ay canım bugün mü kontrol çok heyecanlı bende pazartesi görecem inşallah kuzumuSağol cnm biz de çok şükür iyiyiz , kuzumla randevum hayırlısı ile cuma günü :) çok az kaldı ,
yok canım bende gittim doktora ama her zaman olan bişey değil baş ağrısı ile başladı öksürük ve en son grip şeklinde bizde geceleri pekmez tereyağı yaptık gündüzde bol ıhlamur artık daha iyiyim şükür. tavsiyen için çok sağol sanada geçmiş olsun. adaçayı hakkında çok haklısın gebeler kesinlikle kullanmayacakAlerji olmasın o ? Ben her bahar aynı sıkıntıyı yaşarım. Doktor ilaç verdi bir torba, ama kullanmak istemiyorum. Bir bardak suya yarım çay kaşığı karbonat, yarım çay kaşığı tuz katıp, gargara yapıyorum ve burnuma çekiyorum. Çok rahatlatıyor, temizliyor polenleri falan. Hatta fısfıslı minik şişeye koydum, işyerinde de sıkıyorum ağzıma burnuma. Boğazım alerjiden çok çok kötü olduğu gece de ılık adaçayı ile gargara yaptım, sabaha iyileşmiştim. Mucize gibi. Ama sakın adaçayını içmeyin. Geçmiş olsun.
Günaydınlar annişlere ve bebişlere :))
Hosgeldin, son adet tarihi ve beklenen dogum tarihlerimiz ayni. Benimde ilk cocuk.Merhaba; tabloya eklerseniz sevinirim :)
Kaçıncı Çocuk: İlk Çocuk
Son Adet Tarihi: 25 Aralık 2013
Tahmini Doğum Tarihi: 01 Ekim 2014
günaydın güzel annelerrrrr
Günaydınlar annişlere ve bebişlere :))
ay canım bugün mü kontrol çok heyecanlı bende pazartesi görecem inşallah kuzumu
yok canım bende gittim doktora ama her zaman olan bişey değil baş ağrısı ile başladı öksürük ve en son grip şeklinde bizde geceleri pekmez tereyağı yaptık gündüzde bol ıhlamur artık daha iyiyim şükür. tavsiyen için çok sağol sanada geçmiş olsun. adaçayı hakkında çok haklısın gebeler kesinlikle kullanmayacak
günaydın bitanem nasılsınızzzzzz
Günaydın hayırlı cumalar
Herkese günaydın...
Dün foruma gelememem nedeniyle herkesin Kandilini ve İşçi Bayramı'nı gecikmeli olarak bugün kutlarım
Gunaydin herkesehayirli cumalar. Bir haftayi daha bitirdik:))
Disim agriyo kizlar... 20'lik disim cikmak icin zorluyo sanirim
Hosgeldin, son adet tarihi ve beklenen dogum tarihlerimiz ayni. Benimde ilk cocuk.
Gunaydin sizede bebisinle:))
ay canım bugün mü kontrol çok heyecanlı bende pazartesi görecem inşallah kuzumu
yok canım bende gittim doktora ama her zaman olan bişey değil baş ağrısı ile başladı öksürük ve en son grip şeklinde bizde geceleri pekmez tereyağı yaptık gündüzde bol ıhlamur artık daha iyiyim şükür. tavsiyen için çok sağol sanada geçmiş olsun. adaçayı hakkında çok haklısın gebeler kesinlikle kullanmayacak
günaydın bitanem nasılsınızzzzzz
Günaydin hanimlar.. geceleri artik rahat yatamıyorum.. iki tarafimin ustune yatabiliyorum.. bi sag bi sol yapiyorum.. sabahta kalkiyorum ki bôgürlerim agriyoo..
Yarin 19 haftalık oluyoruz haftaya yariliyorum hamileligimi çok şükür.. sizler nasilsiniz bakalim
Hemde ne heyecandün bütün gece rüyamda doktora gittiğimi gördüm :)
sağol canım senin kuzu nasıl hissediyorsun demi ben henüz hissedemedim pazartesi kontrolde tekrar soracam :26: benimki tembel mi neHosgeldin, son adet tarihi ve beklenen dogum tarihlerimiz ayni. Benimde ilk cocuk.
Gunaydin sizede bebisinle:))
canım çok sağol şükürler olsun bugün daha iyiyim çok az kaldı atlattım gibi bu arada düb gece ayağıma kramp girdi hala ağrıyor doktoara giderken herşeyi not edecemGünaydınlar canım biz iyiz de asıl sen nasılsın düzeldin mi birazcık?
Hemde ne heyecandün bütün gece rüyamda doktora gittiğimi gördüm :)
Güzel güzel haberlerle gidip gel olurmu bekliyoruz biz burada seni randevun kacta?
sağol canım senin kuzu nasıl hissediyorsun demi ben henüz hissedemedim pazartesi kontrolde tekrar soracam :26: benimki tembel mi ne
canım çok sağol şükürler olsun bugün daha iyiyim çok az kaldı atlattım gibi bu arada düb gece ayağıma kramp girdi hala ağrıyor doktoara giderken herşeyi not edecem
ay canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
Çok teşekkür ederim , inş güzel haberlerle gelirim :) randevum akşam 18:30 da işten erken çıkıcam , çok heyecanlıyımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?