2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

senin doktorun aşılar konusunda birşey soyledi mi canım? evet işte ne olursa olsun tedbir amaçlı yaptırıyorum bende bebeğim söz konusu Rabbim korusun onu. Mecbur yaptırcam. herşey bebişlerimiz için

Günaydın kızlar size bi sorum olucak sizede kramp giriyormu ben 2 gecedir yaşıorum çok kötü oluyo kramp giricek ama bu ayda erken değilmi bilgisi olan varmı cuma doktor randevum var doktoruma da danışıcam bakalım neyden kaynaklı oluyomuş.

Kesinlikle katiliyorum canim biz istedigimizden değil tamamen bebişler mutlu olsun diye :))))))))))))))))))) kih kih kih

neresinden sakaryanın? benimde ailem sakaryalı :)) bende doğum fotoğrafı çektirmek istiyorum bebeğimin ilk anları benim için cok onemli. ama gercekten cok uzaktalarmış

senin doktorun aşılar konusunda birşey soyledi mi canım? evet işte ne olursa olsun tedbir amaçlı yaptırıyorum bende bebeğim söz konusu Rabbim korusun onu. Mecbur yaptırcam. herşey bebişlerimiz için

kendi doktorum söylemedi ama başka bi doktora gitmiştim 20. haftada aşı yaptır demişti. Her seferinde unutuyorum doktora sormayı aslında onun söylemesi gerekiyordu söylemedi.

Bende de var ama seyrekleşti gibi ama dr söylücem magnezyum mu verir ne olur bizim haftalar için normal miş ama

kendi doktorum söylemedi ama başka bi doktora gitmiştim 20. haftada aşı yaptır demişti. Her seferinde unutuyorum doktora sormayı aslında onun söylemesi gerekiyordu söylemedi.

işte benim doktorumunda soylemesi gerekiyordu soylemedi aslında soylemesi gerekiyordu yani biz uınutabiliriz sonucta bilmiyoruz ki bir kere hamile olduk yani. sağlık ocaklarına güveniyorlar sanırım onlarda.

neresinden sakaryanın? benimde ailem sakaryalı :)) bende doğum fotoğrafı çektirmek istiyorum bebeğimin ilk anları benim için cok onemli. ama gercekten cok uzaktalarmış

Merkezdeler canım, aslen kırklareliler ama eşim orda büyümüş ben bi fotoğrafçı buldum sanırım onunla çalışacağım bi arkadaşımınkileri çekmişti çok beğenmiştim canım. Hamileyken de yani 8 aylıkken falan da düğün fotoğrafçıma çektirmeyi düşünüyorum güzel oluyor o fotoğraflar da

Bana da bikaç gündür giriyo canım kramp hele dün çok kötüydü rahim genişliyo diye önemsemiyorum ben ama cumartesi randevum var sorucam doktora

kimi buldun canım? bende bakıyım fotoğraflarına falan? ücreti ne kadar biliyor musun? hamile fotoğraflarımı eşimin arkadası çekebilir oda fotoğrafçı ama işte doğum fotografları cok mühim. Erkek olduğu için doğuma sokmam onu ama hamile fotoğraflarında bir problem olmaz heralde tabi bilmiyorum eşim ne der :))

bende de var ama seyrekleşti gibi ama dr söylücem magnezyum mu verir ne olur bizim haftalar için normal miş ama

bana da bikaç gündür giriyo canım kramp hele dün çok kötüydü Rahim genişliyo diye önemsemiyorum ben ama cumartesi randevum var sorucam doktora

benim artıyo sanki gece 3 kere girdi ya çok fazla canım acıdı ağladım hatta eşim böyle giderse bi eğitim almalıyım dedi ne yapıcamı bilmiorum dedi :) magnezyum eksikliğinden mi olurmuş. Burda da bi abla yeteri kadar su içmiyomusun dedi. Su içmeyince de kramp olurmuş. Soralım bakalım ortak bi cvp vericeklermi doktorlarımız ?

Canım seda erdoğan ismi özellikle yenidoğan konsept çekimlerine bayılıyorum fiyatını henüz sormadım canım erken diye ama sorucam arkadaşıma, sana da haber veririm. Evet hamile fotoğraflarını bence de erkek çekebilir, bişey demez canım eşin nolucak ki zaten eşlerle de çekiyolar

Sen ilk dozunu olacaksın dimi? 20 mayıs geç değil miymiş?
evet canım ilk doz olacak. Bilmiyorum geç mi değil mi, sorup öğrencem bakalım. arkadaşların olduklarını duydukça gecikirmiyim endişesi aldı beni

işte benim doktorumunda soylemesi gerekiyordu soylemedi aslında soylemesi gerekiyordu yani biz uınutabiliriz sonucta bilmiyoruz ki bir kere hamile olduk yani. sağlık ocaklarına güveniyorlar sanırım onlarda.

unutabiliriz tabi burası olmasa bir çok şeyden haberimiz olmayacak belki de, birbirimize söylüyoruz öyle haberimiz oluyor. Bilgileniyoruz forum sayesinde:)) burdan duyduklarımızı doktora gittiğimizde soruyor öğreniyoruz

ya şimdi göbeğimi falan görcek ya sorun çıkartabilir belkş kıskançtır birazcık. olmadı kendisi çeker yapcak birşey yok :)) Seda erdoğana baktım da fotoğraflarını gerçekten beğendim. şimdi mesaj atıyım faceden ne kadara çekiyormuş haber veririm ben sana. oyle deme daha var diye. düğün için rezervasyonları olur hersey olabilir hem erken rezervasyon olursa daha uygun olabilir.

benim de aynı çok kötü canım aa sudan olabilir mi ki? Ben çok içemiyorum su çünkü:26:

Kızlar ya 3 isim çok uzun oluyor bu yüzden iki isim olmasına karar verdim. Ama Muhammed Cihangir mi koysam, Mustafa Cihangir mi koysam ona karar veremedim.. Siz ne dersiniz?

evet canım ilk doz olacak. Bilmiyorum geç mi değil mi, sorup öğrencem bakalım. arkadaşların olduklarını duydukça gecikirmiyim endişesi aldı beni

Evet bi sor bakalım. Ben de gidince aşı yapmak için çağırmasalar bile söylicem yapsınlar.20. haftaya girmenin arefesinde oluyorum çünkü :)

canım bende 10. haftadan beri var kramp kalsiyum eksikliğinden kaynaklıymış bebek annenein depolarını azalttıkça artıyor ben artık dayanamadım doktor magnezyum karbonat verdi agrılarım sıklaştıkça alıyorum bide kalsiyuma erken başladık 5. aydaymış ama bana 2. ayda verdi şimdi daha iyiyim ama çok yürüme yorulma vs . mahvediyor

Dün biraz formlara baktım da , doktorlar hastalarına bırakmışlar tercihi . Bakalım bizim ki ne diyecek . Boşuna değildir , o kadar sağlık bakanlığı istiyor sonuçta .
ben sordum doktora mecbur değilsin ama yaptırırsan rahat olursun dedi hatta bu aşı 2 doz hamilelik 3 dozda sonrasında yaptırılıyomuş böylece vücud ömür boyu bagışıklık kazanıyor

Kızlar ya 3 isim çok uzun oluyor bu yüzden iki isim olmasına karar verdim. Ama Muhammed Cihangir mi koysam, Mustafa Cihangir mi koysam ona karar veremedim.. Siz ne dersiniz?

3isim neydi ki canım? bence cihangir tek başına cok güçlü bir isim ve benim fikrimce ciihangişr tek başına cok daha güzel duruyor. ama iki isim diyorsan bence. mustafa cihangir sanki daha uyumlu daha hoş mu geliyor kulağa bilemedim. oncelikle cihangir sonra mustafa cihangir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…