- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
İkinciyi de yaptır canım öyle şey olur muher şey bebeğimiz için katlanıcaz artık acısına:)) bakalım benimki acıyacak mı:)))
Keşke yazsaydın canım bunalıma girmene hiiiç gerek yoktuherkes aynı şeyleri yaşıyor
Bende duymuştum öyle bişey bi arkadaştan
Eğer içine gidiyosa sperm bendede olmuştu sonra kondom kullanıyoruz iyi şuan bide insan kasıyo korkudan ondan acıyo ben hem istiyom hem kocama 1 dk 1 dk diyip duruyorum :))
Prunusla bizim de hiç yapasımız yoktu bunu yazdın şimdi naparız biz bebeğimizi mutlu edelim die daimaa yoksa kendimiz istediğimizen değil :))))
AA canım ne işin var Sakarya'da? Benim eşimin ailesi de ordasüpersin iyi edersin
Bilmiyorum desem :26: izmirdeler onlar ben gidemedim doğuma maalesefburdan takip ediyorum gelişmeleri, ama ben mesela hem hamilelik fotosu çektirmek istiyorum hem de bebiş fotoları ama doğum bilmiyorum açıkçası
senin doktorun aşılar konusunda birşey soyledi mi canım? evet işte ne olursa olsun tedbir amaçlı yaptırıyorum bende bebeğim söz konusu Rabbim korusun onu. Mecbur yaptırcam. herşey bebişlerimiz için
Günaydın kızlar size bi sorum olucak sizede kramp giriyormu ben 2 gecedir yaşıorum çok kötü oluyo kramp giricek ama bu ayda erken değilmi bilgisi olan varmı cuma doktor randevum var doktoruma da danışıcam bakalım neyden kaynaklı oluyomuş.
kendi doktorum söylemedi ama başka bi doktora gitmiştim 20. haftada aşı yaptır demişti. Her seferinde unutuyorum doktora sormayı aslında onun söylemesi gerekiyordu söylemedi.
neresinden sakaryanın? benimde ailem sakaryalı :)) bende doğum fotoğrafı çektirmek istiyorum bebeğimin ilk anları benim için cok onemli. ama gercekten cok uzaktalarmış
Günaydın kızlar size bi sorum olucak sizede kramp giriyormu ben 2 gecedir yaşıorum çok kötü oluyo kramp giricek ama bu ayda erken değilmi bilgisi olan varmı cuma doktor randevum var doktoruma da danışıcam bakalım neyden kaynaklı oluyomuş.
Merkezdeler canım, aslen kırklareliler ama eşim orda büyümüşben bi fotoğrafçı buldum sanırım onunla çalışacağım bi arkadaşımınkileri çekmişti çok beğenmiştim canım. Hamileyken de yani 8 aylıkken falan da düğün fotoğrafçıma çektirmeyi düşünüyorum güzel oluyor o fotoğraflar da
20 mayısta gel dediler yanlış hatırlamıyorsam, cuma günü tekrar gidip sorcam.
bende de var ama seyrekleşti gibi ama dr söylücem magnezyum mu verir ne olur bizim haftalar için normal miş ama
bana da bikaç gündür giriyo canım kramp hele dün çok kötüydüRahim genişliyo diye önemsemiyorum ben ama cumartesi randevum var sorucam doktora
kimi buldun canım? bende bakıyım fotoğraflarına falan? ücreti ne kadar biliyor musun? hamile fotoğraflarımı eşimin arkadası çekebilir oda fotoğrafçı ama işte doğum fotografları cok mühim. Erkek olduğu için doğuma sokmam onu ama hamile fotoğraflarında bir problem olmaz heralde tabi bilmiyorum eşim ne der :))
evet canım ilk doz olacak. Bilmiyorum geç mi değil mi, sorup öğrencem bakalım. arkadaşların olduklarını duydukça gecikirmiyim endişesi aldı beniSen ilk dozunu olacaksın dimi? 20 mayıs geç değil miymiş?
işte benim doktorumunda soylemesi gerekiyordu soylemedi aslında soylemesi gerekiyordu yani biz uınutabiliriz sonucta bilmiyoruz ki bir kere hamile olduk yani. sağlık ocaklarına güveniyorlar sanırım onlarda.
Canım seda erdoğan ismi özellikle yenidoğan konsept çekimlerine bayılıyorumfiyatını henüz sormadım canım erken diye ama sorucam arkadaşıma, sana da haber veririm. Evet hamile fotoğraflarını bence de erkek çekebilir, bişey demez canım eşin nolucak ki zaten eşlerle de çekiyolar
benim artıyo sanki gece 3 kere girdi ya çok fazla canım acıdı ağladım hatta eşim böyle giderse bi eğitim almalıyım dedi ne yapıcamı bilmiorum dedi :) magnezyum eksikliğinden mi olurmuş. Burda da bi abla yeteri kadar su içmiyomusun dedi. Su içmeyince de kramp olurmuş. Soralım bakalım ortak bi cvp vericeklermi doktorlarımız ?
evet canım ilk doz olacak. Bilmiyorum geç mi değil mi, sorup öğrencem bakalım. arkadaşların olduklarını duydukça gecikirmiyim endişesi aldı beni
canım bende 10. haftadan beri var kramp kalsiyum eksikliğinden kaynaklıymış bebek annenein depolarını azalttıkça artıyor ben artık dayanamadım doktor magnezyum karbonat verdi agrılarım sıklaştıkça alıyorum bide kalsiyuma erken başladık 5. aydaymış ama bana 2. ayda verdi şimdi daha iyiyim ama çok yürüme yorulma vs . mahvediyorGünaydın kızlar size bi sorum olucak sizede kramp giriyormu ben 2 gecedir yaşıorum çok kötü oluyo kramp giricek ama bu ayda erken değilmi bilgisi olan varmı cuma doktor randevum var doktoruma da danışıcam bakalım neyden kaynaklı oluyomuş.
ben sordum doktora mecbur değilsin ama yaptırırsan rahat olursun dedi hatta bu aşı 2 doz hamilelik 3 dozda sonrasında yaptırılıyomuş böylece vücud ömür boyu bagışıklık kazanıyorDün biraz formlara baktım da , doktorlar hastalarına bırakmışlar tercihi . Bakalım bizim ki ne diyecek . Boşuna değildir , o kadar sağlık bakanlığı istiyor sonuçta .
Kızlar ya 3 isim çok uzun oluyor bu yüzden iki isim olmasına karar verdim. Ama Muhammed Cihangir mi koysam, Mustafa Cihangir mi koysam ona karar veremedim.. Siz ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?