2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

bizimkide kabul etmiyormuş ama doktorumuz melek gibi muhtemelen kabul edecektir. hastanemizde başka yerlerden gelip çekim yapan fotoğrafcılar var cunku. neyse bukursan daha uygun biyer soylersin olurmu?

Bende adına çok mutlu oldum . Öne geçmesi de ayrıca sevindirdi , üzülüyordun çünkü . Artık renginiz belli alışverişini kızına göre yaparsın annesi :)

ben medipol mega da doğum yapmayı düşünüyorum, dışarıdan fotoğrafçı kabul etmiyorlar. fiyatları da abartı sizin hangi hastane?

Canım ben Florence Nightingale hastanesinde yapacağım inşallah. Cumartesi gideceğim bi sorarım ona göre bir formül düşünürüm artık. Belki bir istisna tanırlar canım doktorunla konuşsan?

bizimkide kabul etmiyormuş ama doktorumuz melek gibi muhtemelen kabul edecektir. hastanemizde başka yerlerden gelip çekim yapan fotoğrafcılar var cunku. neyse bukursan daha uygun biyer soylersin olurmu?

Süpermiş o zaman canım. Tabi ki söylerim bikaç yer daha var aklımda onlardan da fiyat alır sana yazarım

Canım ben Florence Nightingale hastanesinde yapacağım inşallah. Cumartesi gideceğim bi sorarım ona göre bir formül düşünürüm artık. Belki bir istisna tanırlar canım doktorunla konuşsan?

senin hastane daha pahalı olabilir:) özel bir firmayla anlaşmışlar doktorlar karışmaz ama ben bi muhasebe ile görüşeceğim:) aslında doğumhaneye alsalar kardeşim de çekerdi:)

ben medipol mega da doğum yapmayı düşünüyorum, dışarıdan fotoğrafçı kabul etmiyorlar. fiyatları da abartı sizin hangi hastane?
ben medikalpark a gidiyorum. doktorumu seviyorum. ama eşim mega medipolde doğum yapmamı istiyor. daha modern şartları daha iyi diye.

medikalparkta da hastanenin kendi doğum fotoğrafcısı varmış. onlar da kabul etmiyor.

ben doğum fotoğrafcılarından gördüğüm kadarıyla dışardan gelip çekenler olmuş medipolde. herhalde çok sıkı değiller bu konuda. ne kadar istiyorlar fotoğraflar için peki?

benim denediğim chicco 0+ kauçuktu tüm emzik almayan bebekler parmak emcek diye bişey yok ama gördüğüm kadarıyla emzik emmeyen bebek ya çok meme emiyor hatta memede uyuyor yani memeyi emzik niyetine kullanıyor yada parmak emiyor en zoru de herhalde memeyi emzik olarak kullanması çünkü sürekli memede olunca anne bunalıyor hiç iş yapamıyor dinlenemiyor özellikle çok sırt ağrısı yaşıyor

Kızlar bence de çok para vermeye gerek yok. Çok hızlı büyüecekler. Sadece kıyafetlerde %100 pamuk ve beyaz renkte olmasına dikkat edilmeli. Özellikle iç çamaşırlarında...

Son düzenleme:
Canım burun tıkanıklığı ve boğaz ağrısı bende de var. Hamilelik takvimide tıkanıklık ve burun kanaması yaşayabilirsiniz demişti. Bence normal ama yine de zor oluyor. Özellikle sabah mideye akınca kusmak kötü oluyor. Yine de çok fazlaysa doktorunla görüş.

aradım şimdi net fiyatlar için arayıp bilgi verecekler ama dışarıdan fotoğrafçı kabul etmiyorlar

Bende olmadı hiç ilk bebeğim dede bunda da ama magnezyum eksikliğinden oluyor dr magnezyum hapı vericek büyük ihtimalle muz ye bide iyi geliomuş maden sodasıda erken başlamış ama son 2ay da olur genelde

senin hastane daha pahalı olabilir:) özel bir firmayla anlaşmışlar doktorlar karışmaz ama ben bi muhasebe ile görüşeceğim:) aslında doğumhaneye alsalar kardeşim de çekerdi:)

Öyle mi dersin canım neyse bi sorayım bakalım. Evet bi görüş bakalım ne çıkacak.

geçmiş olsun canım, atlatıyosun demekki iyileşmen yakındır bizler de iyiyiz çok şükür. Bugün 20'lik dişim ağrıyo hafiften ama zararsız

çok geçmiş olsun , çalışırken de hiç çekilmiyor . Kendine dikkat et cnm , ballı karabiber ye bakarsın iyi gelir

sağolun canlarım siz nasılsınız nasıl gidiyor kuzular nasıl

Kızlar bugün vakif gurebaya gittim 16.ci haftamdayim doktor bir ihtimal erkek dedi bi cikinti var dedi ama degisebilir dedi.doktor sasirdimi acababu haftada degisme ihtimali olurmu hic.zaten ultrasonda bi eskiydidi sormayin.oraya gitmemim amaci ayrintili ultrasonu benim hastanamde 300 istediler sirf oyuzden vakif gurebaya gittim.5 hazirana rendavumu aldim bu arada 90 liraya yapiyorlar.bi bayan yaptirmisti baktim bebegi gulerken yakalamis doktor okadar guzelki.

İnşAllah değişmez :) doktor gülerken resmin mi çekmiş , oyyy bu kuzucuklar ne yapıyorlar böyle içeride gülmeyi de mi öğrenmişler orada

Sizde de anısı var demek ki alperen isminin :) Allahım hayırlı olmalarını nasip etsin inşallah.
inşallah canım .9 yıllık anımız var hemde

Benim bir tane var canım 4 yaşında yaramaz.ama akıllı bi çocuk çok da sevimli maşallah ��
tamda bunlar söyleniyo alperenler hakkında zeki sempatik ama yaramaz dur bakalım bizim sıpacık nasıl olacak

markafoniden baktın demi ? orada kampanya var . Aman zaten bebek kıyafetleri o kadar pahalı ki , napcaz bilemem . Geçen bebek tulumu gördüm kadife
çok ta güzeldi 70 TL yazıyordu , alamdım
70 tl ne ya yuh
kızlar fikriniz olsun biz geen hafta kayınvalidemle konyadan bebek alışverişi yaptık baya
civil ve sosyete pazarına gittik
resimlerini koyarım buraya
hastane çıkışı 30 tl uyku tulumu aynı zmanda alt değiştirme minderi oluyor 20 tl
altı patikli tulumlar 15 et tl
pijama takımlarıda 12 tl
çıtçıtlı tulumlarıda sosyete pazarından 2.5 ile 3.5 arası aldık
inanın hepsi çok tatlı
özellikle ankara istanbul konya vs gibi büyük şehirlerde imkanınız varsa bi bakın

Son düzenleme:
Merhaba anneler bu aralar cok yogunum arada okuyup cikiyorum. Bugun alisverise ciktim onuda bunuda aliyim derken posetler oldumu 100 kilo :) nasil tasidigimi bilemedim eve kadar. Ayaklarimi diktim yukari dinleniyorum simdi ama korkuyorumda bebegimebirsey olmaz insallah. Bu arada GENIZ AKINTISI ceken arkadasim yazina yetisemedim alintilayamiyorum ama Bir kasik KARBONAT ve bir kasik Dogal TUZU ilik suda karistir ve burnuna cek akitabiliyorsam genizden olmuyorsa geri burundan aksin bende cok kotuydum gecen ay bunu yapinca gecti cok sukur. Umarim seninkide gecer. Internette videolarida var saracoglumu marankimi ne oneriyor bol sans

Benim erkek olucak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…