2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

ne testi ist,yor bunlar sizden ya, benden niy istemedi hiçbişey bu gıcık doktor :44:

canım aradm doktoru aman aman değil de ben o kadar kendmii dinliyorum ki acaba bişey olur mu neden ağrıyo bugun rahatım rabbime sığındım dua ettim rahatladım

vucudu cok dinlemek iyi gelmiyo canim benim biraz akisina birak Allaha emanet ilgilenicek baska seyler bul baska seylerle ugras yoksa insan kafayi yer tatlim benim iyi ol :)))

selamlar tekrar ,şimdi doktordan geldim ,keseyi gördüm ama içinde bebek göremedim . haftaya tekrar gidicem .İnş. bebeğimi de görürüz. Doktor aspirin ve progestan verdi . ilk bebeğimde kayıp olduğu için .
tatlimmm benim masallah keseyi gordunn oohh yakindada bebisini gorup kalp atisinida duyarsin insallah sonra gel keyfim gel :)))

ne testi ist,yor bunlar sizden ya, benden niy istemedi hiçbişey bu gıcık doktor :44:

Doktorun yazısını anlayabildiğim kadar yazıyım canım

Hemogram :
TİT :
Üre :
Cnpatinin :
A.Kan Ş. :
ALT :
AST :
Hbs Ag :
Anti HCV :
Tox IgM :
Rub :
CMV :
TSH :

Bunları istemiş.Çoğu sağlık ocağında yapılıyor.Bir kaçını da özelde yaptırıcam onlarda 70 tl falan tutuyor.
Bilginiz olsun arkadaşlar.Sizde sağlık ocağında yaptırın boşuna para vermeyin

inş ekim ayında hepimizin kucağında bebişlerimiz olur... bende meleğime hamileyim allah nasip ederse ekimde bende anne olucam. doktora giden varmı aranızda ben haftaya çarşamba yani 12 şubatta gidicem ve kalp atışını duyabilirmiyiz acaba. ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı bunda biraz korkuyorum daha endişeliyim

Son düzenleme:

öncelikle tebrik ederim arkadasım:) Allahım evladını sağsalim kucagına almayı nasip etsin inşallah...
ben pazartesi günü gidicem dr a sanırım bnde sadece kese görünür...ama senin gittigin gün belki kalp atısı da duyulabilir yani vajinal bakarsa kesin duyulurda diger türlü karından baktıgında belkii...

teşekkür ederim canım bende seni tebrik ediorum. inş canım ya inş alırız kucağımıza inş en kısa zamanda kalp atışlarını duyarız...

[
Tutmaya gerek yok:)
Allah korusun düşecek çocuk 4. ayında da düşebiliyor..
Bak esra erol 4 aylık çocuğunu düşürdü.

allah korusun. esra erol 4aylık hamileyim demişti blue Jean vardı üzerinde.valla benim şuan pantolanlar etekler gelmiyor. size kıyafetleriniz geliyor mu.. büyüğünden iki pantolan aldım ben.

canım istemediler ki.. bilseydim isterdim. dr da demedi. özel dr vardı bir de benim.neyse inşallah sorun çıkmaz..
gastrit var ben de diye bazen gün aşırı alıyordum. ama artık içerim.

inşallah canım. hoş geldin. ben daha gidemedim. ilki benimde düşük oldu. o yüzden çok da sevinemiyorum da. dr a benim de görünmem lazım.en azından iğne ilaç olayını iyice sormam lazım.

canım sağol seninde gözün aydın benim son adet 2 ocak ultrason cihazına göre farklılık gösteriyor galiba bide kağıtta 5 hafta 0 gün yazıyor seninkinde ne yazıyor
doktorun tahlil falan istemiş benimki kalp atışından sonra isteyecem dedi
kalp atışı içinde 17 sine randevu verdi ama ben ona gitmeyecem hiç sevmedim
maşallah arkadaşım hayırlı olsun,
sağol canım darısı başınıza
Canım gözün aydın:)
Ben kese boyutumu bilmiyorum Pis doktor söylemedi hiçbir şey
sağol bitanem ya zaten bende sevmedim bunu hiç neyse artık diğer randevulara seveceğimiz doktorlara gideriz

Cok sevindim tatlım. Nasıl bu zamana kadar dayandın hala anlamış değilim :)) hadi gözünaydın hergünüz boyle mutlu geçsin inşallah :))
canım zor dayandım ama iyiki beklemişim keseyi karından gördü tahmini hesaplayıcılar agöre 5+2 ama ultrasonda 5+0 erken gitsem göremeyebilirdi 17 sinde kalp atışlarını duyacağız inşalahhhhhh
aayyy hayırlı olsun canım
sağol bitanem darısı başına
canım bizde bugün keseyi gördük 0,96 cm bebeği 10 gün sonra kalp atışları ile birlikte görürüz inşalalhhh panik yapma

inşallah canım. hoş geldin. ben daha gidemedim. ilki benimde düşük oldu. o yüzden çok da sevinemiyorum da. dr a benim de görünmem lazım.en azından iğne ilaç olayını iyice sormam lazım.[/QUOTE]

hoşbuldum canım. aynen bende öyleyim benim ilki tutunamadı kimyasal gebelik dedi doktorum ve kendiliğinden düştü. şimdi o günleri yaşadıktan sonra bende pek sevinemiyorum. sende en kısa zamana al randevunu bi git istersen. ben doktorumun yoğunluğundan kaldım bugüne...

allah korusun. esra erol 4aylık hamileyim demişti blue Jean vardı üzerinde.valla benim şuan pantolanlar etekler gelmiyor. size kıyafetleriniz geliyor mu.. büyüğünden iki pantolan aldım ben.
Bana da dar gelmeye başladı pantolonlar. Çünkü karnımda şişlik var.
Etek giyince de üşüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…