2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Gunaydin canimm, nerdesin sen kac gundur yahu?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biraz psikolojim bozuktu. Kızımın hareketlerini hergğn hissetmeye başlamışken birden durdu h birsey hissetmemde başladım. Aslında buradaydım herseyi okudum ama yazamadım işte kendi kendimi depresyona soktum. Ama cok şükür dün arabada giderken rahatsız ettik heralde bizim kızı, hemen hareket etmeye basladı kızdı galiba arabada gidiyoruz diye hemen hareketlendi :))

Gunaydin herkese, guzel bir gun diliyorum. En yakin arkadasim suan doguma girdi kendim girmis gibi heyecanliyim gozlerim dolu dolu Allahim ne heyecanli bir durum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağlacakla girip çıksın inşallah normal mi oluyor?

Ya canım bende 1kez net hissettim bi dahada hissedemedim((benimde aklıma takılıo sürekli doktora görede haftaya başlıcakmısım hissetmeye strese sokuyorum kendimi

Biz geldik teyzeleri oğlumu gördüm gayet iyiymiş beklenen doğum tarihimiz değişti 9 Ekim oldu geriden gelen bebişim normal haftasına ulaştı sonunda kocaman olmuş paşam

Maşallah oğluşuna büyüsün kocaman olsun

Canım senin yaşından dolayı öyle bir risk görmüş olabilir , bir de başka bir doktora görünsen :) sana o testi yaptırda diyemiyorum , yaptırmada . Sen eşinle iyi düşün karar ver Rabbim kolaylık versin Bence bebişin sapasağlam

Ne güzel bilgiler böyle bunlar teşekkürler şu Endorfin hormonu bizi hiç bırakmasın öyleyse , ama mutlu olalım diye çikolata yersek te kilo alımını
durduramayız gibime geliyor :) gerçi bende bu duygusallık varken nasıl mutlu olabilirim acaba? Geçen gün kendi kendime doğuma gittiğimi ve ailemin
arkamdan bakmalarını düşünüp yine ağladım

Canım dün ben seni merak ettim aslında , hiç gelmedin . hareketleri şu anda çok kafamıza takmayalım bence .İlerleyen haftalarda daha güçlü olacaklar inş o zaman hareket etmeleri azalırsa Rabbim korusun , doktora hemen gidelim hatta

günaydın hayırlı sabahlar, çalışan annelere bebekleriyle birlikte hayırlı mesailer

Evet doğru diyorsun , bu kadar ayrılık yetti canıma tama kocişte anlayışlı ama bir yere kadar değil mi ama

Kızlar bu istek ne zamn başlıyor ya?Benim kocam çok istekli ama bende iş yok:) ilk 12 hafta yasaktı ama 2 kez oldu. Şimdi de 10 gün yasak kanka olduk of Bende yanma oluyor bir de.ne zaman gelecek bu istek tecrübeli arkadaşlar?

Herkese günaydınlar Kızlar aşı olduktan sonra kolumun ağrısı hiç geçmedi , gece üzerine de yatamıyorum, yüz üstü de yatamıyorum zaten. Hemşire Hanım 2gün sürer dedi ama bu kadar ağrılı olacağını tahmin etmemiştim

Günaydın kızlar..
Bugün mübarek üç ayların başlangıcı..

Peygamberimiz(sav) buyuruyor: "Ey Rabbim! Bize Receb'i ve Şaban'ı mübarek kıl ve bizi Ramazan'a ulaştır." amin...

Bugün Recep ayının ilk günü, yarın da Regaip kandili...Mübarek olsun inşallah...
Bu yıl bebişlerimizle birlikte oruç tutamıcaz belki ama inş bu mübarek günlerin bereketinden yararlanabiliriz

Okudum canım çok şükür her şey yoluna girmiş. Okul idaresine de bakma sen sağlığına bak. Anlayışsız insanlar böyle işte.

Çok sağol canım. Moralimi de düzelttim çok şükür. Bir de şu senin yazdıkların gibi bana da istek gelse ilişki konusunda çok sevincem gerçi şu an yasak ama:)

Cnm Benim, tecrübeli arkadaşlar cevaplar birazdan,bizde kankayız çünkü Yanma konusunda ise mantar mı var acaba? yanma olmamalı çünkü . Doktoruna bir sor istersen .

Günaydın:) ben çalışıyorum ama raporluyum ya işe gitmemek çok güzel özellikle sabahları:) hala keyif yapıyoruz bebişimle.
Ah bilmez miyim:)) geçen hafta da ben raporluydum evde olmak gibisi yok ama yinede rapora muhtaç etmesin Rabbim, sağlığımız yerinde olsun da çalışırız Allah'ın izniyle. Rabbim bebeklerimizi korusun...

Günaydın, İnşallah canım

Gözüm korktu aşıdan napcam ben:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…