- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
hmm evet pahalı biraz. ben daha hastaneye sormadım bazı hastaneler kendi fotoğrafçısı dışında almıyormuş diye duydum. Onu da bir öğreneyim olmadı sadece konsept çekimi yaptırırım, doğumu hastaneye yaptırırım
sağolun kızlar çok mutluyum kızım olacak beraber alışverişe gitcez babamızın paralarını çatır çutur harcıcaz ooooooo daha neler neler yapcaz beraber bu arada ikili test tarama testi kızlar korkmayın benim riskte fazlaydı ama içim rahat allahın izniyle sorun çıkmayacak kızımda
ben medipol mega da doğum yapmayı düşünüyorum, dışarıdan fotoğrafçı kabul etmiyorlar. fiyatları da abartısizin hangi hastane?
bizimkide kabul etmiyormuş ama doktorumuz melek gibi muhtemelen kabul edecektir. hastanemizde başka yerlerden gelip çekim yapan fotoğrafcılar var cunku. neyse bukursan daha uygun biyer soylersin olurmu?
Canım ben Florence Nightingale hastanesinde yapacağım inşallah. Cumartesi gideceğim bi sorarım ona göre bir formül düşünürüm artık. Belki bir istisna tanırlar canım doktorunla konuşsan?
ben medikalpark a gidiyorum. doktorumu seviyorum. ama eşim mega medipolde doğum yapmamı istiyor. daha modern şartları daha iyi diye.ben medipol mega da doğum yapmayı düşünüyorum, dışarıdan fotoğrafçı kabul etmiyorlar. fiyatları da abartısizin hangi hastane?
parmak emiyor oylemi? benim kızımda goruyorum sımdı ultrasona ne zaman gitsem parmağı agzında. şimdidedn başlamış. oyle valla parmak olayı daha zormuş. iyiki soyledin ozaman ben alıyım bari emzik napıyım :)) şoyle damak için uyumlumu ne bir çeşitleri vardı onlardan almak diş sağlığı için daha onemli olaacak sanırım
canım yeni doğan bebek çok hassas oluyor cildine dokunmaya kıyamıyorsun resmen pamuk hatta pamuk ne ki daha yumuşak ipek gibi o yüzden özellikle sık giyecekleri tulum çıtçıtlı badileri tayt pijamalarını bütçeniz elverdiğince iyisini alın onlar herşeyin en güzelini hakkediyorlar iyisinden kastım sadece fiyat değil yumuşak %100 cotton olsun ilk etepta çok fazla kıyafet almayın bir dünya hediye geliyor iyi olanlarını kullanırsınız. Benim kızımdan dünya kıyafet kaldı çoğunu hiç giymedi 2. kız olursa gardırop hazır dedim ama erkek olacak o yüzden pamuk eller cebe :)
Kızlar bence de çok para vermeye gerek yok. Çok hızlı büyüecekler. Sadece kıyafetlerde %100 pamuk ve beyaz renkte olmasına dikkat edilmeli. Özellikle iç çamaşırlarında...işte bende tam bundan bahsediyorum. bebeği gormeye gelenlerin hepsi kıyafet getircek. cunku en ucuzu o. oyüzden bir dünya yığılacak ortaya. bence %100 pamuk varsa bambulu kumaslardan almak istiyorum bende. pamuk hem tahriş yapmaz hem enfeksiyon kaptırmaz hemde terletmez. tabiki en güzelini hakediyorlar. dediğim gibi ayakkabısı ağız silme bezleri( gerçek isimlerini bilmiyorum henüz:)) biberon ve emzik onemli. hatta emzikte istemiyorum bıraktırmak cok zor oluyormuş. diğer alacagım hersey %100 pamuk ve yumusak kumastan olursa yeterli bence.
Canım burun tıkanıklığı ve boğaz ağrısı bende de var. Hamilelik takvimide tıkanıklık ve burun kanaması yaşayabilirsiniz demişti. Bence normal ama yine de zor oluyor. Özellikle sabah mideye akınca kusmak kötü oluyor. Yine de çok fazlaysa doktorunla görüş.merhaba kızlar birkaç yorumu alıntalıyıp yazdım ama silindi..
neyse..
ben kararsız kalınca eşim de amniyosentezi çevredekilere sor dedi. yaptıran niye yaptırmış. yaptırmayan niye yaptırmamış.. ben de yaptırmayan çocukta birşey çıkarsa doğurmaktan vazgeçmeyecekleri için bir de yüzde yüz doğru bir sonuç çıkmayacağı için kimse bu endişe düşmek istemiyor o yüzden yaptırmıyorlar dedim. sonuçta istatistik değil mi bu..
yaptıranlarda acaba çıkarsa tedavi imkanı olursa bunu bilmek isterler diye.. ancak yüzde bir bebeği kaybetme riski de olsa o korkuyla testi yaptırıyorlar dedim..
--
dün rüyamda çikolata gördüm dolapta.. alıp yiyordum:)))
bir de kızlar.. benim bu burun tıkanıklığı,boğazda balgam ve geniz akıntısına yok mu çare.. çok halsiz bırakıyor. resmen hayattan soğudum..
afedersiniz mideme akıntı gidiyor. geri bulandırıp yukarıdan çıkmayınca kurtulamıyorum. ama istifar ederken de tabi göbeğim çatlıyor gibi hissediyorum.
aradım şimdi net fiyatlar için arayıp bilgi verecekler ama dışarıdan fotoğrafçı kabul etmiyorlarben medikalpark a gidiyorum. doktorumu seviyorum. ama eşim mega medipolde doğum yapmamı istiyor. daha modern şartları daha iyi diye.
medikalparkta da hastanenin kendi doğum fotoğrafcısı varmış. onlar da kabul etmiyor.
ben doğum fotoğrafcılarından gördüğüm kadarıyla dışardan gelip çekenler olmuş medipolde. herhalde çok sıkı değiller bu konuda. ne kadar istiyorlar fotoğraflar için peki?
Günaydın kızlar size bi sorum olucak sizede kramp giriyormu ben 2 gecedir yaşıorum çok kötü oluyo kramp giricek ama bu ayda erken değilmi bilgisi olan varmı cuma doktor randevum var doktoruma da danışıcam bakalım neyden kaynaklı oluyomuş.
senin hastane daha pahalı olabilir:) özel bir firmayla anlaşmışlar doktorlar karışmaz ama ben bi muhasebe ile görüşeceğim:) aslında doğumhaneye alsalar kardeşim de çekerdi:)
geçmiş olsun canım, atlatıyosun demekki iyileşmen yakındırbizler de iyiyiz çok şükür. Bugün 20'lik dişim ağrıyo hafiften ama zararsız
çok geçmiş olsun , çalışırken de hiç çekilmiyor . Kendine dikkat et cnm , ballı karabiber ye bakarsın iyi gelir
sağolun canlarım siz nasılsınız nasıl gidiyor kuzular nasıl
ben medipol mega da doğum yapmayı düşünüyorum, dışarıdan fotoğrafçı kabul etmiyorlar. fiyatları da abartısizin hangi hastane?
Kızlar bugün vakif gurebaya gittim 16.ci haftamdayim doktor bir ihtimal erkek dedi bi cikinti var dedi ama degisebilir dedi.doktor sasirdimi acababu haftada degisme ihtimali olurmu hic.zaten ultrasonda bi eskiydidi sormayin.oraya gitmemim amaci ayrintili ultrasonu benim hastanamde 300 istediler sirf oyuzden vakif gurebaya gittim.5 hazirana rendavumu aldim bu arada 90 liraya yapiyorlar.bi bayan yaptirmisti baktim bebegi gulerken yakalamis doktor okadar guzelki.
inşallah canım .9 yıllık anımız var hemdeSizde de anısı var demek ki alperen isminin :) Allahım hayırlı olmalarını nasip etsin inşallah.
tamda bunlar söyleniyo alperenler hakkında zeki sempatik ama yaramaz dur bakalım bizim sıpacık nasıl olacakBenim bir tane var canım 4 yaşında yaramaz.ama akıllı bi çocuk çok da sevimli maşallah ��
70 tl ne ya yuhmarkafoniden baktın demi ? orada kampanya var . Aman zaten bebek kıyafetleri o kadar pahalı ki , napcaz bilemem . Geçen bebek tulumu gördüm kadife
çok ta güzeldi 70 TL yazıyordu , alamdım
Canım hep girmek istiyorum ben de, hep sonradan öğreniyorum cinsiyetleri.Ama sanırım pıhtılıların hep kızı olacak, eğer gözümden kaçan biri yoksa :)
İnşallah bu seferde iyi haberler alırım canım, hala korkumu tam olarak atamadım.
Senin kızın çok uslu maşallah, hareketleri en iyi annesi anlar, onlar ne bilsin sizin aranızdaki iletişimi canım :)Maşallah şimdiden muhabbete başlamışsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?