2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Evet canım konuşmakta fayda var. internet sitesinde yazıyor normal doğumda saat kaç olursa olsun açıklık 5 cm olunca geliyomuş. Çok iyi değil mi?

Bak ben bunu görmedim. ben direk facedeki sayfasına baktım cunku. iyimiş ozaman ay bazında da belki anlaşma sağlanabilir. sonucta birtek biz deiliz doğum yapacak olan ve onceden anlaşan. illaki vardır bir prosedürleri. ben mesaj attım ama donmedi henüz.

Canım bence de hepsi de uzun ve ağır isimler. Bir taneye düşürsen olmaz mı? ama yok dersen de mustafa cihangir daha güzel gibi geldi

Muhammed ya da Mustafa isminden birini vermek zorundayım canım. Duam bu. Sanırım Mustafa Cihangir ismini vericem. Daha uygun gibi :)

evet bu isim tabiki cok cok güzel. ama çocuklarımızın taşıyabilmesi de cok cok onemli. sonucta herkes tasıyamaz boyle bir ismi. ve inşallah ağğır gelmez cocuklarınıza. ben oğlum olsaydı cesaret edemezdim sanırım boyle bir ismi koymaya taşıması cok cok onemli cunku

kızımın adı ekin o yüzden toprak diye düşündük ama Oğuzda ağır basıyor kararsızım çevremdekiler genelde Oğuzu tercih etti

Kızının adını çok beğendim , benimde istediğim isim :) eşimin akrabasının kızının ismi de aynı ,o bakımdan kararsızım . Erkek ismi olarak ta Mert çok güzel bir isim . Fakat ekine toprak daha güzel uyar

teşekkür ederiz bilgilendirme için. peki şimdi tetenoz aşısını yaptıracakmsın?

aklımı karıştırdım şimdi

bak ben oğlun olacagını kacırmsım. hayırlı uğurlu olsun canım yada unuttum bilmiyorum :s Rabbim sağlacakla kucagına almayı nasip eder canım inşallah. toprak ismi bence de daha güzel ekine de toprak bence de daha güzel gidiyor. ama ben dizilerin etkisinde cok kalan biri olarak topragı sanırım tavsiye etmezdim :)) lale devrinde bi toprak vardı bilmiyorum izliyormuydun o kızdı gerci ama aman bi saf bi saftı beni deli ediyordu herkese inanıyordu falan :)) oyle işte oğuz da ne kadar tanıdıgım olduysa efendiler ama cok sessiz cok sakinler. içinden ne geçiyorsa bence onu koy. hatta bu 4 isim arasında kura çekin, çıkanı koyun bizim gibi :))

O isim konusunu bana bıraktı. Kız olsaydı eşim verecekti ismini ama erkek olduğu için ben veriyorum :))
Cihangir ismini beğeniyor kocişim :)

Bence de cihangir cok daha güüzel :)) ama duanı yerine getir canım sonra aman keske koysaydım diye soylenir durursun. onun dışında 3 tane cocuk düşünüyorsunuz belki baska oğlun daha olur ona koyardın mustafayı da :)) cihangir tek kalsaydı yaahuu :)

teşekkür ederiz bilgilendirme için. peki şimdi tetenoz aşısını yaptıracakmsın?

Yaptiricam canim.Sonucta tedbirimi almam lazim.Sonrasinda keske demek istemiyorum. Her gun insanlarin basina ayri bir hastalik sorun geliyor.Tedbir kuldan, takdir Allah'tan.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Muhammed ismini tasiyan birine iftira atilmamali kufur edilmemeli, bu adi tasiyan kisi kotu islere bulasmamali ornek olmali.
Benim esim de babasinin ismiyle beraber muhammed ismini istiyor ama bu agir bi yuk

Senin de duan var işte benim gibi :) Ama ben üçünü verince çok uzun oluyor. Sıkıntı çekmesin diye iki isim vericem. Hem de duam olmuş olur.
Allahım bir daha evlat acısı yaşatmasın. Amin..

Son düzenleme:
bende sevmem alper ismini
alperen benimde eşiminde istediği isimdi yıllardır biz 7 yıl sonra evlendik tanıştıktan o süre içinde ve 2 yıllık evliliğimizde hep alperendi aklımızdaki eşimde hayırlı ise ilki oglan olsun adını alperen koyayım demiş büyük ihtimal bu olacak inş.
mustafa cihangir güzel bi isim

Doğum sonrasında bize mi yapacaklar , bebişemi acaba? ben sağlık ocağından 3 ayrı randevu aldım belki sonrasında yapmazlar daha
evet canım 2 hamilelik 3 de dogumdan sonra anneye yapılıyor

Muhammed ya da Mustafa isminden birini vermek zorundayım canım. Duam bu. Sanırım Mustafa Cihangir ismini vericem. Daha uygun gibi :)

Bence de böyle daha iyi olacak canım, ilkokul 1. sınıfta özellikle çok zorlanıyorlarmış, kasları güçlü olmadığı için isimleri uzun olunca yoruluyormuş minikler:) Muhammed önisim olarak daha uyumlu aslında, her isimle kullanılıyor, ama çok fazla olduğu için Mustafa Cihangir daha kişiye özel olur, Mıstafa Seçilmiş, seçkin demek, anlamı da güzel.

Korkarım ben Allahıma dua etmişim. İsmini vermezsem olmaz. Mustafa Cihangir olacak sanırım ismi :)

Sizde de anısı var demek ki alperen isminin :) Allahım hayırlı olmalarını nasip etsin inşallah.

Kizlar hasta degiliz , hamileyiz...... Zamanla hastaliklar vs. Degisiyor sanirim gelecek nesili garantiye almak icin isi sıkı tutuyorlar. Mesela isitme testi ve kalca cikigi rontgeni de mecburi degildi.Simdi mecbur istiyorlar.

canım işitme testi ve kalça çıkığı röntgeni ne zaman çekiliyor? ben bunu ilk defa duydum. cahilliğimi bağışla ama hamileyken mi yapılıyor bunlar doğumdan sonra mı? Bi tanıdığımın bebeğinde kaçla çıkıklığı tespit edildi doğumdan 1 ay sonra...o yüzden kafama takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…