2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Merhaba :) doktorun söylemesi gerekiyor , ne zaman gideceğin konusunda ben 2 hafta sonra gitmiştim :)

Yeme günü mü kız bunun günümü olur . Ben hala çekiniyorum he sizde ki iyi cesaret :)

Arada 3 gün falan olması lazım. Üst üste iki gün olmaz
Biz sadece buna dikkat ediyoruz
Çekinmene gerek yok canım hiçbir şey olmaz. Olmuyor çok şükür

benım ilk hastaneye yattıgımda benımde eşi aşagıda dedı canım yanı cocuklar sağlıklı ya napalım çekecez ama bu doktorum öyle birsey demedi

Canim cok cok gecmis olsun sukurlernolsun ki bebegin iyi duumdaymis bunu duyduguma cok sevindim progestana gelince ilaclar hakkinda turlu turlu seyler duyuyoruz ama doktorun yazdiysa ne kadar kullan dediyse o kadar sure kullanmani tavsiye ederim canim sonucta bisey biliyolar ki o ilaci yaziyolar zararli oldugunu bile biel sana ilac kullandirtmaz doktorun icini rahat tut...

Rapor alman da cok iyi olmus hic sallama idareyi bosver sen kendini ve bebegini dusun suan sizden daha onemli hicbisey yok onlar baslarinin caresine bakarlarr

:))))))))
Normal hayatımıza devam etmemiz doğru zaten :) Üst üste olmasın ama bebişler yorulur :))
Eşlerimizin işine geliyor ama benim kociş tırsıyor. Bebeğe bir şey olur diye korkuyor. Her gittiğimde doktora sor doktora sor diyor ben soramıyorum :)))))))

Aynen canim bende soramiyorum ki insan çekiniyor :))) yaş birde korkulacak birşey kalmadi ki artik zor dönemleri atlattik . bunlar çok normal korkacak ne var ben hep araştirdim doktorlar kesinlikle normal şekilde devam etmesini söylüyorlar. Hem ilişki için de çok önemli :)))))

Aynen ben de internette araştırdım. Bebeğe hiçbir zararı yok :) Hatta bence olunca bebişimiz daha mutlu oluyordur

Evet canim bebekte mutlu oluyormuş anna babanin mutluluğunu hissediyormus :))) ayy ayyy

Oyyy yerim o bebişleri ben :)))
Pamuk tenleri var ama çok güçlüler teyzesi :)))))))
Anne babalarını hep mutlu görmek ister onlarr :) Doğduktan sonra da böyle :)

Aynen ben de internette araştırdım. Bebeğe hiçbir zararı yok :) Hatta bence olunca bebişimiz daha mutlu oluyordur

Kızlar alemsiniz valla ya ben ne ne yapayım hamile olabilirim dediğimden şu ana kadar hiçbirşey yapmadık Önceleri aman birşey olur 2 sene bekledik zarar gelmesin dedik sonra gerçekten doktor yapmayın dedi sonra doktor tamam serbest dedi ama bu seferde eşim biz biraz daha bekleyelim dedi sonra da zaten kayınpeder hastalandı aklımıza gelmedi
İlişkiye girmek özellikle son aylarda faydalıymış diye duydum doğum yoluna iyi mi geliyormuş ne benim yollar kapanacak yandım

Bu kadar uzun zaman beklenmez ki :)) Kayınpederin hasta şuanda olmaz ama öncesinde de beklemişsiniz. Neyse iyileşince yine böyle beklemeyin doğuma kadar :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…