rrica ederim tatlim sevindim hersey yolunda masallah bende dr gittigimde o zman buyumus olcak inanmyrm ya cook guzel bisey buu :))))))evet canım kesemizi gördük 10.8 mm lik bişey :) ama bu haftadan sonra çok çok hızlı büyüyeceklermiş :)
en kısa zamanda ekliycem.İnşallah 1 hafta sonra da pıt pıtlarımızı duyarız :)
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için :-*
Doktorun yazısını anlayabildiğim kadar yazıyım canım
Hemogram :
TİT :
Üre :
Cnpatinin :
A.Kan Ş. :
ALT :
AST :
Hbs Ag :
Anti HCV :
Tox IgM :
Rub :
CMV :
TSH :
Bunları istemiş.Çoğu sağlık ocağında yapılıyor.Bir kaçını da özelde yaptırıcam onlarda 70 tl falan tutuyor.
Bilginiz olsun arkadaşlar.Sizde sağlık ocağında yaptırın boşuna para vermeyin
rica ederim canım ne demek
Allahtan görümcem de hemşire herşeyime yardımcı oluyo saolsun.
Hemde zamanında bebek hemşireliği yapmış o yüzden doğduktan sonra içim çookk rahat olacak inşallah.
Aşılarını falan halası yapar artık :)
ayy gülmekten bittim... rahime düşmeden dr a gitmek istiyoruz denilince... bak yine geldiler bana
kızlaarrr sonunda evde idar testi yapma cesaretini gösterdim ve çift çizgi çıktı:) galiba hamileyim.... :)
canım yetişebildiğim kadar tecrübelerimi burda paylaşmak isterim tabi... ilk bebeğim tedaviyle yaniaşılamayla olunca drun kapısını baya bir aşındırmıştık bir de ilk bebeğin stresi ile hiç bir sorun yokken uğraşmıştım bebek olsun diye... ama Rabbim isteyince bu ay öyle 1 kere ilişki ile olması beni şaşırttı... yine adet olayımda dr giderim diyordum...
crinone jel kullananlar o ilaç daha iyi haptan ben ilkinde kullanmıştım çünkü hap çok baş döndürüp uyku yapıyor ama o direk rahime gittiği için etkili.... ve yan etkileri az... ( bunu da eklemek istedim)
rica ederim canım ne demek
Allahtan görümcem de hemşire herşeyime yardımcı oluyo saolsun.
Hemde zamanında bebek hemşireliği yapmış o yüzden doğduktan sonra içim çookk rahat olacak inşallah.
Aşılarını falan halası yapar artık :)
canım yetişebildiğim kadar tecrübelerimi burda paylaşmak isterim tabi... ilk bebeğim tedaviyle yaniaşılamayla olunca drun kapısını baya bir aşındırmıştık bir de ilk bebeğin stresi ile hiç bir sorun yokken uğraşmıştım bebek olsun diye... ama Rabbim isteyince bu ay öyle 1 kere ilişki ile olması beni şaşırttı... yine adet olayımda dr giderim diyordum...
crinone jel kullananlar o ilaç daha iyi haptan ben ilkinde kullanmıştım çünkü hap çok baş döndürüp uyku yapıyor ama o direk rahime gittiği için etkili.... ve yan etkileri az... ( bunu da eklemek istedim)
bir sürü test var burdabende gittim ne test ne birşey sonramı ister acaba?
harika bise buu cok sanslisin masallah icin rahat olsun darisi basimiza)
belki bir sonraki kontrolünüzde ister canım.
O zaman gittiğinde bi sorarsın
tama canım bu arada bu paylaşımın için çok teş ederim , bilgilendirdin bizi sağolasın
bende bugün gördüm kesemizi bizim kesemiz 12.4 mm bebiş 3.2 mm 5+6 günlükmüşüz 04.10.2014 beklenen doğum tarıhikızlar biz geldik son adet tarihini girdi önce ultrasona kesemizi gördük şükürler olsun artık hamilesin diyebiliriz dedi 17sine randevu verdi. ama ben 17 sine araştırma hastanesindeki nöroloji doktoruma gidecem orda kadın doğuma giderim herhalde.
ultrsonda yazılanlara göre
kese boyutu :0,96 cm
gebelik haftası :5 hafta 0 gün
beklenen doğuö :17/10/2014
Allah'ım tüm isteyenlerede nasip etsin en kısa zamanda sağlıkla alalım kucağımıza
bu arada bu hafta tahmini doğum ultrasona yazdı ya ultrason cihazının hesaplayıcılarına göre galiba
merhaba teyzecikler biz geldik :)
annem sadece kesemi görebildi çünkü ben daha 10.8 mm bişeymişim :)
bir sonraki kontrolde kalp atışımı duyabilirmiş :)
ben 8 haftalık olana kadar annemle babamın görüşmesi yasakmış yüzük kardeşliği yapacaklarmış :)
Annem telefonunun kablosunu evde unuttuğu için ilk pozumu sizlerle paylaşamıyor ama en kısa zamanda paylaşacak :)
kocaman kocaman öpüyorum sizi ve diğer minik kardeşlerimi :)))
kızlar bende bugün keseyi gördüm 2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı dr um şimdilik herşey yolunda herşey olması gerektiği gibiymiş bu arada yüzük kardeşliği olayına bayıldım bizde yüzük kardeşliği yapcakmışız yaparız artık sorun değil bebeişlerimiz iyi olsunda inşallah kalp atışlarınıda duyarızkızlarrr keseyi gördük çok şükür 15 gün sonra kalp atışlarını duymak için çağırdı dr rabbim o günleride nasip eder inşallah çok mutluyummmm allahıma binlerce kez şükürler olsunnn
şu an için erken daha hiç sitre yapma herşey güzel olacak canını sıkmana gerek yokkızlar keseyi gördük ama bebişi göremedik dr şuan erken dedi küçük o yüzden gözükmüyo dedi bi sorun yoktur dimi..bu durumu yaşayan war mı aramızda aklıma kötü getirmek istemiyorum ama göremeyincede içim rahat etmedi takılıo kafama
benden hiç test istemedi ama iğne verdi eczacıya sordum düşük olmasın diye tedbir amaçlıymış hayırlısı inşallah:)))))
bissürü bissürü testler istedi bizden.
Sizlerden de isteyecektir muhtemelen doktorlar
onların sonuçlarını al gel dedi.Sonuçlar çıksın öyle gidicez 1 hafta sonra falan giderim herhalde
o zaman kalp atışlarını da duyabilirmişiz innşşaallaaahhh :)
hayırlı olsun vanım hoşgeldin aramızakızlaarrr sonunda evde idar testi yapma cesaretini gösterdim ve çift çizgi çıktı:) galiba hamileyim.... :)
bende bugün gördüm kesemizi bizim kesemiz 12.4 mm bebiş 3.2 mm 5+6 günlükmüşüz 04.10.2014 beklenen doğum tarıhi:
kızlar biz geldik son adet tarihini girdi önce ultrasona kesemizi gördük şükürler olsun artık hamilesin diyebiliriz dedi 17sine randevu verdi. ama ben 17 sine araştırma hastanesindeki nöroloji doktoruma gidecem orda kadın doğuma giderim herhalde.
ultrsonda yazılanlara göre
kese boyutu :0,96 cm
gebelik haftası :5 hafta 0 gün
beklenen doğuö :17/10/2014
Allah'ım tüm isteyenlerede nasip etsin en kısa zamanda sağlıkla alalım kucağımıza
bu arada bu hafta tahmini doğum ultrasona yazdı ya ultrason cihazının hesaplayıcılarına göre galiba
merhaba teyzecikler biz geldik :)
annem sadece kesemi görebildi çünkü ben daha 10.8 mm bişeymişim :)
bir sonraki kontrolde kalp atışımı duyabilirmiş :)
ben 8 haftalık olana kadar annemle babamın görüşmesi yasakmış yüzük kardeşliği yapacaklarmış :)
Annem telefonunun kablosunu evde unuttuğu için ilk pozumu sizlerle paylaşamıyor ama en kısa zamanda paylaşacak :)
kocaman kocaman öpüyorum sizi ve diğer minik kardeşlerimi :)))
Kızlar ben son bir haftadır burnum tazıdan beter oldu, kokulardan nefes alamıyorum nerdeyse
Çıkarmam olmadı ama midem kapanıyor gittikçe,et,tavuk,balık,süt ..yazarken bile kötü oluyorum.
Meyve ve krakerle kanka oldum. Böyle zor oluyor ama ben bu gidişle daha önce veremediğim kiloları da vericem:)
kızlarrr keseyi gördük çok şükür 15 gün sonra kalp atışlarını duymak için çağırdı dr rabbim o günleride nasip eder inşallah çok mutluyummmm allahıma binlerce kez şükürler olsunnn
kızlar keseyi gördük ama bebişi göremedik dr şuan erken dedi küçük o yüzden gözükmüyo dedi bi sorun yoktur dimi..bu durumu yaşayan war mı aramızda aklıma kötü getirmek istemiyorum ama göremeyincede içim rahat etmedi takılıo kafama
bana da rapor vermedi. Hoş zaten rapor verse de kullanamam işim çok yoğun ve iş yerimde kimsenin haberi yok hamile olduğumdan. kalp atışını duyana kadar da planlamıyorum açıklamayı. Bugün ilk progestanımı aldım 1 saat başım döndü. Şimdi de çok uykum geldi.İnş. sorunsuz çıkarırız şu 3 ayı.
baldan tatli anneye hayirli cumalar
inş ekim ayında hepimizin kucağında bebişlerimiz olur... bende meleğime hamileyim allah nasip ederse ekimde bende anne olucam. doktora giden varmı aranızda ben haftaya çarşamba yani 12 şubatta gidicem ve kalp atışını duyabilirmiyiz acaba. ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı bunda biraz korkuyorum daha endişeliyim
kızlaarrr sonunda evde idar testi yapma cesaretini gösterdim ve çift çizgi çıktı:) galiba hamileyim.... :)
Bana da dar gelmeye başladı pantolonlar. Çünkü karnımda şişlik var.
Etek giyince de üşüyorum.
maşallah canım.. seninki bayagı abi olmuş bizimkinebiz daha 4+0 ız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?