ya şimdi göbeğimi falan görcek ya sorun çıkartabilir belkş kıskançtır birazcık. olmadı kendisi çeker yapcak birşey yok :)) Seda erdoğana baktım da fotoğraflarını gerçekten beğendim. şimdi mesaj atıyım faceden ne kadara çekiyormuş haber veririm ben sana. oyle deme daha var diye. düğün için rezervasyonları olur hersey olabilir hem erken rezervasyon olursa daha uygun olabilir.
Hayırlı olsun canım oğluşunne tür isimler seviyorsun peki? Modern mi klasik mi?
ikiside güzel ama sakın 3 isim koyma çocuk bi sınava girse kodlayana kadar zaman biterKızlar ya 3 isim çok uzun oluyor bu yüzden iki isim olmasına karar verdim. Ama Muhammed Cihangir mi koysam, Mustafa Cihangir mi koysam ona karar veremedim.. Siz ne dersiniz?
Kızlar ya 3 isim çok uzun oluyor bu yüzden iki isim olmasına karar verdim. Ama Muhammed Cihangir mi koysam, Mustafa Cihangir mi koysam ona karar veremedim.. Siz ne dersiniz?
di miiii harika fotoğraflardoğru diyosun canım aslında ama kesin tarih belli değil ya ne biliyim. Bi de normal doğuma da geliyomuş o da çok hoşuma gitti açıkçası
kulağa hoş gelen anlamlı isimler istiyorum...
3isim neydi ki canım? bence cihangir tek başına cok güçlü bir isim ve benim fikrimce ciihangişr tek başına cok daha güzel duruyor. ama iki isim diyorsan bence. mustafa cihangir sanki daha uyumlu daha hoş mu geliyor kulağa bilemedim. oncelikle cihangir sonra mustafa cihangir bence.
Canım benim duamdı bu. Erkek olursa mutlaka Muhammed ya da Mustafa koymam lazım. Yoksa içim rahat etmez.
Ama benim kulağıma da Mustafa Cihangir daha uyumlu geliyor :)
evet canım ilk doz olacak. Bilmiyorum geç mi değil mi, sorup öğrencem bakalım. arkadaşların olduklarını duydukça gecikirmiyim endişesi aldı beni
unutabiliriz tabi burası olmasa bir çok şeyden haberimiz olmayacak belki de, birbirimize söylüyoruz öyle haberimiz oluyor. Bilgileniyoruz forum sayesinde:)) burdan duyduklarımızı doktora gittiğimizde soruyor öğreniyoruz
canım bende 10. haftadan beri var kramp kalsiyum eksikliğinden kaynaklıymış bebek annenein depolarını azalttıkça artıyor ben artık dayanamadım doktor magnezyum karbonat verdi agrılarım sıklaştıkça alıyorum bide kalsiyuma erken başladık 5. aydaymış ama bana 2. ayda verdi şimdi daha iyiyim ama çok yürüme yorulma vs . mahvediyor
ben sordum doktora mecbur değilsin ama yaptırırsan rahat olursun dedi hatta bu aşı 2 doz hamilelik 3 dozda sonrasında yaptırılıyomuş böylece vücud ömür boyu bagışıklık kazanıyor
Kızlar ya 3 isim çok uzun oluyor bu yüzden iki isim olmasına karar verdim. Ama Muhammed Cihangir mi koysam, Mustafa Cihangir mi koysam ona karar veremedim.. Siz ne dersiniz?
evet ya inşaAllah yaşamam bi daha bende hiç yaşamamıştım ama çok kötü bir korkuymuş Rabbim bir daha ne bana ne de bi başkasına yaşatmasın.
ayyy ne güzel ya :) evet kızlar çok sevdiriyor kendini çok cadı çok tatlı oluyorlar kıyafetleri bile çok şekerrr
ne güzel sanada Rabbim iki meyvden de taddırıyor çok şanlısın Allah evlatlarını sana bağışlasın
ikiside güzel ama sakın 3 isim koyma çocuk bi sınava girse kodlayana kadar zaman biter
kızlar bende alperen düşünüyorum ogluşuma bu isimde tanıdıklarınız varmı nasıl huyları(ben ismin huya etkisi olduğuna inananlardanım da )
ya bende kesin tarih veremem suanda. bide normal doğumda da belli olmaz ki bebişin ne zaman geleceği. Aslında bu hiç belli olan birşey değil. Rabbim korusun erkenden gelirse bebiş ne fotoğrafçı kalır ne başka birşey. ama şimdiden en azından kücük bir miktar kopara vermek düşünebilir indirim olacaksa. ki zaten 26. haftadan sonra artık kesinleşir heralde doğpum tarihi bebeğin duruşundan herseyinden. Acemiyim işte ne desem olmayabilir
Canım ben erkekte yiğit, yağız, mert, gökhan gibi isimleri beğeniyorum. Doruk da güzel bir isim ama sanırım son zamanlarda çok var
cuma sorcam canım siz böyle dedikçe evham yaptım:))İlk dozun tarihi bana biraz geç geldi, yada ben erken oldum bilemedim . Benim ikinci tarihim senden 1 hafta sonrası kısmet olursa
bende oğluma yiğit yada mert ismini düşünmüştüm eşimde sıcak bakmadı şimdi Oğuz yada Toprak diye düşünüyoruz sence hangisi güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?