2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ben de urlaya taşınacağım kısmetse ama yaz sonunda inşallah.
ya ne güzel bir haber gibi oldu bana okuyunca.
hadi bakalım!
yeni yer, yeni çocuk,yeni hayat,yeni umut.......
oohhh!şükürler olsun

İzmir'de yaşadığımız için de şükürler olsun Komşu olacağız desene arkadaşım, ne güzel. İyi iyi, Urla'lı bebişler ekürisi kuralım biz, kreş zamanı falan da arkadaş olurlar belki

Aaaa ne güzeeel :) Aslında Urla'da 200-300'e de müstakil villalar vardır. Araştırmak lazım. Çandarlı'yı biliyor musun? Ben çok sevmem de o tarafları. Gelin sizi Çeşme'li yapalım Ama Foça dersen işler değişir, Foça başkadır, cicidir.

Kandiliniz mübarek olsun kızlar rabbim tüm dualarınızı kabul etsin bnm duamda önce sağlıkla bebişimi kucağıma almak ve onları mutlu sağlıklı buyutebilmek sonrasında da bebek sahibi olamayan annelerin gobuslerinin dolması

16 haftalıkken doktorum cinsiyetine bakmak istedi, namaz kılıyormuş gibi duruyordu. Git biraz daha çikolata ye gel dedi, bizimki babası gibi keyfine düşkün olacak herhalde yine uyumaya devam ediyordu. Doktorum karnımı bayağı bir sarstı da uyandı ve gösterdi pipisini beyefendi Göstermezse cinsiyetini doktoruna rica edersin, yarım saat sonra tekrar bakar. Zaten pipiliyse havuç gibi bişi parlıyor ekranda maşallah Sağlıkla gelsinler de

Canim oncelikle bebeğin hayirli olsin brn internetten aldim bezmi alem vakir gureba diye giriyosun oncelikte bi kac islem yspman gerekiyo rendavu icin şifre. Mail fsksn veriyosun zaten asama asama yönlendiriyor brnim rendavuyu yigenim aldı. Rendavu sifresini girdikten donra kadin dogum gebe Polikliniği ni secip doktor tercihinde bulunuyorsun.zaten hemen 2 gun sonrasina yer buluyorsun.sonra sana rendavu kodu veriyor.muayeneye gittiginde zaten doktor soruyor ayrintili istiyormusun diye hemrn yan ayni sirada ayrintili ultrason odası var.doktorun verdiği kagitla orda sana rendavu veriyorlar.bidaha internetten almana gerek yok diyorlar.bosuna okadar para verme.cocugunun eksigi icin harcarsin.insallah ayrintili Bisekilde anlatmisimdir

Merhaba kızlar :) Öncelikle herkesin Kandili mübarek olsun.Allah ım tüm dualarımızı kabul eylesin.Yavrucuklarımızı sağlıkla hayırla kucağımıza almamızı nasip etsin.Bebek isteyen tüm hemcinslerimize de sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin inşallah :))
Dün doktora gittik.4 ayımız bitti Allah ıma çok şükür herşey yolunda bebeğin gelişimi iyi şükür.sadece kesenin suyunu haftasına göre az buldu doktorum.Günde 2.5 lt su içmemi söyledi.1 tane sade maden suyu içebilirmişim.açık çay,ayran,limonata içebilirmişim.benim çok akıntım oluyordu keseden kaçak olma şüphesi ile akıntıdan örnek alıp Ph değerine baktı.çok şükür kaçak yok normal akıntı dedi...Bebiş bacaklarını çapraz yaptı cinsiyetini göstermedi sıpa :)) 2 hafta sonra kontrolüm var belki o zaman belli eder.22 mayısta detaylı ultrasona gireceğim.Prof.Murat Yaylalı bakacak.İnşallah herşey yolunda gider.Ben hepiniz ve hepimiz için dua ediyorum.Sizlerden de dualarınızı bekliyorum.Allah ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Kızlar bugün çok iş yaptım o yüzden anca yazabiliyorum. Kandiliniz mübarek olsun. İnşallah bir dahaki regaip kandilinde bebeklerimiz yanıbaşımızda olacak. Âmin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizi bi tanıdık taşındı 2-3 yıl once de öve öve bitiremedi. Nasıl yer ki çandarlı? İşte bizede 200-300 bin arası ev lazım ama urlada göremedim oyle müstakil ev iyice araştırmak lazım tabi :)) yok yok foca da kalabalıktır biz daha sessiz sakin yerler istiyoruz sanırım :))

Cnm saol bılgulerın ıcın,
.ınternetten baktım bezmialem tıp fakültesi olarak çıktı,bu vakıfgrubadır sanem dımı.gonca batmaz dıye doktordan ancak ayın 6sına bulabldım.randuvu koduda verdı ama ins dogruhastaneden almısmdr

Benimde sate göre 26 Eylül ultrasona göre 20 Eylül ama buradayım canım :)) hoşgeldin sefalar getirdin

Sağol canım hoşbulduk... :)

İzmir'de yaşadığımız için de şükürler olsun Komşu olacağız desene arkadaşım, ne güzel. İyi iyi, Urla'lı bebişler ekürisi kuralım biz, kreş zamanı falan da arkadaş olurlar belki

Urla gerçekten çok güzel bir yer. Kuzenlerim Güzelbahçe'de yaşıyor gidip geliyorum sık sık. Çok şanslısınız öyle bir yerde yaşadığınız için.
Ayrıca aslında şehir merkezine uzak da değil, İstanbul'u düşünürsek.. :)

Ben şehrin göbeğinde yaşıyorum İstanbul'da ve insan huzur istiyor. Özellikle hamilelikte fark ettim.

Foça kalabalık değil ki, hele eski Foça nasıl güzeldir. Göztepeli olduğumuzdan Karşıyaka taraflarını değil de Çeşme taraflarını severiz biz. Çandarlı'da denize girmem mesela ben. Zevk meselesi tabi ama çok cazip gelmedi bana Çandarlı. En sakini Karaburun, Mordoğan da olur. Siz gelin bizim kıyı taraflara. Bizim karşıda icra ile güzel bir ev çok çok ucuza satıldı mesela. Birkaç gün ayırıp, gezmek lazım evleri.

Çok haklısın, otobandan 20 dakika zaten. Bekarken de hergün işe gidip geliyordum Urla'dan Konak'a. Kardeşim de İstanbul'da yaşıyor ve Bodrum'a yerleşmeyi düşünüyorlar. Herkes İstanbul'dan kaçmak istiyor anlaşılan. Ben yaşayamam İstanbul'da, boğulurum. İzmirim candır.

Canim dogru yerden aldın gonca diye doktor vardi ismi asina geldi. Ben zeynep karaoglan diye bi doktora muayene oldum biraz suratsizdi ama amacim ayrintili ultrasona rendavu almaktı onuda hallettim zaten.sen gebe polikliniginden aldin deme canim haberder edersin bizi

Evet ama doyduğu yerde yaşıyor insan. Bir süre sonra Abd'ye yerleşeceğiz o yüzden tadını çıkarmaya çalışıyorum İstanbul'un. Eksileri olduğu kadar artısı da çok.
İstanbulda bazı şeyler çok güzel ama İzmir'de her şey güzel, sanırım farklı kılan da bu İzmir'i öbür yerlerden.
Zamanında baya düşünmüştüm İzmir'de yaşamayı nasip olmadı evlenince.
Bodrum ne kadar güzel bir fikir... :) Umarım gerçekleştirir kardeşin.

Günaydınlar annişlere ve bebişlere :))

Herkese günaydın...

Dün foruma gelememem nedeniyle herkesin Kandilini ve İşçi Bayramı'nı gecikmeli olarak bugün kutlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…