kızlar selammm
kısmetse aralık annesi olucam. doktoruma 20 gün öncesinden ancak randevu bulabiliyorum. şimdiden önümüzdeki randevuları ayarlamaya çalışıyorum. size bir şey sormak istiyorum. ikili testten sonra bir daha ne zaman çağırdı doktorlarınız? ikili testten kaç hafta sonraya randevu alayım?
Merhaba :) doktorun söylemesi gerekiyor , ne zaman gideceğin konusunda ben 2 hafta sonra gitmiştim :)
Çok geçmiş olsun , üzülmemek elde değil ama sen üzülünce bebeğinide üzersin cnm dikkat et kendine , dinlenmeye çalış
çok sağol canım. raporluyum şimdi 5 gün dinleniyorum evde.
Çok iyi yapmışsın cnm rapor almakla , ne kadar sıkıntı da çıkarsalar boş ver sen onları , dinlenmenize bakın
Yeme günü mükız bunun günümü olur . Ben hala çekiniyorum he sizde ki iyi cesaret :)
evet canım ikimizin de ara ara oluyor böyle ama Allah beterinden korusun. çok şükür bebeklerimiz iyi. ben de hapa başladım progestan, eşi aşağıdaymış benim o yüzden olmuş. 5. aya kadar olabilirmiş. ben ilk 3 aydan sonra rahatlarım diyordum ama napalım artık sağlıkla kucağımıza alalım da bebeklerimizi inş. sen nasıl oldun? senin neden oluyormuş canım?
kızlar merhaba ben geldim herkes iyi inşallah.
daha bildirilere bakamadım tam okuyacağım birazdan hepsini çok sağolun.
ben dün doktora gittim biliyorsunuzdur belki kanamam olmuştu pazar gecesi. bebek iyi çok şükür, bağdaş kurmuş keyif yapıyordu:)
kanamanın sebebi bebeğin eşinin aşağıda olmasıymış bu durumu yaşayan var mı?
progestan verdi günde 3 kez 10 gün. 12. haftadan sonra zararlı diye duydum ama doktor verdi diye başladım kullanmaya.
5 gün rapor yazdı, benim okul idaresi çok bozuldu tabi buna sınavlar var bu hafta ama elimden bir şey gelmiyor.
doktor hassassın ağır kaldırma dedi, 5. aya kadar olabilirmiş ara ara.
gene de tedirgin oluyor insan, 1 ay nasıl beklicem şimdi, cinsiyetini de o zaman söylücek inşallah.
:))))))))Ahahaha sizdede mi yeme günü var :)))))) yalniz değilsin canim bende oyleyim optükçe opesim geliyor kocişi :)) bu ikinci trimester da normalmis. Hormonlardan dolayı kadınlar daha bi istekli oluyormuş tabi bu da eşlerin isine yariyo hic hayir demezler :))) ahahahahaha
:))))))))
Normal hayatımıza devam etmemiz doğru zaten :) Üst üste olmasın ama bebişler yorulur :))
Eşlerimizin işine geliyor ama benim kociş tırsıyor. Bebeğe bir şey olur diye korkuyor. Her gittiğimde doktora sor doktora sor diyor ben soramıyorum :)))))))
Aynen canim bende soramiyorum ki insan çekiniyor :))) yaş birde korkulacak birşey kalmadi ki artik zor dönemleri atlattik . bunlar çok normal korkacak ne var ben hep araştirdim doktorlar kesinlikle normal şekilde devam etmesini söylüyorlar. Hem ilişki için de çok önemli :)))))
Arada 3 gün falan olması lazım. Üst üste iki gün olmaz
Biz sadece buna dikkat ediyoruz
Çekinmene gerek yok canım hiçbir şey olmaz. Olmuyor çok şükür
Aynen ben de internette araştırdım. Bebeğe hiçbir zararı yok :) Hatta bence olunca bebişimiz daha mutlu oluyordur
heyt bee... tecrübe konuşuyor :) bu habere en çok kocacım sevinecek
Evet canim bebekte mutlu oluyormuş anna babanin mutluluğunu hissediyormus :))) ayy ayyy
Aynen ben de internette araştırdım. Bebeğe hiçbir zararı yok :) Hatta bence olunca bebişimiz daha mutlu oluyordur
Oyyy yerim o bebişleri ben :)))
Pamuk tenleri var ama çok güçlüler teyzesi :)))))))
Anne babalarını hep mutlu görmek ister onlarr :) Doğduktan sonra da böyle :)
4 buçuk aylık hamileyiz şurda herhalde tecrübeli olucaz
Yok canım korkmana hiç gerek yok. Kocişleri de kendimizden uzak tutmayalım öyle
Kızlar alemsiniz valla ya ben ne ne yapayım hamile olabilirim dediğimden şu ana kadar hiçbirşey yapmadıkÖnceleri aman birşey olur 2 sene bekledik zarar gelmesin dedik sonra gerçekten doktor yapmayın dedi sonra doktor tamam serbest dedi ama bu seferde eşim biz biraz daha bekleyelim dedi sonra da zaten kayınpeder hastalandı aklımıza gelmedi
İlişkiye girmek özellikle son aylarda faydalıymış diye duydum doğum yoluna iyi mi geliyormuş ne benim yollar kapanacak yandım
O zaman bizde hep mutlu olalim her şekilde :) uzulmeyelim kavga da etmeyelim kiyamam ben onlara :* :))))
Bu kadar uzun zaman beklenmez ki :)) Kayınpederin hasta şuanda olmaz ama öncesinde de beklemişsiniz. Neyse iyileşince yine böyle beklemeyin doğuma kadar :))))
Arada bi tartışıcaz ama bebişlerimizin yanında tartışmak yasak :)
Hamileyken de sakin olalım çünkü bebeklerimize yansıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?