canım işitme testi ve kalça çıkığı röntgeni ne zaman çekiliyor? ben bunu ilk defa duydum. cahilliğimi bağışla ama hamileyken mi yapılıyor bunlar doğumdan sonra mı? Bi tanıdığımın bebeğinde kaçla çıkıklığı tespit edildi doğumdan 1 ay sonra...o yüzden kafama takıldı
aklımı karıştırdım şimdi
Bence de böyle daha iyi olacak canım, ilkokul 1. sınıfta özellikle çok zorlanıyorlarmış, kasları güçlü olmadığı için isimleri uzun olunca yoruluyormuş minikler:) Muhammed önisim olarak daha uyumlu aslında, her isimle kullanılıyor, ama çok fazla olduğu için Mustafa Cihangir daha kişiye özel olur, Mıstafa Seçilmiş, seçkin demek, anlamı da güzel.
Hangi marka kız anlamadım? :)
bende oğluma yiğit yada mert ismini düşünmüştüm eşimde sıcak bakmadı şimdi Oğuz yada Toprak diye düşünüyoruz sence hangisi güzel
Bak ben bunu görmedim. ben direk facedeki sayfasına baktım cunku. iyimiş ozaman ay bazında da belki anlaşma sağlanabilir. sonucta birtek biz deiliz doğum yapacak olan ve onceden anlaşan. illaki vardır bir prosedürleri. ben mesaj attım ama donmedi henüz.
Muhammed ya da Mustafa isminden birini vermek zorundayım canım. Duam bu. Sanırım Mustafa Cihangir ismini vericem. Daha uygun gibi :)
BY LEYAL FOR KİDS illa kovdurcan beni siteden
Bu kadarlıktan kovmazlar :) Burada bi sürü marka yazıcaz. Beşiğiydi arabasıydı derken :)
Baktım şimdi. Bi parça şey 30 lira :))))))))) Abartıyorlar ya markaya para alıyorlar.
Benim bir tane var canım 4 yaşında yaramaz.ama akıllı bi çocuk çok da sevimli maşallah 😊ikiside güzel ama sakın 3 isim koyma çocuk bi sınava girse kodlayana kadar zaman biter
kızlar bende alperen düşünüyorum ogluşuma bu isimde tanıdıklarınız varmı nasıl huyları(ben ismin huya etkisi olduğuna inananlardanım da )
markafoniden baktın demi ? orada kampanya var . Aman zaten bebek kıyafetleri o kadar pahalı ki , napcaz bilemem . Geçen bebek tulumu gördüm kadife
çok ta güzeldi 70 TL yazıyordu , alamdım
korkma canım bişey olmaz kanama yaşayan arkadaşlar da içiyorlar, zararı olsa doktorlar kullandırmazdı onlara daarkadaşlar dün kafam çok karışıktı. amniyosentez testi bir yandan iş teklifi ve halsizlik burun tıkanıklığından dolayı kötüyüm.
dün elevit içiyorum diye progestan içmişim. progestanı vajinalden alıyordum. aslında bu hap içiliyor biliyorum ama ne biliyim ben vajinaden alıyorum ya korktum. 16 haftalık hamileyim kızlar progestanı içen var mı sakıncası olur mu..
burun tıkanıklığı geniz akıntısı beni tüketti.
merhaba kızlar benim uzun süren öksürüğüm şimdi burun akıntısı ve tıkanıklığına çevirdi grip midir nedir illet yapıştı gitmiyor resmen hiç halim kalmıyor bid çalışıyorum
sizler nasılsnınız kuzularınız nasıl
alma zaten ya 70 lira verilirmi? bebek cok giyemeyecekki zaten bunları bi bakacaksın büyümüş ki ben istememe rağmen hediyeler gelecek biliyorum hepsini giydirmekten bunlara sıra gelmeyecek. valla ben ucuz ama kaliteli ne varsa onu alacagım. e-bebek iyi geliyor bana bu konuda bilmiyorum baska mağazada bilmiyorum acıkcası ben. gidip gezmek dokunarak almak güzel oluyor mağazadan :) alma kuzum alma bence okadar pahalı seyler 2-3 aylığına
merhaba kızlar benim uzun süren öksürüğüm şimdi burun akıntısı ve tıkanıklığına çevirdi grip midir nedir illet yapıştı gitmiyor resmen hiç halim kalmıyor bid çalışıyorum
sizler nasılsnınız kuzularınız nasıl
Ama onların ciltleri çok hassas yabence siteleri takip edip uygun fiyata, en güzellerini alabiliriz :) e-bebek te üyeliğim var bu ay ki bugün son gün
255 tl alışveriş yapana 55 tl çek veriyorlar. Ben yapamam da sizin bilginiz olsun
markafoniden baktın demi ? orada kampanya var . Aman zaten bebek kıyafetleri o kadar pahalı ki , napcaz bilemem . Geçen bebek tulumu gördüm kadife
çok ta güzeldi 70 TL yazıyordu , alamdım
bizimde üyeliğimiz var evet demin mesaj atmışlar banada 255e 55 lira diye :)) ya orada ki ürünlerde gayet iyi duruyor. %100 pamuklu oldugu sürece problem yok bence. bende %100 pamuklu olan seyleri giyiyorum. kızımda giysin birşey olmaz ama paramda olsa kalkıp 70 lira vermem ya bebek kıyafetine :)) tamm devamı olsa neyse ama 3 ay sonra al koy kenara ver baskasına :)) ben büyüsün kızama gider herseyin en iyisini alırım zaten ama şuanda değil :))
benim için şuan en onemli olan şey, ayakları. o yüzden gidip ortapedik ayakkabı yaptırcam. işte ayakları düz taban olmasın diye bırak 70i, 200 lira bile verilir yeterki sağlıklı olsun o kücük ayakları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?