Pazara da bakmak lazım. Çok para veremem şuanda çok para lazım olacak bizeee :/
Kızının adını çok beğendim , benimde istediğim isim :) eşimin akrabasının kızının ismi de aynı ,o bakımdan kararsızım . Erkek ismi olarak ta Mert çok güzel bir isim . Fakat ekine toprak daha güzel uyar
Evt ayaklar bence de çok önemli :) ben çok beğenirsem verebilirim 70 tl , dayanamayabilirim .Şimdilik sadece bir tulum aldım o kadar . Toplu almaya çalışacağım , işten çıkayım hemen havuzlu hana gidicem kısmet olursa
Hele bana bir doğum 2.500 tlyardımcımız da pek olacağını sanmam , herşeyi kendimiz halletmeye çabalayacağız
bak ben oğlun olacagını kacırmsım. hayırlı uğurlu olsun canım yada unuttum bilmiyorum :s Rabbim sağlacakla kucagına almayı nasip eder canım inşallah. toprak ismi bence de daha güzel ekine de toprak bence de daha güzel gidiyor. ama ben dizilerin etkisinde cok kalan biri olarak topragı sanırım tavsiye etmezdim :)) lale devrinde bi toprak vardı bilmiyorum izliyormuydun o kızdı gerci ama aman bi saf bi saftı beni deli ediyordu herkese inanıyordu falan :)) oyle işte oğuz da ne kadar tanıdıgım olduysa efendiler ama cok sessiz cok sakinler. içinden ne geçiyorsa bence onu koy. hatta bu 4 isim arasında kura çekin, çıkanı koyun bizim gibi :))
hahaben oyumu topraktan yana kullanıyorum..hemde sempatik bir isim bence...
ya ben hiç istemiyorum kıyafet falan almak neden bilmiyorum :)) sadece odası arabası ana kucagı falan onlar heyecanlandırıyor beni :):) aldık zaten iki üç parca birsey :) bide mont aldık sanki giyecekmiş gibi. oda e-bebekte indirime girmişti polarlı mont 6-9 ay arası 25 e kapmıştık :)) bu kadar. hatta ben hastane cıkışı bile almayı düşünmüyorum şimdilik hiiç isteğim yok benim neden boyle acaba
Bence Toprak çok güzel bir isim bak onu söylemeyi unutmuşum
Bebek tekstilini iyice abarttilar .kucukken pahali seyler alacagina daha uzun seneler giyecegi seylere para vermek daha isime geliyo. Her gun yikamayi gerektirmeyecek bollukta kiyafeti olsa yeter.esimle ebebekte bi araba koltugu gorduk.1799 tl . Esim dediki 2000 e toros alirim hepimiz bineriz.)))) isin esprisi eskiden bebek esyalari ucuzdu.simdi isi zevke dokmusler
Yok ya benim doğum 700 lira. Seninki çok pahalıymış. Paket falan mı alacaksınız siz?
Ya kimseden fayda yok. Sanki kayınpederim evlenirken ne yapmış ki şimdi yapacak. Pek bi hevesliler ama ben sanmıyorum bi yardımda bulunacaklarını. İşimiz zor.
teşekkürler canım benim ben 2 haftadır annemin yanına şehir dışına gittim internet yoktu hiç giremedim pazartesi evime gelince sizinle paylaştım atlamış olabilirsin sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki yetişmek mümkün değil. Toprak isminin kızlara da verildiğini duydum ekinde kız erkek oluyormuş sonradan öğrendim bari bu öyle olmasın :) Oğuz ismide Türk hükümdarı ismi güç anlamında diye düşündüm ama sesiz sakin deyince kararsız kaldım kızım neşeli bıcır bıcır oğlumda öyle olsun istiyorumneyse çalışmalara devam belki başka isim bulurum sen kızının ismini karar vermişsin kızına ne isim koyacaksınız?
tamamen haklısın bende tamamen senin gibi düşünüyorum. bu tarz seylere oyle cok paralar harcamaya hiç niyetim yok. param olmadığından mı hayır var ama ben kazırlanmak istemiyorum yani. bence bebeğin en onemli yeri ayakları sonra ağzı. sürekli yemek yerken cıkartcak, tükürüğü akacak falan sürekli bir silmemiz gerekecek o yüzden o bezler cok ince ve cok narin olmalı kumasları cok yumusak olmalı bebeğin ağzını tahriş etmemesi için. onun dışında biberenu ve emzikleri onemli. gerisi hikaye bence. şimdi marka adları altında tonlarca para alıyorlar. büyüsün zaten en iyi markalardan alınır ama şimdi hiç hiç gerek yok.
eşimle bi akşam konuşayım ben oğuz diye düşündüm eşim toprak isminide beğenmişti kararsızdı onun fikrini tekrar alayım. Aslında eşime sormaya korkuyorum biz daha evlenmeden eşim oğlum olursa adını İLTER koymak istiyorum dedi ama bana çokkk itici geliyor şimdi o isimde ısrar eder diye korkuyorum
bizimde üyeliğimiz var evet demin mesaj atmışlar banada 255e 55 lira diye :)) ya orada ki ürünlerde gayet iyi duruyor. %100 pamuklu oldugu sürece problem yok bence. bende %100 pamuklu olan seyleri giyiyorum. kızımda giysin birşey olmaz ama paramda olsa kalkıp 70 lira vermem ya bebek kıyafetine :)) tamm devamı olsa neyse ama 3 ay sonra al koy kenara ver baskasına :)) ben büyüsün kızama gider herseyin en iyisini alırım zaten ama şuanda değil :))
benim için şuan en onemli olan şey, ayakları. o yüzden gidip ortapedik ayakkabı yaptırcam. işte ayakları düz taban olmasın diye bırak 70i, 200 lira bile verilir yeterki sağlıklı olsun o kücük ayakları
Evt neden öyle ? senin daha ilk bebişin heyecanlı olmalısın. Almışsın yine bak baya birşey iyi günlerde kullanın :) Hastane çıkışını acele etme alırsın daha var
ekin , toprak, 3. bebişede yağmur yada başak koymak lazım o zaman :)
bak şimdi yine kızacaksın bana ama ilter ismi de cok ilkere benzemiyormu ya insanlar ilker mi diye on kere sorarlar sonra. ama belki birtek benim tanıdığım oğuzlar oyledir bilmiyorum ki. ekin ismini cok beğendim ama ddoğru soyluyorsun bizim sitede ekin diye bir arakadas var erkek. ama oyle düşünmemek gerek denizde var hem kız hem erkek olarak kullanılıyor. bence kalbinin sesini dinle ve bize kulak asma sonucta senin evladın en cok sen sesleneceksin, hatta babasından bile. ve 9 ay her sıkıntısını ceken yiine sensin. neye için siniyorsa onu koy, oğuzsa oğuz :)[/QUOT
niye kızayım canım aynen benim cümlemi söylüyorsun İlteri ben hiç istemiyorummmmmmmm eşime de demiştim ki eğer 30. çocuğu doğurup isim bulamazsam anca o zaman ilter koyarız o ne biçim isim yavrum ömrü boyu k değil t ile yazılıyor İLTTTTER demek zorunda kalır ben kabul etmiyorum zaten evet içimden ne geçiyorsa onu koyacağım
Ben onların kaslarını yerimm :))
Oyyy benim oğlumun isimleri çok güzel dimi teyzesi :)))))))))))))
Canım geçmiş olsun, çok zorlandın sen bu aralar biraz kafanı boşaltmaya çalış, amniyosentezle ilgili ne desem boş, iki türlü de garantisi yok ama şu adarını söyliym benim doktorum amniyosentez %100 sonuç verir demişti, sonra başaka birinden amniyosentezde riskli çıkıp sağlıklı doğan bebeklerde duydum, Allah bütün bebeklere sağlık sıhhat versin inşallah.arkadaşlar dün kafam çok karışıktı. amniyosentez testi bir yandan iş teklifi ve halsizlik burun tıkanıklığından dolayı kötüyüm.
dün elevit içiyorum diye progestan içmişim. progestanı vajinalden alıyordum. aslında bu hap içiliyor biliyorum ama ne biliyim ben vajinaden alıyorum ya korktum. 16 haftalık hamileyim kızlar progestanı içen var mı sakıncası olur mu..
burun tıkanıklığı geniz akıntısı beni tüketti.
kızlar şimdi hastahaneden geldim cinsiyetimizi öğrendik kızımız olacakmış çok mutluyum 5 gün geriden geliyorduk öne bile geçmişiz ikili testimiz riskliydi ultrasaonda rıskimiz gözükmedi allaha şükür sağlıklı bir kızım olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?