2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Hahaha benim ki bana son 3 ay yasak sen o zaman napıcan diyo bana :)))))

valla geçen arkadaş dediki doğuma gitmeden 1 gün önce olmuş mimik çok şaşırdım demek ki bişey olmuyor ama dr sormak gerek

Biz geldik teyzeleri oğlumu gördüm gayet iyiymiş beklenen doğum tarihimiz değişti 9 Ekim oldu geriden gelen bebişim normal haftasına ulaştı sonunda kocaman olmuş paşam

Gozunuz aydin canim guzel guzel buyusun pasan :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya herkes ilişkidn falan bahsetmiş ben hiçbşy hissetmiyorum eşim dedi ki rahimin aşağı inmiş aynı dediği gün bnde Bi isteksizlik başladı kaçacak delik arıom adamdan noluck byle cnm çok yanıyo yanmam oluyor oğlumda 6 ayında olmştu bunda erken başladı

dr a konuştum.amniyosentez öneriyorum yaptırıp yaptırmak sana kalmış dedi. yaptırınca da yüzde bir bebeği kaybetme riski var dedi.. 20 haftaya kadar oluyormuş. ne yapacağım bilmiyorum.

ilişki konusunda ne yalan söyleyim bende de istek oluyor.hamilelikten önce böyle değildim. ben de şaşırıyorum. ama korkuyoruz tabi. ileriye gidemiyoruz.

Son düzenleme:

Aynen ben de hep oyle dua ederim. Karakterin bir kismi dna ile anne babadan gelebiliyor. Hatta ikinizde olmayan ama atalarinizda olan herhangi bir huy bile cocuk da cikabiliyor. Benim dayimla yengem aman aman cok iyi huylu degillerdir ama 8 yasinda bir kuzenim var sanki 30 yasinda masallah. Hic aglamaz (inanmazsin bebekken bile aglamazdi) kapris yapmaz bi cöp versen eline cok mutlu olur. Bi acaip cocuktur. Cok olgundur. Cok kucuk ama etrafindan biri morali kotu olsun gider teselli eder. Insallah bizimki de ona benzer diyorum bazen.
Rabbim bebeklerimizin hem huyunu hem bahtini guzellestirsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bunu duyduğum iyi oldu cnm sağol :) benim dönem dönem stresli anlarım oluyor , hatta bir ara eşimle çok kötü tartışmıştık ben saatlerce ağladım . Umarım bebeğime stres etkilemez

Ah canim ah ben sulu goz bir yengecim. Hemen stres ve uzuntuyd meyiliyim. Tartisinca hem sinirimden hem de aglayinca bebegime zarar veriyorum diye aglardim :))
Ama rabbim oyle bi guzel ayarlamis ki bebeklerimizin yerini. Herseyden korumada. Suyun icinde pamuk gibi bir yerdeler.
Ha buarada bebeklerimizin mutluluktan etkilendigi kesin. Cunku ona gore vucud hemen hormon salgilaniyor. Endorfin. Endorfin hem bizi hem bebegimizi sakinlestirir hem agrilari azaltan muthis bir hormon. Ayrica yeni okudum nasil oluyorsa gereksiz kilo alinimi bile engelliyormus :))
O zama hep mutlu olmaya odaklanalim. Simdi gidil cikolata mi yesem napsam :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ah canim sen de mi yengecsin ben dee :) ama biliyo msn hamile kaldigimdan beri daha az sulugozum cok ilginc degil mi? Evet bebislerimiz icin bol bol gulelim :))

Benim doktorum hep 4 haftada bir çağırıyor.

Zaten bebişe ulaşması çok zor canım. Doktora da sormuşsun. Çok şükür iyiymiş bebişin. Bu olaydan sonra olduğunu da söyleseydin bunu yapma ya da ondan değildir falan derdi..

kızlar merhaba 12 haftada bebegım erkege benzıyordu hep oglum dıye sevdım dun 16 haftada kıza benzıyor dedıler delırıcem valla bacaklarıda tam acmıyomus acaba kızmıdır erkekmı ya bole yasayan varmı

Ne ben be eşim korkmuyoruzz.. ilişki doğumu kolaylaştırır korkmayın bebeğede birşey olmaz
Bebeğim Allaha emanet artık düşük tehlikeniz yok bu haftaya kadar gelindiyse bebek buyudü demektir.. oncacık şey bebeğe zarar vermez yaaanii

kızlar merhaba 12 haftada bebegım erkege benzıyordu hep oglum dıye sevdım dun 16 haftada kıza benzıyor dedıler delırıcem valla bacaklarıda tam acmıyomus acaba kızmıdır erkekmı ya bole yasayan varmı

Ayni olay 2.ci gebeligimde oldu doktor 12.ci haftada bir ihtimal erkek dedi.16.ci haftada kesin kız dedi.bendeyyarın doktora gitcem bakalim cinsiyetini soylicekmi?

Ayni olay 2.ci gebeligimde oldu doktor 12.ci haftada bir ihtimal erkek dedi.16.ci haftada kesin kız dedi.bendeyyarın doktora gitcem bakalim cinsiyetini soylicekmi?

benım ılk gebelıgım canım ama kız bebek cok ıstıyorum belırtılerde yarısı erkek yarısı kız etraftakı hekkes erkek dıyor sımdı kıza benzıyor dıyınce cok sevındım cuma randevum var gosterırıde tekrar erkek derlerse bı hayal kırıklıgı yasarım ama saglıklı olsunlarda ıste ınsanın kafasını karıstırıyolar

Benimde iki prensesim var bundada gonlum erkek istiyo tabi esimde erkek olsun diyo sma Rabbimin bilcegi olur hangisi hayirliysa i olsun sma herkesin gonlunde biseyler oluyor iste nasip diyelim

Tüm anneciklere ve bebişlerine hayırlı sabahlar ve güzel bir gün diliyoruz :)

Gunaydin herkese, guzel bir gun diliyorum. En yakin arkadasim suan doguma girdi kendim girmis gibi heyecanliyim gozlerim dolu dolu Allahim ne heyecanli bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…