bende ekşiden sonra tatlı yiyorumm :)) kızım olacak tatlı cok yiyorum canım
ıns ogrenırsın saol canım almıstım ama hep fıstık yesılı krem falan kızada erkegede uygn seyler en son 2 gun once ıcımden pembe almak geldı degıstırırım dedım kesın erkek derlerse sukurr kızıma kullanabılıcem ıns nasıp olursa
wallami, heycanlandim birden ya, herkes burda biliyor bir ben kaldim sanirim :)
evet bende cok yapiorum esimde diyor, belirtilerden ben birsey anlamyiorum diyor, bu nasil bir is diyor :) hehehe
aaa ne güzel isim bulmusun canim toprak güzelmis :)
ama simdi kiz ismi bakmaya basla :) allah gönlüne göre vermis, bak ne güzel almisin kizada gider fistik yesili krem falan..iyi yapmisin.
neden doktorun birden bire degisti karari anlamadim ben :)
evet bende cok yapiorum esimde diyor, belirtilerden ben birsey anlamyiorum diyor, bu nasil bir is diyor :) hehehe
aaa ne güzel isim bulmusun canim toprak güzelmis :)
ama simdi kiz ismi bakmaya basla :) allah gönlüne göre vermis, bak ne güzel almisin kizada gider fistik yesili krem falan..iyi yapmisin.
neden doktorun birden bire degisti karari anlamadim ben :)
bende ekşiden sonra tatlı yiyorumm :)) kızım olacak tatlı cok yiyorum canım
Ekşi yeni yeni yemeye başladım erikle beraber. Her yediğimde de oturup tatlı yiyorum :)) ee ama artık öğrenmen lazım gostermedimi bıdık :)
canım ben hem devlete hem arasytrmaya gıdıyorum arastrmada soledı bu doktr erkenden erkek buyuk ıhtmal dıye devlete randevumda gostermedı bugn tekrar randevum vardı kız bu bebek dedı arastrmadakı bırde tecrubesız genctı ben emın olmak ıcın ozelde gttm ordakıde kız dedı teyıt edılmıstr
ben hep tatlı yiyorum inşallah kızım olur benimde :)
hmm anladim canim...esin ne yapti kizi duyunca? sok mu oldu
medipol mega bir tane zaten, bağcılar'da.
merhaba canım senin için testi yaptırmış olduğum yerin linkini aşağıda yazıyorum. yanlış bilgilendirmek istemem benim doktorum tavsiye etmişti burayı çok temiz bir yerdi ve sadece kan testimi aldırlar istersen eve bile gelebiliriz kan almak için demişlerdi:)
http://downtesti.net/
evet canım tıpkı bende oyle düşünüyorum. Allah razı olsun canım en kotusu de dayımın bir cesedi bile olmadı. bomba gelince ucaga dayımın denize atlıyor ve kopek balıklarına yem oluyor. bomba atılmadan once botla denize düşenler kurtuldu tabi onlar anlatıyorlar en kotusude bu şehit var şehit var ama sen oğlunu gonderiyorsun 23 yasında ve cesedi bile gelmiyor sana şehit oldu deniliyor. ayy neyse korkuyorum ben askerlikten cok korkuyorum hemde. Rabbim giden tüm askerlerimizi sağ salim yuvasına kavusturmayı nasip etsin inşallah
kızlar merhaba 1 aydır erkek dıye sevdıgm bebegım bugn kız oldugunu ogrendım o kadar sevındımkı hep kız ıstıyodum ama 13. haftada erkek deynce doktor alıstırmıstm ısmını bıle koymustum sımdı bastan kız ısmı esyası bak yuppııı (17.haftamdayım)
Kızlar merhaba moralim bozuk benim 3 gündür hep uyuyorum başım ve bademciğim ağrıyor. Tek bademciğim şişti kıpkırmızı yutkununca acıyor. Ne yapmalıyım tuzlu su gargara yapıyom ama 3 gündür geçmedi. Halsizlik ve baş ağrısı da cabası. Nasıl işe başlıcam pazartesi artık rapor da alamam of ya bir düzelemedim
Kızlar merhaba moralim bozuk benim 3 gündür hep uyuyorum başım ve bademciğim ağrıyor. Tek bademciğim şişti kıpkırmızı yutkununca acıyor. Ne yapmalıyım tuzlu su gargara yapıyom ama 3 gündür geçmedi. Halsizlik ve baş ağrısı da cabası. Nasıl işe başlıcam pazartesi artık rapor da alamam of ya bir düzelemedim
Merhaba Kızlar,
çok mutluyum bugün bebeğimi doya doya gördüm nihayet.doktorumu değiştirdim ve şükür bu doktor çok tatlı birine benziyor.Bize flash bellek varsa görüntüleri vereyim bile dedi. çok şükür oğluşum iyiymiş 1 ay sonra ayrıntılı ultrason iyiyse 1 ay sonrada doktor kontrolü olacak
Bu arada yazılanları okuyamadım inşallah herkes ve bebişler iyidir. dünde yazamadım herkesin kandili mübarek olsun ettiği dualar kabul olsun inşallah.Hayırlı cumalar bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?