kızlaarrr sonunda evde idar testi yapma cesaretini gösterdim ve çift çizgi çıktı:) galiba hamileyim.... :)
hayırlı olsun canım saglıkla gelsin inşallah
hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin...
teşekkürler arkadaşlar... benim 2. bebeğim nasip olursa o yüzden 2 hafta daha evde bekleyip öyle gitmeyi düşünüyorum dr'a... bu arada 5 haftalık oldu... sat 3 ocak...
Oh ohhh bi kişi daha katıldı bizee
Gözün aydın canım
tecrübe böyle bişey iştebiz daha rahme düşmeden gitmek istiyoz
yaptırdım canım çıkmadı bende.. ama doktorum her ihtimale karşı gebe kalırsan başlayalımd edi.. sulandırıcı igne coraspin progestan direk başladık folbiol zaten alıyodum.. hayırlısı artık
:) ilk bebeğim de ben de sizin gibiydim günler geçmiyordu... ama şimdi zaman oğlumla çok hızlı geçiyor oğlum 2 yaşını yeni bitirdi.. ilkinde çok sık dr' a gittim 9 haftaya kadar hep alttan baktı zor bişey oluyor hep kan verdim falan... hani köydeki de hamile kalıyor var ya örneğiniz öyle düşünüyorum ve Allahıma emanet diyorum... düşerse bile zaten dr'a gitsen de düşer.. hayırlı evlat olsunlar inşaallah...
Bisey cikmasa bile dr lar tedbir amacli igne flan veruyolar demekki bi zarari yokk normal gebelikte de :) insallah bu defa hicbirimiz sikinti cekmeyiz ve guzel bi hamilelik donemi gwcirip bebislerimize kavusuruzz cnmm:)
tecrubeli olmayi isterdim yani bi bebisimin onceden olmasi iyi olurdu simdi hersey daha karisik ama 9 ay sonrada biz tecrubeli olcaz kiiiteşekkürler arkadaşlar... benim 2. bebeğim nasip olursa o yüzden 2 hafta daha evde bekleyip öyle gitmeyi düşünüyorum dr'a... bu arada 5 haftalık oldu... sat 3 ocak...
kızlaarrr sonunda evde idar testi yapma cesaretini gösterdim ve çift çizgi çıktı:) galiba hamileyim.... :)
[
allah korusun. esra erol 4aylık hamileyim demişti blue Jean vardı üzerinde.valla benim şuan pantolanlar etekler gelmiyor. size kıyafetleriniz geliyor mu.. büyüğünden iki pantolan aldım ben.
canım istemediler ki.. bilseydim isterdim. dr da demedi. özel dr vardı bir de benim.neyse inşallah sorun çıkmaz..
gastrit var ben de diye bazen gün aşırı alıyordum. ama artık içerim.
inşallah canım. hoş geldin. ben daha gidemedim. ilki benimde düşük oldu. o yüzden çok da sevinemiyorum da. dr a benim de görünmem lazım.en azından iğne ilaç olayını iyice sormam lazım.
tecrübe böyle bişey iştebiz daha rahme düşmeden gitmek istiyoz
Doktorun yazısını anlayabildiğim kadar yazıyım canım
Hemogram :
TİT :
Üre :
Cnpatinin :
A.Kan Ş. :
ALT :
AST :
Hbs Ag :
Anti HCV :
Tox IgM :
Rub :
CMV :
TSH :
Bunları istemiş.Çoğu sağlık ocağında yapılıyor.Bir kaçını da özelde yaptırıcam onlarda 70 tl falan tutuyor.
Bilginiz olsun arkadaşlar.Sizde sağlık ocağında yaptırın boşuna para vermeyin
gordun mu bebisini sennn bakiyimmm icin rahatladi mi ohhh keyif senin biraz rahatla bebisinin resmini hemen paylas bizimle Allaha sukret masallah bi dahakinede pitpit kalp atisini duy senden iyisiyok tatlim darisi hepimizin basina insallah hep iyiseyler dusunme zamani
canım sağol seninde gözün aydın benim son adet 2 ocak ultrason cihazına göre farklılık gösteriyor galiba bide kağıtta 5 hafta 0 gün yazıyor seninkinde ne yazıyor
doktorun tahlil falan istemiş benimki kalp atışından sonra isteyecem dedi
kalp atışı içinde 17 sine randevu verdi ama ben ona gitmeyecem hiç sevmedim
sağol canım darısı başınıza
sağol bitanem ya zaten bende sevmedim bunu hiç neyse artık diğer randevulara seveceğimiz doktorlara gideriz
canım zor dayandım ama iyiki beklemişim keseyi karından gördü tahmini hesaplayıcılar agöre 5+2 ama ultrasonda 5+0 erken gitsem göremeyebilirdi 17 sinde kalp atışlarını duyacağız inşalahhhhhh
sağol bitanem darısı başına
canım bizde bugün keseyi gördük 0,96 cm bebeği 10 gün sonra kalp atışları ile birlikte görürüz inşalalhhh panik yapma
oooo istemiste istemis masallah ama hersey saglik icin hepsini yaptirmayi ihmal etme tatlim paylasim icin tesekkirler bilgilendirmen icin ayrica tesekkur tatlim)
evet canım kesemizi gördük 10.8 mm lik bişey :) ama bu haftadan sonra çok çok hızlı büyüyeceklermiş :)
en kısa zamanda ekliycem.İnşallah 1 hafta sonra da pıt pıtlarımızı duyarız :)
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için :-*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?