2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

:)bebege 1ay icinde yapilacak canim.saglik bakanligi zorunlu tutuyormus. 7 senede cok sey degisti. Onu vurgulamak icin yazdim bunlari xanim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben onların kaslarını yerimm :))
Oyyy benim oğlumun isimleri çok güzel dimi teyzesi :)))))))))))))

arkadaşlar dün kafam çok karışıktı. amniyosentez testi bir yandan iş teklifi ve halsizlik burun tıkanıklığından dolayı kötüyüm.

dün elevit içiyorum diye progestan içmişim. progestanı vajinalden alıyordum. aslında bu hap içiliyor biliyorum ama ne biliyim ben vajinaden alıyorum ya korktum. 16 haftalık hamileyim kızlar progestanı içen var mı sakıncası olur mu..

burun tıkanıklığı geniz akıntısı beni tüketti.

Döndüğünde bana da haber verir misin canım? Aslında evet önceden konuşmak lazım ki aynı güne başkası almamış olsun

merhaba kızlar benim uzun süren öksürüğüm şimdi burun akıntısı ve tıkanıklığına çevirdi grip midir nedir illet yapıştı gitmiyor resmen hiç halim kalmıyor bid çalışıyorum
sizler nasılsnınız kuzularınız nasıl

Bu kadarlıktan kovmazlar :) Burada bi sürü marka yazıcaz. Beşiğiydi arabasıydı derken :)
Baktım şimdi. Bi parça şey 30 lira :))))))))) Abartıyorlar ya markaya para alıyorlar.

markafoniden baktın demi ? orada kampanya var . Aman zaten bebek kıyafetleri o kadar pahalı ki , napcaz bilemem . Geçen bebek tulumu gördüm kadife
çok ta güzeldi 70 TL yazıyordu , alamdım

Benim bir tane var canım 4 yaşında yaramaz.ama akıllı bi çocuk çok da sevimli maşallah 😊

markafoniden baktın demi ? orada kampanya var . Aman zaten bebek kıyafetleri o kadar pahalı ki , napcaz bilemem . Geçen bebek tulumu gördüm kadife

alma zaten ya 70 lira verilirmi? bebek cok giyemeyecekki zaten bunları bi bakacaksın büyümüş ki ben istememe rağmen hediyeler gelecek biliyorum hepsini giydirmekten bunlara sıra gelmeyecek. valla ben ucuz ama kaliteli ne varsa onu alacagım. e-bebek iyi geliyor bana bu konuda bilmiyorum baska mağazada bilmiyorum acıkcası ben. gidip gezmek dokunarak almak güzel oluyor mağazadan :) alma kuzum alma bence okadar pahalı seyler 2-3 aylığına

korkma canım bişey olmaz kanama yaşayan arkadaşlar da içiyorlar, zararı olsa doktorlar kullandırmazdı onlara da geçmiş olsun bu arada tuzlu suyu arkadaşlar öneriyordu burun tıkanıklığı için, bi dene istersen amniyosentezi yaptırma bence canım bebeğin gayet sağlıklı bence bol bol dua et. 19 kere sekine duasını oku

geçmiş olsun canım, atlatıyosun demekki iyileşmen yakındır Bizler de iyiyiz çok şükür. Bugün 20'lik dişim ağrıyo hafiften ama zararsız

Ama onların ciltleri çok hassas ya bence siteleri takip edip uygun fiyata, en güzellerini alabiliriz :) e-bebek te üyeliğim var bu ay ki bugün son gün
255 tl alışveriş yapana 55 tl çek veriyorlar. Ben yapamam da sizin bilginiz olsun

Çok geçmiş olsun , çalışırken de hiç çekilmiyor . Kendine dikkat et cnm , ballı karabiber ye bakarsın iyi gelir

bizimde üyeliğimiz var evet demin mesaj atmışlar banada 255e 55 lira diye :)) ya orada ki ürünlerde gayet iyi duruyor. %100 pamuklu oldugu sürece problem yok bence. bende %100 pamuklu olan seyleri giyiyorum. kızımda giysin birşey olmaz ama paramda olsa kalkıp 70 lira vermem ya bebek kıyafetine :)) tamm devamı olsa neyse ama 3 ay sonra al koy kenara ver baskasına :)) ben büyüsün kızama gider herseyin en iyisini alırım zaten ama şuanda değil :))

benim için şuan en onemli olan şey, ayakları. o yüzden gidip ortapedik ayakkabı yaptırcam. işte ayakları düz taban olmasın diye bırak 70i, 200 lira bile verilir yeterki sağlıklı olsun o kücük ayakları

Pazara da bakmak lazım. Çok para veremem şuanda çok para lazım olacak bizeee :/

Evt ayaklar bence de çok önemli :) ben çok beğenirsem verebilirim 70 tl , dayanamayabilirim .Şimdilik sadece bir tulum aldım o kadar . Toplu almaya çalışacağım , işten çıkayım hemen havuzlu hana gidicem kısmet olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…