2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
İlacı kullanıyorum ama günde 3 kez demişti 2 kez kullanabiliyorum çünkü fitili kendim atamıyorum dinleniyorum bol bol inş her şey yolunda gider. Çok sağol canım

Günaydın cnm , bu güzel aktarımın için çok teşekkürler :)

Günaydın:) ben çalışıyorum ama raporluyum ya işe gitmemek çok güzel özellikle sabahları:) hala keyif yapıyoruz bebişimle.

evet yaa hamileyken ne zor geliyor çalışmak yataktan kalkmak ooff çalışmayı severim aslında ama işte hamilelik herkese günaydın bu arada

Canim günaydin :) birşey sorucam kaçıncı haftanda yaptirdin aşını

Gözüm korktu aşıdan napcam ben:18:

Korkutmak istemiyorum sizleri , aşı yapılırken hiç acımadı. Akşama doğru acısı başladı , çalışırken kolumu masanın üzerine koyamıyorum ya nasıl bir şey miş bu . Hemşire Hanım çok ağrırsa parol al dedi , belki sizde yapmaz . Benim cnm çok naziktir zaten

Cnm Benim, tecrübeli arkadaşlar cevaplar birazdan,bizde kankayız çünkü Yanma konusunda ise mantar mı var acaba? yanma olmamalı çünkü . Doktoruna bir sor istersen .

Canım ben daha önce vajinusmustum hala kasıyor olabilirim diye geliyor aklıma. Önceden de ara uzunsa yanma oluyordu hep.muayene olmuştum alttan hamilelikten önce hiç mantar demedi o zamanama şüphe düştü şimdi içime?

Canım bu haftalar daha erken değil mi bebişi sürekli olarak hissetmek için? 24.haftadan sonra rutine bağlıyormuş kendini üzme lütfen, bebişini de üzme o daha minnacık annesi uyuyor sürekli özletme kendini..

Sağlacakla girip çıksın inşallah normal mi oluyor?

Amin canım. Yok epidural sezeryan oldu, yarım saatte doğdu bebiş şimdi ikisi de çok iyilermiş

Rahat ol cnm , kasılma . Ağrısız olur bak ayrıca bir dönem bende de yanma oldu çok hafif , doktorum simer testi yapmıştı . Fakat hamilerde yapılır mı onu bilemiyorum

anladım umarım çok ağrılı geçirmem o dönemi sende parol içme canım ilaçlardan ne kadar uzak durursan o kadar iyi
aşı kaçıncı haftada oluyordu kızlar unuttum ben
beni 20. haftada çağırdılar sağlık ocağından. 2 haftam kaldı.

günaydın anneler ve melekleri :))

günaydın kızlar hayırlı sabahlar bugünde bitse yarın tatil oh ne güzel

Tüm annelere ve tatlı bebişlerine günaydın. Güzel bir gün olsun inş

Hayırlı sabahlar ve de hayırlı mesailerrr :)

günaydın hayırlı sabahlar, çalışan annelere bebekleriyle birlikte hayırlı mesailer

Günaydın minnoş bebişlerin tatlı anneleriiiii

anladım umarım çok ağrılı geçirmem o dönemi sende parol içme canım ilaçlardan ne kadar uzak durursan o kadar iyi

beni 20. haftada çağırdılar sağlık ocağından. 2 haftam kaldı.

İçmicem cnm :) İlaç hakkımı çok zor durumlar olursa ki inşAllah olmaz , o zamana saklıyorum

ooo maşallah bu sezeryanda ne kadar cabuk doğuyor bebişler :)) evet biraz erkekn sanırım hergğün hissetmek için ama işte evham yaptım hemen cunku düne kadar hergün hissetmeye başlamıştım o kadar ki bazen gece bile hissediyordum derken pat uyudu ne yesem ne yapsam uyanmadı sevdiği herseyi yedim ama yok banamısın demedi meğer arabayı bekliyormus ufaklık :)) ama dediğin dopru sanırım hergün hissetmek için henüz erken galiba uff gelse su 26. hafta da daha cok hissetsem daha net olsa hersey ozaman hemen giderim valla doktora

Çok şükür iyi olmalarına sevindim , darısı sağlıcakla hepimize . Epidural sezaryen , yine sezaryen gibi aynı işlemler yapılıyor fakat sen uyanık oluyor sun herhalde

Evet canım hemencecik alıveriyosun kucağına vallahi neyse sen yine de bundan sonra hissetmezsen strese girip üzme kendini canım minnoşlarımız Allaha emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…