2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Onlarda güzeldir tabikide ilgin varmı bilmiyorum ama tasavvuf yada sana yarıyacak şeylerde okuyabilirsin ve ney Müziği'de dinlendiriyor....onlar hissediyor hoşuna gider belki onunda
tasavvuf ney cook rahatlatir beni inanir misin aklima bunlarin gelememesi cook ilginc aslinda bazen canim sıkıldiginda ilahi dinlerdim ben cook rahatlatirdi beni onerin icin tesekkur ederim tatlim bebisiminde hosuna gidecegine eminim

Bundan ortalama 6 hafta önce karakterlerimiz nasıldı bilmiyorum ama şu an hepimizde bir ulviyet, bir geniş bakışlılık var mı yok mü Allah aşkına :)

Canım sen nerede oturuyorsun Türkiye'de? Bak buradadan ortak noktamızı bulduk. Allah hepimizden razı olsun

Bundan ortalama 6 hafta önce karakterlerimiz nasıldı bilmiyorum ama şu an hepimizde bir ulviyet, bir geniş bakışlılık var mı yok mü Allah aşkına :)

Valla oyle sanırım. Annelik duygusunu coktan tatmaya başladık biz. Artık dünyaya bile cok farklı bakıyorum bir kere cevreme karşı asırı derece de korumacı oldum. Ama burası cok farklı dimi yani burayı bukadar izleyen seven bir ben olamam herhalde.

Canım sen nerede oturuyorsun Türkiye'de? Bak buradadan ortak noktamızı bulduk. Allah hepimizden razı olsun
evlenene kadar istanbulda ama simdi bursada tatlim annemler istanbulda cekmekoy de oturuyolar daha oncesinde camlicada oturuyoduk ) evet bir suru ortak noktamiz oldu :)))

Sahipleneceğim bir başlığımın olmasından da burada böyle içten sahiplenilmekten de inanılmaz keyif alıyorum. Eve gelince üşenmeden sayfa sayfa kim ne yapmış ne durumda okuyorum:) binlerce sayfayı hep beraber dolduralım inşallah

aaa cook guzel bi uygulama ilk defa duyuyorum canim bilgilendirdiin icin tesekkur ederim

tasavvuf ney cook rahatlatir beni inanir misin aklima bunlarin gelememesi cook ilginc aslinda bazen canim sıkıldiginda ilahi dinlerdim ben cook rahatlatirdi beni onerin icin tesekkur ederim tatlim bebisiminde hosuna gidecegine eminim

Bana gerçeklik gerekiyor hep en gerçekle olunca rahatlıyorum...Allah bizi kıymetli yapıp ol emrini verdi ve oluyor o güzel rahimimize ne kadar güzel mucizesi birşey bizim dualarımızda çok önemli hamile olduğumuz için :))))) Rabb'imize şükür ve hamd edelim ki hayırlım sağlıklı evlat versin Kur'an ı kerim i okuyorsan daha iyi olur doğum yaklaşırken bildiğim dualar var yazarım sonra kolaylaştıranda...

canlarım bugun kan testi yaptırdım 2394 çıktı tam 5 haftalık şuan sata gore pazartesi acaba kalp atışını duyabilirmiyim sizce nasıl gidiyor ocak 2 satım iyi gelişiyo bebek dimi

Benim pazartesi cnm ama 5+1 de olcaz sadece kese gorunur daha cok erken beta segerinin yukselmis olmasi guzel biseyy merak etme:))

ayy ne guzel dedin Allah razi olsun kalbinden gecenler kabul olsun kendi kendime kurani sokmeye baslamistim ama bi turlu tam sokemedim ama biliyomusun kendi kendime ogrenmk muthis bi duyguydu Allah ogretti bana :)) evett bu bi mucize bu icimize yerlesen can canan Allahtan basimizin ustunde kalbimizin taam ortasinda bizim parcamiz sukurleer olsun Rabbime sagsalim kucaklarimiza da almayi nasip etsin ama dogum dualarini da senden isterim muhakkak Kurani sokucem insallah hatta hatimetmek istiyorum bol bol okumak istiyorum o rahatlatmazda ne rahatlatirki sukurler olsun

Hoşgeldin canım:) Allah razı olsun duaların için, ben de çok severim orayı çok mübarek bi zattır Aziz Mahmut Hüdai.
Ayakta kalınca daha çok ağrı oluyor demek, ben de öğretmenim ili haftadır rahattım ne güzel, okul açılınca nasıl olacak acaba?
Ama çok düşünmemeye çalışıyorum, akışına bırakmak en iyisi.

ayceey bi bakacaksın şu üç hafta geçivermiş ve selametle dönmüşsün memleketine, bizim de aklımız sen de kalmayacak o zaman:)

Hoşgeldin aramıza sende. Kac haftalık hamilesin? Ben bugüne buralarda yoktum karşılama yapamadım sana :) simdi ayceey le konuşmalarına bakınca cok beğendim. Tasavvufu bende cok severim. Hoşgeldin aramıza tekrardan. Bende isterim o dualardan. Kuran'ı Kerim'i okumak hiç nasip olmadı bana ama isteğim var. Rabb'imin bebek kısmetinden sonra hersey cok farklı gelmeye başladı gözüme. Ne güzel seninde aramızda olman. Bilgilerin, dini bilgilerin tasavvuf sevmen bana şimdiden iyi geldi.rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin sana.

canlarım bugun kan testi yaptırdım 2394 çıktı tam 5 haftalık şuan sata gore pazartesi acaba kalp atışını duyabilirmiyim sizce nasıl gidiyor ocak 2 satım iyi gelişiyo bebek dimi

masallah canim testin sonucu iyi gelismez olur mu Allahin izniyle buyuyodur bebisin merak etme benimki sizden biraz buyuk sanirsam hersey ilk dr randevumda ortaya cikacak hayirlisi :)))

Valla ayakta kalmak kotu bendede direk ağrı yapıyor. Bol bol dinlenmeliyiz bu 12. Haftaya ulaşana kadar. Sen nerede oturuyorsun peki? Allah sizden razı olsun :)) ne güzel bisürü Allah duası aldım. Iyiki varsınız. Ve inşallah dualarımız kabul olur.

canim ogretmenim coook tesekkur ederim iyiki varsiniz sizinle geciyo gunlerim zaten :))) Allah yar ve yardimcin olsun sana kolayliklar versin isinde de

masallah canim testin sonucu iyi gelismez olur mu Allahin izniyle buyuyodur bebisin merak etme benimki sizden biraz buyuk sanirsam hersey ilk dr randevumda ortaya cikacak hayirlisi :)))

Kuzummm seninde alt yazın değişmiş 7. Haftaya girmişsin :)) burada bebekleri en büyük olanlar bizleriz sanırım :)) inşallah 35-36 haftalığımızda görürüz beraber.

Ben Kartalda oturuyorum canım

benimde pazartesi ödüm kopuyo ya mol gebelik ya dış gebelik se diyo ama bu değerlerle bi sorun gözükmüyo sanırım ama kan verdim içim rahatladı yüksek gördüm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…