2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Iyi akşamlar arkadaslar bugün biraz canım sıkkındı biraz önce elimi karnıma koydum oğluşum üzülme dercesine hareket etti bugün ilk defa hissettim oğlumu iyiki varlar allah sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin

Ayyy ne guzel sen de hissetmissin darisi basima :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen vermiyorlardi, bizde evlenmicez diyorduk, öyle degilmi ????

cok güzel bir duyguymus hamis olmak ya. allahim herkese nasip etsin insallah :) (AMIN)

alisirsin canim, üzülme bu kadar...

Yok canım ben hiç evlenmem demedim bugüne kadar:) bence evlenmemek doğru değil. Elbette herkes yuvasını kurmalı. Benim oğlum ya da kızım ben evlenmem derse onu evlendirmek için anne olarak elimden geleni yaparım:) ne de olsa torun isterim:) yavrumun yavrusunu görmek de nasip olur inşallah bana ve hepimize. Bugünümüze de eşlerimizin anlayışına da onların soyadını taşıdığımıza da şükürler olsun. Ikisini de kullanma şansım varken bunu hiç düşünmedim. Allahıma şükürler olsun ki eşim benden daha anlayışlı daha ılımlı. İnşallah yavrularıma da babası gibi sağlam mayalı insanlar gelir talip olurlar. Âmin.

Ben seni tanıdığım kadarıyla sen de garantici birisin Damlacım, yani zor güveniyorsun. Ben de öyleyim, benim için birine gerçekten güvenip benimsemek zaman alır, aslında sonrasında pişman olmama,k daha kötü sonuçlar yaşamamak için böyle bir tutum geliştirdim sanırım. Birde sen de annenle arkadaş gibi olduğun için bunu anlamayabilirsin,sizin kadar olmasa da bende annemle öyleyim, anneme her fikrimi her derdimi söyleyebilirim, o da bana söyler, akıl alırız birbirimizden. O yüzden bi başkasının onun önüne geçmesi çok zor.Ama her anne öyle değil ki, burda da okuyorum, dışarıda da duyuyorum bazı anneler, evinin düzeni bırakıp torun bakmak bile istemiyor,kızının ihtiyacı olsa bile. Doğuma bir hafta kala kardeşin dersaneye gidiyor kızım nasıl geleyim diyenleri bile gördüm, sanki bir hafta gitmese ne olacak. Böyle olunca bi kızın kayınavalidesine bağlanması da normal olabilir değil mi sence de?

Kızlar havaalanında radyosyan cihazlarından geçtim acaba bebeğime zararı olmus mudur??

Ben de birşey olmaz diye biliyorum canım, gönlünü ferah tut ama soracam doktoruma bi dahaki gidişimde.

Canım öyle deme bak Allah beterinden korusun hepimizi, son soğuklar inşallah. Bir iki hafta sonra kalamyacak bu sıkıntılarımız, haftasonu güzel dinlen ama okulda yorma boğazını, not çıkar öğrencilerin yazsın tahtaya, böyle idare edecez napalım

Gönlüne göre bi doktor bulmana çok sevindim, maşallah bebeğiniz de iyiymiş, Allah daim etsin inşallah.

Kızlar havaalanında radyosyan cihazlarından geçtim acaba bebeğime zararı olmus mudur??

Ben gecmemistimm ama doktorum olmiycagini soylemisti yinede icin rahat etsin diye gecmeyebilirsin demişti

Saolun kızlar İnşallah bişey olmamıştır (

Merhabalar, bende 2. Bebeğime Ekim'de kavuşacağım inşallah ve bugün cinsiyetimizi öğrendik bir kızım olacakmışşş.. 1 oğlum vardı birde kızım olacak inşallah.. Mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim :)))
Hayırlı akşamlar...

Evet oyle tabi o cok acı birsey Rabbim oyle annelere biraZcık vicdan versin yani burdaki senin kızın. Boyle anne olmayı hiçbir zaman istemem Rabbim de boyle bir anne yapmasın beni. Evet dediğin gibi garantili bir Insanım ben. Ve seninle cok benziyoruz birbirimize. Ama söyle düşünüyorum ben babamdan hayatım boyunca hiç bir sevgi görmedim düğünüme bile 10 dakika geldi çıktı gitti çeyrek bile takmadı. Ya takmasın yeterki yanımda olsaydı ama yapmadı. Kayınpederim okadar iyiki her istediğimi yapar mutlaka. Ne zaman zorda olsa elimi tutar ve eşime çoğu zaman bana en ufak kırıcı birsey yapsın hemen kızar oğlum yapma söyle boyle diye. Ama babam ne yazıkki o değil benim babam uzaklarda. Hiç bir zamnda onun yerini alamaz kendi babama sevgim olmasa bile. Ben biraz farklı bakıyorum sanırım bu durumdalara. Evet annemle arkadas gibiyiz her yerde beraberiz zaten arkadas abla kardeş sanarlar bizi :) ama bence sizde bizim gibisiniz. Ama gercekten anne gibi olmuyor iyiki varlar ailelerimiz

Canım geçmeme gibi bi şansın yokmuydu? Elle kontrol etselerdi üzerini. Ben yurtdışına çıkarken görüyordum hamile olanlar gemiyordu elle kontrol ediyorlardı bi odaya alıyorlardı onları

kızlar ben bu aralar pek sinirliym ya, bnm gbi olan var mı?doktor ilk 3 ayki kontrollerde sormştu bir depresiflik var mı diye o zamanlar yoktu ama şmdi her şeye bozuluyorum kızıyorm..haliyle stres oluorm..bebiş de hissediomudur acabaa

Ben ilk bebişte öyleydim eşim kaprisimi çekmekten bıkmıştı adam hormonlardan oluyor doğum sonrası kaygısı bebeğin sağlığı kilosu vs bunları takıoruz aslında bide malum havalar ısındı evde durmak kasıyo insanı uğraş bul kendine nette oyun oyna veya alışveriş yap iyi gelecektir 5 aydan snran rahat gçexektir iyice tepişsin gör bak

Son düzenleme:

Kayınpederin gerçekten iyi bir bir babaymış, inşallah hep böyle hatta daha da iyi olur. Babana da Allah sağlık versin ne diyelim, böyle olmasına rağmen böyle düşünüyorsan senin başka düşüncelerin de olabilir tabi. Ne olursa olsun eşlerimiz için iyi geçinebiliyorsak ne mutlu bize bence. Çünkü çevremdeki birçok evlilikte hep aileler yüzünden huzursuzluk yaşandığını gördüğüm için ben ailelerimzle ilgili sıkıntıları nerdeyse hiç taşımıyorum evimize. Bizim 3 yılımız bitecek yazın, çok şükür hala 3 aylık gibiyiz, Allah size ve hepimize bir ömür ağız tadı versin canım:)

İyi akşamlar kızlar :)
doktordan geldik , kızım çok şükür iyiymiş :) haftasıyla uyumlu gidiyor , 2 gün önde dedi. 330 gr dedi . 4lü ultrason yaptı ( kaçamadık )
hatta bir ara 3 boyutluya geçtik , o nasıl bir şeydi öyle o kadar netti ki her şey . Eli alnındaydı doktor bile güldü
kabızlık problemini sordum , sabahları 1 adet kayısı , akşamları aktive yoğurt ye dedi . toplamda 4 kilo almışım moralimin bozulduğunu görünce ,
çok iyi dedi . Az kilo alanlara kızıyorum ,6 ayda 6 kilo alınmalı dedi .
Azure1 :doktoruma selamını söyledim :) onunda selamları var
basa :karında sertliği sordum bunlar olabilir gibi davrandı
kalsiyum sordum , ilerleyen haftalarda dedi
bizden haberler böyle :)))

Kızlar şunlara bakın yaa:) Çok zor tutuyorum kendimi almamak için, kzuzularımız selametle gelsin de bir gardırop da onlara lazım olacak anlaşılan:)

Son düzenleme:

Çoklu gönderim:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…