Aminnn inşallah..Allah korusun bebişlerimizi , yavrularımızı bize bağışlasın
:)))))
bissürü bissürü testler istedi bizden.
Sizlerden de isteyecektir muhtemelen doktorlar
onların sonuçlarını al gel dedi.Sonuçlar çıksın öyle gidicez 1 hafta sonra falan giderim herhalde
o zaman kalp atışlarını da duyabilirmişiz innşşaallaaahhh :)
e yani yapolis ya asker eşi:)))benm de başımda da:)))
Aynı şekilde hatta tereddüt bile ettim sonradan acaba yapamadım mı diye, çünkü ne bir iz, ne bir ağrı ne de morrluk :))
Çok saol canım
Bi daha gidersen bekleme:)
Ben tahlillerimi orda yaptırırım.
Sonuçları özele gösteririm diye düşünüyorum:)
canım aradm doktoru aman aman değil de ben o kadar kendmii dinliyorum ki acaba bişey olur mu neden ağrıyo bugun rahatım rabbime sığındım dua ettim rahatladım
tatlimmm benim masallah keseyi gordunn oohh yakindada bebisini gorup kalp atisinida duyarsin insallah sonra gel keyfim gel :)))selamlar tekrar ,şimdi doktordan geldim ,keseyi gördüm ama içinde bebek göremedim . haftaya tekrar gidicem .İnş. bebeğimi de görürüz. Doktor aspirin ve progestan verdi . ilk bebeğimde kayıp olduğu için .
ne testi ist,yor bunlar sizden ya, benden niy istemedi hiçbişey bu gıcık doktor :44:
inş ekim ayında hepimizin kucağında bebişlerimiz olur... bende meleğime hamileyim allah nasip ederse ekimde bende anne olucam. doktora giden varmı aranızda ben haftaya çarşamba yani 12 şubatta gidicem ve kalp atışını duyabilirmiyiz acaba. ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı bunda biraz korkuyorum daha endişeliyim
öncelikle tebrik ederim arkadasım:) Allahım evladını sağsalim kucagına almayı nasip etsin inşallah...
ben pazartesi günü gidicem dr a sanırım bnde sadece kese görünür...ama senin gittigin gün belki kalp atısı da duyulabilir yani vajinal bakarsa kesin duyulurda diger türlü karından baktıgında belkii...
Tutmaya gerek yok:)
Allah korusun düşecek çocuk 4. ayında da düşebiliyor..
Bak esra erol 4 aylık çocuğunu düşürdü.
canım istemediler ki.. bilseydim isterdim. dr da demedi. özel dr vardı bir de benim.neyse inşallah sorun çıkmaz..pıhtılasma testleri ayrı cnm...genetik bölümünde senden kan alınıp yapılcaktı ama doktorun coraspin iç ve hamile kalınca iğneye baslıcaz dediğine göre pıhtılasmadan şüphelenmiş olabilir...coraspini hiç ihmal etme her gün iç mutlaka ve tabi iğnelerini de mutlaka ol...
inş ekim ayında hepimizin kucağında bebişlerimiz olur... bende meleğime hamileyim allah nasip ederse ekimde bende anne olucam. doktora giden varmı aranızda ben haftaya çarşamba yani 12 şubatta gidicem ve kalp atışını duyabilirmiyiz acaba. ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı bunda biraz korkuyorum daha endişeliyim
canım sağol seninde gözün aydın benim son adet 2 ocak ultrason cihazına göre farklılık gösteriyor galiba bide kağıtta 5 hafta 0 gün yazıyor seninkinde ne yazıyorgözünaydın tatlım benimde muhtemel doğum tarihi 3 ekim yazıyor kağıtta :)
bizde kesemizi gördük sadece 1 hafta sonra kalp atışımızı duyacakmışız.
Ama benden bir sürü tahlil istedi onları yaptırıp gel dedi ama ben oraya değil başka doktora devam edeceğim.
Kasık ağrıları normalmiş.Bulantım olursa diye emedur ilaç verdi sabah aç karnına al dedi.Folic plus içiyorum onu da günde 2 ye çıkardı ben sadece sabahları 1 tane alıyordum.öyle işte çoooookkkk mutluyummm canlarrrrr :)
sağol canım darısı başınızamaşallah arkadaşım hayırlı olsun,
sağol bitanem ya zaten bende sevmedim bunu hiç neyse artık diğer randevulara seveceğimiz doktorlara giderizCanım gözün aydın:)
Ben kese boyutumu bilmiyorumPis doktor söylemedi hiçbir şey
canım zor dayandım ama iyiki beklemişim keseyi karından gördü tahmini hesaplayıcılar agöre 5+2 ama ultrasonda 5+0 erken gitsem göremeyebilirdi 17 sinde kalp atışlarını duyacağız inşalahhhhhh
Cok sevindim tatlım. Nasıl bu zamana kadar dayandın hala anlamış değilim :)) hadi gözünaydın hergünüz boyle mutlu geçsin inşallah :))
sağol bitanem darısı başınaaayyy hayırlı olsun canım
canım bizde bugün keseyi gördük 0,96 cm bebeği 10 gün sonra kalp atışları ile birlikte görürüz inşalalhhh panik yapmakızlar keseyi gördük ama bebişi göremedik dr şuan erken dedi küçük o yüzden gözükmüyo dedi bi sorun yoktur dimi..bu durumu yaşayan war mı aramızda aklıma kötü getirmek istemiyorum ama göremeyincede içim rahat etmedi takılıo kafama
kızlaarrr sonunda evde idar testi yapma cesaretini gösterdim ve çift çizgi çıktı:) galiba hamileyim.... :)
kızlaarrr sonunda evde idar testi yapma cesaretini gösterdim ve çift çizgi çıktı:) galiba hamileyim.... :)
canım sağol seninde gözün aydın benim son adet 2 ocak ultrason cihazına göre farklılık gösteriyor galiba bide kağıtta 5 hafta 0 gün yazıyor seninkinde ne yazıyor
doktorun tahlil falan istemiş benimki kalp atışından sonra isteyecem dedi
kalp atışı içinde 17 sine randevu verdi ama ben ona gitmeyecem hiç sevmedim
aynen canım bende aynı doktora gitmiycem.
Ultrason cihazının kalp atışı sesi verme özelliği yokmuş bir dahaki gelişinde kalp hareketini gösteririm dedii içimden ooollddduuu dedim bende
kağıtta kaç mm olduğu ve muhtemel doğum tarihi yazıyor sadece.Ama bugun 5+3 günlüğüz biz :)
Bana da dar gelmeye başladı pantolonlar. Çünkü karnımda şişlik var.allah korusun. esra erol 4aylık hamileyim demişti blue Jean vardı üzerinde.valla benim şuan pantolanlar etekler gelmiyor. size kıyafetleriniz geliyor mu.. büyüğünden iki pantolan aldım ben.
Oh ohhh bi kişi daha katıldı bizeekızlaarrr sonunda evde idar testi yapma cesaretini gösterdim ve çift çizgi çıktı:) galiba hamileyim.... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?