2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

di miiii harika fotoğraflar doğru diyosun canım aslında ama kesin tarih belli değil ya ne biliyim. Bi de normal doğuma da geliyomuş o da çok hoşuma gitti açıkçası

Kızlar ya 3 isim çok uzun oluyor bu yüzden iki isim olmasına karar verdim. Ama Muhammed Cihangir mi koysam, Mustafa Cihangir mi koysam ona karar veremedim.. Siz ne dersiniz?
ikiside güzel ama sakın 3 isim koyma çocuk bi sınava girse kodlayana kadar zaman biter

kızlar bende alperen düşünüyorum ogluşuma bu isimde tanıdıklarınız varmı nasıl huyları (ben ismin huya etkisi olduğuna inananlardanım da )

Kızlar ya 3 isim çok uzun oluyor bu yüzden iki isim olmasına karar verdim. Ama Muhammed Cihangir mi koysam, Mustafa Cihangir mi koysam ona karar veremedim.. Siz ne dersiniz?

Canım bence de hepsi de uzun ve ağır isimler. Bir taneye düşürsen olmaz mı? ama yok dersen de mustafa cihangir daha güzel gibi geldi

di miiii harika fotoğraflar doğru diyosun canım aslında ama kesin tarih belli değil ya ne biliyim. Bi de normal doğuma da geliyomuş o da çok hoşuma gitti açıkçası

ya bende kesin tarih veremem suanda. bide normal doğumda da belli olmaz ki bebişin ne zaman geleceği. Aslında bu hiç belli olan birşey değil. Rabbim korusun erkenden gelirse bebiş ne fotoğrafçı kalır ne başka birşey. ama şimdiden en azından kücük bir miktar kopara vermek düşünebilir indirim olacaksa. ki zaten 26. haftadan sonra artık kesinleşir heralde doğpum tarihi bebeğin duruşundan herseyinden. Acemiyim işte ne desem olmayabilir

merhaba kızlar birkaç yorumu alıntalıyıp yazdım ama silindi..

neyse..

ben kararsız kalınca eşim de amniyosentezi çevredekilere sor dedi. yaptıran niye yaptırmış. yaptırmayan niye yaptırmamış.. ben de yaptırmayan çocukta birşey çıkarsa doğurmaktan vazgeçmeyecekleri için bir de yüzde yüz doğru bir sonuç çıkmayacağı için kimse bu endişe düşmek istemiyor o yüzden yaptırmıyorlar dedim. sonuçta istatistik değil mi bu..

yaptıranlarda acaba çıkarsa tedavi imkanı olursa bunu bilmek isterler diye.. ancak yüzde bir bebeği kaybetme riski de olsa o korkuyla testi yaptırıyorlar dedim..

--

dün rüyamda çikolata gördüm dolapta.. alıp yiyordum:)))

bir de kızlar.. benim bu burun tıkanıklığı,boğazda balgam ve geniz akıntısına yok mu çare.. çok halsiz bırakıyor. resmen hayattan soğudum..
afedersiniz mideme akıntı gidiyor. geri bulandırıp yukarıdan çıkmayınca kurtulamıyorum. ama istifar ederken de tabi göbeğim çatlıyor gibi hissediyorum.

Son düzenleme:

Canım benim duamdı bu. Erkek olursa mutlaka Muhammed ya da Mustafa koymam lazım. Yoksa içim rahat etmez.
Ama benim kulağıma da Mustafa Cihangir daha uyumlu geliyor :)

Canım benim duamdı bu. Erkek olursa mutlaka Muhammed ya da Mustafa koymam lazım. Yoksa içim rahat etmez.
Ama benim kulağıma da Mustafa Cihangir daha uyumlu geliyor :)

madem duandı bence Mustafa Cihangir kulağa daha güzel geliyor. eşin ne soyluyor bu konuda?

İlk dozun tarihi bana biraz geç geldi, yada ben erken oldum bilemedim . Benim ikinci tarihim senden 1 hafta sonrası kısmet olursa

Doğum sonrasında bize mi yapacaklar , bebişemi acaba? ben sağlık ocağından 3 ayrı randevu aldım belki sonrasında yapmazlar daha

Önce ne içinden geçirdiysen bence o isimde kararlı ol derim :) he marka... de senin beğendiğin bebek badileri var . Hani Havva nın aldığı badiyi beğenmiştin ya , işte o badi var :)

evet canım çok şanslıyım rabbim iki meyveyi de tattırcak gerçi arka arkaya olunca beni çok zor günler bekliyor kızımda 2 yaş sendromu başladı sürekli benimle inatlaşıyor ve tehlikeli işler peşinde :) biri kızım 27 aylık olunca oğlum dünyaya gelecek ve bana yardımcı olacak kimse yok rabbim yardımcım olsun

Ben de 3 isimle sıkıntı çekmesin diye iki olsun dedim. Duam olduğu için Muhammed ya da Mustafa ismini vermek zorundayım. Cihangir de zaten istediğimiz isimdi hep :))

Alperen diye tanıdığım yok ama alper var. Teyzemin oğlu. Sinsi, üç kağıtçı biridir..

Evet canım konuşmakta fayda var. internet sitesinde yazıyor normal doğumda saat kaç olursa olsun açıklık 5 cm olunca geliyomuş. Çok iyi değil mi?

Kizlar hasta degiliz , hamileyiz.Agrilar, acilar,duygusallikllar hep olacak.Dogum sonrasida devam edecek. Vucudumuz guzel bir evrim geciriyor , guzel bir hediyeyle donusu olacak. Bizde olgunlasip guzellesecegiz.Bu yuzden her anin tadini cikarin. Kendi kendinizin moralini bozmayin. Korkmayin. Daha guclu olmamiz gereken anlar olacak. Agri,igne acisi endiseleri atin kafanizdan pozitif olun.Cunku dogum sonrasi enerjimizi diri tutmaliyiz. Anne olmak zor ve mesakatli.Ben oglumda tetanoz hic yaptirmadim.Ozaman ki doktorumda soylemedi sanirim bir ameliyat oncesi yapildi.ozaman saglik ocaklari ve saglik bakanligi olaylari bu kadar aktif degildi. Zamanla hastaliklar vs. Degisiyor sanirim gelecek nesili garantiye almak icin isi sıkı tutuyorlar. Mesela isitme testi ve kalca cikigi rontgeni de mecburi degildi.Simdi mecbur istiyorlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ben erkekte yiğit, yağız, mert, gökhan gibi isimleri beğeniyorum. Doruk da güzel bir isim ama sanırım son zamanlarda çok var

bende oğluma yiğit yada mert ismini düşünmüştüm eşimde sıcak bakmadı şimdi Oğuz yada Toprak diye düşünüyoruz sence hangisi güzel

Canim ben Allah nasip kismet ederse sadece "Muhammed" koyacagim seninde icine hangisi siniyosa mutlaka zamanla kara vericeksindir... ben daha once bi bebegimi kaybettim ve kizimizin mezarina gittigimde sagindaki ve solundaki bebeklerin isimleri Muhammed di ve ben o gun dedim Allah nasip ederde bigun oglum olursa adini Muhammed koyacagim diye Rabbim dunyada en cok sevdigi kuluna bu ismi nasip ettiyse daha guzel isim olabilir mi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…