ayyy, bende diyorum, kizimiz olursa el kapisina nasil vereceyiz diyorum......simdiden ne düsünüyoruz
Benim gibi bi erkek annesi alacak kızlarınızı elinizden bööööööööö
Benim gibi bi erkek annesi alacak kızlarınızı elinizden bööööööööö
Şaka bir yana . Evlatlarımızı öyle bir yetiştirelim ki , evlendiklerinde hem eşinin ailesini hemde kendi aillesini ihmal etmesinler , iki tarafı da eşit tutsunlar inAllah
ben daha cinsiyetini bilmiyorum ki.....
yaaaaa olmaz ama....hadi kizim olursa, ne yaparim ben....vermem dermisim :)
Şimdi kızlar , koca tarafında değil canım :) varsa yoksa kendi ailleriasıl sana bööööööööö
Not : sen 3 çocuk düşünüyordun galiba :)
Şimdi kızlar , koca tarafında değil canım :) varsa yoksa kendi ailleriasıl sana bööööööööö
Not : sen 3 çocuk düşünüyordun galiba :)
Şaka bir yana . Evlatlarımızı öyle bir yetiştirelim ki , evlendiklerinde hem eşinin ailesini hemde kendi aillesini ihmal etmesinler , iki tarafı da eşit tutsunlar inAllah
evet canim öyle yapalim, hayirli evlatlar yetistirelimki, hem bu dünyada hemde öbür dünyada rahat edelim
aynen oyle canım :) ben derim her zaman eşime, senin ailen belli benim ailem belli. tamm cok severim onları saygıda kusur etmem ama ben el kızıyım sen el oğlusun her zaman. bu sebepten ben kayınvalideme bahar anne ve siz diye hitap ederim eşimde oyle. arada her zaman sınır olmalı :))
Koca tarafından değiller ama kocanın soyadını taşıyorlar sonuçta
Evet 3 çocuk istiyorum :)))
Amiinnnnn inşallah...
Ben kayınvalidemi kendi annemden ayırmam ama kayınpederim asla benim BABAM GİBİ OLAMAZ.
Benim babam bi tanedir :)))
Kızlar babalarına düşkün olur
Koca tarafından değiller ama kocanın soyadını taşıyorlar sonuçta
Evet 3 çocuk istiyorum :)))
Hayırlısı ile inş :)
Kız çocuğu ele veriliyorsa , erkek çocuğu da ele veriliyor :) ikiside doğup büyüdüğü ailelerini bırakıp kendilerine yeni bir ev kuruyorlar hayırlısıyla.
Kv . kendi analarımızın yerini tutar mı hiç :) yanına bir git bakalım kanın kaynar mı ...
Sen kimliğe bakma cnm :) aslına bak , üstelik isterse kendi soyadınıda devam ettirir eşinin soyadınıda
Evet öyle derler :) kayınvaldeni annenden ayırmıyor san çok güzel bir başarıben ayırt ediyorum , kendi annemin yerini kimse tutamaz
aynen oyle babamdan nefret etsem benim babamda ayrı annemde ayrı kimse onların yerini tutamaz. ama saygım sonsuz onlarıda cok seviyprum ama sonucta kaynana ve kayınpeder yani aynı şekilde eşime de gecerli birsey bu durum. ne benim annem onun annesi ne de babam. olamaz ki nasıl olsun
ben de sağa sola dönüp yatıyorum. hatta otururken bile rahat edemiyorum.şuan laptop sehpanın üstünde karınm resmen acıyor.Günaydin hanimlar.. geceleri artik rahat yatamıyorum.. iki tarafimin ustune yatabiliyorum.. bi sag bi sol yapiyorum.. sabahta kalkiyorum ki bôgürlerim agriyoo..
Yarin 19 haftalık oluyoruz haftaya yariliyorum hamileligimi çok şükür.. sizler nasilsiniz bakalim
hem de çok fark var değil mi.. benim 14 haftalıkken yaklaşık 15 cm di.. burda daha 15 olmadığı görünüyor.ben mi yanlış hatırlıyorum acaba.Bu takvim biraz küçük gösteriyor benim kızımın boyunu tee en bastan beri ben inanmıyorum Takvimin boy ve kilo hesaplamasına :)) ee seninde az kaldı ayrıntılıya. Benim doktorum 22. Haftada dedi ama ben 21. Haftada gitcem birsey olmaz dimi
kızlar aşı oluyorsunuz ama ben daha olmadım. ne zaman olunuyor bu aşılar. sağlık ocağına kaydımı yaptırmadığım için mi, bu aşılar mecbur mu benim dr birşey söylemedi. bu sefer soruyum diyeceğim ama 2hafta sonra.Korkma , hiç acımıyor sonrasında 2 gün ağrısı oluyor , kolunu yukarı kaldıramayacak kadarama merak etme geçiyor
Herkese günaydıınnnn,
Bugün çok işim varama pazartesi salı izinliyim yarın annem geliyooo çok mutluyum. Bi de yarın doktor randevumuz var çok heyecanlıyım, inşallah iyidir bebişkomuz
merhaba canım senin için testi yaptırmış olduğum yerin linkini aşağıda yazıyorum. yanlış bilgilendirmek istemem benim doktorum tavsiye etmişti burayı çok temiz bir yerdi ve sadece kan testimi aldırlar istersen eve bile gelebiliriz kan almak için demişlerdi:)
http://downtesti.net/
Kızlar şimdiden gelin damat kavganızı biraz soğutacam ama ne olmuş ya bu kadınlar kulübüne, pembe ekran gitmiş mavi ekran gelmiş
Ayy nasıl alışıcam ben şimdi buna
FIRSTFB kiz belli mi cinsiyeti?
Seni de beni de vermiyorlardı :)))))))
Bak şimdi hamileyiz
Kızlar şimdiden gelin damat kavganızı biraz soğutacam ama ne olmuş ya bu kadınlar kulübüne, pembe ekran gitmiş mavi ekran gelmiş
Ayy nasıl alışıcam ben şimdi buna
ben de sağa sola dönüp yatıyorum. hatta otururken bile rahat edemiyorum.şuan laptop sehpanın üstünde karınm resmen acıyor.
hem de çok fark var değil mi.. benim 14 haftalıkken yaklaşık 15 cm di.. burda daha 15 olmadığı görünüyor.ben mi yanlış hatırlıyorum acaba.
kızlar aşı oluyorsunuz ama ben daha olmadım. ne zaman olunuyor bu aşılar. sağlık ocağına kaydımı yaptırmadığım için mi, bu aşılar mecbur mu benim dr birşey söylemedi. bu sefer soruyum diyeceğim ama 2hafta sonra.
inşallah güzel haberlerle gelirsin. hadi bakalım hayırlısı..
bu testi devlet hastanesinde yapılmıyor herhalde ne kadar bunun ücreti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?