2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Çok şükür iyi olmalarına sevindim , darısı sağlıcakla hepimize . Epidural sezaryen , yine sezaryen gibi aynı işlemler yapılıyor fakat sen uyanık oluyor sun herhalde

Sağol canım, amin inşallah evet canım epiduralde belden aşağını uyuşturuyolar böylece sen de bebişini hemen görüp koklayabiliyosun

Çok sağol canım. Moralimi de düzelttim çok şükür. Bir de şu senin yazdıkların gibi bana da istek gelse ilişki konusunda çok sevincem gerçi şu an yasak ama:)

Yasaksa yapma zaten. Ben sadece ben böyleyim diye sanıyordum ama benim gibiler varmış

canımm oncelikle ben hergün hissetmeye başlamıştım ki birden kesildi meğersem uykuya dalmış bilemedim. evet keske 24-26. haftaya gelsek biran önce de herşey daha net olsa. keske gelseydim buraya ya gelseydim dün coktan morali,m düzelirdi bir daha gitmeyeceğim ya birgün yazmadım buraya direk bunalıma girdim.

aşı konusuna gelince ne yazık ki ben de hala üstüne yatamıyorum. cuma günü tam 1 hafta olacak ama hala ağrıyor. kolumu kaldıramıyorum cok fazla, gerilince falan sanıyorum ki ağrıyor. düşünüyorum şimdiden 1 ay sonra ki aşımı nasıl yaptıracağım diye. cok cok korkuyorum. yapılırken hiç hiç sorun değil ama sonrası beter. bana da hemsire 2 gün dedi ama hikaye o iki gün tam tamına 5 gün oldu hala aynı

Ya canım bende 1kez net hissettim bi dahada hissedemedim((benimde aklıma takılıo sürekli doktora görede haftaya başlıcakmısım hissetmeye strese sokuyorum kendimi

canımm biz fazla mı aabartıyoruz acaba ya? sanırım henüz hergün hissedebilmek için daha erken. benim üzüldüğüm sey gecen hafta hergün hissetmeye baslarken birden kesildi hisler arabaya binince geçti birden uyandı rahatsız oldu sanırım arabadan. ama galiba hergün hissedebilmemiz için net olarak 24-26. hafta arasında olmamız gerekiyor. ama işte panik oluyorum ister istemez

canım korkma ben 1 gün hissediyorum 2-3 gün tık yok. Doktor 21. haftada hissedersin dedi. Az kaldı inşallah daha net hissedeceğiz) aşıya 20. haftada çağırdılar korktum biraz sizin söylediklerinizi duyunca. Bide bebeğimi hissederken biraz sancıya benzer pıt pıtlar oluyor sizde de öylemi?

anladım umarım çok ağrılı geçirmem o dönemi sende parol içme canım ilaçlardan ne kadar uzak durursan o kadar iyi

beni 20. haftada çağırdılar sağlık ocağından. 2 haftam kaldı.

Sen hangi tarihte gidiyorsun? Bana 7 mayısta randevu oluşturmuşlar ama aşı için mi bilmiyorum. Yine de sorarım eğer öyle değilse :))))

Hadi yaaa ben önümüzdeki hafta 18 olcam. O zaman da kaynimin düğünü var il dışında olcam bir hafta napcam simdi (

sorun değil canım ben 18+6 da yaptırdım yani 19. haftanın bitmesine yakın. zaten her sağlık ocagı farklı yapıyormuş.20. haftaya girmediğim için acaba yapmasak mı demişti doktor bende yapın bidaha bidaha gelemem dedim. yaptılar. belkş senin sağlık ocagında 18 geçmeden isteyecek bir ara sor istersen

Gitme bir daha bir yerlere :) bak zamanı gelince hissedeceğiz hayırlısıyla , aşı senin 1 haftadır geçmedi mi? Napıcam ben 1 hafta dahamı sürecek , uyuyamıyorum bile . Bir sonraki bu kadar ağrı yapmaz herhalde belki bu tetanoz aşısı yakıyordur sadece , lütfen öyle olsun

Evet doğru diyorsun canim ben bi sorayim bakalim ne dicekler :) çok tesekkur ederim tatlım sağol :*

bende o sancıya bazen pıt pıtlar cok ama cok nadir oluyor. korkma canımm. yapılırken problem yok zaten acısı sonradan başlıyor bugün duşta lifle sabunlanırken bastırmamama rağmen acıdı sabunlayamadım fazla orayı. bende 1 ay sonrakinden korkuyorum acaba yaptırmasam ne olur ki :26: hem belki de biz tatlı canlıyızdır belki sizin hiç acınız olmayacak.
bir daha korkmayacağım canım ya işte keske tek kalıp kendimi bunalıma sokmaktansa yazsaydım buraya meğersem hepimiz aynıymışız. uff geçsin şu haftalar artık ya

gitmem bir daha gidemem. bunalıma girdim siz olmadan ya :)) tam bir hafta olmadı aslında cumaya kadar geçmesini umuyorum. bir sonra ki aşı ne aşısı acaba ki? 24. haftamda ona gideceğim.

Evt bende yaptırmasa mı diye düşünüyorum , ama bu aşılar önemli ya . Fakat benim doktorum hiç bu aşılardan bahsetmedi , cuma randevum var hayırlısıyla soracağım bakalım ne diyecek . Tetanoz aşısı doğumda kullanılan aletlere karşı da tedbir sağlıyor diye duydum

Evet canım hemencecik alıveriyosun kucağına vallahi neyse sen yine de bundan sonra hissetmezsen strese girip üzme kendini canım minnoşlarımız Allaha emanet

üzmem artık canım yok ya zaten haftaya ayrıntılı ultrasona gireceğim sonra sakarya sonra tatil derken haftalar gececek aradan hissettim hissetmedim olayını unutacağım :)) fotoğrafçı tuttular mı arkadasın?

İkinciyi de yaptır canım öyle şey olur mu her şey bebeğimiz için katlanıcaz artık acısına:)) bakalım benimki acıyacak mı:)))
Keşke yazsaydın canım bunalıma girmene hiiiç gerek yoktu herkes aynı şeyleri yaşıyor

bende oyle duydum ama kordonu keserken işte bebek mikrop kapmasın diye yaptırıyormusuz diye duydum. ama yani zaten hijyenin içerisinde doğum yapıyoruz ne biliyim özel hastahanelerdeyiz bence de gerek yok gibi ama işte tedbir amaçl yaptırdım bende. bir tanesi korumaz mı ya? ben bir ay arayla hiç aşı oldugumu hatırlamıyorum kucukken. benim doktorum da hiç birsey soylemedi aşılar konusunda. acaba bosu bosuna mı yaptırıyoruz? yada soyledi de ben mi unuttum?

valla geçen arkadaş dediki doğuma gitmeden 1 gün önce olmuş mimik çok şaşırdım demek ki bişey olmuyor ama dr sormak gerek
Bende duymuştum öyle bişey bi arkadaştan

Eğer içine gidiyosa sperm bendede olmuştu sonra kondom kullanıyoruz iyi şuan bide insan kasıyo korkudan ondan acıyo ben hem istiyom hem kocama 1 dk 1 dk diyip duruyorum :))
Aahahaha valla ya 3 ay öyle sonra bebek doğacak lohusalik donemi sonra uykusuzluk yorgunluk derken abovvvv ne kadar uzun olacak ara gerçekten yandik gibi :)))))

Prunusla bizim de hiç yapasımız yoktu bunu yazdın şimdi naparız biz bebeğimizi mutlu edelim die daimaa yoksa kendimiz istediğimizen değil :))))

AA canım ne işin var Sakarya'da? Benim eşimin ailesi de orda süpersin iyi edersin

Bilmiyorum desem :26: izmirdeler onlar ben gidemedim doğuma maalesef burdan takip ediyorum gelişmeleri, ama ben mesela hem hamilelik fotosu çektirmek istiyorum hem de bebiş fotoları ama doğum bilmiyorum açıkçası

Dün biraz formlara baktım da , doktorlar hastalarına bırakmışlar tercihi . Bakalım bizim ki ne diyecek . Boşuna değildir , o kadar sağlık bakanlığı istiyor sonuçta .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…