2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
canlarım bugun kan testi yaptırdım 2394 çıktı tam 5 haftalık şuan sata gore pazartesi acaba kalp atışını duyabilirmiyim sizce nasıl gidiyor ocak 2 satım iyi gelişiyo bebek dimi

Canim bnm tam 5+0 da bu deger cikmisti doktor cok ii demisti ama keseyi bile karindan zor gordu kalp atisi icin biraz erken acele etme:)

evlenene kadar istanbulda ama simdi bursada tatlim annemler istanbulda cekmekoy de oturuyolar daha oncesinde camlicada oturuyoduk ) evet bir suru ortak noktamiz oldu :)))

Bizde koşuyolundayız :) bak yine yakınmışız :)

Kuzummm seninde alt yazın değişmiş 7. Haftaya girmişsin :)) burada bebekleri en büyük olanlar bizleriz sanırım :)) inşallah 35-36 haftalığımızda görürüz beraber.
evet canim :)))) bu gidisle dr da herseyiyle gorcem bebegimi insallah senin sat kacti benim 25 aralikti bide ben iliskiye ne zamn girdgmide biliyorum yumurtlama takibi yapmistimda

Canim bnm tam 5+0 da bu deger cikmisti doktor cok ii demisti ama keseyi bile karindan zor gordu kalp atisi icin biraz erken acele etme:)

tamam canım en son 374 dü ya bi daha baktırmamıştım şimdi yükselmiş ya içim rahatladı bende panic atak var ondan böyleyim ben

Benim tablet kucağımda sürekli sayfa yenileyip kitap okuyorum :)) o gebelik el kitabını :) âmin canım binlerce sayfayı beraber dolduralım hemde sadece mutluluk gözyaşlarımızla. Mutlu mutlu anılarımızı anlatalım sürekli birbirimize. Içinde, sayfaların içinde hiç kötülük olmasın.

Canım sen can-ı gönülden iste Rabbim sana öğrenmeyi nasip edecektir. Benim annem ki okul hayatı boyunca hep çok yavaş öğrenmiş herşeyi; 55 yaşında bir heves etti Kur'an öğrenmeye. Maşallah çok da güzel öğrendi, tecvidli okuyor şimdi:)

tamam canım en son 374 dü ya bi daha baktırmamıştım şimdi yükselmiş ya içim rahatladı bende panic atak var ondan böyleyim ben

Bende de var o illet hastalıktan. Psikoloji okumak panik atağı yenmiyor işte :)) ama kotu onunla yaşamak. Takma canım STRES YOK!! Bebeğin içinde ve sağlıklı merak etmee

benimde pazartesi ödüm kopuyo ya mol gebelik ya dış gebelik se diyo ama bu değerlerle bi sorun gözükmüyo sanırım ama kan verdim içim rahatladı yüksek gördüm ya
icini ferah tut kanda hersey cikiyo zaten sende bebisinde gayet sagliklisiniz insallahh :))

evet canim :)))) bu gidisle dr da herseyiyle gorcem bebegimi insallah senin sat kacti benim 25 aralikti bide ben iliskiye ne zamn girdgmide biliyorum yumurtlama takibi yapmistimda

Benim sat 20 Aralık. Döllendiği tarih muhtemelen 3 Ocak :)) bence senin mercimeğinde artık kalbi pıt pıt pıt yapıyor :))

Bende de var o illet hastalıktan. Psikoloji okumak panik atağı yenmiyor işte :)) ama kotu onunla yaşamak. Takma canım STRES YOK!! Bebeğin içinde ve sağlıklı merak etmee

bak yine ağlıcam şimdi doctor bana resmen opsesifsin bak yapma dedi ama elimden bişey gelmiyor ki

icini ferah tut kanda hersey cikiyo zaten sende bebisinde gayet sagliklisiniz insallahh :))

inşallahhh canım inşallah bende biliyorum kendimi iyi hissediyorum ama olmuyo işte kendime engel olamıyorum

masallah subhanallah annecigine darisi hepimizin basina cook guzel bi duygu Allahin emrini okumak o Kuran-i Kerim'i elime alinca bile degisik hisler doguyo icime insallah bende okuyanlardan olurum su gibi Allah razi olsun canim benim

Benim sat 20 Aralık. Döllendiği tarih muhtemelen 3 Ocak :)) bence senin mercimeğinde artık kalbi pıt pıt pıt yapıyor :))
benimde 7 ocak veya 9 orayi tam bilemeyiz ozamn ayyyy ben o mercimegi yerimmmm kalbinin atisini yerimmm cook heyecanlandim simdi

bak yine ağlıcam şimdi doctor bana resmen opsesifsin bak yapma dedi ama elimden bişey gelmiyor ki

inşallahhh canım inşallah bende biliyorum kendimi iyi hissediyorum ama olmuyo işte kendime engel olamıyorum
bende de asabiyet durumu mevcut canim benim biliyosun buda gebelikte sorun olusturuyo dikkat et kendine cok faxla ben panikatagim falan deme insallah o da bu surecte kaybolur gider

masallah subhanallah annecigine darisi hepimizin basina cook guzel bi duygu Allahin emrini okumak o Kuran-i Kerim'i elime alinca bile degisik hisler doguyo icime insallah bende okuyanlardan olurum su gibi Allah razi olsun canim benim

Allah hepimizden razı olsun inşallah

kızlarrr şu sigarayı içtikçe kendimden nefret ediyorummmmmmmmmmm nasıl bırakıcam ben bu illeti allaha dua ediyorum nolur midem bulansın şu zıkkımı içmemeyim diye varmı benimle aynı durumda olannnn

bende de asabiyet durumu mevcut canim benim biliyosun buda gebelikte sorun olusturuyo dikkat et kendine cok faxla ben panikatagim falan deme insallah o da bu surecte kaybolur gider

Haklısın canım daha dikkatli olacağım bundan sonra inşallah canım

kızlarrr şu sigarayı içtikçe kendimden nefret ediyorummmmmmmmmmm nasıl bırakıcam ben bu illeti allaha dua ediyorum nolur midem bulansın şu zıkkımı içmemeyim diye varmı benimle aynı durumda olannnn
berkandamla ya dr cok guzel bise demis bak o soylesin sana bence birakmalisin hem kendini gectin minicik bebegine yapma bari biliyorum cok zor birakiliyo annem hala birakamdi insallah birakirsinizz ama benim teyzem 30 yil sonra birakti hemde maltepe iciyodu en igrenci ( insallah en kisa zamnda mujdeyi verirsin

Tatlım sakin ol birazcık. Evet panik atağımız var ama biz bununla yaşamayı öğrenmeliyiz. Ben öğrendim eşim sayesinde. Eskiden krizlere falan girerdim ama sağolsun eşim hep sakinleştirdi. Zırt pırt hastaneye giderdim aman oluyorum aman söyle diye doktor tansiyona bakardı 4-2 olmuş serum alıp giderdim. Bazen sadece oksijen verirlerdi. Polonya'da psikoloji okumamın sebebide bu hastalığımdır. Ama sonuc olarak yendim sende yeneceksin. Hamileliğinde zaten herkes panik altında bunu birde panik atağın tetiklemesine izin verme. Bu duygu durum bozuklukları çöpü zaman genetikte geçebiliyor. Bana annemden gecti ve annemle babamın boşanması ardından kendini gösterdi. Ben cocuğumunda panik atak hastası olmasını istemiyorum. BuyuZden panik oldugum zamanlarda sakin olmaya çalışıyorum ve bunun panik ataktan değil hamilelikten ve annelik içgüdüsünden kaynaklandığını düşünmeye çalışıyorum. Sende boyle yapmaya çalış. Ve ne olursa olsun onun seni ele geçirmesine izin verme

Insanın gece yatmadan önce kendine verdiği net direktifler beyne komut olarak gider ve uygulanırmış. Mesela "saat 6da uyanacağım" dersen ertesi sabah 6da uyanırsın gibi.
Bu gece hiçbir duyguyu karıştırmadan net olarak yarın sigara içmeyeceğini söyle. Belki de işe yarar. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…