2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Sağol cnm biz de çok şükür iyiyiz , kuzumla randevum hayırlısı ile cuma günü :) çok az kaldı ,
ay canım bugün mü kontrol çok heyecanlı bende pazartesi görecem inşallah kuzumu
yok canım bende gittim doktora ama her zaman olan bişey değil baş ağrısı ile başladı öksürük ve en son grip şeklinde bizde geceleri pekmez tereyağı yaptık gündüzde bol ıhlamur artık daha iyiyim şükür. tavsiyen için çok sağol sanada geçmiş olsun. adaçayı hakkında çok haklısın gebeler kesinlikle kullanmayacak
Günaydınlar annişlere ve bebişlere :))

günaydın bitanem nasılsınızzzzzz

Günaydin hanimlar.. geceleri artik rahat yatamıyorum.. iki tarafimin ustune yatabiliyorum.. bi sag bi sol yapiyorum.. sabahta kalkiyorum ki bôgürlerim agriyoo..
Yarin 19 haftalık oluyoruz haftaya yariliyorum hamileligimi çok şükür.. sizler nasilsiniz bakalim

Günaydınlar canım biz iyiz de asıl sen nasılsın düzeldin mi birazcık?

günaydın kızlar hayırlı cumalar herkesın geçmiş kandili mübarek olsun bu arada 1 mayıs işi bayramınızda kutlu olsun

Gunaydin herkese hayirli cumalar. Bir haftayi daha bitirdik:))
Disim agriyo kizlar... 20'lik disim cikmak icin zorluyo sanirim

Benimde var oyle cıkan bir dişin hemde yamuk cıkıyor yanağıma doğru çıkmaya çalışıyor daha doğrusu çektirmem gerek. Diş ağrısı cok gor birsey Allah yardımcın olsun canım

Hemde ne heyecan dün bütün gece rüyamda doktora gittiğimi gördüm :)

Aynı ben :)) bende artık sağ sola donemiyırum dönerken karnım ağrıyor hele sağ taraf cok sıkıntı benim için. Ya sırt üstü yatacağım yada sola yatacağım ama bazen ne yazıkki bi Uyanıyorum yüz üstü yatmış oluyorum. Rabbim korusun kuzucuklarımızı

Son düzenleyen: Moderatör:
Hosgeldin, son adet tarihi ve beklenen dogum tarihlerimiz ayni. Benimde ilk cocuk.

Gunaydin sizede bebisinle:))
sağol canım senin kuzu nasıl hissediyorsun demi ben henüz hissedemedim pazartesi kontrolde tekrar soracam :26: benimki tembel mi ne
Günaydınlar canım biz iyiz de asıl sen nasılsın düzeldin mi birazcık?
canım çok sağol şükürler olsun bugün daha iyiyim çok az kaldı atlattım gibi bu arada düb gece ayağıma kramp girdi hala ağrıyor doktoara giderken herşeyi not edecem
Hemde ne heyecan dün bütün gece rüyamda doktora gittiğimi gördüm :)

ay canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz

Evet canım mutlaka etmeliyiz ama normal birseymiş bu bacağa kramp girmesi falan dert etmemeye çalış tammı ama sen sor yinede. Kramp girmesi gerçekten cok kötü birsey Allah'tan bana girmedi hamileliğim boyunca henüz

Çok teşekkür ederim , inş güzel haberlerle gelirim :) randevum akşam 18:30 da işten erken çıkıcam , çok heyecanlıyımmm

Heyecan yok heyecan yok :)) strese sokma kızımızı ama hersey cok güzel olacak annesi ne kadar büyümüştür şimdi biliyormusun kuzun belki parmağını emiyordur sana belki el sallar kocaman olmuştur simdi :)) bizede yaz hemen olurmu boyunu posunu herseyini. Bende dayanamadım çarşambaya alacağım ayrıntılı ultrasonu cok ozledim kızımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…