tasavvuf ney cook rahatlatir beni inanir misin aklima bunlarin gelememesi cook ilginc aslinda bazen canim sıkıldiginda ilahi dinlerdim ben cook rahatlatirdi beni onerin icin tesekkur ederim tatlim bebisiminde hosuna gidecegine eminimOnlarda güzeldir tabikide ilgin varmı bilmiyorum ama tasavvuf yada sana yarıyacak şeylerde okuyabilirsin ve ney Müziği'de dinlendiriyor....onlar hissediyor hoşuna gider belki onunda
Haha teşekkür ederim. Allah hepimizden razı olsun. Ben cok mutluyum bu topicte. Dışarda bulunmayan zor bulunan arkadaşlıklar burada var. Buradaki tüm anneler bence hakkıyla annelik yapacak, bebişlerine melek gibi bakacaklar. Bizim bebişler bence cok şanslı.
ayyyy canimm benim aziz mahmut hudai haz bende gittim oraya gitmek coook sevap Allah razi olsun tum dualarini kabul etsin canim benim ne diyosun sarma miiii oyyy yerim ben seni ama yemis kadar oldum ki ben cook tatlisin ama dinlen bu kadr ayakta durma anneciginin yaninda ohh misss yat dinlen sohbet et misler gibi darisi basima opyyrm seni
Bundan ortalama 6 hafta önce karakterlerimiz nasıldı bilmiyorum ama şu an hepimizde bir ulviyet, bir geniş bakışlılık var mı yok mü Allah aşkına :)
evlenene kadar istanbulda ama simdi bursada tatlim annemler istanbulda cekmekoy de oturuyolar daha oncesinde camlicada oturuyodukCanım sen nerede oturuyorsun Türkiye'de? Bak buradadan ortak noktamızı bulduk. Allah hepimizden razı olsun
Valla oyle sanırım. Annelik duygusunu coktan tatmaya başladık biz. Artık dünyaya bile cok farklı bakıyorum bir kere cevreme karşı asırı derece de korumacı oldum. Ama burası cok farklı dimi yani burayı bukadar izleyen seven bir ben olamam herhalde.
aaa cook guzel bi uygulama ilk defa duyuyorum canim bilgilendirdiin icin tesekkur ederim
tasavvuf ney cook rahatlatir beni inanir misin aklima bunlarin gelememesi cook ilginc aslinda bazen canim sıkıldiginda ilahi dinlerdim ben cook rahatlatirdi beni onerin icin tesekkur ederim tatlim bebisiminde hosuna gidecegine eminim
Dr henüz erken dedi.Normalde daha reglm gecikmedi benim,bugün olmam gerekiyordu, 2 gün önce beta 100 çıktı, bugün de 300, dr arayacak gün içerisinde ve heralde söyler ne zaman gitmem gerektiğini...
İnşallah telefonde beta 3 kat olmuş diye olumsuz birşey söylemesinde...
senin randevun ne zaman ?
ayy ne guzel dedin Allah razi olsun kalbinden gecenler kabul olsun kendi kendime kurani sokmeye baslamistim ama bi turlu tam sokemedim ama biliyomusun kendi kendime ogrenmk muthis bi duyguydu Allah ogretti bana :))Bana gerçeklik gerekiyor hep en gerçekle olunca rahatlıyorum...Allah bizi kıymetli yapıp ol emrini verdi ve oluyor o güzel rahimimize ne kadar güzel mucizesi birşey bizim dualarımızda çok önemli hamile olduğumuz için :))))) Rabb'imize şükür ve hamd edelim ki hayırlım sağlıklı evlat versin Kur'an ı kerim i okuyorsan daha iyi olur doğum yaklaşırken bildiğim dualar var yazarım sonra kolaylaştıranda...
Merhaba kızlar ben geldim :)) çok özledim sizi. Bugun dışardaydım. Aziz mahmud hüdan hazretlerine gidip hepiniz için dua okudum jleklerde bulundum. Artık içiniz rahat olsun. Rabb'imin izni ile sağ salim kucagımıza alacağız bebişlerimizi. Bugun cok dolaştığım için kasık ağrılarım cok fena oldu. Yaklaşık 4 saatir annemle orada burada dolanıyoruz. Abarttım galiba birazcık :s simdi annemin evinde ohh mis gibi yatıyorum.
ayceey bugun markettin yemek reyonunda lahana sarması gördüm direk aklıma geldin. Keske buralarda olsan hemen alır sana getirirdim.
Yeni katılan arkadaslarımız olmuş. Hepiniz hoşgeldiniz aramıza. Mutlu sağlıklı hamilelik günleri diliyorum size, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
agzıma öyle geldi hadi hayırlısıduyarsın inşallah canım kalp atımı nedir tekmelerini de duyarsın inşallah
canlarım bugun kan testi yaptırdım 2394 çıktı tam 5 haftalık şuan sata gore pazartesi acaba kalp atışını duyabilirmiyim sizce nasıl gidiyor ocak 2 satım iyi gelişiyo bebek dimi
Hoşgeldin canım:) Allah razı olsun duaların için, ben de çok severim orayı çok mübarek bi zattır Aziz Mahmut Hüdai.
Ayakta kalınca daha çok ağrı oluyor demek, ben de öğretmenim ili haftadır rahattım ne güzel, okul açılınca nasıl olacak acaba?
Ama çok düşünmemeye çalışıyorum, akışına bırakmak en iyisi.
ayceey bi bakacaksın şu üç hafta geçivermiş ve selametle dönmüşsün memleketine, bizim de aklımız sen de kalmayacak o zaman:)
canim ogretmenim coook tesekkur ederim iyiki varsiniz sizinle geciyo gunlerim zaten :))) Allah yar ve yardimcin olsun sana kolayliklar versin isinde deHoşgeldin canım:) Allah razı olsun duaların için, ben de çok severim orayı çok mübarek bi zattır Aziz Mahmut Hüdai.
Ayakta kalınca daha çok ağrı oluyor demek, ben de öğretmenim ili haftadır rahattım ne güzel, okul açılınca nasıl olacak acaba?
Ama çok düşünmemeye çalışıyorum, akışına bırakmak en iyisi.
ayceey bi bakacaksın şu üç hafta geçivermiş ve selametle dönmüşsün memleketine, bizim de aklımız sen de kalmayacak o zaman:)
masallah canim testin sonucu iyi gelismez olur mu Allahin izniyle buyuyodur bebisin merak etme benimki sizden biraz buyuk sanirsam hersey ilk dr randevumda ortaya cikacak hayirlisi :)))
Valla ayakta kalmak kotu bendede direk ağrı yapıyor. Bol bol dinlenmeliyiz bu 12. Haftaya ulaşana kadar. Sen nerede oturuyorsun peki? Allah sizden razı olsun :)) ne güzel bisürü Allah duası aldım. Iyiki varsınız. Ve inşallah dualarımız kabul olur.
masallah canim testin sonucu iyi gelismez olur mu Allahin izniyle buyuyodur bebisin merak etme benimki sizden biraz buyuk sanirsam hersey ilk dr randevumda ortaya cikacak hayirlisi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?