İlacı kullanıyorum ama günde 3 kez demişti 2 kez kullanabiliyorum çünkü fitili kendim atamıyorumCanim cok cok gecmis olsun sukurlernolsun ki bebegin iyi duumdaymis bunu duyduguma cok sevindim progestana gelince ilaclar hakkinda turlu turlu seyler duyuyoruz ama doktorun yazdiysa ne kadar kullan dediyse o kadar sure kullanmani tavsiye ederim canim sonucta bisey biliyolar ki o ilaci yaziyolar zararli oldugunu bile biel sana ilac kullandirtmaz doktorun icini rahat tut...
Rapor alman da cok iyi olmus hic sallama idareyi bosver sen kendini ve bebegini dusun suan sizden daha onemli hicbisey yok onlar baslarinin caresine bakarlarr
Günaydın kızlar..
Bugün mübarek üç ayların başlangıcı..
Peygamberimiz(sav) buyuruyor: "Ey Rabbim! Bize Receb'i ve Şaban'ı mübarek kıl ve bizi Ramazan'a ulaştır." amin...
Bugün Recep ayının ilk günü, yarın da Regaip kandili...Mübarek olsun inşallah...
Bu yıl bebişlerimizle birlikte oruç tutamıcaz belki ama inş bu mübarek günlerin bereketinden yararlanabiliriz
Günaydın:) ben çalışıyorum ama raporluyum ya işe gitmemek çok güzel özellikle sabahları:) hala keyif yapıyoruz bebişimle.
Gözüm korktu aşıdan napcam ben:18:
Herkese günaydınlarKızlar aşı olduktan sonra kolumun ağrısı hiç geçmedi , gece üzerine de yatamıyorum, yüz üstü de yatamıyorum zaten. Hemşire Hanım 2gün sürer dedi ama bu kadar ağrılı olacağını tahmin etmemiştim
Gözüm korktu aşıdan napcam ben:18:
Cnm Benim, tecrübeli arkadaşlar cevaplar birazdan,bizde kankayız çünküYanma konusunda ise mantar mı var acaba? yanma olmamalı çünkü . Doktoruna bir sor istersen .
Canim günaydin :) birşey sorucam kaçıncı haftanda yaptirdin aşını
Biraz psikolojim bozuktu. Kızımın hareketlerini hergğn hissetmeye başlamışken birden durdu h birsey hissetmemde başladım. Aslında buradaydım herseyi okudum ama yazamadım işte kendi kendimi depresyona soktum. Ama cok şükür dün arabada giderken rahatsız ettik heralde bizim kızı, hemen hareket etmeye basladı kızdı galiba arabada gidiyoruz diye hemen hareketlendi :))
Sağlacakla girip çıksın inşallah normal mi oluyor?
Günaydın cnm :) 18. haftamda yaptırdım çok şükür, bir sonraki randevuyu da 1 ay sonrasına verdi . Onda ne aşısı yapacak acaba?
Canım ben daha önce vajinusmustum hala kasıyor olabilirim diye geliyor aklıma. Önceden de ara uzunsa yanma oluyordu hep.muayene olmuştum alttan hamilelikten önce hiç mantar demedi o zamanama şüphe düştü şimdi içime?
anladım umarım çok ağrılı geçirmem o dönemiKorkutmak istemiyorum sizleri , aşı yapılırken hiç acımadı. Akşama doğru acısı başladı , çalışırken kolumu masanın üzerine koyamıyorum yanasıl bir şey miş bu . Hemşire Hanım çok ağrırsa parol al dedi , belki sizde yapmaz . Benim cnm çok naziktir zaten
beni 20. haftada çağırdılar sağlık ocağından. 2 haftam kaldı.aşı kaçıncı haftada oluyordu kızlar unuttum ben
tatanoz aşısı galiba dimi
Günaydınnn
günaydın anneler ve melekleri :))
günaydın kızlar hayırlı sabahlar bugünde bitse yarın tatil oh ne güzel
Tüm annelere ve tatlı bebişlerine günaydın. Güzel bir gün olsun inş
Hayırlı sabahlar ve de hayırlı mesailerrr :)
günaydın hayırlı sabahlar, çalışan annelere bebekleriyle birlikte hayırlı mesailer
anladım umarım çok ağrılı geçirmem o dönemisende parol içme canım ilaçlardan ne kadar uzak durursan o kadar iyi
beni 20. haftada çağırdılar sağlık ocağından. 2 haftam kaldı.
Canım bu haftalar daha erken değil mi bebişi sürekli olarak hissetmek için? 24.haftadan sonra rutine bağlıyormuş kendini üzme lütfen, bebişini de üzme o daha minnacık annesi uyuyor sürekliözletme kendini..
Amin canım. Yok epidural sezeryan oldu, yarım saatte doğdu bebişşimdi ikisi de çok iyilermiş
Canım bu haftalar daha erken değil mi bebişi sürekli olarak hissetmek için? 24.haftadan sonra rutine bağlıyormuş kendini üzme lütfen, bebişini de üzme o daha minnacık annesi uyuyor sürekliözletme kendini..
Amin canım. Yok epidural sezeryan oldu, yarım saatte doğdu bebişşimdi ikisi de çok iyilermiş
Günaydın cnm :) 18. haftamda yaptırdım çok şükür, bir sonraki randevuyu da 1 ay sonrasına verdi . Onda ne aşısı yapacak acaba?
ooo maşallah bu sezeryanda ne kadar cabuk doğuyor bebişler :)) evet biraz erkekn sanırım hergğün hissetmek için ama işte evham yaptım hemen cunku düne kadar hergün hissetmeye başlamıştım o kadar ki bazen gece bile hissediyordum derken pat uyudu ne yesem ne yapsam uyanmadı sevdiği herseyi yedim ama yok banamısın demedi meğer arabayı bekliyormus ufaklık :)) ama dediğin dopru sanırım hergün hissetmek için henüz erken galiba uff gelse su 26. hafta da daha cok hissetsem daha net olsa hersey ozaman hemen giderim valla doktora
Hadi yaaa ben önümüzdeki hafta 18 olcam. O zaman da kaynimin düğünü var il dışında olcam bir hafta napcam simdi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?