ben de urlaya taşınacağım kısmetse ama yaz sonunda inşallah.
ya ne güzel bir haber gibi oldu bana okuyunca.
hadi bakalım!
yeni yer, yeni çocuk,yeni hayat,yeni umut.......
oohhh!şükürler olsun
Bizde taşınacağız da bugun urladaki müstakil dairelere baktık fiyatı baya yüksekti 500-600 milyar falan bizde Balıkesir yada İzmir çandarlı diye düşünüyoruz. Ama muhtemelen Çandarlıdaya taşınacağız liman falan yapılıyormuş oraya bide açabilirsek butik otel acacağız oraya bakalım :)) ama işte araştırıyoruz bizde sakin yerleri cok sıkıldık istanbuldan bide doğru söylüyorsun bende kızımı apartmanda yetiştirmek istemiyorum
canım akıntı yok diye çünkü ben de mutlaka olurdu. ama maalesef az önce baktım vardı.
canım benimkisi pozisyonundan dolayı görünmüyor. en son gittiğimde ultrason görüntüsü alamadım 14 haftalık olan var. bunda belli olmaz sanırım. bir daha yine cinsiyeti görünmez ise nelere dikkat etmemiz lazım. bacak arasında çıkıntı var mı diye.. ama görünteler çok net olmadığı için belli olmuyor..
iki hafta sonra gidecem bakalım hayırlısı.. tabi öncelikle sağlıklı olsunlar da..
cnm bazen yanılablıolar.bnm halamın gelınıne 18.haftasında kız dedıler.haftalar sonra erkek oldgu cıktı meydana.en ıı sonuc 20den sonra dıolar.banada kız dıyebılırız dedı doktor 16.haftamda ama kesınlık vermedınden hala acaba dıorum.saglklı hayrlı olsunda.cnm vakıfgrabadan nasıl randuvu aldın soylermısın.yol bılmıorumda nasıl alcagmıda bılmıorum.suan bakırkoyde annemlerdeyım.bnde bı ton para dokmek ıstemıorum ama nasl randuvu alcgmı blmıorum vakıfgrabadan.smdı alsam verırler heralde dmı hazırana falan.gunlerdır kafamı kurcalıor bu konu.ınternettende beceremedım randuvu almayı.vakıfgraba cıkmadı bı turlu mhrsdn.nasıl yaptın acaba:26:
Aaaa ne güzeeel :) Aslında Urla'da 200-300'e de müstakil villalar vardır. Araştırmak lazım. Çandarlı'yı biliyor musun? Ben çok sevmem de o tarafları. Gelin sizi Çeşme'li yapalımAma Foça dersen işler değişir, Foça başkadır, cicidir.
Canim oncelikle bebeğin hayirli olsin brn internetten aldim bezmi alem vakir gureba diye giriyosun oncelikte bi kac islem yspman gerekiyo rendavu icin şifre. Mail fsksn veriyosun zaten asama asama yönlendiriyor brnim rendavuyu yigenim aldı. Rendavu sifresini girdikten donra kadin dogum gebe Polikliniği ni secip doktor tercihinde bulunuyorsun.zaten hemen 2 gun sonrasina yer buluyorsun.sonra sana rendavu kodu veriyor.muayeneye gittiginde zaten doktor soruyor ayrintili istiyormusun diye hemrn yan ayni sirada ayrintili ultrason odası var.doktorun verdiği kagitla orda sana rendavu veriyorlar.bidaha internetten almana gerek yok diyorlar.bosuna okadar para verme.cocugunun eksigi icin harcarsin.insallah ayrintili Bisekilde anlatmisimdir
Benimde sate göre 26 Eylül ultrasona göre 20 Eylül ama buradayım canım :)) hoşgeldin sefalar getirdin
İzmir'de yaşadığımız için de şükürler olsunKomşu olacağız desene arkadaşım, ne güzel. İyi iyi, Urla'lı bebişler ekürisi kuralım biz, kreş zamanı falan da arkadaş olurlar belki
Bizi bi tanıdık taşındı 2-3 yıl once de öve öve bitiremedi. Nasıl yer ki çandarlı? İşte bizede 200-300 bin arası ev lazım ama urlada göremedim oyle müstakil ev iyice araştırmak lazım tabi :)) yok yok foca da kalabalıktır biz daha sessiz sakin yerler istiyoruz sanırım :))
Sağol canım hoşbulduk... :)
Urla gerçekten çok güzel bir yer. Kuzenlerim Güzelbahçe'de yaşıyor gidip geliyorum sık sık. Çok şanslısınız öyle bir yerde yaşadığınız için.
Ayrıca aslında şehir merkezine uzak da değil, İstanbul'u düşünürsek.. :)
Ben şehrin göbeğinde yaşıyorum İstanbul'da ve insan huzur istiyor. Özellikle hamilelikte fark ettim.
Cnm saol bılgulerın ıcın,
.ınternetten baktım bezmialem tıp fakültesi olarak çıktı,bu vakıfgrubadır sanem dımı.gonca batmaz dıye doktordan ancak ayın 6sına bulabldım.randuvu koduda verdı ama ins dogruhastaneden almısmdr
Çok haklısın, otobandan 20 dakika zaten. Bekarken de hergün işe gidip geliyordum Urla'dan Konak'a. Kardeşim de İstanbul'da yaşıyor ve Bodrum'a yerleşmeyi düşünüyorlar. Herkes İstanbul'dan kaçmak istiyor anlaşılan. Ben yaşayamam İstanbul'da, boğulurum. İzmirim candır.
Canim bende medipol megaya gidiyorum hangisine acaba
Günaydınlar annişlere ve bebişlere :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?