2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

kızımın ismini babası koydu yani o seçti bende bayıldım erkeğide ben seçeceğim ama tabiki eşimle ortak karar vereceğiz ben yiğit ismini düşündüm ama eşim asla olmaz diyor toprak ve oğuza olumlu bakıyor :) o yüzden ikisi arasında kaldım ama toprak koyarsak da hep aynı oluyor ekin toprak 3. kız olursa başak yada yağmurmu olcak. Teşekkürler kızlar aklımı çorba ettiniz yeni isim arayışlarına gireceğim sayenizde :)

ya ben hiç istemiyorum kıyafet falan almak neden bilmiyorum :)) sadece odası arabası ana kucagı falan onlar heyecanlandırıyor beni :):) aldık zaten iki üç parca birsey :) bide mont aldık sanki giyecekmiş gibi. oda e-bebekte indirime girmişti polarlı mont 6-9 ay arası 25 e kapmıştık :)) bu kadar. hatta ben hastane cıkışı bile almayı düşünmüyorum şimdilik hiiç isteğim yok benim neden boyle acaba

Bebek tekstilini iyice abarttilar .kucukken pahali seyler alacagina daha uzun seneler giyecegi seylere para vermek daha isime geliyo. Her gun yikamayi gerektirmeyecek bollukta kiyafeti olsa yeter.esimle ebebekte bi araba koltugu gorduk.1799 tl . Esim dediki 2000 e toros alirim hepimiz bineriz. )))) isin esprisi eskiden bebek esyalari ucuzdu.simdi isi zevke dokmusler

Hele bana bir doğum 2.500 tl yardımcımız da pek olacağını sanmam , herşeyi kendimiz halletmeye çabalayacağız

Yok ya benim doğum 700 lira. Seninki çok pahalıymış. Paket falan mı alacaksınız siz?
Ya kimseden fayda yok. Sanki kayınpederim evlenirken ne yapmış ki şimdi yapacak. Pek bi hevesliler ama ben sanmıyorum bi yardımda bulunacaklarını. İşimiz zor.

teşekkürler canım benim ben 2 haftadır annemin yanına şehir dışına gittim internet yoktu hiç giremedim pazartesi evime gelince sizinle paylaştım atlamış olabilirsin sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki yetişmek mümkün değil. Toprak isminin kızlara da verildiğini duydum ekinde kız erkek oluyormuş sonradan öğrendim bari bu öyle olmasın :) Oğuz ismide Türk hükümdarı ismi güç anlamında diye düşündüm ama sesiz sakin deyince kararsız kaldım kızım neşeli bıcır bıcır oğlumda öyle olsun istiyorum neyse çalışmalara devam belki başka isim bulurum sen kızının ismini karar vermişsin kızına ne isim koyacaksınız?

Evt neden öyle ? senin daha ilk bebişin heyecanlı olmalısın. Almışsın yine bak baya birşey iyi günlerde kullanın :) Hastane çıkışını acele etme alırsın daha var

Bence Toprak çok güzel bir isim bak onu söylemeyi unutmuşum

eşimle bi akşam konuşayım ben oğuz diye düşündüm eşim toprak isminide beğenmişti kararsızdı onun fikrini tekrar alayım. Aslında eşime sormaya korkuyorum biz daha evlenmeden eşim oğlum olursa adını İLTER koymak istiyorum dedi ama bana çokkk itici geliyor şimdi o isimde ısrar eder diye korkuyorum

tamamen haklısın bende tamamen senin gibi düşünüyorum. bu tarz seylere oyle cok paralar harcamaya hiç niyetim yok. param olmadığından mı hayır var ama ben kazırlanmak istemiyorum yani. bence bebeğin en onemli yeri ayakları sonra ağzı. sürekli yemek yerken cıkartcak, tükürüğü akacak falan sürekli bir silmemiz gerekecek o yüzden o bezler cok ince ve cok narin olmalı kumasları cok yumusak olmalı bebeğin ağzını tahriş etmemesi için. onun dışında biberenu ve emzikleri onemli. gerisi hikaye bence. şimdi marka adları altında tonlarca para alıyorlar. büyüsün zaten en iyi markalardan alınır ama şimdi hiç hiç gerek yok.

Paket maket değil cnm normal fiyat . Daha doktorumla görüşmedim bakalım ne diyecek . Hevesleri varsa yardımcı olurlar belki, destek çok önemli .

kızlar şimdi hastahaneden geldim cinsiyetimizi öğrendik kızımız olacakmış çok mutluyum 5 gün geriden geliyorduk öne bile geçmişiz ikili testimiz riskliydi ultrasaonda rıskimiz gözükmedi allaha şükür sağlıklı bir kızım olacak

bak şimdi yine kızacaksın bana ama ilter ismi de cok ilkere benzemiyormu ya insanlar ilker mi diye on kere sorarlar sonra. ama belki birtek benim tanıdığım oğuzlar oyledir bilmiyorum ki. ekin ismini cok beğendim ama ddoğru soyluyorsun bizim sitede ekin diye bir arakadas var erkek. ama oyle düşünmemek gerek denizde var hem kız hem erkek olarak kullanılıyor. bence kalbinin sesini dinle ve bize kulak asma sonucta senin evladın en cok sen sesleneceksin, hatta babasından bile. ve 9 ay her sıkıntısını ceken yiine sensin. neye için siniyorsa onu koy, oğuzsa oğuz :)

Aynen canim.mamasi emzigi biberonu bezi sampuani daha onemli. Ucuza kacmak olmaz.herkes cocuguna iyi seyler alir almak ister ama geregi yok.kiymetini bilecek yaşta degiller zaten..guzel hediyeler gelir zaten kismet olur da dogarlarsa

Ay yok yok ilter güzel değil bi de ilkerle karışır bence ayrıca kızının adını eşin koymuş oğlunu da sen koy şekerim

canım yeni doğan bebek çok hassas oluyor cildine dokunmaya kıyamıyorsun resmen pamuk hatta pamuk ne ki daha yumuşak ipek gibi o yüzden özellikle sık giyecekleri tulum çıtçıtlı badileri tayt pijamalarını bütçeniz elverdiğince iyisini alın onlar herşeyin en güzelini hakkediyorlar iyisinden kastım sadece fiyat değil yumuşak %100 cotton olsun ilk etepta çok fazla kıyafet almayın bir dünya hediye geliyor iyi olanlarını kullanırsınız. Benim kızımdan dünya kıyafet kaldı çoğunu hiç giymedi 2. kız olursa gardırop hazır dedim ama erkek olacak o yüzden pamuk eller cebe :)

Evt neden öyle ? senin daha ilk bebişin heyecanlı olmalısın. Almışsın yine bak baya birşey iyi günlerde kullanın :) Hastane çıkışını acele etme alırsın daha var

bilmiyorum ki sanırım odası arabası beşiği falan beni daha fazla heyecanllandırıyor :) alcağımızı aldık zaten ama tabşi hepsinden 2-3 takım daha almak lazım ee malum bebek cok kirletir üstünü başını. hatta 5 takım yapmak lazım ama işte heyecan yok belki zaman yaklaştıkca biraz daha kendime gelrim :)

Ben onların kaslarını yerimm :))
Oyyy benim oğlumun isimleri çok güzel dimi teyzesi :)))))))))))))

Evet adı gibi seçkin olur inşallah, annesinin tatlısı:)

Canım geçmiş olsun, çok zorlandın sen bu aralar biraz kafanı boşaltmaya çalış, amniyosentezle ilgili ne desem boş, iki türlü de garantisi yok ama şu adarını söyliym benim doktorum amniyosentez %100 sonuç verir demişti, sonra başaka birinden amniyosentezde riskli çıkıp sağlıklı doğan bebeklerde duydum, Allah bütün bebeklere sağlık sıhhat versin inşallah.
Geniz akıntısı için de tuzlu gargara yap canım iyi gelir inşallah.

Gözünüz aydın Elifcim, gününü yakalamasına çok sevindim, maşallah güzel büyümüş kuzucuk:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…