2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Evet canım mutlaka etmeliyiz ama normal birseymiş bu bacağa kramp girmesi falan dert etmemeye çalış tammı ama sen sor yinede. Kramp girmesi gerçekten cok kötü birsey Allah'tan bana girmedi hamileliğim boyunca henüz
muz ye dedi diğer topikte arkadaşlar bakalım pazarteside sorarım doktorumuza

erkeğinde nazlısı olur mu canım

ilahi canım ya çok güldüm sana nasıl evlendiriceksin peki? Ben askerlikten çok evliliği düşünürdüm heralde bakalım oğlum mu olucak kızım mı onu da bilmiyorum ama :26:

ilahi canım ya çok güldüm sana nasıl evlendiriceksin peki? Ben askerlikten çok evliliği düşünürdüm heralde bakalım oğlum mu olucak kızım mı onu da bilmiyorum ama :26:

Kızın olursa evleneceğini düşünürsün. Oğlun olursa evleneceğini de askerliğini de düşünürsün:2:

yok ben bu ülke meselesine biraz takığım. benim dayımda şehit oldu şehit ne demek iyi bilirim. ama niye oldu yani? bu ülke de ne yazık ki şehitlerimizin değeri hiç bilinmiyor. benim eşimde bedelli askerlik düşünüyor sanırım oğlum olursa onu da bedelli göndeririz :))

Ahhh ah valla şimdiden doktor kontrollerini beklemek bile zor gelirken ilerde ayrı kalmak fikrine nasıl alışıcaz bilmiyorum canım

39-40 arası üçüncüyü yapıcam ki arkadaş kalsın bana :)

Ya şu çocuk cinayetlerinden paranoyak oldum ben kızlar. Ben çocuklarımı nasıl bırakırım dışarı.. Allahım korusun yavrularımızı...

Sana katılıyorum canım, o zamanın şartları elverirse kesinlikle hiç düşünmeden göndermem ben de askere. Olan şehide, ailesine oluyor işte

Sorma canım ya beni de çok etkiliyor o tür haberler Allah esirgesin, Allah herkesin evladını bağışlasın. Artık büyükşehir küçük şehir farketmiyor sokağa gönderemiycez sanırım biz çocuklarımızı

sorma yaa ne manyak ne psikopat insanlar türedi ülkemizde. Allah'ından bulsun inşallah hepsi de. erkek olursa ne biliyim daha güçlü bırakılır ama kız cocuk apayrı ya eşimle kesin kararlıyız evlenince Hena'mız Allah kısmet ederse yakınına taşınacağız tabi başka kızımız olmazsa :)) erkek cocugunda tek ve en büyük sorunu bence askerlik dediğin gibi ama ozamanlar gelsin ortak yol bulursunuz yani ben istemiyorum falan dersin parayı sen biriktirirsi gondermezsin hem belki oğlun cok isteyecek gitcem de gitcem dicek bilemeyiz ki

Sana katılıyorum canım, o zamanın şartları elverirse kesinlikle hiç düşünmeden göndermem ben de askere. Olan şehide, ailesine oluyor işte

boyle diyince herkes aa vatan sevgisinden yoksun diyor bana. ama alakası yok işte bu ülke beni dayımla cok üzdü hiç taanıyamadım ben dayımı ama anananemin acısını hala dün gibi hatırlıyorum neden oldu salak türk ucaklarının dayımın gemisini yabancı savaş gemisi sanıp bombalamasıyla oldu!! bu ülkenin şartları değişmezse hiç bir şekilde gondermem oğlumu askere. gerekirse gideriz buralardan :))

Kızlar takip edemiyorum sizi pek??inşallah iyidir herkes yarın tatilim bitiyor ve izmirden ayrılıyorum( Pazartesi iş var yine çalışmayan annişler şanslı gercekten bu hamilelik sürecinde ..

Öncelikle başınız sağolsun canım, dayın ne mübarek bir insanmış kı şehitlik mertebesine ulaşmış. Çok çok haklısın bence bunun vatan milletle ilgisi yok. Kurtuluş savaşı gibi bir durum yok ortada pisi pisine şehit oluyorlar amaç yok, sebep yok..

evet canım tıpkı bende oyle düşünüyorum. Allah razı olsun canım en kotusu de dayımın bir cesedi bile olmadı. bomba gelince ucaga dayımın denize atlıyor ve kopek balıklarına yem oluyor. bomba atılmadan once botla denize düşenler kurtuldu tabi onlar anlatıyorlar en kotusude bu şehit var şehit var ama sen oğlunu gonderiyorsun 23 yasında ve cesedi bile gelmiyor sana şehit oldu deniliyor. ayy neyse korkuyorum ben askerlikten cok korkuyorum hemde. Rabbim giden tüm askerlerimizi sağ salim yuvasına kavusturmayı nasip etsin inşallah

Canım bu harmony testi ne oluyor ilkkez duydum kaçıncı haftada yapılıyor

merhaba canım senin için testi yaptırmış olduğum yerin linkini aşağıda yazıyorum. yanlış bilgilendirmek istemem benim doktorum tavsiye etmişti burayı çok temiz bir yerdi ve sadece kan testimi aldırlar istersen eve bile gelebiliriz kan almak için demişlerdi:)

http://downtesti.net/

Benim eşim askerliğini yapacak diyor. Bedelliye karşı..

Biz çıkarmayız da kayınvalidem çıkarırsa çok korkarım artık eve dönene kadar ölürüm ben herhalde.

ayyy, bende diyorum, kizimiz olursa el kapisina nasil vereceyiz diyorum......simdiden ne düsünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…