara bol sabır versin ve o adamları da ıslah etsin inşallah.

çok sağol canım dua için de teşekkürler. bebeğim iyiymiş çok şükür, eşi aşağıdaymış ondan olmuş kanama. bir de ben cumartesi çok çarşı pazar gezdim bir de 7kg olan çok tatlı bir bebeği kucağıma aldım sanki tetikledi bunlar gibime geldi.

evet canım ikimizin de ara ara oluyor böyle ama Allah beterinden korusun. çok şükür bebeklerimiz iyi. ben de hapa başladım progestan, eşi aşağıdaymış benim o yüzden olmuş. 5. aya kadar olabilirmiş. ben ilk 3 aydan sonra rahatlarım diyordum ama napalım artık sağlıkla kucağımıza alalım da bebeklerimizi inş. sen nasıl oldun? senin neden oluyormuş canım?

geçmiş olsun canım, en azından doktorun neden kaynaklı olduğunu söylemiş. Plesantanın aşağıda olduğu durumları duymuştum. Benimde kanamam olduğunda doktora sorduk öyle bi durum mu var diye yok öyle olsa daha çok kanaman olur demişti. İnşallah bişey olmaz canım merak etme sen. Sadece kanamaya sebep olan bi durumdur diye düşünüyorum, gebelik baya ilerledi çünkü. progestanı kanamam olduğunda doktora yazmasını istedim ama vermeye pek gönüllü olmadı, o ilk 3 ay için önemli demişti. İlk 3 ayda bile verme taraftarı değil benim doktorum. Biraz doğal akışına bırakmayı tercih eden bi yapısı var. Senin durumun farklı tabi progestanı kullanman senin yararına olabilir, farklı doktorlara da gitmeni tavsiye ederim.
İçin rahat olsun canım inşallah bişey olmuyacak bebeğine bak ne güzel keyfide yerindeymiş kuzunun

canım dikkat et ağır kaldırma tabiki de tetikler ağır kaldırmak bi daha duymayalım böyle şeyler yaptığını doktorun nedeni söylemiş önemli bişey yokmuş çok şükür biraz dikkatle çözülebilecek bi durum demek ki

çok sağol canım. progestanı bundan önceki doktorum da vermişti hatta 12. haftaya kadar kullan demişti ama ben doktor değiştirip 10. haftada bırakmıştım gene başlamıştı lekelenme. şimdikini de 10 gün değil de 1 hafta kullanıp bırakmayı düşünüyorum.

iyiyiz canım çok şükür, bebeğimi gördüm ya rahatladım. ilacım var şimdi,5 gün de raporluyum inşallah bir daha görmem lekelenmeleri

Okudum canım çok şükür her şey yoluna girmiş. Okul idaresine de bakma sen sağlığına bak. Anlayışsız insanlar böyle işte.

Yeme günü gelmedi
Anaaammm çok sapık oldum bennnnn. Millet hamileyken kocasından tiksiniyor. Ben tam tersiiiiiiiiiiii

Ahahaha sizdede mi yeme günü var :)))))) yalniz değilsin canim bende oyleyim optükçe opesim geliyor kocişi :)) bu ikinci trimester da normalmis. Hormonlardan dolayı kadınlar daha bi istekli oluyormuş tabi bu da eşlerin isine yariyo hic hayir demezler :))) ahahahahaha

kızlar selammm
kısmetse aralık annesi olucam. doktoruma 20 gün öncesinden ancak randevu bulabiliyorum. şimdiden önümüzdeki randevuları ayarlamaya çalışıyorum. size bir şey sormak istiyorum. ikili testten sonra bir daha ne zaman çağırdı doktorlarınız? ikili testten kaç hafta sonraya randevu alayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…