2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Şaka bir yana . Evlatlarımızı öyle bir yetiştirelim ki , evlendiklerinde hem eşinin ailesini hemde kendi aillesini ihmal etmesinler , iki tarafı da eşit tutsunlar inAllah

Şaka bir yana . Evlatlarımızı öyle bir yetiştirelim ki , evlendiklerinde hem eşinin ailesini hemde kendi aillesini ihmal etmesinler , iki tarafı da eşit tutsunlar inAllah

evet canim öyle yapalim, hayirli evlatlar yetistirelimki, hem bu dünyada hemde öbür dünyada rahat edelim

Şimdi kızlar , koca tarafında değil canım :) varsa yoksa kendi ailleri asıl sana bööööööööö
Not : sen 3 çocuk düşünüyordun galiba :)

aynen oyle canım :) ben derim her zaman eşime, senin ailen belli benim ailem belli. tamm cok severim onları saygıda kusur etmem ama ben el kızıyım sen el oğlusun her zaman. bu sebepten ben kayınvalideme bahar anne ve siz diye hitap ederim eşimde oyle. arada her zaman sınır olmalı :))

Şimdi kızlar , koca tarafında değil canım :) varsa yoksa kendi ailleri asıl sana bööööööööö
Not : sen 3 çocuk düşünüyordun galiba :)

Koca tarafından değiller ama kocanın soyadını taşıyorlar sonuçta
Evet 3 çocuk istiyorum :)))

Amiinnnnn inşallah...
Ben kayınvalidemi kendi annemden ayırmam ama kayınpederim asla benim BABAM GİBİ OLAMAZ.
Benim babam bi tanedir :)))
Kızlar babalarına düşkün olur

evet canim öyle yapalim, hayirli evlatlar yetistirelimki, hem bu dünyada hemde öbür dünyada rahat edelim

Hayırlısı ile inş :)

Kız çocuğu ele veriliyorsa , erkek çocuğu da ele veriliyor :) ikiside doğup büyüdüğü ailelerini bırakıp kendilerine yeni bir ev kuruyorlar hayırlısıyla.
Kv . kendi analarımızın yerini tutar mı hiç :) yanına bir git bakalım kanın kaynar mı ...

Sen kimliğe bakma cnm :) aslına bak , üstelik isterse kendi soyadınıda devam ettirir eşinin soyadınıda

Amiinnnnn inşallah...
Ben kayınvalidemi kendi annemden ayırmam ama kayınpederim asla benim BABAM GİBİ OLAMAZ.
Benim babam bi tanedir :)))
Kızlar babalarına düşkün olur

Evet öyle derler :) kayınvaldeni annenden ayırmıyor san çok güzel bir başarı ben ayırt ediyorum , kendi annemin yerini kimse tutamaz

eskidendi o :)) artık cok şükür ki boyle bir özgürlüğümüzde var. ama ben babamın soyadını da tasımak istemediğim için hiç gerek duymadım zaten direk gitti eski soy ismim eşime bağlıyım tamamen :) ama artık evlenene kadınlar isterlerse sadece kızlık soyismini taşıyabilecekler eskisi gibi.

http://www.mynet.com/haber/guncel/evli-kadin-sadece-kizlik-soyadini-da-kullanabilecek-939223-1

aynen oyle babamdan nefret etsem benim babamda ayrı annemde ayrı kimse onların yerini tutamaz. ama saygım sonsuz onlarıda cok seviyprum ama sonucta kaynana ve kayınpeder yani aynı şekilde eşime de gecerli birsey bu durum. ne benim annem onun annesi ne de babam. olamaz ki nasıl olsun

Kızlar şimdiden gelin damat kavganızı biraz soğutacam ama ne olmuş ya bu kadınlar kulübüne, pembe ekran gitmiş mavi ekran gelmiş
Ayy nasıl alışıcam ben şimdi buna

Olamaz bence de :) bir işin gücün olduğunda gelin değil, kendi kızın yetişir ... Gerçi iyi bir geline denk gelebilirsen ne ala . Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın bizleri ve çoluğumuzu çocuğumuzu Aminnn :)

ben de sağa sola dönüp yatıyorum. hatta otururken bile rahat edemiyorum.şuan laptop sehpanın üstünde karınm resmen acıyor.

hem de çok fark var değil mi.. benim 14 haftalıkken yaklaşık 15 cm di.. burda daha 15 olmadığı görünüyor.ben mi yanlış hatırlıyorum acaba.

Korkma , hiç acımıyor sonrasında 2 gün ağrısı oluyor , kolunu yukarı kaldıramayacak kadar ama merak etme geçiyor
kızlar aşı oluyorsunuz ama ben daha olmadım. ne zaman olunuyor bu aşılar. sağlık ocağına kaydımı yaptırmadığım için mi, bu aşılar mecbur mu benim dr birşey söylemedi. bu sefer soruyum diyeceğim ama 2hafta sonra.

Herkese günaydıınnnn,

Bugün çok işim var ama pazartesi salı izinliyim yarın annem geliyooo çok mutluyum. Bi de yarın doktor randevumuz var çok heyecanlıyım, inşallah iyidir bebişkomuz

inşallah güzel haberlerle gelirsin. hadi bakalım hayırlısı..

bu testi devlet hastanesinde yapılmıyor herhalde ne kadar bunun ücreti?

Son düzenleme:
Kızlar şimdiden gelin damat kavganızı biraz soğutacam ama ne olmuş ya bu kadınlar kulübüne, pembe ekran gitmiş mavi ekran gelmiş

Evet , hiç sorma . Neden öyle oldu acaba ?
Anladık erkek anaları bu sene biraz çok ama pembede çok güzeldi yani :)
ben birazdan çıkıcam , doktorumuzun yanın gidiyorum :) kızımla randevum var

Seni de beni de vermiyorlardı :)))))))
Bak şimdi hamileyiz

aynen vermiyorlardi, bizde evlenmicez diyorduk, öyle degilmi ????

cok güzel bir duyguymus hamis olmak ya. allahim herkese nasip etsin insallah :) (AMIN)

alisirsin canim, üzülme bu kadar...

Sağlık ocağına bir gidip görünsen iyi olur cnm :) onlar ne zaman gideceğin konusunda seni bilgilendiriyorlar ...

Bu arada kendi annem ve babam da dahil, insanların gelin ve damatlarından ilgi ve saygı beklemelerine karşıyım ben, saygıda kusur olmaz ama sevgi ve ilgi karşılıklıdır. Kimi gelinler var kayınvalidelerini anneleeinden daha çok seviyor, çünkü kv ona samimiyetle yardımcı olmaya derdini dinlemeye çalışıyor, varsa kusuru onunla konuşup dertleşiyor, oğluna yetiştirmiyor. Kimi de evinde oturup ilgi sevgi bekliyor.
Yani hiç merak etmeyin kız ve erkek anneleri, herşey yine bize bağlı:) ha bakarım damadım soğuk davranıyor davet ederim, yemekler yaparım ama yine de soğuksa onlar huzurlu olsun der ben kendi kızıma bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…