2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ayrıntılı ultrason beni daha da heyecanlandırıyor :) Ben kızımı yerimmmmmm :) Hemen yazamasam kızma , evde internet yok , telefondan çok zor oluyor ama yine de bakarız bugünkü takvimimde 14 cm yazıyor

Dün bende gelemedim , herkesin Kandilini ve tüm çalışanların işçi bayramını kutlarım :)

Tatili görünce hepimiz birikmiş işleri halletmeye çalıştk değil mi:)

Sırada 19 Mayıs var, dayanın çalışan arkadaşlar :)

Ayrıntılı ultrason beni daha da heyecanlandırıyor :) Ben kızımı yerimmmmmm :) Hemen yazamasam kızma , evde internet yok , telefondan çok zor oluyor ama yine de bakarız bugünkü takvimimde 14 cm yazıyor

Bu takvim biraz küçük gösteriyor benim kızımın boyunu tee en bastan beri ben inanmıyorum Takvimin boy ve kilo hesaplamasına :)) ee seninde az kaldı ayrıntılıya. Benim doktorum 22. Haftada dedi ama ben 21. Haftada gitcem birsey olmaz dimi

Günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar diliyorum. 2 gün giremedim kk inşallah hepiniz iyisinizdir.

Tatili görünce hepimiz birikmiş işleri halletmeye çalıştk değil mi:)

Sırada 19 Mayıs var, dayanın çalışan arkadaşlar :)

İnan ben işte yapmadım , akşama doğru çıktık biraz.
19 Mayıs ta hafta başına geliyor , 2 günde hafta sonu eklersek 3 gün tatil

Aslında beklersen bebeğin daha da büyümüş olur , net görürsün kime benzediğini :) dayanabilirsen bekle derim ,

Benimde var oyle cıkan bir dişin hemde yamuk cıkıyor yanağıma doğru çıkmaya çalışıyor daha doğrusu çektirmem gerek. Diş ağrısı cok gor birsey Allah yardımcın olsun canım
Sagol canim insallah cabucak gecer.
sağol canım senin kuzu nasıl hissediyorsun demi ben henüz hissedemedim pazartesi kontrolde tekrar soracam :26: benimki tembel mi ne

Yok canim neden tembel olsun bebegin, naz yapiyor meraklandiriyordur annecigini:)ben zaman zaman hissediyorum oglusumu:)) doktora sorarsan 21. Haftayi beklememiz gerekiyor:) pazartesi kontrolun var demek guzel haberlerini bekliyoruz

Glprenses senin de kontrolun varmis, bizi merakta birakma gelismeleri yaz olur mu

Buarada kizlar sali gunu tetanoz aşısı vurunacağım.. kızımdada oğlumdada korktum vurdurmadım.. bunda mecburumm:18:

Aşı çok ağrı yapıyor iki gun falan çekiyorsun ağrısını

Tatlim yni gordum kusra bkma

bgn gttkk doktor amcaya.kiz dedi %90 .ama sen 6.aya kdr bse alma bebegine dedi :s saskinim acikcasi

BENİMDE KIZ CANIM ALLAHIM bağışlasın dünyanın en güzel şeyi biliosun bende hamile kalmadan önce hep erkek istedim eşim delicesine kız hamile kaldıkdan sonra ne olursa raziyım dedim iiki bir kızım olacak kızlar çok daha merhametli hiç şasırma canım ikincilerde belki tadarız erkek annesi olmayı yeterki sağlıkla kucağımıza alalım

Gunaydinnn
Arkdslar dun cinsiyeti ozel hstnede tam net ogrenemedigim icin devlete gitmeyi dusunuyorum.16.haftada devlette cinsiyeti soyluyomu doktorlar biliyomusunuz? Hem bir kac test var onlarida aradan cikaricamm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm baska bi doktor erkek dedigi icin biraz sok yasadik oglum diye sevdik 1 ay boyunca.tabiki kiz annesi olmkta cok gzldr.ne olursa olsun bzm kanimiz canimizdan.cevremdekiler erkek diye tutturdu blki bu yuzden bu hallerim.hayirlisi olsun cnm artk ne diyimm

İlgine çok teşekkür ederim :) yazarım ama akşam randevum , iş çıkışı gidicem hayırlısıyla :) Sen nasılsın ? gelen giden (kırmızılar) yok değil mi?

Buarada kizlar sali gunu tetanoz aşısı vurunacağım.. kızımdada oğlumdada korktum vurdurmadım.. bunda mecburumm:18:

Aşı çok ağrı yapıyor iki gun falan çekiyorsun ağrısını

Korkma , hiç acımıyor sonrasında 2 gün ağrısı oluyor , kolunu yukarı kaldıramayacak kadar ama merak etme geçiyor

Herkese günaydıınnnn,

Bugün çok işim var ama pazartesi salı izinliyim yarın annem geliyooo çok mutluyum. Bi de yarın doktor randevumuz var çok heyecanlıyım, inşallah iyidir bebişkomuz

İlgine çok teşekkür ederim :) yazarım ama akşam randevum , iş çıkışı gidicem hayırlısıyla :) Sen nasılsın ? gelen giden (kırmızılar) yok değil mi?

Kirmizi Yok cok sukur canim. Iyiyim bugun evdeyim izin aldim keyif yapiyorum:))) ne guzel kontrol gunum geldi diyenlere imreniyorum... benim daha 2 haftam var, iki hafta once kanama yasadim kontrolden sonra sevinemedim bir sey anlamadim. Insallah bu sefer keyifle gider gelirim
Seni de bekliyorum, bebegin sana bi el sallasin da gor annesi. Bizimki oyle yapmisti en son gittigimizde, 5 parmagini da acti sag sol hareket ettirdi yavrum:)))

Oyy tatlım benim küçücükler ama , kendilerini şimdiden öyle bir sevdiriyorlar ki evde olanlara da ben çok özeniyorum doğrusu , dün bende evdeydim
çok güzeldi doktor randevuma gelince 3 haftadır bu günü bekliyorum :))

Canimm randevun varmiss cokk guzell haberlerle gel insallahh dualarim seninlee:)

Çok teşekkür ederim cnm :) inş güzel haberlerle gelirim , geçen pazar günü peçeteye gelen kırmızıdan bahsetmiştim burada , o beni biraz korkutuyor.
Doktorum bu gün daha yeni bakacak inşAllah kötü bir şey yoktur . Alttan muane etmez herhalde

Aslında beklersen bebeğin daha da büyümüş olur , net görürsün kime benzediğini :) dayanabilirsen bekle derim ,

Çok çok özledim teyzesi :)) daha randevuyu almadım ama boş oluyormuş zaten görüntüleme merkezinde yaptırcamda ben belki de bekleyebilirim uff ya cok ozledim oyle boyle değil

Çok çok özledim teyzesi :)) daha randevuyu almadım ama boş oluyormuş zaten görüntüleme merkezinde yaptırcamda ben belki de bekleyebilirim uff ya cok ozledim oyle boyle değil

Ayy kıyamam ya :) videolara bakarak oradan özlemini gidermeye çalışsan , bu arada merak ettim ayrıntılıyı kaça yapacaklarmış ? ona ne kadar vereceğiz acaba :))) ben bu gün 4 lüden kaçmaya çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…