abi haallah söyletti heralde evet bizim sıpa baya büyümüş inşallah kalp atışlarınıda duyarız
aaa cook guzel bi uygulama ilk defa duyuyorum canim bilgilendirdiin icin tesekkur ederimKızlar beni bağlı olduğum aile sağlığı merkezinden aradılar.
Sağlık bakanlığı aratıyormuş.
Bebeğin kalp atımı duyulduğunda bizi arayıp bilgilendirin. Arada bir sizi arayıp bilgi alacağız durumunuz hakkında dediler..
12-14 haftalar arası 2'li testi mutlaka yaptırın. Ve şimdiden devlet hastanesinden randevu alın. Çünkü ancak o zamana verirler dedi.
24. hafta bitiminde de tetenoz aşısınu mutlaka asm'den yaptırın dediler..
Kızlar sizin de bilginiz olsun..
randevuya az kalmis tatlim insallah sende arkadasin gibi bebisinin kalp atisini duyarsin sagliklaKızlar bu kadar alıntıyı üst üste yapmama takılmayın. Birkaç saat ortada olmayınca sayfalar epey ilerlemiş.
Bu arada benim ara ara kasılmalarım var kasıklarımda. Ama kısa ve minicik. Hala zerre akıntım yok ve kötü birşey mi diye korkuyorum. Pazartesi 5+2 de randevum var. Inşallah görürüz keseyi. Bir arkadaşım o tarihte kalp atışlarını bile duyduğunu söyledi. Umudum yok ama dua etmekteyim yine de
yaa walla cok sevindim cnm:) sen ne zaman dr a gidiceksin bakalım
Dr henüz erken dedi.Normalde daha reglm gecikmedi benim,bugün olmam gerekiyordu, 2 gün önce beta 100 çıktı, bugün de 300, dr arayacak gün içerisinde ve heralde söyler ne zaman gitmem gerektiğini...
İnşallah telefonde beta 3 kat olmuş diye olumsuz birşey söylemesinde...
senin randevun ne zaman ?
aaa cook guzel bi uygulama ilk defa duyuyorum canim bilgilendirdiin icin tesekkur ederim
Kızlar beni bağlı olduğum aile sağlığı merkezinden aradılar.
Sağlık bakanlığı aratıyormuş.
Bebeğin kalp atımı duyulduğunda bizi arayıp bilgilendirin. Arada bir sizi arayıp bilgi alacağız durumunuz hakkında dediler..
12-14 haftalar arası 2'li testi mutlaka yaptırın. Ve şimdiden devlet hastanesinden randevu alın. Çünkü ancak o zamana verirler dedi.
24. hafta bitiminde de tetenoz aşısınu mutlaka asm'den yaptırın dediler..
Kızlar sizin de bilginiz olsun..
hatunlar ya ben ruhsal manada degisikim yaaaaaranizda boyle olan varmi hicbise yapasim yok her tatafim agriyo belkide yalnizim diye esim isten gec geliyo bende butun gun evdeyim ve elisinden midem bulandi artik onunla vakot geciriyodum sonucta kendi evim deil burasi kendi evimde olsam ugrascak birsuru sey bulurum ama basim agriyo sıkıldım artik burdan 3 hafya kaldi trye donmeme dua edin bana
randevuya az kalmis tatlim insallah sende arkadasin gibi bebisinin kalp atisini duyarsin saglikla)
evet arkadaşlar sağlık ocakları takip edecekler bizi ve bebeğin aşılarını.
Gidip kaydınızı yaptırın.Hatta o sağlık ocağından memnun olmazsanız kaydınızı başka bir sağlık ocağına da yaptırabiliyorsunuz.
Ben tahlilleri vermek için gittiğimde kaydımı yaptracağım.Onlarda takibe başlayacak.
evet sizlerde olmasaniz kafayi yerdim herhalde cokk tesekkr ederm canim bebisim ben en yalniz oldugum zamanda kapimi caldi Allahima sukurler olsunpaylaşımın için sağol canım , aklımızda olsun . Ne kadar güzel bir duygudur değimi
sen yalnız değilsin burada birsürü arkadaşların varbiraz daha idare et yat dinlen bebeğini sev
evet kitap alicaktim askinda iyiki hatirlattin canim cokk tesekkr ederm int urda fazla cekmiyo yoksa bi korefaniyim dizilerine bayiliyorum artk kitap alirim canim iyiki sizler varsinizEvet ben de herkes gibi heyecanlıyım, sen de kendini üzme. Orda yalnız da değilsin bizler varız :) el işinden sıkıldıysan kitap oku ya da dizi falan izle. Özellikle yabancı diziler baya vakit alıyor. Güzel birçok dizi var. Kısa kısa ama uzun soluklu. Belki biraz oyalar :)
evet kitap alicaktim askinda iyiki hatirlattin canim cokk tesekkr ederm int urda fazla cekmiyo yoksa bi korefaniyim dizilerine bayiliyorum artk kitap alirim canim iyiki sizler varsiniz)
Korkma Allah'ın izniyle duyacaksın inşallah. Moralini yüksek tut ve bol bol dua et :)
inşallah canım yaa hep dua ediyorum kendim ve benim gibi anne adayları için inş dualarım kabul olur herkes yawrusuna kavuşur inşallah...
yok canım merak etme beta benim 3 kattan fazla arttı iki günde doktor süper dedi.. kötü bi durum yok
aclik oyunlarini bi arkadasim daha onermisti tavsiyerine uycam canim cook tesekkur ederim yoksa vakit gecicek gibi deil :18:Bak mesela ben kendimi oyalamak için basit kurgulu seri romanlar alırım. Açlık Oyunları serisi ve Benim İçin Öl serisi üçleme ve baya sürükleyici kitaplar. Okudukça sor ben sana tavsiye ederim:)
Merhaba kızlar ben geldim :)) çok özledim sizi. Bugun dışardaydım. Aziz mahmud hüdan hazretlerine gidip hepiniz için dua okudum jleklerde bulundum. Artık içiniz rahat olsun. Rabb'imin izni ile sağ salim kucagımıza alacağız bebişlerimizi. Bugun cok dolaştığım için kasık ağrılarım cok fena oldu. Yaklaşık 4 saatir annemle orada burada dolanıyoruz. Abarttım galiba birazcık :s simdi annemin evinde ohh mis gibi yatıyorum.
ayceey bugun markettin yemek reyonunda lahana sarması gördüm direk aklıma geldin. Keske buralarda olsan hemen alır sana getirirdim.
Yeni katılan arkadaslarımız olmuş. Hepiniz hoşgeldiniz aramıza. Mutlu sağlıklı hamilelik günleri diliyorum size, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
evet kitap alicaktim askinda iyiki hatirlattin canim cokk tesekkr ederm int urda fazla cekmiyo yoksa bi korefaniyim dizilerine bayiliyorum artk kitap alirim canim iyiki sizler varsiniz)
ayyyy canimm benim aziz mahmut hudai haz bende gittim oraya gitmek coook sevap Allah razi olsun tum dualarini kabul etsin canim benim ne diyosun sarma miiii oyyy yerim ben seni ama yemis kadar oldum ki ben cook tatlisin ama dinlen bu kadr ayakta durma anneciginin yaninda ohh misss yat dinlen sohbet et misler gibi darisi basima opyyrm seniMerhaba kızlar ben geldim :)) çok özledim sizi. Bugun dışardaydım. Aziz mahmud hüdan hazretlerine gidip hepiniz için dua okudum jleklerde bulundum. Artık içiniz rahat olsun. Rabb'imin izni ile sağ salim kucagımıza alacağız bebişlerimizi. Bugun cok dolaştığım için kasık ağrılarım cok fena oldu. Yaklaşık 4 saatir annemle orada burada dolanıyoruz. Abarttım galiba birazcık :s simdi annemin evinde ohh mis gibi yatıyorum.
ayceey bugun markettin yemek reyonunda lahana sarması gördüm direk aklıma geldin. Keske buralarda olsan hemen alır sana getirirdim.
Yeni katılan arkadaslarımız olmuş. Hepiniz hoşgeldiniz aramıza. Mutlu sağlıklı hamilelik günleri diliyorum size, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Allah dua edenlerimizden razı olsun. Ağzın hep bal yesin inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?