Sağol canım hepimizin melekleri güzel güzel büyüsünler sağlıkla kucağımıza alalımGozunuz aydin canim guzel guzel buyusun pasan :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydin canimm, nerdesin sen kac gundur yahu?
Gunaydin herkese, guzel bir gun diliyorum. En yakin arkadasim suan doguma girdi kendim girmis gibi heyecanliyim gozlerim dolu dolu Allahim ne heyecanli bir durum
Biraz psikolojim bozuktu. Kızımın hareketlerini hergğn hissetmeye başlamışken birden durdu h birsey hissetmemde başladım. Aslında buradaydım herseyi okudum ama yazamadım işte kendi kendimi depresyona soktum. Ama cok şükür dün arabada giderken rahatsız ettik heralde bizim kızı, hemen hareket etmeye basladı kızdı galiba arabada gidiyoruz diye hemen hareketlendi :))
Biz geldik teyzeleri oğlumu gördüm gayet iyiymiş beklenen doğum tarihimiz değişti 9 Ekim oldu geriden gelen bebişim normal haftasına ulaştı sonunda kocaman olmuş paşam
dr a konuştum.amniyosentez öneriyorum yaptırıp yaptırmak sana kalmış dedi. yaptırınca da yüzde bir bebeği kaybetme riski var dedi.. 20 haftaya kadar oluyormuş. ne yapacağım bilmiyorum.
ilişki konusunda ne yalan söyleyim bende de istek oluyor.hamilelikten önce böyle değildim. ben de şaşırıyorum. ama korkuyoruz tabi. ileriye gidemiyoruz.
Ah canim ah ben sulu goz bir yengecim. Hemen stres ve uzuntuyd meyiliyim. Tartisinca hem sinirimden hem de aglayinca bebegime zarar veriyorum diye aglardim :))
Ama rabbim oyle bi guzel ayarlamis ki bebeklerimizin yerini. Herseyden korumada. Suyun icinde pamuk gibi bir yerdeler.
Ha buarada bebeklerimizin mutluluktan etkilendigi kesin. Cunku ona gore vucud hemen hormon salgilaniyor. Endorfin. Endorfin hem bizi hem bebegimizi sakinlestirir hem agrilari azaltan muthis bir hormon. Ayrica yeni okudum nasil oluyorsa gereksiz kilo alinimi bile engelliyormus :))
O zama hep mutlu olmaya odaklanalim. Simdi gidil cikolata mi yesem napsam :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Biraz psikolojim bozuktu. Kızımın hareketlerini hergğn hissetmeye başlamışken birden durdu h birsey hissetmemde başladım. Aslında buradaydım herseyi okudum ama yazamadım işte kendi kendimi depresyona soktum. Ama cok şükür dün arabada giderken rahatsız ettik heralde bizim kızı, hemen hareket etmeye basladı kızdı galiba arabada gidiyoruz diye hemen hareketlendi :))
Evet doğru diyorsun , bu kadar ayrılık yetti canımatama kocişte anlayışlı ama bir yere kadar değil mi ama
günaydın hayırlı sabahlar, çalışan annelere bebekleriyle birlikte hayırlı mesailer
Okudum canım çok şükür her şey yoluna girmiş. Okul idaresine de bakma sen sağlığına bak. Anlayışsız insanlar böyle işte.
Kızlar bu istek ne zamn başlıyor ya?Benim kocam çok istekli ama bende iş yok:) ilk 12 hafta yasaktı ama 2 kez oldu. Şimdi de 10 gün yasak kanka olduk of Bende yanma oluyor bir de.ne zaman gelecek bu istek tecrübeli arkadaşlar?
Ah bilmez miyim:)) geçen hafta da ben raporluydumGünaydın:) ben çalışıyorum ama raporluyum ya işe gitmemek çok güzel özellikle sabahları:) hala keyif yapıyoruz bebişimle.
Günaydın kızlar..
Bugün mübarek üç ayların başlangıcı..
Peygamberimiz(sav) buyuruyor: "Ey Rabbim! Bize Receb'i ve Şaban'ı mübarek kıl ve bizi Ramazan'a ulaştır." amin...
Bugün Recep ayının ilk günü, yarın da Regaip kandili...Mübarek olsun inşallah...
Bu yıl bebişlerimizle birlikte oruç tutamıcaz belki ama inş bu mübarek günlerin bereketinden yararlanabiliriz
Gözüm korktu aşıdan napcam ben:18:Herkese günaydınlarKızlar aşı olduktan sonra kolumun ağrısı hiç geçmedi , gece üzerine de yatamıyorum, yüz üstü de yatamıyorum zaten. Hemşire Hanım 2gün sürer dedi ama bu kadar ağrılı olacağını tahmin etmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?