Evet doğru diyorsun , bu kadar ayrılık yetti canımatama kocişte anlayışlı ama bir yere kadar değil mi ama
Arada bi tartışıcaz ama bebişlerimizin yanında tartışmak yasak :)
Hamileyken de sakin olalım çünkü bebeklerimize yansıyor :)
İş hayatında sakin olabiliyor musun sen ? Ben olamıyorum çok , bazen ister istemez tepki verebiliyorum . Keşke hep sakin olabilsek .
İşyerinde bazen cinlendiğim oluyor tabi ama ona yapacak bir şey yok. Evde huzurumuz var çok şükür. Evdeki huzur önemli :)
Bende rüyamda bebegimi gördüm ya erkek bi bebek dogurmustum emziriyodum ve aynıbabasına benziyordu 😊 ,genelde tersi çıkar derler bana benzeyen bi kızımız olacak galiba 😊
Çok güzel ya :) ben hamile kalacağım ay bir bebek görmüştüm , pembe cicileri vardı :) bebek arabasında idi ben yine çok pimpirikli olarak ay eve gitmem lazım bebeğim üşüdü eve gidelim diyordum hep :) ama ayacıklarına baktığımda da gerçekten de çok üşümüştü gördüğüm bebek
Benim rüyalar uymuyor size kızlar. Hamileliğimi öğrenmeden önce fare gördüm. Besliyordum.Bende çok imreniyordum rüyasında görenlere:)) çok istediğim halde göremiyordum ama nasip oldu görmekinşallah sende görürsün güzel kızını çoook güzel bi duyguymuş, uyandığımda unutmayım rüyamı diye sürekli gördüklerimi zihnimde tekrarladım, tekrar uyumadım unuturum diye:))
Çok şükür evim de ki huzuruma :))) ben evcimenim çok severim evimi , kocişimi .Rabbim onu başımdan eksik etmesin
Çok ilginç bir rüyaBenim rüyalar uymuyor size kızlar. Hamileliğimi öğrenmeden önce fare gördüm. Besliyordum.Annem hayırdır inşallah hamile misin yoksa, dedi. Yok canım dedim. Hamile çıktım. Sonra dereden bir sürü altın kolye topladım. Altın kıza yorulur. Cinsiyeti kız çıktı.
öhöö öhööö bu ne kızlar yeme günü, kocişte kociş ne oluyo böyle:))) biraz normale dönelim artık:)) nazar değecek
inşallah canım.
üçlü taramada 1/231 down sendromu riski çıkmış.amniyosentez önerme sınırı içindeymiş. ön bilgi aldım ama daha sonra görüşeceğim drla.
bazıları yaptırmıyor testi. yaptırınca allah korusun çıkınca da önce bilmenin bir faydası oluyor mu ona göre tedavi etme şansı oluyor mu yoksa yine bekleniyor mu.
kamuran bu akşam nasıl olur merak ediyorum:)) iyice gaza getirdiniz birbirinizi:)))) neyse kızlar aramızda nede olsa kimse duymuyoCanım beni güldürdün :) İnan bir yandan da yazmayayım dediğim de oldu , ama hep kamuran ın suçu o beni yoldan çıkarıyor , yeme günü neyin, bilmezdim ben
Çok ilginç bir rüyayorumlayan da mükemmel hani Rabbim hayırlı evlat etsin inşallah
inşallah canım.
üçlü taramada 1/231 down sendromu riski çıkmış.amniyosentez önerme sınırı içindeymiş. ön bilgi aldım ama daha sonra görüşeceğim drla.
bazıları yaptırmıyor testi. yaptırınca allah korusun çıkınca da önce bilmenin bir faydası oluyor mu ona göre tedavi etme şansı oluyor mu yoksa yine bekleniyor mu.
kızlar az önce okudumda stresli olmayalım bebeklerimize yansır demiş.
ben eşimle hamile olduğumu bilmeden o kadar ciddi tartışmalar sinirler atlattım ki anlatamam. hamileyken de çok tartışma yaşadık. çok üzüldüm. ama Allah'ın hamilelere bir lütfumudur büyük bir sakinlik içindeyim. eskisi kadar bişeyi umursamıyorum ama hala duygusalım o ayrı.
bu konuda çok panik yapmıştım. stres çocuğu etkiler mi? üzüntü nasıl etkiler? diye.
araştırmalarımın sonucunda tek söylenen "stres yapmayın üzülmeyin" eee neden? çocuk hisseder. çocuk hissedince bişey olur mu? işte bu sorunun cevabı kesin değil. evet çocuk hissediyor ama fizyolojik olarak zarar gördüğü halen ispatlanmış değil.
ben bu tartışmalardan sonra kontrole gittiğimde de sordum doktora. "canını sıkma stresten uzak dur, depresyon gibi beyinsel ciddi bir sorun yoksa çocuktan hasar oluşmaz" demişti.
depresyon beyinsel ve uzun süreli bir sorun, ama stres ve üzüntü anlık.
benim ananem 9 babaannem 8 çocuk doğurmuş. eskiden yokluk varmış dayak varmış. babaannem üstelik varlıklı bir evden çıkıp fakir bir eve evlenmiş. peki halamlarda amcamlarda anomali var mı yok? babam 3 üniversite bitirdi. kardeşlerinin çoğu öğretmen.
demem o ki, stres yaptığımızdan sonra "stres olduk eyvah çocuğuma" diye ikinci bir stres üzüntüye gerek yok :)
kızlar az önce okudumda stresli olmayalım bebeklerimize yansır demiş.
ben eşimle hamile olduğumu bilmeden o kadar ciddi tartışmalar sinirler atlattım ki anlatamam. hamileyken de çok tartışma yaşadık. çok üzüldüm. ama Allah'ın hamilelere bir lütfumudur büyük bir sakinlik içindeyim. eskisi kadar bişeyi umursamıyorum ama hala duygusalım o ayrı.
bu konuda çok panik yapmıştım. stres çocuğu etkiler mi? üzüntü nasıl etkiler? diye.
araştırmalarımın sonucunda tek söylenen "stres yapmayın üzülmeyin" eee neden? çocuk hisseder. çocuk hissedince bişey olur mu? işte bu sorunun cevabı kesin değil. evet çocuk hissediyor ama fizyolojik olarak zarar gördüğü halen ispatlanmış değil.
ben bu tartışmalardan sonra kontrole gittiğimde de sordum doktora. "canını sıkma stresten uzak dur, depresyon gibi beyinsel ciddi bir sorun yoksa çocuktan hasar oluşmaz" demişti.
depresyon beyinsel ve uzun süreli bir sorun, ama stres ve üzüntü anlık.
benim ananem 9 babaannem 8 çocuk doğurmuş. eskiden yokluk varmış dayak varmış. babaannem üstelik varlıklı bir evden çıkıp fakir bir eve evlenmiş. peki halamlarda amcamlarda anomali var mı yok? babam 3 üniversite bitirdi. kardeşlerinin çoğu öğretmen.
demem o ki, stres yaptığımızdan sonra "stres olduk eyvah çocuğuma" diye ikinci bir stres üzüntüye gerek yok :)
Yeme günü gelmedi
Anaaammm çok sapık oldum bennnnn. Millet hamileyken kocasından tiksiniyor. Ben tam tersiiiiiiiiiiii
Ahahaha sizdede mi yeme günü var :)))))) yalniz değilsin canim bende oyleyim optükçe opesim geliyor kocişi :)) bu ikinci trimester da normalmis. Hormonlardan dolayı kadınlar daha bi istekli oluyormuş tabi bu da eşlerin isine yariyo hic hayir demezler :))) ahahahahaha
heyt bee... tecrübe konuşuyor :) bu habere en çok kocacım sevinecek
Bunu duyduğum iyi oldu cnm sağol :) benim dönem dönem stresli anlarım oluyor , hatta bir ara eşimle çok kötü tartışmıştık ben saatlerce ağladım . Umarım bebeğime stres etkilemez
ay kızlar çok güldüm size Allah iyiliğinizi versinbizim doktor 8.haftadan sonra serbest dedi ama biz 12.haftaya kadar durduk sonrası malum
Canım annem bana hamileyken çok stresli günler geçirmiş depresyona girmiş çok kötüymüş ama çok şükür bende bişey yokya da var mı acaba :26: neyse şaka bir yana tabi ki hayat bu hele ki yaşadığım dönemde strese girmememiz, üzülmememiz mümkün değil gibi, o yüzden takılma çok tabi ki hayatı kendine zindan etme de
Ay gercekten bnde cok guldum biz 12 hafta dolana kadar arkadas gibi yasadik sonrasindada korka korka iki kez bildigin kankayiz ben okadar degilde esim cok korkuyo bisey olcak diye tul bebek olunca daha hassas oluyk insan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?