2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
bende ekşiden sonra tatlı yiyorumm :)) kızım olacak tatlı cok yiyorum canım

wallami, heycanlandim birden ya, herkes burda biliyor bir ben kaldim sanirim :)
evet bende cok yapiorum esimde diyor, belirtilerden ben birsey anlamyiorum diyor, bu nasil bir is diyor :) hehehe

aaa ne güzel isim bulmusun canim toprak güzelmis :)
ama simdi kiz ismi bakmaya basla :) allah gönlüne göre vermis, bak ne güzel almisin kizada gider fistik yesili krem falan..iyi yapmisin.

neden doktorun birden bire degisti karari anlamadim ben :)

Ekşi yeni yeni yemeye başladım erikle beraber. Her yediğimde de oturup tatlı yiyorum :)) ee ama artık öğrenmen lazım gostermedimi bıdık :)

canım ben hem devlete hem arasytrmaya gıdıyorum arastrmada soledı bu doktr erkenden erkek buyuk ıhtmal dıye devlete randevumda gostermedı bugn tekrar randevum vardı kız bu bebek dedı arastrmadakı bırde tecrubesız genctı ben emın olmak ıcın ozelde gttm ordakıde kız dedı teyıt edılmıstr

Ekşi yeni yeni yemeye başladım erikle beraber. Her yediğimde de oturup tatlı yiyorum :)) ee ama artık öğrenmen lazım gostermedimi bıdık :)

yok göstertmedi canim...bende erik cok yiyorum arkasindan cikolata falan ama eskidende severdim ben cikolatayi, eksi fazla yemezdim...bakalim hayirlis olsun. burda canim 4 haftaya bir randevu veriyorlar...birdaha 15.05.14 gideceyim insallah

hmm anladim canim...esin ne yapti kizi duyunca? sok mu oldu

Teşekkür ederim canım :))baya ayrıntılı anlatmışlar sitede

Kizlar yazilarinizi okudumda ne güzel bolca vaktiniz var.yazisiyorsunuz.ben iki cocukla okula gel gitle.fazla vakit bulamiyorum.kaynanalardan konusmussunuz bende kaynanamla ayni sokaktayim ama bize hic karismazlar gel dersem gelir yoksa binde bir kendiliginden gelir bazen cocuklari bile birakip esimle kacamak yapiyoruz.bana gelene bile karismazlar yani bana faydalari var zararlari yok.kaynanamlada herseyi rahatlikla konusurum

Gercekten cok aci.. Amin insallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet bazen yanilabiliyor doktorlar. Cok cok sevindim canim Allah gonlune gore vermis masallah :) hayirlisiyla kucagina al prensesini :)

wallami, heycanlandim birden ya, herkes burda biliyor bir ben kaldim sanirim :)
evet bende cok yapiorum esimde diyor, belirtilerden ben birsey anlamyiorum diyor, bu nasil bir is diyor :) hehehe

Bi de ben kaldim canim ogrenmeyen insallah yarin ogrenirim :)

Kızlar havaalanında radyosyan cihazlarından geçtim acaba bebeğime zararı olmus mudur??

Kızlar merhaba moralim bozuk benim 3 gündür hep uyuyorum başım ve bademciğim ağrıyor. Tek bademciğim şişti kıpkırmızı yutkununca acıyor. Ne yapmalıyım tuzlu su gargara yapıyom ama 3 gündür geçmedi. Halsizlik ve baş ağrısı da cabası. Nasıl işe başlıcam pazartesi artık rapor da alamam of ya bir düzelemedim

Merhaba Kızlar,
çok mutluyum bugün bebeğimi doya doya gördüm nihayet.doktorumu değiştirdim ve şükür bu doktor çok tatlı birine benziyor.Bize flash bellek varsa görüntüleri vereyim bile dedi. çok şükür oğluşum iyiymiş 1 ay sonra ayrıntılı ultrason iyiyse 1 ay sonrada doktor kontrolü olacak

Bu arada yazılanları okuyamadım inşallah herkes ve bebişler iyidir. dünde yazamadım herkesin kandili mübarek olsun ettiği dualar kabul olsun inşallah.Hayırlı cumalar bu arada.

Çok geçmiş olsun ıhlamur iç ama hazır olanlardan değil sen demle çay gibi içine de limon ve bal ohh mis gibi:) ya da sıcak su bal ve limon yine tabii çok içme limon tansiyonunu etkiler.iki gün var daha hafta başına bol bol dinlen

Cok gecmis olsun canim, insallah tez zamanda iyilesirsin. Balli zencefilli cay icebilirsin canim ben caya ihlamur, karabiber ve tarcin da ekliyorum. Ama gunde bi taneden fazla icme bence.

Gozun aydin canim ne guzel bebisin iyiymis cok sukur :) senin de kandilin mubarek olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…