canlarım bugun kan testi yaptırdım 2394 çıktı tam 5 haftalık şuan sata gore pazartesi acaba kalp atışını duyabilirmiyim sizce nasıl gidiyor ocak 2 satım iyi gelişiyo bebek dimi
evlenene kadar istanbulda ama simdi bursada tatlim annemler istanbulda cekmekoy de oturuyolar daha oncesinde camlicada oturuyoduk) evet bir suru ortak noktamiz oldu :)))
evet canim :)))) bu gidisle dr da herseyiyle gorcem bebegimi insallah senin sat kacti benim 25 aralikti bide ben iliskiye ne zamn girdgmide biliyorumKuzummm seninde alt yazın değişmiş 7. Haftaya girmişsin :)) burada bebekleri en büyük olanlar bizleriz sanırım :)) inşallah 35-36 haftalığımızda görürüz beraber.
Canim bnm tam 5+0 da bu deger cikmisti doktor cok ii demisti ama keseyi bile karindan zor gordu kalp atisi icin biraz erken acele etme:)
Bizde koşuyolundayız :) bak yine yakınmışız :)
Sahipleneceğim bir başlığımın olmasından da burada böyle içten sahiplenilmekten de inanılmaz keyif alıyorum. Eve gelince üşenmeden sayfa sayfa kim ne yapmış ne durumda okuyorum:) binlerce sayfayı hep beraber dolduralım inşallah
ayy ne guzel dedin Allah razi olsun kalbinden gecenler kabul olsun kendi kendime kurani sokmeye baslamistim ama bi turlu tam sokemedim ama biliyomusun kendi kendime ogrenmk muthis bi duyguydu Allah ogretti bana :))evett bu bi mucize bu icimize yerlesen can canan Allahtan basimizin ustunde kalbimizin taam ortasinda bizim parcamiz sukurleer olsun Rabbime sagsalim kucaklarimiza da almayi nasip etsin ama dogum dualarini da senden isterim muhakkak Kurani sokucem insallah hatta hatimetmek istiyorum bol bol okumak istiyorum o rahatlatmazda ne rahatlatirki sukurler olsun
tamam canım en son 374 dü ya bi daha baktırmamıştım şimdi yükselmiş ya içim rahatladı bende panic atak var ondan böyleyim ben
icini ferah tut kanda hersey cikiyo zaten sende bebisinde gayet sagliklisiniz insallahh :))benimde pazartesi ödüm kopuyo ya mol gebelik ya dış gebelik se diyo ama bu değerlerle bi sorun gözükmüyo sanırım ama kan verdim içim rahatladı yüksek gördüm ya
evet canim :)))) bu gidisle dr da herseyiyle gorcem bebegimi insallah senin sat kacti benim 25 aralikti bide ben iliskiye ne zamn girdgmide biliyorumyumurtlama takibi yapmistimda
Bende de var o illet hastalıktan. Psikoloji okumak panik atağı yenmiyor işte :)) ama kotu onunla yaşamak. Takma canım STRES YOK!! Bebeğin içinde ve sağlıklı merak etmee
icini ferah tut kanda hersey cikiyo zaten sende bebisinde gayet sagliklisiniz insallahh :))
masallah subhanallah annecigine darisi hepimizin basina cook guzel bi duygu Allahin emrini okumak o Kuran-i Kerim'i elime alinca bile degisik hisler doguyo icime insallah bende okuyanlardan olurum su gibi Allah razi olsun canim benimCanım sen can-ı gönülden iste Rabbim sana öğrenmeyi nasip edecektir. Benim annem ki okul hayatı boyunca hep çok yavaş öğrenmiş herşeyi; 55 yaşında bir heves etti Kur'an öğrenmeye. Maşallah çok da güzel öğrendi, tecvidli okuyor şimdi:)
benimde 7 ocak veya 9 orayi tam bilemeyiz ozamn ayyyy ben o mercimegi yerimmmm kalbinin atisini yerimmm cook heyecanlandim simdiBenim sat 20 Aralık. Döllendiği tarih muhtemelen 3 Ocak :)) bence senin mercimeğinde artık kalbi pıt pıt pıt yapıyor :))
bende de asabiyet durumu mevcut canim benim biliyosun buda gebelikte sorun olusturuyo dikkat et kendine cok faxla ben panikatagim falan deme insallah o da bu surecte kaybolur giderbak yine ağlıcam şimdi doctor bana resmen opsesifsin bak yapma dedi ama elimden bişey gelmiyor ki
inşallahhh canım inşallah bende biliyorum kendimi iyi hissediyorum ama olmuyo işte kendime engel olamıyorum
masallah subhanallah annecigine darisi hepimizin basina cook guzel bi duygu Allahin emrini okumak o Kuran-i Kerim'i elime alinca bile degisik hisler doguyo icime insallah bende okuyanlardan olurum su gibi Allah razi olsun canim benim
bende de asabiyet durumu mevcut canim benim biliyosun buda gebelikte sorun olusturuyo dikkat et kendine cok faxla ben panikatagim falan deme insallah o da bu surecte kaybolur gider
berkandamla ya dr cok guzel bise demis bak o soylesin sana bence birakmalisin hem kendini gectin minicik bebegine yapma bari biliyorum cok zor birakiliyo annem hala birakamdi insallah birakirsinizz ama benim teyzem 30 yil sonra birakti hemde maltepe iciyodu en igrencikızlarrr şu sigarayı içtikçe kendimden nefret ediyorummmmmmmmmmm nasıl bırakıcam ben bu illeti allaha dua ediyorum nolur midem bulansın şu zıkkımı içmemeyim diye varmı benimle aynı durumda olannnn
bak yine ağlıcam şimdi doctor bana resmen opsesifsin bak yapma dedi ama elimden bişey gelmiyor ki
inşallahhh canım inşallah bende biliyorum kendimi iyi hissediyorum ama olmuyo işte kendime engel olamıyorum
kızlarrr şu sigarayı içtikçe kendimden nefret ediyorummmmmmmmmmm nasıl bırakıcam ben bu illeti allaha dua ediyorum nolur midem bulansın şu zıkkımı içmemeyim diye varmı benimle aynı durumda olannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?