2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Selam, riskin kaçtı acaba? Benimki çok yüksek riskli çıktı. Ikili test: 1/99, biyokimyasal risk: 1/35 (

Yeme günü gelmedi
Anaaammm çok sapık oldum bennnnn. Millet hamileyken kocasından tiksiniyor. Ben tam tersiiiiiiiiiiii

Ay gercekten bnde cok guldum biz 12 hafta dolana kadar arkadas gibi yasadik sonrasindada korka korka iki kez bildigin kankayiz ben okadar degilde esim cok korkuyo bisey olcak diye tul bebek olunca daha hassas oluyk insan :)

ohh be benim gibileride varmış :) millet soğuyomuş kocasından ben başından beri tam tersi o benden daha çok korkuyor bebeğe bişey olucak diye :) kesin son 3 ay yine yasaklıcak bizim doktor bakalım o zaman nolucak

çok sağol canım çok şükür kötü bir şey yok. eşi aşağıdaymış ondan olmuş, ilaç ve rapor verdi doktorum.

Canım çok geçmiş olsun.ben de daha bu haftada bıraktım protestanı bi zararı yok ama ben baya bi danışmıştım.endişelenme ilaç için geçiçek Allah'ın izniyle

Canım bu harmony testi ne oluyor ilkkez duydum kaçıncı haftada yapılıyor

Aynen ben de internette araştırdım. Bebeğe hiçbir zararı yok :) Hatta bence olunca bebişimiz daha mutlu oluyordur

Bizde ilk 12. Haftaya kadar sabrettik sonunda tak dedi artık şuan haftada 2 oluyo valla çok dikkatli oluyoruz ve kızlar ilişki bebişleri sağlıklı büyümesine yardımcı oluyormuş bi hormon salgılanıyormuş o doğumda ve ilişki esnasında salgılanıyormuş anlıcanız kocalara aman vermek yok ilişkiler tam gaz devam

kızlar ya maşaAllah size çok güldüm yazdıklarınıza bizde kanka olanlardanız hemde taa ocak ayından beri :) ben 12 haftadan sonra bişey olmaz diyodum hep adamı kışkırtıyordum ama o dirayetli çıktı taa ki bu pazara kadar pazar günü bi deneyelim dedik ama pişman oldum valla sonrasında bi damla kan gelince artık tövbe yanaşmam adama :26: tabi boşta bırakmıyorum kocişi o olmasada başka türlü ilgileniyoruz yine

ay kızlar çok güldüm size Allah iyiliğinizi versin bizim doktor 8.haftadan sonra serbest dedi ama biz 12.haftaya kadar durduk sonrası malum

Doktora da sorduğun iyi olmuş. Bi de doktor onaylı bilgim oldu:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İşte onu ben de bilmiyorum son 3 aya girince doktora sorarız artık.

Aynen canim hazirda istekli bir donemdeyken birakmayalim peşlerini :))) sonra adamlar bezmesin bizden :)))) kaçacak yer ariyorlarmış ne gülerim ))))

Kan mı geldi. Sen bunu bi doktora sor neden öyle oldu ki. Şaşırdım. Demek ki sen hassassın:)) sen biraz bekle bakalım annesi:)

Kan mı geldi. Sen bunu bi doktora sor neden öyle oldu ki. Şaşırdım. Demek ki sen hassassın:)) sen biraz bekle bakalım annesi:)

evet canım ya ama sordum hemen dk sına doktora çok şükür içerden bebekle falan ilgili değilmiş rahim ağzında azcık zedenlenme olmuş ordan gelmiş kan ama yinede korktum valla aklım çıktı bişey olacak diye

Son düzenleme:
Biz geldik teyzeleri oğlumu gördüm gayet iyiymiş beklenen doğum tarihimiz değişti 9 Ekim oldu geriden gelen bebişim normal haftasına ulaştı sonunda kocaman olmuş paşam

hu huuu naber kızlarrr ayy kızlar yazdıklarınızı okuyunca çok güldüm alem siniz valla önce ben korkmuyordum eşim korkuyordu ya bişey olursa diye şimdi ben korkuyorum eşim çok rahat hiç korkmuyor çekinmiyor tabiki önlemleri alıyor oğluşuma bişey olmasın diyorr

Biz geldik teyzeleri oğlumu gördüm gayet iyiymiş beklenen doğum tarihimiz değişti 9 Ekim oldu geriden gelen bebişim normal haftasına ulaştı sonunda kocaman olmuş paşam

hoşgeldin güzel anne maşaallah oğluşuna teyzesinin bitanesi ooo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…