2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ay yok yok ilter güzel değil bi de ilkerle karışır bence ayrıca kızının adını eşin koymuş oğlunu da sen koy şekerim

ah canım güzel diyorsun hoş diyorsun daaaaa bende öyle bir eş var ki karışmadan duramaz evimizi kurarken herşeye karıştı perdeyi bile o seçti :))

işte bende tam bundan bahsediyorum. bebeği gormeye gelenlerin hepsi kıyafet getircek. cunku en ucuzu o. oyüzden bir dünya yığılacak ortaya. bence %100 pamuk varsa bambulu kumaslardan almak istiyorum bende. pamuk hem tahriş yapmaz hem enfeksiyon kaptırmaz hemde terletmez. tabiki en güzelini hakediyorlar. dediğim gibi ayakkabısı ağız silme bezleri( gerçek isimlerini bilmiyorum henüz:)) biberon ve emzik onemli. hatta emzikte istemiyorum bıraktırmak cok zor oluyormuş. diğer alacagım hersey %100 pamuk ve yumusak kumastan olursa yeterli bence.

hayırlı uğurlu olsun kızın ohh ne güzel hayırlı hayırlı haberlerle gelmişsin işte bu kadar :)) Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip eder inşallah :)

Paket maket değil cnm normal fiyat . Daha doktorumla görüşmedim bakalım ne diyecek . Hevesleri varsa yardımcı olurlar belki, destek çok önemli .

Evet önemli. Hayırlısı bakalım ne olacak. Kocişlere kuvvet artık :) Tabi biz de çalışıyoruz her şey daha iyi olsun diye. Allahım sıkıntıya düşürmesin..

ah canım güzel diyorsun hoş diyorsun daaaaa bende öyle bir eş var ki karışmadan duramaz evimizi kurarken herşeye karıştı perdeyi bile o seçti :))

hahaha benim ki de öyle valla sürahiye bile karıştı desem :26: ama çocuğunun annesi olarak istemediğin isimleri koymama hakkın var canım. Kendisi ne kadar karışıyorsa sen de o kadar inat ol bence

Gözünüz aydın Elifcim, gününü yakalamasına çok sevindim, maşallah güzel büyümüş kuzucuk:)

hayırlı uğurlu olsun kızın ohh ne güzel hayırlı hayırlı haberlerle gelmişsin işte bu kadar :)) Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip eder inşallah :)

sağolun kızlar çok mutluyum kızım olacak beraber alışverişe gitcez babamızın paralarını çatır çutur harcıcaz ooooooo daha neler neler yapcaz beraber bu arada ikili test tarama testi kızlar korkmayın benim riskte fazlaydı ama içim rahat allahın izniyle sorun çıkmayacak kızımda

Evet kıyafet çok geliyor çok almamak en mantıklısı. Emzik konusuna gelince bende emzik almadım hatta kardeşim almıştı bende kullanmam ama teşekkürler dedim neyse kız doğdu o kadar ağlıyorki viyak viyak kafayı yiycektim 2. gün emziği tıktım ağzına sussun diye ama ne mümkün emzik almadı 1 hafta uğraştım ama ne zaman emzik versem öğürdü attı ve ben onun çığlıklarını dinlemek zorunda kaldım. Arkadaşların bebekleri emzik kullanıyordu ağlayınca emziği veriyorlar ohhhh kafalar rahat. Kızım 2. aydan sonra parmak emmeye başladı halada emiyor yani emzik almazsa parmak emiyor parmağı bıraktırmak daha zor emziği vermiyorsun kararlı olunca ister istemez bırakıyor ama parmağını nasıl vermiycen bedeninin bir parçası :)

Canım gözün aydın ne güzel bir haber bu maşallah

tebrikler canım allah tamamına erdirsin bir kız annesi olarak söylüyorum çok şanslısın

hahaha benim ki de öyle valla sürahiye bile karıştı desem :26: ama çocuğunun annesi olarak istemediğin isimleri koymama hakkın var canım. Kendisi ne kadar karışıyorsa sen de o kadar inat ol bence

beni en iyi sen anlarsın o zaman evet bu sefer kararlıyım ismini ben koycam ama tabiki eşimin de onayını alıp.

parmak emiyor oylemi? benim kızımda goruyorum sımdı ultrasona ne zaman gitsem parmağı agzında. şimdidedn başlamış. oyle valla parmak olayı daha zormuş. iyiki soyledin ozaman ben alıyım bari emzik napıyım :)) şoyle damak için uyumlumu ne bir çeşitleri vardı onlardan almak diş sağlığı için daha onemli olaacak sanırım

bende kocişe hep oyle diyorum yandın diyorum :) kızımı yollayacagım sana baba cok limitli olan kartı bize versene annemle alışverişe cıkacağız dedirteceğim sende kıramayacaksın kızını diyorum :)) ozaman ısırırım yatırıp ikinizide diyor :)) diğer kartın bende olsa da kızımla bize yetmeezzzz diyorum bende. oo işimiz var sizinle diyor :))

geldi cevap canım aynen aktarıyorum. ama bana fiyatlar pahalı geldi. bi kaç yerle daha görüşmüştüm oralardan 300 den başlıyor i benim hastanemde cekimde 300 lira da ben beğenmediğim için arayış içindeyim.

Merhaba,

Öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla dünyaya gelmesini dilerim.

Fiatlarımı ekte gönderiyorum size uygun paket üzerinden tekrar konuşuruz karar verdiğinizde,

Sevgiler,

DVD Pakedi: (Albümsüz):550 tl

Yüksek çözünürlükte tüm fotoğrafları dvd kutusunda teslim edilir.(min. 300 kare)

Seçmiş olduğunuz 40 adet fotoğraftan oluşan bir fotoklip.

Kapı posteri (Bebeğin boyu,kilosu,doğum saati ve tarihinin yazdığı fotoblok)

Albümlü Küçük Paket:700 tl

Yüksek çözünürlükte tüm fotoğraflar dvd kutusunda teslim edilir.(min.300 kare.)

25*50 boyutunda 20 sayfadan oluşan (10 yaprak) kendi tasarladığım özel kapaklı panoromik albüm.

2 adet cep albümü (anane ve babane albümü)

Seçmiş olduğunuz 40 adet fotoğraftan oluşan fotoklip.

1 adet kutu (Albümü içerisine alacak büyüklüktedir ve kapağında fotoğraf baskısı bulunur)

Albümlü Orta paket:850 tl

Yüksek çözünürlükte tüm fotoğraflar dvd kutusunda teslim edilir.(min.300 kare.)

35*65 boyutunda 20 sayfadan oluşan kendi tasarladığım özel kapaklı panoromik albüm

Panoromik albüm fotoğraflarını içeren 2 aile albümü (anane ve babane albümü)

2 adet büyük poster (50*70 boyutunda)

Albümlü Büyük Paket:950 tl

Yüksek çözünürlükte tüm fotoğraflar dvd kutusunda teslim edilir.(min.300 kare)

Kapı posteri (Bebeğin boyu kilosu doğum saati ve tarihinin yazdığı fotoblok)

35*65 boyutunda 20 sayfadan oluşan kendi tasarladığım özel kapaklı panoromik albüm.

Panoromik albüm fotoğraflarını içeren 2 adet cep albümü (anane ve babane albümü.)

2 adet büyük poster (50*70 boyutunda)

2 adet aile albümü. (kapağında fotoğraf baskısı bulunur)

1 adet kutu (albümü ve küçük albümleri içerisine alacak büyüklükte şık kurdeleli bir kutudur)

hmm evet pahalı biraz. ben daha hastaneye sormadım bazı hastaneler kendi fotoğrafçısı dışında almıyormuş diye duydum. Onu da bir öğreneyim olmadı sadece konsept çekimi yaptırırım, doğumu hastaneye yaptırırım

Doğru canım...

ben medipol mega da doğum yapmayı düşünüyorum, dışarıdan fotoğrafçı kabul etmiyorlar. fiyatları da abartı sizin hangi hastane?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…