- 19 Mart 2013
- 1.257
- 193
- 123
Ben16. Haftada zaman zaman hissettim ama 1gun oluyo 5gun olmuyo gibi bir sekilde. 17de cok olmadi, simdilik iyi gidiyo bakalim. Insallah artarak devam ederne güzelll yaa kaçıncı haftada hareketleri hissetmeye başladınızz..bende sabırsızlıkla bekliyorum o günleri inş nasip olur..suan 14 haftadayımm
Hayirli kandiller annecikler ve melekleri, dualarimiz kabul olsun insaallah.
Kizlar benim cok akintim oluyor bugunlerde sizde de var mi aceba? Bide oglusum arabaya binmeyi seviyor sanirim, dun arabaya binince bir hareketlendiki sormayin, babasinin sesini duyunca daha cok oluyor sanki:))
iciyorum canim umarim azalir. Neye sasirdin anlamadim da:))hareket etmelerine miherkese iyi kandiller.. dualarımız kabul olur inşallah..bebeklerimize kucağımıza sağlıcakla,huzurla,mutlulukla alıız inşallah..
ayrıca işçi bayramı kutlu olsun. daha iyi daha insanca çalışılsın..
maalesef çalışma şartlarının yoğunluğu,zorluğundan 18yıllık çalışma hayatıma(değişik yerde) beş parasız bir şekilde son verdim. inşallah daha güzel şartlarda iş imkanını tekrar yakalarım.bebeğime iyi bir gelecek sağlarım..
şuan o kadar yorgun ve halsizim ki bilemiyorum. bebeğim olunca inşallah bu durumum düzelir..
yok canım. aman olmasın.. inşallah olmaz.. ben de şaşırıyorum. bol su içmeye bak..
Merhabalar.
Beklenen doğum tarihim 30 Eylül 2014 aslında. Eylül annelerine yazıyordum ama buraya da yazabilirim diye düşündüm. Normal doğum istiyorum zamanını doldurur da gelirse oğlum belki Ekim annesi olurum ben de.
Aranıza katılabilir miyim?
Hosgeldin canim. Benim ki de 1 ekim, saglikla kucagimiza aliriz insallah. Cinsiyeti ogrendiniz mi, hareketlerini hissediyo musun sen de
O zaman iyi ki devralmışsınŞu an Narlıdere'deyiz ama kısmetse yaz başı gibi Urla'ya taşınacağız. Apartmanda büyümesin, doğanın içinde olsun istiyoruz. Ailem de Urla'da. Zaten kaç yıldır taşınmak istiyorduk ama Deniz bahanemiz oldu
Hoşbulduk :)
Oğlumuz olacak. Seninkinin ne cinsiyeti, bellidir sanırım.
Benim dışarıdan belli olmuyor, tekme şeklinde de değil ama içimde balık yüzüyormuş gibi bir şey hissediyorum sık sık.
Çok güzel bir duygu, sen hissediyor musun?
Herkese hayirli kandiller kizlar
13.haftada grip oldugum icin acile gittim.kendi doktorum yoktu.bebise bakti ve erkek olabilir burada bir fazlalik var ama tam 16 haftada netlesir dedi.bgnde tam 16.haftadayiz.kendi doktoruma gittim.%90 kiz dedi.ama 6 aya kdr birsey alma bebegine dedi.kafam cok karisti.bi tam ogrenemedim yaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İkili test yaptırdığımda Perinatalog bana söylememişti cinsiyetini ama ben ultrason görüntüsüne bakınca erkek olduğunu anlamıştım. Eşime bile dedim bu erkek diye.İki hafta sonra kendi Doktoruma gittim. Erkek dedi. Sizinde elinizde ultrason görüntüsü varsa anlaşılabiliyor ordan kendiniz bakabilirsiniz.
Eki Görüntüle 1096600
Canım, seninkinin göbek kısmından az aşağıya doğru beyazlık var. Erkek seninkide
Eki Görüntüle 1096600
Buda benimkinin görüntüsü karşılaştırma yapmak istersen
Inslh cnm.erkek gonlumdeki.tabi saglikli olsunda oncelikle.
Hayirli kandiller annecikler ve melekleri, dualarimiz kabul olsun insaallah.
Kizlar benim cok akintim oluyor bugunlerde sizde de var mi aceba? Bide oglusum arabaya binmeyi seviyor sanirim, dun arabaya binince bir hareketlendiki sormayin, babasinin sesini duyunca daha cok oluyor sanki:))
Merhabalar.
Beklenen doğum tarihim 30 Eylül 2014 aslında. Eylül annelerine yazıyordum ama buraya da yazabilirim diye düşündüm. Normal doğum istiyorum zamanını doldurur da gelirse oğlum belki Ekim annesi olurum ben de.
Aranıza katılabilir miyim?
iciyorum canim umarim azalir. Neye sasirdin anlamadim da:))hareket etmelerine mi
Herkese hayirli kandiller kizlar
13.haftada grip oldugum icin acile gittim.kendi doktorum yoktu.bebise bakti ve erkek olabilir burada bir fazlalik var ama tam 16 haftada netlesir dedi.bgnde tam 16.haftadayiz.kendi doktoruma gittim.%90 kiz dedi.ama 6 aya kdr birsey alma bebegine dedi.kafam cok karisti.bi tam ogrenemedim yaa
.
canım allah gönlüne göre vermiş işde ne güzel yaa:) evet tez doğru olabilir benim 54 çıktı kız olabilir dedi doktorum:):2::2:
hayırlı sağlıklı bi şekilde alalımda kucağımıza gerisi hiç önemli deil:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?