2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
rrica ederim tatlim sevindim hersey yolunda masallah bende dr gittigimde o zman buyumus olcak inanmyrm ya cook guzel bisey buu :))))))

canım yetişebildiğim kadar tecrübelerimi burda paylaşmak isterim tabi... ilk bebeğim tedaviyle yaniaşılamayla olunca drun kapısını baya bir aşındırmıştık bir de ilk bebeğin stresi ile hiç bir sorun yokken uğraşmıştım bebek olsun diye... ama Rabbim isteyince bu ay öyle 1 kere ilişki ile olması beni şaşırttı... yine adet olayımda dr giderim diyordum...
crinone jel kullananlar o ilaç daha iyi haptan ben ilkinde kullanmıştım çünkü hap çok baş döndürüp uyku yapıyor ama o direk rahime gittiği için etkili.... ve yan etkileri az... ( bunu da eklemek istedim)

bir sürü test var burda bende gittim ne test ne birşey sonramı ister acaba?

harika bise buu cok sanslisin masallah icin rahat olsun darisi basimiza )

İLk ebein asilamayla oldu 2. si normal yoldan oyle mi ayy harika bisey bu ya Allahim sen cok buyuksun:)) benimde 2 bos gebelik nedeniyle kaybim var o yuzden baya stresliyim

ayy sana çok teş ederim canım sağol ben kullanıyorum , gocunmuyorum zorda gelmiyor sadece etkili hangisi ise kendimce onu araştırmaya çalışıyorum işte ama sen iyi diyosun sağol inş etkilidir , fakat ben 2 gündür kullanıyorum yumutalıklarımda batmalar oluyor bu ilaç yan etkimi yapıyor acaba ?

bende bugün gördüm kesemizi bizim kesemiz 12.4 mm bebiş 3.2 mm 5+6 günlükmüşüz 04.10.2014 beklenen doğum tarıhi

kızlar bende bugün keseyi gördüm 2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı dr um şimdilik herşey yolunda herşey olması gerektiği gibiymiş bu arada yüzük kardeşliği olayına bayıldım bizde yüzük kardeşliği yapcakmışız yaparız artık sorun değil bebeişlerimiz iyi olsunda inşallah kalp atışlarınıda duyarız
şu an için erken daha hiç sitre yapma herşey güzel olacak canını sıkmana gerek yok
benden hiç test istemedi ama iğne verdi eczacıya sordum düşük olmasın diye tedbir amaçlıymış hayırlısı inşallah
kızlaarrr sonunda evde idar testi yapma cesaretini gösterdim ve çift çizgi çıktı:) galiba hamileyim.... :)
hayırlı olsun vanım hoşgeldin aramıza

Hadi hayırlı olsun şeker anne:) darısı başımızı. Minik kuzuyu da öptük kesesinden

Biz de sizi öptük annesi :) hayırlı olsun. Hepimiz kardeşim bi yerde :)))

Ben de son veremediğim kilolar için endişeleniyorum. Keşke verebilseydim diyorum ama ben de ne bulantı ne koku. Çok rahatım şu anda

Oh oh mis mis, pıtı pıtı duymayı da nasip edecek inşallah Rabbim.

Korkma sakın bebişi de göreceksin bir sonraki randevuda:)

Valla ben birçok kişiye söyledim. Çünkü bizim iş yerinde programlar aylık belirleniyor. Yeni ayın programını bana uygun hale getirebilmeleri için mecburdum :)

baldan tatli anneye hayirli cumalar

Size de hayırlı cumalar güzeller:)

Korkma Allah'ın izniyle duyacaksın inşallah. Moralini yüksek tut ve bol bol dua et :)

kızlaarrr sonunda evde idar testi yapma cesaretini gösterdim ve çift çizgi çıktı:) galiba hamileyim.... :)

Hayırlı olsun tatlım, kucağına da alacaksın inşallah

Bana da dar gelmeye başladı pantolonlar. Çünkü karnımda şişlik var.
Etek giyince de üşüyorum.

Ya benim alacak kadar değil ama bildiğiniz şiş göbek bir insan oldum. Sürekli bir göbek var ortada. Hafif dar kazaklarımı girince 3-4 aylık gibi görünüyorum. Ama sorsan sadece 1 kg fark var:26:

Kızlar bu kadar alıntıyı üst üste yapmama takılmayın. Birkaç saat ortada olmayınca sayfalar epey ilerlemiş.
Bu arada benim ara ara kasılmalarım var kasıklarımda. Ama kısa ve minicik. Hala zerre akıntım yok ve kötü birşey mi diye korkuyorum. Pazartesi 5+2 de randevum var. Inşallah görürüz keseyi. Bir arkadaşım o tarihte kalp atışlarını bile duyduğunu söyledi. Umudum yok ama dua etmekteyim yine de

Son düzenleme:
Kızlar beni bağlı olduğum aile sağlığı merkezinden aradılar.
Sağlık bakanlığı aratıyormuş.

Bebeğin kalp atımı duyulduğunda bizi arayıp bilgilendirin. Arada bir sizi arayıp bilgi alacağız durumunuz hakkında dediler..
12-14 haftalar arası 2'li testi mutlaka yaptırın. Ve şimdiden devlet hastanesinden randevu alın. Çünkü ancak o zamana verirler dedi.
24. hafta bitiminde de tetenoz aşısınu mutlaka asm'den yaptırın dediler..

Kızlar sizin de bilginiz olsun..

hatunlar ya ben ruhsal manada degisikim yaaaa aranizda boyle olan varmi hicbise yapasim yok her tatafim agriyo belkide yalnizim diye esim isten gec geliyo bende butun gun evdeyim ve elisinden midem bulandi artik onunla vakot geciriyodum sonucta kendi evim deil burasi kendi evimde olsam ugrascak birsuru sey bulurum ama basim agriyo sıkıldım artik burdan 3 hafya kaldi trye donmeme dua edin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…