2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlaarrr sonunda evde idar testi yapma cesaretini gösterdim ve çift çizgi çıktı:) galiba hamileyim.... :)

Tebrikler canım..Sağlıcakla kucağına alırsın inş..

Darısı başıma.. Bende dayanabilirsem Salı sabahı test yapacağım..

Son düzenleme:
internette sorun yasiyorum cok kizginim kendilerine size yazamadim aramiza yeni katilan annislere hosgeldiniz diyorum saglikli gebelik gecirmemizi ve daglikla bebislerimizi kucagimiza almamizi ümitediyorum herkes iyidir dr gitcek arkadaslrim vardi simdi okuyabilirsm netten dolayi donup okucam insallah hersey yolundadr kendinize ve bebislerinize iyi bakin tatli seyler

tecrübe böyle bişey işte biz daha rahme düşmeden gitmek istiyoz

:) ilk bebeğim de ben de sizin gibiydim günler geçmiyordu... ama şimdi zaman oğlumla çok hızlı geçiyor oğlum 2 yaşını yeni bitirdi.. ilkinde çok sık dr' a gittim 9 haftaya kadar hep alttan baktı zor bişey oluyor hep kan verdim falan... hani köydeki de hamile kalıyor var ya örneğiniz öyle düşünüyorum ve Allahıma emanet diyorum... düşerse bile zaten dr'a gitsen de düşer.. hayırlı evlat olsunlar inşaallah...

yaptırdım canım çıkmadı bende.. ama doktorum her ihtimale karşı gebe kalırsan başlayalımd edi.. sulandırıcı igne coraspin progestan direk başladık folbiol zaten alıyodum.. hayırlısı artık

Bisey cikmasa bile dr lar tedbir amacli igne flan veruyolar demekki bi zarari yokk normal gebelikte de :) insallah bu defa hicbirimiz sikinti cekmeyiz ve guzel bi hamilelik donemi gwcirip bebislerimize kavusuruzz cnmm:)

gordun mu bebisini sennn bakiyimmm icin rahatladi mi ohhh keyif senin biraz rahatla bebisinin resmini hemen paylas bizimle Allaha sukret masallah bi dahakinede pitpit kalp atisini duy senden iyisiyok tatlim darisi hepimizin basina insallah hep iyiseyler dusunme zamani

inşallahhh canım inşallah

Bisey cikmasa bile dr lar tedbir amacli igne flan veruyolar demekki bi zarari yokk normal gebelikte de :) insallah bu defa hicbirimiz sikinti cekmeyiz ve guzel bi hamilelik donemi gwcirip bebislerimize kavusuruzz cnmm:)

inşallah canım.. inan gözümde degil yeterki gelsin saglıkla.. eşim çok istiyordu..

teşekkürler arkadaşlar... benim 2. bebeğim nasip olursa o yüzden 2 hafta daha evde bekleyip öyle gitmeyi düşünüyorum dr'a... bu arada 5 haftalık oldu... sat 3 ocak...
tecrubeli olmayi isterdim yani bi bebisimin onceden olmasi iyi olurdu simdi hersey daha karisik ama 9 ay sonrada biz tecrubeli olcaz kiii insallah tabiii hayirli olsun bebisinnnn saglikla gelsin :))

kızlaarrr sonunda evde idar testi yapma cesaretini gösterdim ve çift çizgi çıktı:) galiba hamileyim.... :)

galiba miiiii evetttt tatlim galibasi malibasi yok hamilesin aramiza hosgeldin simdi keyiflen bebisinin hayalini kurmaya basla film basliyor mutlu son temennisiyle ciktik bu yola saglikla mutlulukla insallah

Anladim cnm genelde tekrarlayan dusuklerin yoksa bu testi gerekli gormuyor dr.lar.
Ben 2 kere ustuste bos gebelik yasayinca hemn yaptirdik testleri ve nitekim pihtilasma cikti sende de oyle bi durum varsa en azindan onlemis olursun cnm dr unu mutlaka dinle:)

oooo istemiste istemis masallah ama hersey saglik icin hepsini yaptirmayi ihmal etme tatlim paylasim icin tesekkirler bilgilendirmen icin ayrica tesekkur tatlim )

evet canım kesemizi gördük 10.8 mm lik bişey :) ama bu haftadan sonra çok çok hızlı büyüyeceklermiş :)
en kısa zamanda ekliycem.İnşallah 1 hafta sonra da pıt pıtlarımızı duyarız :)
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için :-*

gozun aydin tatlimmmm masallah :)))

oooo istemiste istemis masallah ama hersey saglik icin hepsini yaptirmayi ihmal etme tatlim paylasim icin tesekkirler bilgilendirmen icin ayrica tesekkur tatlim )

rica ederim canım ne demek
Allahtan görümcem de hemşire herşeyime yardımcı oluyo saolsun.
Hemde zamanında bebek hemşireliği yapmış o yüzden doğduktan sonra içim çookk rahat olacak inşallah.
Aşılarını falan halası yapar artık :)

senin adına çok sevindim canım inşallah haftaya banada güzel şeyler söyler doktorum ve kalp atışımızıda duyarız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…