Iyi akşamlar arkadaslar bugün biraz canım sıkkındı biraz önce elimi karnıma koydum oğluşum üzülme dercesine hareket etti bugün ilk defa hissettim oğlumu iyiki varlar allah sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin
çok güzel biseymis umarım herkes hisseder bebişleriniAyyy ne guzel sen de hissetmissin darisi basima :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar havaalanında radyosyan cihazlarından geçtim acaba bebeğime zararı olmus mudur??
aynen vermiyorlardi, bizde evlenmicez diyorduk, öyle degilmi ????
cok güzel bir duyguymus hamis olmak ya. allahim herkese nasip etsin insallah :) (AMIN)
alisirsin canim, üzülme bu kadar...
cok doğru soylemişsin kesinlikle katılıyorum. ama şoyle ya ne yaparsan yap sonucta her zaman onlar senin iki,nci ailen yani bilmiyorum ben kaynana olsam nasıl olurum ama yine kendi oğlumu onde tutarum yani kendi kızımı onde tutacagım gibi. tamm gelinde olsa damatta olsa ezdirmem kimseye ama cocuğum kadarda sevemem ki. farklı bir durum. ama ben anlamıyorum annelerinden nasıl cok severler kaynanalarını insanlar boyle bir kac tane daha tanıdığım var kaynananm der baska birsey demez bana cok uzak geliyor bu durum. oysa ki kaynanam her gittiğimde kucagına yatırır sacımla oynar nasılsın kızım der oper koklar beni ama olmaz yani kaynanadır o :)
Kızlar havaalanında radyosyan cihazlarından geçtim acaba bebeğime zararı olmus mudur??
Kızlar merhaba moralim bozuk benim 3 gündür hep uyuyorum başım ve bademciğim ağrıyor. Tek bademciğim şişti kıpkırmızı yutkununca acıyor. Ne yapmalıyım tuzlu su gargara yapıyom ama 3 gündür geçmedi. Halsizlik ve baş ağrısı da cabası. Nasıl işe başlıcam pazartesi artık rapor da alamam of ya bir düzelemedim
Gönlüne göre bi doktor bulmana çok sevindim, maşallah bebeğiniz de iyiymiş, Allah daim etsin inşallah.Merhaba Kızlar,
çok mutluyum bugün bebeğimi doya doya gördüm nihayet.doktorumu değiştirdim ve şükür bu doktor çok tatlı birine benziyor.Bize flash bellek varsa görüntüleri vereyim bile dedi. çok şükür oğluşum iyiymiş 1 ay sonra ayrıntılı ultrason iyiyse 1 ay sonrada doktor kontrolü olacak
Bu arada yazılanları okuyamadım inşallah herkes ve bebişler iyidir. dünde yazamadım herkesin kandili mübarek olsun ettiği dualar kabul olsun inşallah.Hayırlı cumalar bu arada.
Ben de birşey olmaz diye biliyorum canım, gönlünü ferah tut ama soracam doktoruma bi dahaki gidişimde.
Canım öyle deme bak Allah beterinden korusun hepimizi, son soğuklar inşallah. Bir iki hafta sonra kalamyacak bu sıkıntılarımız, haftasonu güzel dinlen ama okulda yorma boğazını, not çıkar öğrencilerin yazsın tahtaya, böyle idare edecez napalım
Gönlüne göre bi doktor bulmana çok sevindim, maşallah bebeğiniz de iyiymiş, Allah daim etsin inşallah.
Ben gecmemistimm ama doktorum olmiycagini soylemisti yinede icin rahat etsin diye gecmeyebilirsin demişti
kızlar eleviti kaçıncı haftaya kadar kullanıcaz bilen var mı
DOguma kadar kullanicaz diye biliyorum ben canim.
Ben seni tanıdığım kadarıyla sen de garantici birisin Damlacım, yani zor güveniyorsun. Ben de öyleyim, benim için birine gerçekten güvenip benimsemek zaman alır, aslında sonrasında pişman olmama,k daha kötü sonuçlar yaşamamak için böyle bir tutum geliştirdim sanırım. Birde sen de annenle arkadaş gibi olduğun için bunu anlamayabilirsin,sizin kadar olmasa da bende annemle öyleyim, anneme her fikrimi her derdimi söyleyebilirim, o da bana söyler, akıl alırız birbirimizden. O yüzden bi başkasının onun önüne geçmesi çok zor.Ama her anne öyle değil ki, burda da okuyorum, dışarıda da duyuyorum bazı anneler, evinin düzeni bırakıp torun bakmak bile istemiyor,kızının ihtiyacı olsa bile. Doğuma bir hafta kala kardeşin dersaneye gidiyor kızım nasıl geleyim diyenleri bile gördüm, sanki bir hafta gitmese ne olacak. Böyle olunca bi kızın kayınavalidesine bağlanması da normal olabilir değil mi sence de?
kızlar ben bu aralar pek sinirliym ya, bnm gbi olan var mı?doktor ilk 3 ayki kontrollerde sormştu bir depresiflik var mı diye o zamanlar yoktu ama şmdi her şeye bozuluyorum kızıyorm..haliyle stres oluorm..bebiş de hissediomudur acabaa
Evet oyle tabi o cok acı birsey Rabbim oyle annelere biraZcık vicdan versin yani burdaki senin kızın. Boyle anne olmayı hiçbir zaman istemem Rabbim de boyle bir anne yapmasın beni. Evet dediğin gibi garantili bir Insanım ben. Ve seninle cok benziyoruz birbirimize. Ama söyle düşünüyorum ben babamdan hayatım boyunca hiç bir sevgi görmedim düğünüme bile 10 dakika geldi çıktı gitti çeyrek bile takmadı. Ya takmasın yeterki yanımda olsaydı ama yapmadı. Kayınpederim okadar iyiki her istediğimi yapar mutlaka. Ne zaman zorda olsa elimi tutar ve eşime çoğu zaman bana en ufak kırıcı birsey yapsın hemen kızar oğlum yapma söyle boyle diye. Ama babam ne yazıkki o değil benim babam uzaklarda. Hiç bir zamnda onun yerini alamaz kendi babama sevgim olmasa bile. Ben biraz farklı bakıyorum sanırım bu durumdalara. Evet annemle arkadas gibiyiz her yerde beraberiz zaten arkadas abla kardeş sanarlar bizi :) ama bence sizde bizim gibisiniz. Ama gercekten anne gibi olmuyor iyiki varlar ailelerimiz
Kizlar,
bebegimin cinsiyetini bilmedigim icin, size bir soru soracayim...
erkek ve kiz anneleri...
ben hem eksi hemde tatli yiyorum, tatlidan sonra hemen eksi yiye biliyorum, yani anlicaniz belirtilere bakilinca hic birsey anlasilmiyor.
sizdede ayni miydi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?