maşallah Allah bozmasın, ne kadar şanslıyız Ne kadar şükretsek az...
Aynen öyle, Allah öyleleriyle karşılaşanlara bol sabır versin ve o adamları da ıslah etsin inşallah.Çok şükür gerçekten çok şanslıyız. Ne erkekler var. Adam denmiyor.. Allahıma şükürler olsun eşlerimiz çok iyi anlayışlılar..
Canım endişelenmemek elde değil tabi, inşallah bişey olmaz kalbini ferah tut. Bi dua söyleyim onu oku sekine duası var onu 19 kere oku canım. Ben doktora gitmeden önce okumuştum. ayaklarını yüksek biryere koyarak sırt üstü yat o şekilde dinlen canım hemen yollara düşme doktorunu ara bugün dinlen, gel demezse. yarın gidersin. İnşallah bişey olmayacak bebeklerimize artık kocaman oldular. Kanama yaşayarak hamileliğini geçirmiş olan bi çok kişi var. Kahverengiye dönmesi iyi demekki kanama bitiyo.
O zamaaannnn yaşasııınnn bebeklerimizin babalaarııııııııııı
İçini ferah tut hiçbir şey olmayacak. Doktorunu ara bize de haber ver.
Dualarımız seninlee hayırlı haberlerle gel canım benim
Günaydın herkese
Canım Allah korusun, esirgesin bebeğini.İnşallah bunu da sağlıkla atlatacaksın, moralini bozma lütfen, inşallah bir sorun yaşanmayacak...
canım geçmiş olsun seninle bizim kaderimiz bir ben 3 gündür iğne kullandım bugün hapa başladım bakalım inşallah senınde bişeyın yoktur ii haberlerle dönersin bize dualarımız seninle haber bekliyorum
kızlar merhaba ben geldim herkes iyi inşallah.
daha bildirilere bakamadım tam okuyacağım birazdan hepsini çok sağolun.
ben dün doktora gittim biliyorsunuzdur belki kanamam olmuştu pazar gecesi. bebek iyi çok şükür, bağdaş kurmuş keyif yapıyordu:)
kanamanın sebebi bebeğin eşinin aşağıda olmasıymış bu durumu yaşayan var mı?
progestan verdi günde 3 kez 10 gün. 12. haftadan sonra zararlı diye duydum ama doktor verdi diye başladım kullanmaya.
5 gün rapor yazdı, benim okul idaresi çok bozuldu tabi buna sınavlar var bu hafta ama elimden bir şey gelmiyor.
doktor hassassın ağır kaldırma dedi, 5. aya kadar olabilirmiş ara ara.
gene de tedirgin oluyor insan, 1 ay nasıl beklicem şimdi, cinsiyetini de o zaman söylücek inşallah.
Geçmiş olsun canım ama niye ağladın o kadarburda birçok kişi duyduk 6 aya kadar kanma hatta kısmi regl gören, birşey olmaz inşallah. İçine kurt düşerse en yakın hasataneye bi gidip görünün, böyle sıkma kendini lütfen
çok şükür iyiyiz canım. elimde değil o an görünce kanı tutamadım kendimi ama geçti çok şükür inş olmaz bir daha. biraz rahat olmak lazım doktorum da öyle dedei. kaygılı olma iyi geçmez sonra dedi. artık daha sakin olmaya çalışcam inş. çok sağol canım.
Aynen öyle, Allah öyleleriyle karşılaşanlara bol sabır versin ve o adamları da ıslah etsin inşallah.
canım dikkat et ağır kaldırma tabiki de tetikler ağır kaldırmakçok sağol canım dua için de teşekkürler. bebeğim iyiymiş çok şükür, eşi aşağıdaymış ondan olmuş kanama. bir de ben cumartesi çok çarşı pazar gezdim bir de 7kg olan çok tatlı bir bebeği kucağıma aldım sanki tetikledi bunlar gibime geldi.
Çok geçmiş olsun , üzülmemek elde değil ama sen üzülünce bebeğinide üzersin cnm dikkat et kendine , dinlenmeye çalış
çok sağol canım. raporluyum şimdi 5 gün dinleniyorum evde.
Akşam gidince yine saldırma adama
geçmiş olsun canım, en azından doktorun neden kaynaklı olduğunu söylemiş. Plesantanın aşağıda olduğu durumları duymuştum. Benimde kanamam olduğunda doktora sorduk öyle bi durum mu var diye yok öyle olsa daha çok kanaman olur demişti. İnşallah bişey olmaz canım merak etme sen. Sadece kanamaya sebep olan bi durumdur diye düşünüyorum, gebelik baya ilerledi çünkü. progestanı kanamam olduğunda doktora yazmasını istedim ama vermeye pek gönüllü olmadı, o ilk 3 ay için önemli demişti. İlk 3 ayda bile verme taraftarı değil benim doktorum. Biraz doğal akışına bırakmayı tercih eden bi yapısı var. Senin durumun farklı tabi progestanı kullanman senin yararına olabilir, farklı doktorlara da gitmeni tavsiye ederim.
İçin rahat olsun canım inşallah bişey olmuyacak bebeğinebak ne güzel keyfide yerindeymiş kuzunun
iyiyiz canım çok şükür, bebeğimi gördüm ya rahatladım. ilacım var şimdi,5 gün de raporluyum inşallah bir daha görmem lekelenmeleri
Yeme günü gelmedi
Anaaammm çok sapık oldum bennnnn. Millet hamileyken kocasından tiksiniyor. Ben tam tersiiiiiiiiiiii
Yeme günü gelmedi
Anaaammm çok sapık oldum bennnnn. Millet hamileyken kocasından tiksiniyor. Ben tam tersiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?