2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ne güzelll yaa kaçıncı haftada hareketleri hissetmeye başladınızz..bende sabırsızlıkla bekliyorum o günleri inş nasip olur..suan 14 haftadayımm
Ben16. Haftada zaman zaman hissettim ama 1gun oluyo 5gun olmuyo gibi bir sekilde. 17de cok olmadi, simdilik iyi gidiyo bakalim. Insallah artarak devam eder 20. Haftada zaten net hissediliyormus. Rabbim o gunleri hepimize gosterir insallah...

herkese iyi kandiller.. dualarımız kabul olur inşallah..bebeklerimize kucağımıza sağlıcakla,huzurla,mutlulukla alıız inşallah..

ayrıca işçi bayramı kutlu olsun. daha iyi daha insanca çalışılsın..
maalesef çalışma şartlarının yoğunluğu,zorluğundan 18yıllık çalışma hayatıma(değişik yerde) beş parasız bir şekilde son verdim. inşallah daha güzel şartlarda iş imkanını tekrar yakalarım.bebeğime iyi bir gelecek sağlarım..

şuan o kadar yorgun ve halsizim ki bilemiyorum. bebeğim olunca inşallah bu durumum düzelir..

yok canım. aman olmasın.. inşallah olmaz.. ben de şaşırıyorum. bol su içmeye bak..

Son düzenleme:
♥Herkese hayırlı kandiller♥dilerim.Hayirli dualarimizin kabul olmasını dilerim♥♥♥♥♥

Merhabalar.
Beklenen doğum tarihim 30 Eylül 2014 aslında. Eylül annelerine yazıyordum ama buraya da yazabilirim diye düşündüm. Normal doğum istiyorum zamanını doldurur da gelirse oğlum belki Ekim annesi olurum ben de.
Aranıza katılabilir miyim?

iciyorum canim umarim azalir. Neye sasirdin anlamadim da:))hareket etmelerine mi

Hosgeldin canim. Benim ki de 1 ekim, saglikla kucagimiza aliriz insallah. hareketlerini hissediyo musun sen de

Son düzenleme:
Hosgeldin canim. Benim ki de 1 ekim, saglikla kucagimiza aliriz insallah. Cinsiyeti ogrendiniz mi, hareketlerini hissediyo musun sen de

Hoşbulduk :)
Oğlumuz olacak. Seninkinin ne cinsiyeti, bellidir sanırım.
Benim dışarıdan belli olmuyor, tekme şeklinde de değil ama içimde balık yüzüyormuş gibi bir şey hissediyorum sık sık.
Çok güzel bir duygu, sen hissediyor musun?

ben de urlaya taşınacağım kısmetse ama yaz sonunda inşallah.
ya ne güzel bir haber gibi oldu bana okuyunca.
hadi bakalım!
yeni yer, yeni çocuk,yeni hayat,yeni umut.......
oohhh!şükürler olsun

Bizimde oglumuz olacak insallah. Benimki de disardan belli olmuyor, ayni yerde surekli bi hareket hissediyorum. Goz seyirmesi gibi bir sey.

Herkese hayirli kandiller kizlar
13.haftada grip oldugum icin acile gittim.kendi doktorum yoktu.bebise bakti ve erkek olabilir burada bir fazlalik var ama tam 16 haftada netlesir dedi.bgnde tam 16.haftadayiz.kendi doktoruma gittim.%90 kiz dedi.ama 6 aya kdr birsey alma bebegine dedi.kafam cok karisti.bi tam ogrenemedim yaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İkili test yaptırdığımda Perinatalog bana söylememişti cinsiyetini ama ben ultrason görüntüsüne bakınca erkek olduğunu anlamıştım. Eşime bile dedim bu erkek diye.İki hafta sonra kendi Doktoruma gittim. Erkek dedi. Sizinde elinizde ultrason görüntüsü varsa anlaşılabiliyor ordan kendiniz bakabilirsiniz.

Yuklesem bakabilirmisin cnm
bn anlayamadim

Kizmisin erkekmi annem yaa :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1398960546364.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 40
Inslh cnm.erkek gonlumdeki.tabi saglikli olsunda oncelikle.

Herkes için hayırlı olsun. Benimde gönlümde kız vardı. Önceden iki tane düşük yaptım. Şimdide kendi kendime hergün iğne yapmak zorundayım. Çok zor günler geçirdim. Allah bana erkek evlat verdi. Demekki benim için hayırlısı buymuş diyorum. Sağlıkla almayı nasip etsin Allah'ım.

Hayırlı kandiller canım sanada. Kızımda oyle araba ne zaman binsek kıpır küpler sanırım rahatsız olup uyanıyor diye düşünüyoruz bizde :)

Benimde sate göre 26 Eylül ultrasona göre 20 Eylül ama buradayım canım :)) hoşgeldin sefalar getirdin

iciyorum canim umarim azalir. Neye sasirdin anlamadim da:))hareket etmelerine mi

canım akıntı yok diye çünkü ben de mutlaka olurdu. ama maalesef az önce baktım vardı.

canım benimkisi pozisyonundan dolayı görünmüyor. en son gittiğimde ultrason görüntüsü alamadım 14 haftalık olan var. bunda belli olmaz sanırım. bir daha yine cinsiyeti görünmez ise nelere dikkat etmemiz lazım. bacak arasında çıkıntı var mı diye.. ama görünteler çok net olmadığı için belli olmuyor..
iki hafta sonra gidecem bakalım hayırlısı.. tabi öncelikle sağlıklı olsunlar da..

Tatlim yni gordum kusra bkma

bgn gttkk doktor amcaya.kiz dedi %90 .ama sen 6.aya kdr bse alma bebegine dedi :s saskinim acikcasi

Merhaba; tabloya eklerseniz sevinirim :)

Kaçıncı Çocuk: İlk Çocuk
Son Adet Tarihi: 25 Aralık 2013
Tahmini Doğum Tarihi: 01 Ekim 2014

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…