2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ama o kirmizi leke devam etmedi dimi cnm? Eger kanama devam ediyo olsa genelde alttan bakiyolar ama sende buna gerek duyacagini hic sanmam... Bu arada bi kere bendende kirmizi leke geldi odum patladi agladim zirladim ama gunluk pesimin sagina dogruydu leke sonra bi farkettim ki genital bolge tahris olmus kanamis ped e gecen kirmizilik da onun kaniymis:) ben sen de boyle biseyler olabilcegini dusunuyorum beekle ilgili bisey diildir yani icini ferah tut tatlim

İnş dediğin gibidir , gerçi ben o lekeyi gördüğümde koşturarak farklı bir doktora gittim . Bir şey yok bebişte iyi dedi çok şükür :) ama kendi doktorumun yerini
kimse tutmuyor , leke devam etmedi şükürler olsun.

250 tl canım kendi hastanemde de oyle bi ara umut hastanesinde yaptırayım dedim Maltepe'deki herkes okadar med ediyor ki orayı sonra eşim cok uzak diye vazgeçti benim için video ve fotoğraf cok önemli canım sen nereye yaptırmayı düşünüyorsun

Ben yine kendi doktoruma yaptıracağım sanırım . Takibimiz onda çünkü değiştiremem :) Bu gün fiyatı sorarım artık hayırlısı bakalım

hoş geldin cnm . Nerelerdesin bizi çok ihmal ediyorsun .
bizler iyiyiz çok şükür ,

hosbulduk canim...yaa hic sorma, enfektion kapmisim, suyum geldi, antibiotikum aliyorum canim....
is gücde cok var, hata rapor almayi düsünüyorum, patronum hic hosgörmüyor hamilie oldugumu, ve her isi yapiorum...artik sinir olmaya basladim. bebegim daha önemli....

Ben yine kendi doktoruma yaptıracağım sanırım . Takibimiz onda çünkü değiştiremem :) Bu gün fiyatı sorarım artık hayırlısı bakalım

Bizim doktor yapmıyor canım tabi yapsa bende doktoruma yaptırırdın dışardan bi radyolog mu anlamadım birisi geliyormuş o bakıyormuş o yüzden gidiyoruz hem bizim hastane sadece cd veriyor istemedim bende :)

Çok geçmiş olsun , suyu gelme olayını anlayamadım . Patronun seni gerçekten üzüyor galiba, bebeğini etkilemesine izin verme , bebeğin tabi ki daha önemli
takmamaya çalış artık napcan

Bizim doktor yapmıyor canım tabi yapsa bende doktoruma yaptırırdın dışardan bi radyolog mu anlamadım birisi geliyormuş o bakıyormuş o yüzden gidiyoruz hem bizim hastane sadece cd veriyor istemedim bende :)

Anladım cnm keşke aynı doktor yapsaydı . Cd olayını ben hiç bilmiyorum vermiyorlar bize

Buarada kizlar sali gunu tetanoz aşısı vurunacağım.. kızımdada oğlumdada korktum vurdurmadım.. bunda mecburumm:18:

Aşı çok ağrı yapıyor iki gun falan çekiyorsun ağrısını
aaa kızınmı oluyor sürmeli benimde aynı gün ogluşum oluyor inşallah
agrı herkeste olmuyormuş canım korkma inşallah sende şanslılardansındır

Buarada kizlar sali gunu tetanoz aşısı vurunacağım.. kızımdada oğlumdada korktum vurdurmadım.. bunda mecburumm:18:

Ben ilk bebeğime hamileyken iki doz, bir doz da doğumdan 6 ay sonra bu aşıyı oldum. Hiç biri ağrı yapmadı. Sadece bir iki gün, aşı yapıldığımı hatırlatacak şekilde hafif bir hassasiyet oldu. Umarım senin de öyle olur.

sagol canim,
yani suyum geldi canim, agrilarim vardi, sonra gittim doktora dediki enfektion kapmisin dedi.

evet ya, carsamba günü o sogukta araba yikatmaya gittim, hemde iki tane...patronum hic umursamiyor, sanirim rapor alacayim...burda rapor yaziorlar bütün hamileligim boyunca, (cocuk ve anne icin tehlike oldugu icin rapor). bende sanirim onu isticem, zaten veririm demisti doktor, ama ben iyi ayrilmak istemistim burdan, ama olmuyor....bugün iyi geciyor is günüm ama günde 10 saat calisiyorum...ve hic demiyorlar bu hamile biraz dikkat edelim demiyorlar...

küçükken tahmin ediliyor benimde tahmin demişdi doktor ilk kız dedğinde 2 gün önce net söyledi kızınız olacak diye tabi ilk duydugunda takılı kalıyo insan hayırlı ve saglıklı olsun gerisi bos

Belli olmuyor cnm ağrı falan bende olmadı oğlumda bunda da gebelik süreçlerin kısa old. İçin 7 ayında yapacaklar vurdur sen önemli

Oğlum su çiçeği çıkardı ateş huysuzluk derken anca girebildim forum renk atmış güzel olmuş 😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…