- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
kızlarrr şu sigarayı içtikçe kendimden nefret ediyorummmmmmmmmmm nasıl bırakıcam ben bu illeti allaha dua ediyorum nolur midem bulansın şu zıkkımı içmemeyim diye varmı benimle aynı durumda olannnn
Tatlım sakin ol birazcık. Evet panik atağımız var ama biz bununla yaşamayı öğrenmeliyiz. Ben öğrendim eşim sayesinde. Eskiden krizlere falan girerdim ama sağolsun eşim hep sakinleştirdi. Zırt pırt hastaneye giderdim aman oluyorum aman söyle diye doktor tansiyona bakardı 4-2 olmuş serum alıp giderdim. Bazen sadece oksijen verirlerdi. Polonya'da psikoloji okumamın sebebide bu hastalığımdır. Ama sonuc olarak yendim sende yeneceksin. Hamileliğinde zaten herkes panik altında bunu birde panik atağın tetiklemesine izin verme. Bu duygu durum bozuklukları çöpü zaman genetikte geçebiliyor. Bana annemden gecti ve annemle babamın boşanması ardından kendini gösterdi. Ben cocuğumunda panik atak hastası olmasını istemiyorum. BuyuZden panik oldugum zamanlarda sakin olmaya çalışıyorum ve bunun panik ataktan değil hamilelikten ve annelik içgüdüsünden kaynaklandığını düşünmeye çalışıyorum. Sende boyle yapmaya çalış. Ve ne olursa olsun onun seni ele geçirmesine izin verme
Yapma bunu canım. Bak içtikce bebeğinin zehirlendiğini suratına üfledipini düşün. Hatta sen suanda içiyorsun diye bebeğin büyüyünce oda sigaraya meyilli olacak. Bunun sebebi olmak istermisin? Zayıf çelimsiz doğmasını istermisin hatta rabim korusun hasta olmasını?
kızlarrr şu sigarayı içtikçe kendimden nefret ediyorummmmmmmmmmm nasıl bırakıcam ben bu illeti allaha dua ediyorum nolur midem bulansın şu zıkkımı içmemeyim diye varmı benimle aynı durumda olannnn
bugün sadece 2 tane içtim ve şimdide gidip paketimdeki bütün sigaraları kırıp atıcam...
naboo arkadasımızında dediği gibi aslında sigara isteği beyninin sana oynadığı bir oyun. Sıfata isteği sadece 5 dakika sürüyor ve gerisi içgüdesel olarak devam ediyor. Sigarayı unutturacak seyler yapabilirsin. Boş bol su içmeyi dene. Annem 20 yıllık sigara içen birisi olarak sadew sıcak su içeren bıraktı. Bende mesele kurutulmuş erik hurma falan aldım sigara içtikce onları yiyorum su içiyorum bol bol su içiyorum. Ama sigarayı kesinlikle düşünmüyorum. Aklımamı geldi bebeğimi düşünüyorum. Sadec sigara içtiği için bebeğini düşürenler var. Rabbim korusun sırf sigara yüzünden bebeğinin kalinin durmasını istermisin? Bırak nolursun bırak yapma bebişine bunu
naboo arkadasımızında dediği gibi aslında sigara isteği beyninin sana oynadığı bir oyun. Sıfata isteği sadece 5 dakika sürüyor ve gerisi içgüdesel olarak devam ediyor. Sigarayı unutturacak seyler yapabilirsin. Boş bol su içmeyi dene. Annem 20 yıllık sigara içen birisi olarak sadew sıcak su içeren bıraktı. Bende mesele kurutulmuş erik hurma falan aldım sigara içtikce onları yiyorum su içiyorum bol bol su içiyorum. Ama sigarayı kesinlikle düşünmüyorum. Aklımamı geldi bebeğimi düşünüyorum. Sadec sigara içtiği için bebeğini düşürenler var. Rabbim korusun sırf sigara yüzünden bebeğinin kalinin durmasını istermisin? Bırak nolursun bırak yapma bebişine bunu
Merhaba kızlar ben geldim :)) çok özledim sizi. Bugun dışardaydım. Aziz mahmud hüdan hazretlerine gidip hepiniz için dua okudum jleklerde bulundum. Artık içiniz rahat olsun. Rabb'imin izni ile sağ salim kucagımıza alacağız bebişlerimizi. Bugun cok dolaştığım için kasık ağrılarım cok fena oldu. Yaklaşık 4 saatir annemle orada burada dolanıyoruz. Abarttım galiba birazcık :s simdi annemin evinde ohh mis gibi yatıyorum.
ayceey bugun markettin yemek reyonunda lahana sarması gördüm direk aklıma geldin. Keske buralarda olsan hemen alır sana getirirdim.
Yeni katılan arkadaslarımız olmuş. Hepiniz hoşgeldiniz aramıza. Mutlu sağlıklı hamilelik günleri diliyorum size, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
ağlattın beni ama kendime getirdin bende bunları düşüyorum ama gerçekten başka birinden duymak daha çok etkliyo sen şimdi bunları yazınca ben kendimi çok suçlu hissettim ya allah razı olsun sizlerden lütfen kızlar sonuna kadar burda birbirimize destek olalım bırakmayalım burayıı benim için bebeğim kendimden bile önemliiiiiiiiiiii sigarada neymişşşşşşşşşşşşşşşşşşş pehhhh sizlere ve bebeğime söz veriyorum şu dk dan sonra asla içmicemmmmm
iyi akşamlar kızlar.. bugün test yaptım. allahın izni ile ben de ekim annesi olacağım
bugün sadece 2 tane içtim ve şimdide gidip paketimdeki bütün sigaraları kırıp atıcam...
ayy ne guzel dedin Allah razi olsun kalbinden gecenler kabul olsun kendi kendime kurani sokmeye baslamistim ama bi turlu tam sokemedim ama biliyomusun kendi kendime ogrenmk muthis bi duyguydu Allah ogretti bana :))evett bu bi mucize bu icimize yerlesen can canan Allahtan basimizin ustunde kalbimizin taam ortasinda bizim parcamiz sukurleer olsun Rabbime sagsalim kucaklarimiza da almayi nasip etsin ama dogum dualarini da senden isterim muhakkak Kurani sokucem insallah hatta hatimetmek istiyorum bol bol okumak istiyorum o rahatlatmazda ne rahatlatirki sukurler olsun
amiiiiiin insallah canim benimmm insallah saglikla mutlulukla huzurla gecirecegimiz 9 ayimiz var insallah sonunda da bebeklerimizi kucaginiza alacagiz Allahin izniyle :)) bu mucizeyi verene hamdolsun sukurler olsun darisi tum isteyenlerin basinane kadar güzel konuşuyorsunuz arkadaşlar, Allahım sana binlerce kez şükürler olsun sevincimizi mucizemizi verdin yarıda bırakma ne olursun bütün hepimizin
hayirli olsun canim aramiza hosgeldin salikla bebegini kucagina alirsin insallah)
Hoşgeldin aramıza sende. Kac haftalık hamilesin? Ben bugüne buralarda yoktum karşılama yapamadım sana :) simdi ayceey le konuşmalarına bakınca cok beğendim. Tasavvufu bende cok severim. Hoşgeldin aramıza tekrardan. Bende isterim o dualardan. Kuran'ı Kerim'i okumak hiç nasip olmadı bana ama isteğim var. Rabb'imin bebek kısmetinden sonra hersey cok farklı gelmeye başladı gözüme. Ne güzel seninde aramızda olman. Bilgilerin, dini bilgilerin tasavvuf sevmen bana şimdiden iyi geldi.rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin sana.
ne kadar güzel konuşuyorsunuz arkadaşlar, Allahım sana binlerce kez şükürler olsun sevincimizi mucizemizi verdin yarıda bırakma ne olursun bütün hepimizin
Sizler böyle yazarken çok duygulandim.Allah razı olsun hepinizden....Bugün cuma kizlar Kehf suresini okuyabilirsiniz ve meryem suresini sizlere aciklayici olarak ayri ayri dualar yazicam inşallah. Onlari hem cekersiniz hemde okumak içinde var...sevgiler :))))))
Merhaba canim yatsi ezani okunurken yaziyorum şimdi dualar ne güzel ne şifa ne dertlere deva oluyor huzur ve ferahlik mutluluk....Rabbim bizleri tek nefesde kurtarmayi nasip etsin canim...bu arada ben vardimda birkac gundur giremiyordum sizlerin yazilari okudum ve katkida olmak istedim....Ben 6+3 hamileyim.Allah ögrettiyor zaten "Kuran -i Kerimi"okurken o his hep var....agzimizda hep dua olsun heryerde bizi korur Rabbim kizlar.sizlere dualari yazicam ayri ayri ne yapicaginizda.bu aralar uyarici rüyalar görebilirsiniz gebe olanlara Rabbim duyurur ve uyurken ayetel kursi felak nâs ihlas okuyun bu karabasan olsun seytandan korur...sıkmassin sizi gerebilir....ve türbeye gidecekseniz bir yerinizi dokunmayin arkadaşin annesi yapmış basini kasimis ve cocugun o kisminda saç yokmuş :))) bilginize.belki doğru belki değil ama paylasayim dedim....dualarla kalin
Sen ne kadar güzel konuşuyorsun boyle. Rabb'im ne güzel bir sıcaklık katmış içine. Bende bugun 6+6 günlüğüm. En oçok istediğim şeylerden birisi namaz kılmak. Ama şeytana uyup o müthiş rahatlıktan Rabb'ime sığınaktan bir nevi kaçıyorum. Rabbim bana da namaz kılmayı nasip etsin. Belki bunların hepsi, seninle konuşmam bir vesiledir. Bugün Yasin-i şerif aldım. Okumak için. Bakalım bende senin gibi Rabb'imin sıcaklığını üzerimde olsun istiyorum. Yaz bildiğin bizi rahatlatacak duaları yaz. Annem 5 vakit namaz kılan hergün Yasin okuyan birisidir. Ama ben oyle olamadım birtürlü.içimde hep bir istek var ama bunu beceremedim. Cok fazla anlamamda bu işlerden. Belki seninde sayende bende dualarımızla büyütürüm bebeğimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?