Eğer hep böyle hareketli , espiriliysen sende hiç etki etmemişinşAllah benim kızımda da etki etmez .
merhabalar canım ben çok zor günlerden geçtim riskim vardı ve testi yapmam gerektiğini bildirdi doktorum. İçimi rahatlatmak için mecburen testi yaptırdım. Fakat amniyosentezden korktuğum için harmony testi yaptırdım. kan ile bakılıyor. Diğerinde bebeğime zarar verirmi düşüncesi beni mahvetmişti. neyseki Allah'ıma binlerce şükür sonucum temiz çıktı içim rahatladı. Umarım seninde bebeğin sağlıklı doğar.
Yeme günü gelmedi
Anaaammm çok sapık oldum bennnnn. Millet hamileyken kocasından tiksiniyor. Ben tam tersiiiiiiiiiiii
Ay gercekten bnde cok guldum biz 12 hafta dolana kadar arkadas gibi yasadik sonrasindada korka korka iki kez bildigin kankayiz ben okadar degilde esim cok korkuyo bisey olcak diye tul bebek olunca daha hassas oluyk insan :)
çok sağol canım çok şükür kötü bir şey yok. eşi aşağıdaymış ondan olmuş, ilaç ve rapor verdi doktorum.
merhabalar canım ben çok zor günlerden geçtim riskim vardı ve testi yapmam gerektiğini bildirdi doktorum. İçimi rahatlatmak için mecburen testi yaptırdım. Fakat amniyosentezden korktuğum için harmony testi yaptırdım. kan ile bakılıyor. Diğerinde bebeğime zarar verirmi düşüncesi beni mahvetmişti. neyseki Allah'ıma binlerce şükür sonucum temiz çıktı içim rahatladı. Umarım seninde bebeğin sağlıklı doğar.
Ahahaha sizdede mi yeme günü var :)))))) yalniz değilsin canim bende oyleyim optükçe opesim geliyor kocişi :)) bu ikinci trimester da normalmis. Hormonlardan dolayı kadınlar daha bi istekli oluyormuş tabi bu da eşlerin isine yariyo hic hayir demezler :))) ahahahahaha
Aynen canim bende soramiyorum ki insan çekiniyor :))) yaş birde korkulacak birşey kalmadi ki artik zor dönemleri atlattik . bunlar çok normal korkacak ne var ben hep araştirdim doktorlar kesinlikle normal şekilde devam etmesini söylüyorlar. Hem ilişki için de çok önemli :)))))
Aynen ben de internette araştırdım. Bebeğe hiçbir zararı yok :) Hatta bence olunca bebişimiz daha mutlu oluyordur
Çok şükür evim de ki huzuruma :))) ben evcimenim çok severim evimi , kocişimi .Rabbim onu başımdan eksik etmesin
ay kızlar çok güldüm size Allah iyiliğinizi versinbizim doktor 8.haftadan sonra serbest dedi ama biz 12.haftaya kadar durduk sonrası malum
ohh be benim gibileride varmış :) millet soğuyomuş kocasından ben başından beri tam tersi o benden daha çok korkuyor bebeğe bişey olucak diye :) kesin son 3 ay yine yasaklıcak bizim doktor bakalım o zaman nolucak
Bizde ilk 12. Haftaya kadar sabrettik sonunda tak dedi artık şuan haftada 2 oluyo valla çok dikkatli oluyoruz ve kızlar ilişki bebişleri sağlıklı büyümesine yardımcı oluyormuş bi hormon salgılanıyormuş o doğumda ve ilişki esnasında salgılanıyormuş anlıcanız kocalara aman vermek yok ilişkiler tam gaz devam
kızlar ya maşaAllah size çok güldüm yazdıklarınızabizde kanka olanlardanız hemde taa ocak ayından beri :) ben 12 haftadan sonra bişey olmaz diyodum hep adamı kışkırtıyordum ama o dirayetli çıktı taa ki bu pazara kadar pazar günü bi deneyelim dedik ama pişman oldum valla sonrasında bi damla kan gelince artık tövbe yanaşmam adama :26: tabi boşta bırakmıyorum kocişi o olmasada başka türlü ilgileniyoruz yine
Kan mı geldi. Sen bunu bi doktora sor neden öyle oldu ki. Şaşırdım. Demek ki sen hassassın:)) sen biraz bekle bakalım annesi:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İşte onu ben de bilmiyorum son 3 aya girince doktora sorarız artık.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Biz geldik teyzeleri oğlumu gördüm gayet iyiymiş beklenen doğum tarihimiz değişti 9 Ekim oldu geriden gelen bebişim normal haftasına ulaştı sonunda kocaman olmuş paşam
Aynen canim hazirda istekli bir donemdeyken birakmayalim peşlerini :))) sonra adamlar bezmesin bizden :)))) kaçacak yer ariyorlarmış ne gülerim))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?