merhaba kızlar benim uzun süren öksürüğüm şimdi burun akıntısı ve tıkanıklığına çevirdi grip midir nedir illet yapıştı gitmiyor resmen hiç halim kalmıyor bid çalışıyorum
sizler nasılsnınız kuzularınız nasıl
Kızlar kabızlık şikayeti olanlara bi önerim olacak banada bu son gittiğim doktor tavsiye etmişti kahvaltılık gevreklerin yulaflı olanından sabah kahvaltıya başlamadan bir kase sütle yiyorum şimdilik işe yarıyor sizede söyleyim dedim
Hayirli kandiller . Yine sabah namazina kalkamadimsaatimi duymuyorum. Kapatiyomuyum anlamiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar az önce güzel bir haber aldım, çok mutlu oldum. Paylaşmak istedim sizlerle. 28 haftalık gebe bir arkadaşım var. Biraz zor bir süreç yaşıyor. Ayrıntılı ultrasonda bebeği besleyen ana damarlarda tıkanıklık olduğu ve bebeğin iyi beslenemediği ortaya çıkmış. Bebek yeteri kadar beslenemezse erkenden dünyaya getirilip, dışarda gelişmesi durumu sözkonusuymuş. Arkadaşım uzakta yaşıyor. Uzaktan moral vermeye çalışıyordum ona ki inanıyorum da zaten bebişin sağlıkla hayırlısıyla aramıza katılacağına. Az önce öğrendik, arkadaşımın eşinin bizim yaşadığımız yere tayini çıkmış. Ailesi de burada. İzmir'de doğuracağım diye nasıl mutlu canım benim. Çok mutlu oldum. Rabbim nasıl güzel kapılar açıyor zorda kalıp, el açan kullarına. Şu an mutluluktan, yaradanın bu kadar gözle görülür yardımından o kadar farklı bir boyuttayım ki, mutluluktan ağlıyorum. İçimizi ferah tutup, Allah'a sığınmak en büyük terapi. Şükürler olsun bu güzel günde böyle güzel bir mutluluk yaşatana. Allahım hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin. Yavrularımızın hep güzel günlerini göstersin.
Seninle birlikte bende cok sevindim eminim ki bebeği de sağlıklı bir şekilde gelişimini tamamlayacak dünyada zaten 28. Haftada.
Kızlar az önce güzel bir haber aldım, çok mutlu oldum. Paylaşmak istedim sizlerle. 28 haftalık gebe bir arkadaşım var. Biraz zor bir süreç yaşıyor. Ayrıntılı ultrasonda bebeği besleyen ana damarlarda tıkanıklık olduğu ve bebeğin iyi beslenemediği ortaya çıkmış. Bebek yeteri kadar beslenemezse erkenden dünyaya getirilip, dışarda gelişmesi durumu sözkonusuymuş. Arkadaşım uzakta yaşıyor. Uzaktan moral vermeye çalışıyordum ona ki inanıyorum da zaten bebişin sağlıkla hayırlısıyla aramıza katılacağına. Az önce öğrendik, arkadaşımın eşinin bizim yaşadığımız yere tayini çıkmış. Ailesi de burada. İzmir'de doğuracağım diye nasıl mutlu canım benim. Çok mutlu oldum. Rabbim nasıl güzel kapılar açıyor zorda kalıp, el açan kullarına. Şu an mutluluktan, yaradanın bu kadar gözle görülür yardımından o kadar farklı bir boyuttayım ki, mutluluktan ağlıyorum. İçimizi ferah tutup, Allah'a sığınmak en büyük terapi. Şükürler olsun bu güzel günde böyle güzel bir mutluluk yaşatana. Allahım hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin. Yavrularımızın hep güzel günlerini göstersin.
Çok sağol Damlacığım. İnşallah sağlıkla gelecek ve oğlumun ablası olacak minik fıstık. Ben de üzülüyordum, akranı yok, arkadaşı olmayacak oğlumuzun diye. Oğlumun ablası yanımıza geliyor kısmetse :) Ada ve Deniz, iki dost ailenin çocukları olarak doğuştan arkadaş ve komşu olarak büyüdüklerini hayal etmek çok güzel. Aynı muhitte yaşayacaklar kısmetse, belki aynı okula gidecekler. Hayali bile güzel. Biz de eşimle çocukluk arkadaşıyız, belki bizimkiler de :13: Babası biraz fazla başlık istedi ama biriktiririz artıkOyyyy maşallah tüm bebişlerimize
Isimlerde com uyumlu zaten :)) ada ve deniz bak kızımız e oğlumuz bence cok güzel birer çift olacaklar ilede söyliyim aynı anne ve babasına çekecekler :))
Ne güzel yazmışsııınTeşekkür ederiz teyzesiii, umarım iyi arkadaş olurlar. Şimdi sağlıkla doğmalarını bekliyoruz ama zaman çok çabuk geçiyor. Bir bakmışız ki hayırlısıyla kocaman çocuklar olmuşlar. Bence bu başlığı da ileriye taşıyalım. Çocuklarımız büyürken de devam etsin buradaki paylaşımlarımız. İyi ki açmışsın konuyu Damlacığım, iyi ki varsın.
Canım sende iyiki varsın evet kesinlikle zaten buradaki arkadaşlığımız bitmemeli devam etmeli yıllarca ben cok seviyorum sizleri ama konuyu ben acmadım canım ben devraldım sadece. Bu arada sen izmirin neresinde oturuyorsun?
O zaman iyi ki devralmışsınŞu an Narlıdere'deyiz ama kısmetse yaz başı gibi Urla'ya taşınacağız. Apartmanda büyümesin, doğanın içinde olsun istiyoruz. Ailem de Urla'da. Zaten kaç yıldır taşınmak istiyorduk ama Deniz bahanemiz oldu
Kızlar bugün vakif gurebaya gittim 16.ci haftamdayim doktor bir ihtimal erkek dedi bi cikinti var dedi ama degisebilir dedi.doktor sasirdimi acababu haftada degisme ihtimali olurmu hic.zaten ultrasonda bi eskiydidi sormayin.oraya gitmemim amaci ayrintili ultrasonu benim hastanamde 300 istediler sirf oyuzden vakif gurebaya gittim.5 hazirana rendavumu aldim bu arada 90 liraya yapiyorlar.bi bayan yaptirmisti baktim bebegi gulerken yakalamis doktor okadar guzelki.
Hayirli kandiller annecikler ve melekleri, dualarimiz kabul olsun insaallah.
Kizlar benim cok akintim oluyor bugunlerde sizde de var mi aceba? Bide oglusum arabaya binmeyi seviyor sanirim, dun arabaya binince bir hareketlendiki sormayin, babasinin sesini duyunca daha cok oluyor sanki:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?