Heyecan yok heyecan yok :)) strese sokma kızımızı amahersey cok güzel olacak annesi ne kadar büyümüştür şimdi biliyormusun kuzun belki parmağını emiyordur sana belki el sallar kocaman olmuştur simdi :)) bizede yaz hemen olurmu boyunu posunu herseyini. Bende dayanamadım çarşambaya alacağım ayrıntılı ultrasonu cok ozledim kızımı
Dün bende gelemedim , herkesin Kandilini ve tüm çalışanların işçi bayramını kutlarım :)
Ayrıntılı ultrason beni daha da heyecanlandırıyor :) Ben kızımı yerimmmmmm :) Hemen yazamasam kızma , evde internet yok , telefondan çok zor oluyor ama yine de bakarızbugünkü takvimimde 14 cm yazıyor
Tatili görünce hepimiz birikmiş işleri halletmeye çalıştk değil mi:)
Sırada 19 Mayıs var, dayanın çalışan arkadaşlar :)
Bu takvim biraz küçük gösteriyor benim kızımın boyunu tee en bastan beri ben inanmıyorum Takvimin boy ve kilo hesaplamasına :)) ee seninde az kaldı ayrıntılıya. Benim doktorum 22. Haftada dedi ama ben 21. Haftada gitcem birsey olmaz dimi
Sagol canimBenimde var oyle cıkan bir dişin hemde yamuk cıkıyor yanağıma doğru çıkmaya çalışıyor daha doğrusu çektirmem gerek. Diş ağrısı cok gor birsey Allah yardımcın olsun canım
sağol canım senin kuzu nasıl hissediyorsun demi ben henüz hissedemedim pazartesi kontrolde tekrar soracam :26: benimki tembel mi ne
Tatlim yni gordum kusra bkma
bgn gttkk doktor amcaya.kiz dedi %90 .ama sen 6.aya kdr bse alma bebegine dedi :s saskinim acikcasi
BENİMDE KIZ CANIM ALLAHIM bağışlasın dünyanın en güzel şeyi biliosun bende hamile kalmadan önce hep erkek istedim eşim delicesine kız hamile kaldıkdan sonra ne olursa raziyım dedim iiki bir kızım olacak kızlar çok daha merhametli hiç şasırma canım ikincilerde belki tadarız erkek annesi olmayı yeterki sağlıkla kucağımıza alalım
Sagol caniminsallah cabucak gecer.
Yok canim neden tembel olsun bebegin, naz yapiyor meraklandiriyordur annecigini:)ben zaman zaman hissediyorum oglusumu:)) doktora sorarsan 21. Haftayi beklememiz gerekiyor:) pazartesi kontrolun var demek guzel haberlerini bekliyoruz
Glprenses senin de kontrolun varmis, bizi merakta birakma gelismeleri yaz olur mu
Buarada kizlar sali gunu tetanoz aşısı vurunacağım.. kızımdada oğlumdada korktum vurdurmadım.. bunda mecburumm:18:
Aşı çok ağrı yapıyor iki gun falan çekiyorsun ağrısını
İlgine çok teşekkür ederim :) yazarım ama akşam randevum , iş çıkışı gidicem hayırlısıyla :) Sen nasılsın ? gelen giden (kırmızılar) yok değil mi?
İlgine çok teşekkür ederim :) yazarım ama akşam randevum , iş çıkışı gidicem hayırlısıyla :) Sen nasılsın ? gelen giden (kırmızılar) yok değil mi?
Kirmizi Yok cok sukur canim. Iyiyim bugun evdeyim izin aldim keyif yapiyorum:))) ne guzel kontrol gunum geldi diyenlere imreniyorum... benim daha 2 haftam var, iki hafta once kanama yasadim kontrolden sonra sevinemedim bir sey anlamadim. Insallah bu sefer keyifle gider gelirim
Seni de bekliyorum, bebegin sana bi el sallasin da gor annesi. Bizimki oyle yapmisti en son gittigimizde, 5 parmagini da acti sag sol hareket ettirdi yavrum:)))
Canimm randevun varmiss cokk guzell haberlerle gel insallahh dualarim seninlee:)
Aslında beklersen bebeğin daha da büyümüş olur , net görürsün kime benzediğini :) dayanabilirsen bekle derim ,
Çok çok özledim teyzesi :)) daha randevuyu almadım ama boş oluyormuş zaten görüntüleme merkezinde yaptırcamda ben belki de bekleyebilirim uff ya cok ozledim oyle boyle değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?