Hahaha benim ki bana son 3 ay yasak sen o zaman napıcan diyo bana :)))))
Biz geldik teyzeleri oğlumu gördüm gayet iyiymiş beklenen doğum tarihimiz değişti 9 Ekim oldu geriden gelen bebişim normal haftasına ulaştı sonunda kocaman olmuş paşam
Hahaha benim ki bana son 3 ay yasak sen o zaman napıcan diyo bana :)))))
Canım, inşallah bir şey olmaz. Fakat benim bildiğim kadarıyla stres ve yaşanan sorunlar çocuğun karakterini vb. etkiliyor. Mesela çocuk hırçın olabiliyor. Bunun gibi şeyler. Tabii kanıtlanmış bir şey yok. En iyisi stres olunca, kızınca Allah'ım çocuğumu etkilemesin diye dua etmek.
Bunu duyduğum iyi oldu cnm sağol :) benim dönem dönem stresli anlarım oluyor , hatta bir ara eşimle çok kötü tartışmıştık ben saatlerce ağladım . Umarım bebeğime stres etkilemez
Ah canim ah ben sulu goz bir yengecim. Hemen stres ve uzuntuyd meyiliyim. Tartisinca hem sinirimden hem de aglayinca bebegime zarar veriyorum diye aglardim :))
Ama rabbim oyle bi guzel ayarlamis ki bebeklerimizin yerini. Herseyden korumada. Suyun icinde pamuk gibi bir yerdeler.
Ha buarada bebeklerimizin mutluluktan etkilendigi kesin. Cunku ona gore vucud hemen hormon salgilaniyor. Endorfin. Endorfin hem bizi hem bebegimizi sakinlestirir hem agrilari azaltan muthis bir hormon. Ayrica yeni okudum nasil oluyorsa gereksiz kilo alinimi bile engelliyormus :))
O zama hep mutlu olmaya odaklanalim. Simdi gidil cikolata mi yesem napsam :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar selammm
kısmetse aralık annesi olucam. doktoruma 20 gün öncesinden ancak randevu bulabiliyorum. şimdiden önümüzdeki randevuları ayarlamaya çalışıyorum. size bir şey sormak istiyorum. ikili testten sonra bir daha ne zaman çağırdı doktorlarınız? ikili testten kaç hafta sonraya randevu alayım?
evet canım ya ama sordum hemen dk sına doktora çok şükür içerden bebekle falan ilgili değilmiş rahim ağzında azcık zedenlenme olmuş ordan gelmiş kanama yinede korktum valla aklım çıktı bişey olacak diye
kızlar merhaba 12 haftada bebegım erkege benzıyordu hep oglum dıye sevdım dun 16 haftada kıza benzıyor dedıler delırıcem valla bacaklarıda tam acmıyomus acaba kızmıdır erkekmı ya bole yasayan varmı
Ayni olay 2.ci gebeligimde oldu doktor 12.ci haftada bir ihtimal erkek dedi.16.ci haftada kesin kız dedi.bendeyyarın doktora gitcem bakalim cinsiyetini soylicekmi?
benım ılk gebelıgım canım ama kız bebek cok ıstıyorum belırtılerde yarısı erkek yarısı kız etraftakı hekkes erkek dıyor sımdı kıza benzıyor dıyınce cok sevındım cuma randevum var gosterırıde tekrar erkek derlerse bı hayal kırıklıgı yasarım ama saglıklı olsunlarda ıste ınsanın kafasını karıstırıyolar
Tüm anneciklere ve bebişlerine hayırlı sabahlar ve güzel bir gün diliyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?