toprak daha güzel bence...
kızımın adı ekin o yüzden toprak diye düşündük ama Oğuzda ağır basıyor kararsızım çevremdekiler genelde Oğuzu tercih etti
Evet canım konuşmakta fayda var. internet sitesinde yazıyor normal doğumda saat kaç olursa olsun açıklık 5 cm olunca geliyomuş. Çok iyi değil mi?
Canım bence de hepsi de uzun ve ağır isimler. Bir taneye düşürsen olmaz mı?ama yok dersen de mustafa cihangir daha güzel gibi geldi
Canim ben Allah nasip kismet ederse sadece "Muhammed" koyacagim seninde icine hangisi siniyosa mutlaka zamanla kara vericeksindir... ben daha once bi bebegimi kaybettim ve kizimizin mezarina gittigimde sagindaki ve solundaki bebeklerin isimleri Muhammed di ve ben o gun dedim Allah nasip ederde bigun oglum olursa adini Muhammed koyacagim diye Rabbim dunyada en cok sevdigi kuluna bu ismi nasip ettiyse daha guzel isim olabilir mi .
kızımın adı ekin o yüzden toprak diye düşündük ama Oğuzda ağır basıyor kararsızım çevremdekiler genelde Oğuzu tercih etti
Kizlar hasta degiliz , hamileyiz.Agrilar, acilar,duygusallikllar hep olacak.Dogum sonrasida devam edecek. Vucudumuz guzel bir evrim geciriyor , guzel bir hediyeyle donusu olacak. Bizde olgunlasip guzellesecegiz.Bu yuzden her anin tadini cikarin. Kendi kendinizin moralini bozmayin. Korkmayin. Daha guclu olmamiz gereken anlar olacak. Agri,igne acisi endiseleri atin kafanizdan pozitif olun.Cunku dogum sonrasi enerjimizi diri tutmaliyiz. Anne olmak zor ve mesakatli.Ben oglumda tetanoz hic yaptirmadim.Ozaman ki doktorumda soylemedi sanirim bir ameliyat oncesi yapildi.ozaman saglik ocaklari ve saglik bakanligi olaylari bu kadar aktif degildi. Zamanla hastaliklar vs. Degisiyor sanirim gelecek nesili garantiye almak icin isi sıkı tutuyorlar. Mesela isitme testi ve kalca cikigi rontgeni de mecburi degildi.Simdi mecbur istiyorlar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O isim konusunu bana bıraktı. Kız olsaydı eşim verecekti ismini ama erkek olduğu için ben veriyorum :))madem duandı bence Mustafa Cihangir kulağa daha güzel geliyor. eşin ne soyluyor bu konuda?
aklımı karıştırdım şimdi
O isim konusunu bana bıraktı. Kız olsaydı eşim verecekti ismini ama erkek olduğu için ben veriyorum :))
Cihangir ismini beğeniyor kocişim :)
teşekkür ederiz bilgilendirme için. peki şimdi tetenoz aşısını yaptıracakmsın?
Önce ne içinden geçirdiysen bence o isimde kararlı ol derim :) he marka... de senin beğendiğin bebek badileri var . Hani Havva nın aldığı badiyi beğenmiştin ya , işte o badi var :)
Senin de duan var işte benim gibi :) Ama ben üçünü verince çok uzun oluyor. Sıkıntı çekmesin diye iki isim vericem. Hem de duam olmuş olur.Canim ben Allah nasip kismet ederse sadece "Muhammed" koyacagim seninde icine hangisi siniyosa mutlaka zamanla kara vericeksindir... ben daha once bi bebegimi kaybettim ve kizimizin mezarina gittigimde sagindaki ve solundaki bebeklerin isimleri Muhammed di ve ben o gun dedim Allah nasip ederde bigun oglum olursa adini Muhammed koyacagim diye Rabbim dunyada en cok sevdigi kuluna bu ismi nasip ettiyse daha guzel isim olabilir mi .
bende sevmem alper isminiBen de 3 isimle sıkıntı çekmesin diye iki olsun dedim. Duam olduğu için Muhammed ya da Mustafa ismini vermek zorundayım. Cihangir de zaten istediğimiz isimdi hep :))
Alperen diye tanıdığım yok ama alper var. Teyzemin oğlu. Sinsi, üç kağıtçı biridir..
evet canım 2 hamilelik 3 de dogumdan sonra anneye yapılıyorDoğum sonrasında bize mi yapacaklar , bebişemi acaba? ben sağlık ocağından 3 ayrı randevu aldım belki sonrasında yapmazlar daha
Muhammed ya da Mustafa isminden birini vermek zorundayım canım. Duam bu. Sanırım Mustafa Cihangir ismini vericem. Daha uygun gibi :)
Bence de cihangir cok daha güüzel :)) ama duanı yerine getir canım sonra aman keske koysaydım diye soylenir durursun. onun dışında 3 tane cocuk düşünüyorsunuz belki baska oğlun daha olur ona koyardın mustafayı da :)) cihangir tek kalsaydı yaahuu :)
bende sevmem alper ismini
alperen benimde eşiminde istediği isimdi yıllardır biz 7 yıl sonra evlendik tanıştıktan o süre içinde ve 2 yıllık evliliğimizde hep alperendi aklımızdaki eşimde hayırlı ise ilki oglan olsun adını alperen koyayım demiş büyük ihtimal bu olacak inş.
mustafa cihangir güzel bi isim
Kizlar hasta degiliz , hamileyiz...... Zamanla hastaliklar vs. Degisiyor sanirim gelecek nesili garantiye almak icin isi sıkı tutuyorlar. Mesela isitme testi ve kalca cikigi rontgeni de mecburi degildi.Simdi mecbur istiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?