2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

ayy ne güzel anlatmisin sen böyle, agzina saglik :)

bende diyorum hep saygida kusur etmem, ama kv demi sevmem, yani sevmekte zorunda degilim, bana neler yaptilar, ben hala saygiliyim...baska bir gelin olsa, onlarla bir dakika bile konusmaz ve siler.

Evet , hiç sorma . Neden öyle oldu acaba ?
Anladık erkek anaları bu sene biraz çok ama pembede çok güzeldi yani :)
ben birazdan çıkıcam , doktorumuzun yanın gidiyorum :) kızımla randevum var

Eveeettt bugün büyük gün!:) bak bakalım nasılmış minnoş, neler yapmış içerde görüşmeyeli. Çok bekletme bizi bak, bekliyoruz haberlerini:)
Doktoruma da selamlar:)) Yeni birşeyler öğrwnirsen de yaz tamam mı?

oyy masallah canim...ben sana ne demistim...erkek gördüm demistim, rüyalarim tersi cikar demistim...dogru cikti :)

allah anali babali büyütmek nasip etsin, ben daha bilmiyorum cinsiyetini :)

Aminn canim cok tsk ederimm :) Allah hepimizin yavrularini anali babali buyutmeyi nasip etsin tatlim...
Sen de artik bidaki randevunuzda kesin ogrenirsinn bakalim prens mi prenses mi gelecek:)

Ok mesaj alınmıştır sormamı istediğiniz bir soru varsa söyleyin ben sorayım , benim aklıma hiçbir şey gelmiyor da :) tek gelen bu haftada kabızlık olması normal mi ? ama utanıyorum da sormaya

Aminn canim cok tsk ederimm :) Allah hepimizin yavrularini anali babali buyutmeyi nasip etsin tatlim...
Sen de artik bidaki randevunuzda kesin ogrenirsinn bakalim prens mi prenses mi gelecek:)

amin insallah canim.
ben o kadarda cinsiyetini ögrenmek istemiyorum, yani saglikli olsun yeter diyorum, ama kiz kardesim ve esim cildiriyorlar...esim her randevuye geliyor, bir ümitle söyler diye..birde gecen videoya cekmis günde bir kac kere izliyor :) birde onlari böyle görünce icime birseyde dogmuyor...

bakalim hayirlisi olsun, hayirli saglikli olsun, prens yada prenses farketmez :)

Ok mesaj alınmıştır sormamı istediğiniz bir soru varsa söyleyin ben sorayım , benim aklıma hiçbir şey gelmiyor da :) tek gelen bu haftada kabızlık olması normal mi ? ama utanıyorum da sormaya

Ben kontrol gününe kadar aklıma takılanları telefona kaydedip öyle soruyorum, sende öyle yapabilirsin, bebişi görünce olan iey de gidiyor yoksa aklımızdan:)
Bülent bey zaten olası şeyleri sorar sana canım merak etme, o konuda sıkıntı olmaz:)

niye utaniyorsun ki, sor bence, utanma, doktor yani anlatacan tabide herseyi :)

bak bu soruyu benim icin sora bilirmisin, benim karnimin altida böyle cok sert, kasiklarim, acaba normalmi? yani mesela ic camasirim bile agritiyor, (dar olmadigi halde)

kızlar merhaba 1 aydır erkek dıye sevdıgm bebegım bugn kız oldugunu ogrendım o kadar sevındımkı hep kız ıstıyodum ama 13. haftada erkek deynce doktor alıstırmıstm ısmını bıle koymustum sımdı bastan kız ısmı esyası bak yuppııı (17.haftamdayım)

canım bugn randevum vardı ve bebegım kızmısss :)bak degısıyor ıste

Anaam hadi istediğin oysa gözün aydın cnm kız bnm kızda oğlana dönmez inş 😁 oğlanlar fena oluo

aaa ne güzel iste, allahim gönlüne göre vermis, hadi hayirlisi canim...
almismiydin birseyler? erkek kiyafetleri?

ne isim düsünüyordun?
ben daha ögrenemedim :) bekliyorum daha

Salı günü hem 3lu taramam hem,kontrolüm var inş güzel geçer bebişimi bir aydır görmedim

Kizlar,
bebegimin cinsiyetini bilmedigim icin, size bir soru soracayim...

erkek ve kiz anneleri...

ben hem eksi hemde tatli yiyorum, tatlidan sonra hemen eksi yiye biliyorum, yani anlicaniz belirtilere bakilinca hic birsey anlasilmiyor.

sizdede ayni miydi???

cok doğru soylemişsin kesinlikle katılıyorum. ama şoyle ya ne yaparsan yap sonucta her zaman onlar senin iki,nci ailen yani bilmiyorum ben kaynana olsam nasıl olurum ama yine kendi oğlumu onde tutarum yani kendi kızımı onde tutacagım gibi. tamm gelinde olsa damatta olsa ezdirmem kimseye ama cocuğum kadarda sevemem ki. farklı bir durum. ama ben anlamıyorum annelerinden nasıl cok severler kaynanalarını insanlar boyle bir kac tane daha tanıdığım var kaynananm der baska birsey demez bana cok uzak geliyor bu durum. oysa ki kaynanam her gittiğimde kucagına yatırır sacımla oynar nasılsın kızım der oper koklar beni ama olmaz yani kaynanadır o :)

bende ekşiden sonra tatlı yiyorumm :)) kızım olacak tatlı cok yiyorum canım

aaa ne güzel iste, allahim gönlüne göre vermis, hadi hayirlisi canim...
almismiydin birseyler? erkek kiyafetleri?

ne isim düsünüyordun?
ben daha ögrenemedim :) bekliyorum daha

ıns ogrenırsın saol canım almıstım ama hep fıstık yesılı krem falan kızada erkegede uygn seyler en son 2 gun once ıcımden pembe almak geldı degıstırırım dedım kesın erkek derlerse sukurr kızıma kullanabılıcem ıns nasıp olursa

ısımde toprak koyacaktık sımdı kız ısmı bakıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…