2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
aaa cook guzel bi uygulama ilk defa duyuyorum canim bilgilendirdiin icin tesekkur ederim

randevuya az kalmis tatlim insallah sende arkadasin gibi bebisinin kalp atisini duyarsin saglikla )

yaa walla cok sevindim cnm:) sen ne zaman dr a gidiceksin bakalım

Dr henüz erken dedi.Normalde daha reglm gecikmedi benim,bugün olmam gerekiyordu, 2 gün önce beta 100 çıktı, bugün de 300, dr arayacak gün içerisinde ve heralde söyler ne zaman gitmem gerektiğini...

İnşallah telefonde beta 3 kat olmuş diye olumsuz birşey söylemesinde...

senin randevun ne zaman ?

yok canım merak etme beta benim 3 kattan fazla arttı iki günde doktor süper dedi.. kötü bi durum yok

aaa cook guzel bi uygulama ilk defa duyuyorum canim bilgilendirdiin icin tesekkur ederim

evet arkadaşlar sağlık ocakları takip edecekler bizi ve bebeğin aşılarını.
Gidip kaydınızı yaptırın.Hatta o sağlık ocağından memnun olmazsanız kaydınızı başka bir sağlık ocağına da yaptırabiliyorsunuz.
Ben tahlilleri vermek için gittiğimde kaydımı yaptracağım.Onlarda takibe başlayacak.

paylaşımın için sağol canım , aklımızda olsun . Ne kadar güzel bir duygudur değimi

sen yalnız değilsin burada birsürü arkadaşların var biraz daha idare et yat dinlen bebeğini sev

randevuya az kalmis tatlim insallah sende arkadasin gibi bebisinin kalp atisini duyarsin saglikla )

Evet ben de herkes gibi heyecanlıyım, sen de kendini üzme. Orda yalnız da değilsin bizler varız :) el işinden sıkıldıysan kitap oku ya da dizi falan izle. Özellikle yabancı diziler baya vakit alıyor. Güzel birçok dizi var. Kısa kısa ama uzun soluklu. Belki biraz oyalar :)

cokk iyiymiss bende gider gitmez kayit yaptircam tesekkr ederm canim

paylaşımın için sağol canım , aklımızda olsun . Ne kadar güzel bir duygudur değimi

sen yalnız değilsin burada birsürü arkadaşların var biraz daha idare et yat dinlen bebeğini sev
evet sizlerde olmasaniz kafayi yerdim herhalde cokk tesekkr ederm canim bebisim ben en yalniz oldugum zamanda kapimi caldi Allahima sukurler olsun

evet kitap alicaktim askinda iyiki hatirlattin canim cokk tesekkr ederm int urda fazla cekmiyo yoksa bi korefaniyim dizilerine bayiliyorum artk kitap alirim canim iyiki sizler varsiniz )

evet kitap alicaktim askinda iyiki hatirlattin canim cokk tesekkr ederm int urda fazla cekmiyo yoksa bi korefaniyim dizilerine bayiliyorum artk kitap alirim canim iyiki sizler varsiniz )

Bak mesela ben kendimi oyalamak için basit kurgulu seri romanlar alırım. Açlık Oyunları serisi ve Benim İçin Öl serisi üçleme ve baya sürükleyici kitaplar. Okudukça sor ben sana tavsiye ederim:)

Son düzenleme:

yok canım merak etme beta benim 3 kattan fazla arttı iki günde doktor süper dedi.. kötü bi durum yok

gerçekten mii... çok sevindim canım, çok saol bilgi verdiğin için, içim içimi yiyordu.Acaba bu seferde mi sorun olacak diye, çok saol :))

Bak mesela ben kendimi oyalamak için basit kurgulu seri romanlar alırım. Açlık Oyunları serisi ve Benim İçin Öl serisi üçleme ve baya sürükleyici kitaplar. Okudukça sor ben sana tavsiye ederim:)
aclik oyunlarini bi arkadasim daha onermisti tavsiyerine uycam canim cook tesekkur ederim yoksa vakit gecicek gibi deil :18:

Merhaba kızlar ben geldim :)) çok özledim sizi. Bugun dışardaydım. Aziz mahmud hüdan hazretlerine gidip hepiniz için dua okudum jleklerde bulundum. Artık içiniz rahat olsun. Rabb'imin izni ile sağ salim kucagımıza alacağız bebişlerimizi. Bugun cok dolaştığım için kasık ağrılarım cok fena oldu. Yaklaşık 4 saatir annemle orada burada dolanıyoruz. Abarttım galiba birazcık :s simdi annemin evinde ohh mis gibi yatıyorum.

ayceey bugun markettin yemek reyonunda lahana sarması gördüm direk aklıma geldin. Keske buralarda olsan hemen alır sana getirirdim.

Yeni katılan arkadaslarımız olmuş. Hepiniz hoşgeldiniz aramıza. Mutlu sağlıklı hamilelik günleri diliyorum size, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Allah dua edenlerimizden razı olsun. Ağzın hep bal yesin inşallah:)

Onlarda güzeldir tabikide ilgin varmı bilmiyorum ama tasavvuf yada sana yarıyacak şeylerde okuyabilirsin ve ney Müziği'de dinlendiriyor....onlar hissediyor hoşuna gider belki onunda

ayyyy canimm benim aziz mahmut hudai haz bende gittim oraya gitmek coook sevap Allah razi olsun tum dualarini kabul etsin canim benim ne diyosun sarma miiii oyyy yerim ben seni ama yemis kadar oldum ki ben cook tatlisin ama dinlen bu kadr ayakta durma anneciginin yaninda ohh misss yat dinlen sohbet et misler gibi darisi basima opyyrm seni

Allah dua edenlerimizden razı olsun. Ağzın hep bal yesin inşallah:)

Haha teşekkür ederim. Allah hepimizden razı olsun. Ben cok mutluyum bu topicte. Dışarda bulunmayan zor bulunan arkadaşlıklar burada var. Buradaki tüm anneler bence hakkıyla annelik yapacak, bebişlerine melek gibi bakacaklar. Bizim bebişler bence cok şanslı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…