muz ye dedi diğer topikte arkadaşlar bakalım pazarteside sorarım doktorumuzaEvet canım mutlaka etmeliyiz ama normal birseymiş bu bacağa kramp girmesi falan dert etmemeye çalış tammı ama sen sor yinede. Kramp girmesi gerçekten cok kötü birsey Allah'tan bana girmedi hamileliğim boyunca henüz
Sagol caniminsallah cabucak gecer.
Yok canim neden tembel olsun bebegin, naz yapiyor meraklandiriyordur annecigini:)ben zaman zaman hissediyorum oglusumu:)) doktora sorarsan 21. Haftayi beklememiz gerekiyor:) pazartesi kontrolun var demek guzel haberlerini bekliyoruz
Glprenses senin de kontrolun varmis, bizi merakta birakma gelismeleri yaz olur mu
Amiiinnnnnn cümlemizin inşallahh...
Dün oğlumu nasıl askere göndereceğimi düşündüm. Eşime dedim şimdiden para biriktirelim de bedelli askerlikten yararlanalım gitmesin dedim. Ben anne evladı değildim dimi diyor. Gidecek tabi diyor:2:
Oğlum su çiçeği çıkardı ateş huysuzluk derken anca girebildim forum renk atmış güzel olmuş 😊
ilahi canım ya çok güldüm sana nasıl evlendiriceksin peki? Ben askerlikten çok evliliği düşünürdüm heralde bakalım oğlum mu olucak kızım mı onu da bilmiyorum ama :26:
Kızın olursa evleneceğini düşünürsün. Oğlun olursa evleneceğini de askerliğini de düşünürsün:2:
Dün oğlumu nasıl askere göndereceğimi düşündüm. Eşime dedim şimdiden para biriktirelim de bedelli askerlikten yararlanalım gitmesin dedim. Ben anne evladı değildim dimi diyor. Gidecek tabi diyor:2:
Ahhh ah valla şimdiden doktor kontrollerini beklemek bile zor gelirken ilerde ayrı kalmak fikrine nasıl alışıcaz bilmiyorum canım
yok ben bu ülke meselesine biraz takığım. benim dayımda şehit oldu şehit ne demek iyi bilirim. ama niye oldu yani? bu ülke de ne yazık ki şehitlerimizin değeri hiç bilinmiyor. benim eşimde bedelli askerlik düşünüyor sanırım oğlum olursa onu da bedelli göndeririz :))
39-40 arası üçüncüyü yapıcam ki arkadaş kalsın bana :)
Ya şu çocuk cinayetlerinden paranoyak oldum ben kızlar. Ben çocuklarımı nasıl bırakırım dışarı.. Allahım korusun yavrularımızı...
39-40 arası üçüncüyü yapıcam ki arkadaş kalsın bana :)
Ya şu çocuk cinayetlerinden paranoyak oldum ben kızlar. Ben çocuklarımı nasıl bırakırım dışarı.. Allahım korusun yavrularımızı...
Sana katılıyorum canım, o zamanın şartları elverirse kesinlikle hiç düşünmeden göndermem ben de askere. Olan şehide, ailesine oluyor işte
boyle diyince herkes aa vatan sevgisinden yoksun diyor bana. ama alakası yok işte bu ülke beni dayımla cok üzdü hiç taanıyamadım ben dayımı ama anananemin acısını hala dün gibi hatırlıyorum neden oldu salak türk ucaklarının dayımın gemisini yabancı savaş gemisi sanıp bombalamasıyla oldu!! bu ülkenin şartları değişmezse hiç bir şekilde gondermem oğlumu askere. gerekirse gideriz buralardan :))
Öncelikle başınız sağolsun canım, dayın ne mübarek bir insanmış kı şehitlik mertebesine ulaşmış. Çok çok haklısın bence bunun vatan milletle ilgisi yok. Kurtuluş savaşı gibi bir durum yok ortada pisi pisine şehit oluyorlar amaç yok, sebep yok..
Canım bu harmony testi ne oluyor ilkkez duydum kaçıncı haftada yapılıyor
yok ben bu ülke meselesine biraz takığım. benim dayımda şehit oldu şehit ne demek iyi bilirim. ama niye oldu yani? bu ülke de ne yazık ki şehitlerimizin değeri hiç bilinmiyor. benim eşimde bedelli askerlik düşünüyor sanırım oğlum olursa onu da bedelli göndeririz :))
Sorma canım ya beni de çok etkiliyor o tür haberler Allah esirgesin, Allah herkesin evladını bağışlasın. Artık büyükşehir küçük şehir farketmiyor sokağa gönderemiycez sanırım biz çocuklarımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?