Çok teşekkür ederim cnm :) inş güzel haberlerle gelirim , geçen pazar günü peçeteye gelen kırmızıdan bahsetmiştim burada , o beni biraz korkutuyor.
Doktorum bu gün daha yeni bakacak inşAllah kötü bir şey yoktur . Alttan muane etmez herhalde
Ama o kirmizi leke devam etmedi dimi cnm? Eger kanama devam ediyo olsa genelde alttan bakiyolar ama sende buna gerek duyacagini hic sanmam... Bu arada bi kere bendende kirmizi leke geldi odum patladi agladim zirladim ama gunluk pesimin sagina dogruydu leke sonra bi farkettim ki genital bolge tahris olmus kanamis ped e gecen kirmizilik da onun kaniymis:) ben sen de boyle biseyler olabilcegini dusunuyorum beekle ilgili bisey diildir yani icini ferah tut tatlim
Ayy kıyamam ya :) videolara bakarak oradan özlemini gidermeye çalışsan , bu arada merak ettim ayrıntılıyı kaça yapacaklarmış ? ona ne kadar vereceğiz acaba :))) ben bu gün 4 lüden kaçmaya çalışacağım
250 tl canım kendi hastanemde de oyle bi ara umut hastanesinde yaptırayım dedim Maltepe'deki herkes okadar med ediyor ki orayı sonra eşim cok uzak diye vazgeçti benim için video ve fotoğraf cok önemli canım sen nereye yaptırmayı düşünüyorsun
slm Kizlar,
nasilsiniz?
bagadir giremiyordum, is güc derken...
sizde ne var ne yok?
hoş geldin cnm . Nerelerdesin bizi çok ihmal ediyorsun .
bizler iyiyiz çok şükür ,
Ben yine kendi doktoruma yaptıracağım sanırım . Takibimiz onda çünkü değiştiremem :) Bu gün fiyatı sorarım artık hayırlısı bakalım
hosbulduk canim...yaa hic sorma, enfektion kapmisim, suyum geldi, antibiotikum aliyorum canim....
is gücde cok var, hata rapor almayi düsünüyorum, patronum hic hosgörmüyor hamilie oldugumu, ve her isi yapiorum...artik sinir olmaya basladim. bebegim daha önemli....
Bizim doktor yapmıyor canım tabi yapsa bende doktoruma yaptırırdın dışardan bi radyolog mu anlamadım birisi geliyormuş o bakıyormuş o yüzden gidiyoruz hem bizim hastane sadece cd veriyor istemedim bende :)
aaa kızınmı oluyor sürmeli benimde aynı gün ogluşum oluyor inşallahBuarada kizlar sali gunu tetanoz aşısı vurunacağım.. kızımdada oğlumdada korktum vurdurmadım.. bunda mecburumm:18:
Aşı çok ağrı yapıyor iki gun falan çekiyorsun ağrısını
Buarada kizlar sali gunu tetanoz aşısı vurunacağım.. kızımdada oğlumdada korktum vurdurmadım.. bunda mecburumm:18:
Çok geçmiş olsun , suyu gelme olayını anlayamadım . Patronun seni gerçekten üzüyor galiba, bebeğini etkilemesine izin verme , bebeğin tabi ki daha önemli
takmamaya çalış artık napcan
Anladım cnm keşke aynı doktor yapsaydı . Cd olayını ben hiç bilmiyorum vermiyorlar bize
Cumanız mübarek olsun kızlar..
Cumanız mübarek olsun kızlar..
seninde canim :)
Seninde cuman mübarek dualarım kabul günahlarım afolsun canım
Cnm baska bi doktor erkek dedigi icin biraz sok yasadikoglum diye sevdik 1 ay boyunca.tabiki kiz annesi olmkta cok gzldr.ne olursa olsun bzm kanimiz canimizdan.cevremdekiler erkek diye tutturdu blki bu yuzden bu hallerim.hayirlisi olsun cnm artk ne diyimm
Buarada kizlar sali gunu tetanoz aşısı vurunacağım.. kızımdada oğlumdada korktum vurdurmadım.. bunda mecburumm:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?