Bana eğer takip etmezlerse sağlık bakanlığından soruşturma geleceğini söylediler. Yani bizi takip etmek zorundalar. Aşını yapmazlarsa bakanlık kellelerini alır:)))))))))))))))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bugün sabah demire başladım. gynoferon a. sol kasığımda öğlen ve şimdi sancı -batma var.. acaba ondan olabilir mi.. bol su içmeye çalışıyorum.çünkü dr kasık ağrılarını bol suyla hafifletebilirsin demişti.. hamileliğin başlarında..
Kızlar bence de çok para vermeye gerek yok. Çok hızlı büyüecekler. Sadece kıyafetlerde %100 pamuk ve beyaz renkte olmasına dikkat edilmeli. Özellikle iç çamaşırlarında...
evet iç çamaşırı beyaz çok iyi oluyor yüksek ısıda yıkıyorsun kar gibi oluyor birde renkli olunca üstten belli oluyor renkleri hiç hoşuma gitmiyor. Ben ilk heves tam 4 takım hastane çıkışı aldım hele 2 takım 50 cm di minicik kızım 51 cm doğdu 1. ay 58 cm oldu o iki takımı çok az giydi dünyanında parasını vermiştim
kızlarrr bu ara pek yazamıyorum okumakla yetiniyorum sadece.. herkese selam kandiliniz mübarek olsun hayırlara vesile olsun dualarınız kabul makbul olsun inşallah
kızlar şimdi hastahaneden geldim cinsiyetimizi öğrendik kızımız olacakmış çok mutluyum 5 gün geriden geliyorduk öne bile geçmişiz ikili testimiz riskliydi ultrasaonda rıskimiz gözükmedi allaha şükür sağlıklı bir kızım olacak
Günaydın sevgili annecikler ve bebişleri. Bugun 3 aylarımızın başlangıcı ve kandil. Rabbim bu 3 aylarda özellikle de bügünde dilediğimiz ne varsa duamız neyse kabül eder inşallah. Sağlıkla sıhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah bizede. Onun dışında hava cok güzel ve bir tatil günü :)) iyi değerlendirmek lazım biz yine sahile gideceğiz yürüyüşe bence sizde evde oturmayın hem yürüyüş yapın hemde D vitamini alalım bol bol :))
Arkadaslar gunaydin...hepinize hayirli kandiller diliyorumm..
Allahim bu mubarek gunde edeceginiz tum hayirli dualarimizi kabul etsin ve bebeklerimizi bize bagislasin insallah...AMİN
Merhaba güzel anneler hepinizin kandili ve üç ayları mübarek olsun hayırlara vesile olsun İnşaAllah... Bu mübarek günde Rabbim dualarımızı geri çevirmesin hayırla Meleklerimize kavuştursun
Bugün benim için çoookkk güzel birgün hem kandil hemde annemle kuzenim geliyorlar memleketten öğleden sonra burdalar 1 hafta bendeler çok özledim hepsini yaa
Günaydın ve hayırlı kandiller. Allah, tüm hastalara şifa versin, benim babama da inşallah.
Biz de 1 yaşındaki oğlum ve karnımdaki 4 aylık oğlumla gezmeye gidiyoruz.
Kızlar kabızlık şikayeti olanlara bi önerim olacak banada bu son gittiğim doktor tavsiye etmişti kahvaltılık gevreklerin yulaflı olanından sabah kahvaltıya başlamadan bir kase sütle yiyorum şimdilik işe yarıyor sizede söyleyim dedim