2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Alerji olmasın o ? Ben her bahar aynı sıkıntıyı yaşarım. Doktor ilaç verdi bir torba, ama kullanmak istemiyorum. Bir bardak suya yarım çay kaşığı karbonat, yarım çay kaşığı tuz katıp, gargara yapıyorum ve burnuma çekiyorum. Çok rahatlatıyor, temizliyor polenleri falan. Hatta fısfıslı minik şişeye koydum, işyerinde de sıkıyorum ağzıma burnuma. Boğazım alerjiden çok çok kötü olduğu gece de ılık adaçayı ile gargara yaptım, sabaha iyileşmiştim. Mucize gibi. Ama sakın adaçayını içmeyin. Geçmiş olsun.

Son düzenleme:

Ben süt severim ama hamileliğimde tuhaf bir durum oluştu, süt içtiğimde fena kabız oluyorum. Süt içemiyorum. Yoksa önerini dikkate alırdım, güzel olurdu. Ananas, zeytinyağı, kuru kayısı, ılık su falan idare etmeye çalışıyorum ama kabızlık gerçekten kötü bir durummuş. Doktor ilaç verdi, onu da kullanmak istemiyorum. Yazın sporla, meyvelerle daha rahat olurum umarım.

Hayirli kandiller . Yine sabah namazina kalkamadim saatimi duymuyorum. Kapatiyomuyum anlamiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım hayırlı kandiller. Üzülme canım vardır bunda da bi hayır üzülme

Günaydın herkese,
Herkese teşekkürler bu ilk kandilimiz hepimize ve bebişlerimize hayır ve sağlık vesilesi olsun, dualarımız kabul olsun. Biz dahil duaya ihtiyacı olan ne çok insan var, Allahım rahmetine muhtacız....

Kızlar az önce güzel bir haber aldım, çok mutlu oldum. Paylaşmak istedim sizlerle. 28 haftalık gebe bir arkadaşım var. Biraz zor bir süreç yaşıyor. Ayrıntılı ultrasonda bebeği besleyen ana damarlarda tıkanıklık olduğu ve bebeğin iyi beslenemediği ortaya çıkmış. Bebek yeteri kadar beslenemezse erkenden dünyaya getirilip, dışarda gelişmesi durumu sözkonusuymuş. Arkadaşım uzakta yaşıyor. Uzaktan moral vermeye çalışıyordum ona ki inanıyorum da zaten bebişin sağlıkla hayırlısıyla aramıza katılacağına. Az önce öğrendik, arkadaşımın eşinin bizim yaşadığımız yere tayini çıkmış. Ailesi de burada. İzmir'de doğuracağım diye nasıl mutlu canım benim. Çok mutlu oldum. Rabbim nasıl güzel kapılar açıyor zorda kalıp, el açan kullarına. Şu an mutluluktan, yaradanın bu kadar gözle görülür yardımından o kadar farklı bir boyuttayım ki, mutluluktan ağlıyorum. İçimizi ferah tutup, Allah'a sığınmak en büyük terapi. Şükürler olsun bu güzel günde böyle güzel bir mutluluk yaşatana. Allahım hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin. Yavrularımızın hep güzel günlerini göstersin.

Seninle birlikte bende cok sevindim eminim ki bebeği de sağlıklı bir şekilde gelişimini tamamlayacak dünyada zaten 28. Haftada.

Seninle birlikte bende cok sevindim eminim ki bebeği de sağlıklı bir şekilde gelişimini tamamlayacak dünyada zaten 28. Haftada.

Çok sağol Damlacığım. İnşallah sağlıkla gelecek ve oğlumun ablası olacak minik fıstık. Ben de üzülüyordum, akranı yok, arkadaşı olmayacak oğlumuzun diye. Oğlumun ablası yanımıza geliyor kısmetse :) Ada ve Deniz, iki dost ailenin çocukları olarak doğuştan arkadaş ve komşu olarak büyüdüklerini hayal etmek çok güzel. Aynı muhitte yaşayacaklar kısmetse, belki aynı okula gidecekler. Hayali bile güzel. Biz de eşimle çocukluk arkadaşıyız, belki bizimkiler de :13: Babası biraz fazla başlık istedi ama biriktiririz artık Oyyyy maşallah tüm bebişlerimize

Son düzenleme:

Isimlerde com uyumlu zaten :)) ada ve deniz bak kızımız e oğlumuz bence cok güzel birer çift olacaklar ilede söyliyim aynı anne ve babasına çekecekler :))

Isimlerde com uyumlu zaten :)) ada ve deniz bak kızımız e oğlumuz bence cok güzel birer çift olacaklar ilede söyliyim aynı anne ve babasına çekecekler :))

Ne güzel yazmışsııın Teşekkür ederiz teyzesiii, umarım iyi arkadaş olurlar. Şimdi sağlıkla doğmalarını bekliyoruz ama zaman çok çabuk geçiyor. Bir bakmışız ki hayırlısıyla kocaman çocuklar olmuşlar. Bence bu başlığı da ileriye taşıyalım. Çocuklarımız büyürken de devam etsin buradaki paylaşımlarımız. İyi ki açmışsın konuyu Damlacığım, iyi ki varsın.

Canım sende iyiki varsın evet kesinlikle zaten buradaki arkadaşlığımız bitmemeli devam etmeli yıllarca ben cok seviyorum sizleri ama konuyu ben acmadım canım ben devraldım sadece. Bu arada sen izmirin neresinde oturuyorsun?

O zaman iyi ki devralmışsın Şu an Narlıdere'deyiz ama kısmetse yaz başı gibi Urla'ya taşınacağız. Apartmanda büyümesin, doğanın içinde olsun istiyoruz. Ailem de Urla'da. Zaten kaç yıldır taşınmak istiyorduk ama Deniz bahanemiz oldu

Bizde taşınacağız da bugun urladaki müstakil dairelere baktık fiyatı baya yüksekti 500-600 milyar falan bizde Balıkesir yada İzmir çandarlı diye düşünüyoruz. Ama muhtemelen Çandarlıdaya taşınacağız liman falan yapılıyormuş oraya bide açabilirsek butik otel acacağız oraya bakalım :)) ama işte araştırıyoruz bizde sakin yerleri cok sıkıldık istanbuldan bide doğru söylüyorsun bende kızımı apartmanda yetiştirmek istemiyorum

cnm bazen yanılablıolar.bnm halamın gelınıne 18.haftasında kız dedıler.haftalar sonra erkek oldgu cıktı meydana.en ıı sonuc 20den sonra dıolar.banada kız dıyebılırız dedı doktor 16.haftamda ama kesınlık vermedınden hala acaba dıorum.saglklı hayrlı olsunda.cnm vakıfgrabadan nasıl randuvu aldın soylermısın.yol bılmıorumda nasıl alcagmıda bılmıorum.suan bakırkoyde annemlerdeyım.bnde bı ton para dokmek ıstemıorum ama nasl randuvu alcgmı blmıorum vakıfgrabadan.smdı alsam verırler heralde dmı hazırana falan.gunlerdır kafamı kurcalıor bu konu.ınternettende beceremedım randuvu almayı.vakıfgraba cıkmadı bı turlu mhrsdn.nasıl yaptın acaba:26:

Hayirli kandiller annecikler ve melekleri, dualarimiz kabul olsun insaallah.
Kizlar benim cok akintim oluyor bugunlerde sizde de var mi aceba? Bide oglusum arabaya binmeyi seviyor sanirim, dun arabaya binince bir hareketlendiki sormayin, babasinin sesini duyunca daha cok oluyor sanki:))

ne güzelll yaa kaçıncı haftada hareketleri hissetmeye başladınızz..bende sabırsızlıkla bekliyorum o günleri inş nasip olur..suan 14 haftadayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…