Evet canimm bi kizimm olacakk Allahim nasip ederse insallah:)
Bu arada kendi annem ve babam da dahil, insanların gelin ve damatlarından ilgi ve saygı beklemelerine karşıyım ben, saygıda kusur olmaz ama sevgi ve ilgi karşılıklıdır. Kimi gelinler var kayınvalidelerini anneleeinden daha çok seviyor, çünkü kv ona samimiyetle yardımcı olmaya derdini dinlemeye çalışıyor, varsa kusuru onunla konuşup dertleşiyor, oğluna yetiştirmiyor. Kimi de evinde oturup ilgi sevgi bekliyor.
Yani hiç merak etmeyin kız ve erkek anneleri, herşey yine bize bağlı:) ha bakarım damadım soğuk davranıyor davet ederim, yemekler yaparım ama yine de soğuksa onlar huzurlu olsun der ben kendi kızıma bakarım
Evet , hiç sorma . Neden öyle oldu acaba ?
Anladık erkek anaları bu sene biraz çok ama pembede çok güzeldi yani :)
ben birazdan çıkıcam , doktorumuzun yanın gidiyorum :) kızımla randevum var
oyy masallah canim...ben sana ne demistim...erkek gördüm demistim, rüyalarim tersi cikar demistim...dogru cikti :)
allah anali babali büyütmek nasip etsin, ben daha bilmiyorum cinsiyetini :)
Eveeettt bugün büyük gün!:) bak bakalım nasılmış minnoş, neler yapmış içerde görüşmeyeli. Çok bekletme bizi bak, bekliyoruz haberlerini:)
Doktoruma da selamlar:)) Yeni birşeyler öğrwnirsen de yaz tamam mı?
Aminn canim cok tsk ederimm :) Allah hepimizin yavrularini anali babali buyutmeyi nasip etsin tatlim...
Sen de artik bidaki randevunuzda kesin ogrenirsinn bakalim prens mi prenses mi gelecek:)
Ok mesaj alınmıştırsormamı istediğiniz bir soru varsa söyleyin ben sorayım , benim aklıma hiçbir şey gelmiyor da :) tek gelen bu haftada kabızlık olması normal mi ? ama utanıyorum da sormaya
Ok mesaj alınmıştırsormamı istediğiniz bir soru varsa söyleyin ben sorayım , benim aklıma hiçbir şey gelmiyor da :) tek gelen bu haftada kabızlık olması normal mi ? ama utanıyorum da sormaya
Ah kıyamam canım çok geçmiş olsun oğluşunaevet dimi güzel olmuş
benım ılk gebelıgım canım ama kız bebek cok ıstıyorum belırtılerde yarısı erkek yarısı kız etraftakı hekkes erkek dıyor sımdı kıza benzıyor dıyınce cok sevındım cuma randevum var gosterırıde tekrar erkek derlerse bı hayal kırıklıgı yasarım ama saglıklı olsunlarda ıste ınsanın kafasını karıstırıyolar
kızlar merhaba 1 aydır erkek dıye sevdıgm bebegım bugn kız oldugunu ogrendım o kadar sevındımkı hep kız ıstıyodum ama 13. haftada erkek deynce doktor alıstırmıstm ısmını bıle koymustum sımdı bastan kız ısmı esyası bak yuppııı (17.haftamdayım)
kızlar merhaba 1 aydır erkek dıye sevdıgm bebegım bugn kız oldugunu ogrendım o kadar sevındımkı hep kız ıstıyodum ama 13. haftada erkek deynce doktor alıstırmıstm ısmını bıle koymustum sımdı bastan kız ısmı esyası bak yuppııı (17.haftamdayım)
ben de sağa sola dönüp yatıyorum. hatta otururken bile rahat edemiyorum.şuan laptop sehpanın üstünde karınm resmen acıyor.
hem de çok fark var değil mi.. benim 14 haftalıkken yaklaşık 15 cm di.. burda daha 15 olmadığı görünüyor.ben mi yanlış hatırlıyorum acaba.
evet evet benimde oyle. ben de en son 19. haftada gittiğimde 19 cm demişti doktorum ama sanırım bu hafta henüz 19. haftadan yani burada ki boy kilo 1 hafta sonradan geliyor cunku kitabımda da bu şekilde yazmıyor.
kızlar aşı oluyorsunuz ama ben daha olmadım. ne zaman olunuyor bu aşılar. sağlık ocağına kaydımı yaptırmadığım için mi, bu aşılar mecbur mu benim dr birşey söylemedi. bu sefer soruyum diyeceğim ama 2hafta sonra.
19. haftada oldum canım, 20. haftaya girerken. benim doktorum da 20. haftada yaotır dedi ama 19. haftada hatırlatmadı haftaya aşın var gidip yaotır diye. bilmiyorum cokta onemli değil sanırım ya yada benim doktorum bu konuyu mu es gecti anlamadım.
inşallah güzel haberlerle gelirsin. hadi bakalım hayırlısı..
bu testi devlet hastanesinde yapılmıyor herhalde ne kadar bunun ücreti?
Bu arada kendi annem ve babam da dahil, insanların gelin ve damatlarından ilgi ve saygı beklemelerine karşıyım ben, saygıda kusur olmaz ama sevgi ve ilgi karşılıklıdır. Kimi gelinler var kayınvalidelerini anneleeinden daha çok seviyor, çünkü kv ona samimiyetle yardımcı olmaya derdini dinlemeye çalışıyor, varsa kusuru onunla konuşup dertleşiyor, oğluna yetiştirmiyor. Kimi de evinde oturup ilgi sevgi bekliyor.
Yani hiç merak etmeyin kız ve erkek anneleri, herşey yine bize bağlı:) ha bakarım damadım soğuk davranıyor davet ederim, yemekler yaparım ama yine de soğuksa onlar huzurlu olsun der ben kendi kızıma bakarım
Kizlar,
bebegimin cinsiyetini bilmedigim icin, size bir soru soracayim...
erkek ve kiz anneleri...
ben hem eksi hemde tatli yiyorum, tatlidan sonra hemen eksi yiye biliyorum, yani anlicaniz belirtilere bakilinca hic birsey anlasilmiyor.
sizdede ayni miydi???
aaa ne güzel iste, allahim gönlüne göre vermis, hadi hayirlisi canim...
almismiydin birseyler? erkek kiyafetleri?
ne isim düsünüyordun?
ben daha ögrenemedim :) bekliyorum daha
ıns ogrenırsın saol canım almıstım ama hep fıstık yesılı krem falan kızada erkegede uygn seyler en son 2 gun once ıcımden pembe almak geldı degıstırırım dedım kesın erkek derlerse sukurr kızıma kullanabılıcem ıns nasıp olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?