2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlarrr şu sigarayı içtikçe kendimden nefret ediyorummmmmmmmmmm nasıl bırakıcam ben bu illeti allaha dua ediyorum nolur midem bulansın şu zıkkımı içmemeyim diye varmı benimle aynı durumda olannnn

Yapma bunu canım. Bak içtikce bebeğinin zehirlendiğini suratına üfledipini düşün. Hatta sen suanda içiyorsun diye bebeğin büyüyünce oda sigaraya meyilli olacak. Bunun sebebi olmak istermisin? Zayıf çelimsiz doğmasını istermisin hatta rabim korusun hasta olmasını?

tamam seni dinliyecem kendimi telkin edicem
en azından bebeğim için yapıcam onuda üzmek istemem

bugün sadece 2 tane içtim ve şimdide gidip paketimdeki bütün sigaraları kırıp atıcam...

kızlarrr şu sigarayı içtikçe kendimden nefret ediyorummmmmmmmmmm nasıl bırakıcam ben bu illeti allaha dua ediyorum nolur midem bulansın şu zıkkımı içmemeyim diye varmı benimle aynı durumda olannnn

naboo arkadasımızında dediği gibi aslında sigara isteği beyninin sana oynadığı bir oyun. Sıfata isteği sadece 5 dakika sürüyor ve gerisi içgüdesel olarak devam ediyor. Sigarayı unutturacak seyler yapabilirsin. Boş bol su içmeyi dene. Annem 20 yıllık sigara içen birisi olarak sadew sıcak su içeren bıraktı. Bende mesele kurutulmuş erik hurma falan aldım sigara içtikce onları yiyorum su içiyorum bol bol su içiyorum. Ama sigarayı kesinlikle düşünmüyorum. Aklımamı geldi bebeğimi düşünüyorum. Sadec sigara içtiği için bebeğini düşürenler var. Rabbim korusun sırf sigara yüzünden bebeğinin kalinin durmasını istermisin? Bırak nolursun bırak yapma bebişine bunu

bugün sadece 2 tane içtim ve şimdide gidip paketimdeki bütün sigaraları kırıp atıcam...

Aferimmm sana :)) gurur duyuyorum seninle emin ol bebeğinde :) yavaş yavaş bitecek çünkü bunun vicdan azabı cok beter bende o vicdan azabıyla bıraktım Allah korusun düşerse delîririm dedim bıraktım daha da içmedim

Son düzenleyen: Moderatör:

Berkandamla haklı canım. Ben bırakalı 5,5 yıl oluyor. Ilk bıraktığımda herşey çok zordu. Nikotin bandı kullandım güya ama bantların her bir derecesini 4 hafta kullanmak gerekirken ben bilemedim ve bir hafta kullanıp yeni seviyeye geçtim. 4 haftanın sonunda bırakmıştım. Öğrenince demek gerçekten psikolojikmiş dedim ki 7 sene içtim ben. Aklıma içme isteği her düştüğünde de "gerçekten dayanamayacak bir noktaya geldim mi?" Diye kendimi sorguladım.
Bebişin evet çok önemli ama bunu herşeyden önce kendin için yapmalısın. Hali hazırda hala sağlığın yerindeyken:)

ağlattın beni ama kendime getirdin bende bunları düşüyorum ama gerçekten başka birinden duymak daha çok etkliyo sen şimdi bunları yazınca ben kendimi çok suçlu hissettim ya allah razı olsun sizlerden lütfen kızlar sonuna kadar burda birbirimize destek olalım bırakmayalım burayıı benim için bebeğim kendimden bile önemliiiiiiiiiiii sigarada neymişşşşşşşşşşşşşşşşşşş pehhhh sizlere ve bebeğime söz veriyorum şu dk dan sonra asla içmicemmmmm

iyi akşamlar kızlar.. bugün test yaptım. allahın izni ile ben de ekim annesi olacağım

Rabbim dualarını kabul etsin cnm Allah razı olsun

Kıyamam ağlaman işin yazmadım ama bırakmam gerekli deme bebeğim için bırakcam de. Insan zorunlu olduğu seylere saha com gider. Hem kendin için hemde bebeğin için bırakıyorum de. Emin ol onun sağlığı sadece suanda senin elinde. Senden baska kimsesi yokki onun. Sigaramı bebeğin mi? Bence bu kadar aciz olamayız biz. Hem onsuz hayat cok daha güzel. Benim cildim direk düzeldi ve mükemmel nefes alıyorum. Evet artık buradayız burası bir grup terapisi gibi insanı rahatlatıyor. Haydi bakalım dumansız hava sahasında bebeklerimiz için yürüyeceğimiz güzel günlere. Bebişin ve bem sana güveniyoruz :) eşimde içiyorsa mümkünse evde içirme ki Can'ın çekmesin bırakma sürecinde.

ne kadar güzel konuşuyorsunuz arkadaşlar, Allahım sana binlerce kez şükürler olsun sevincimizi mucizemizi verdin yarıda bırakma ne olursun bütün hepimizin

ne kadar güzel konuşuyorsunuz arkadaşlar, Allahım sana binlerce kez şükürler olsun sevincimizi mucizemizi verdin yarıda bırakma ne olursun bütün hepimizin
amiiiiiin insallah canim benimmm insallah saglikla mutlulukla huzurla gecirecegimiz 9 ayimiz var insallah sonunda da bebeklerimizi kucaginiza alacagiz Allahin izniyle :)) bu mucizeyi verene hamdolsun sukurler olsun darisi tum isteyenlerin basina

Merhaba canim yatsi ezani okunurken yaziyorum şimdi dualar ne güzel ne şifa ne dertlere deva oluyor huzur ve ferahlik mutluluk....Rabbim bizleri tek nefesde kurtarmayi nasip etsin canim...bu arada ben vardimda birkac gundur giremiyordum sizlerin yazilari okudum ve katkida olmak istedim....Ben 6+3 hamileyim.Allah ögrettiyor zaten "Kuran -i Kerimi"okurken o his hep var....agzimizda hep dua olsun heryerde bizi korur Rabbim kizlar.sizlere dualari yazicam ayri ayri ne yapicaginizda.bu aralar uyarici rüyalar görebilirsiniz gebe olanlara Rabbim duyurur ve uyurken ayetel kursi felak nâs ihlas okuyun bu karabasan olsun seytandan korur...sıkmassin sizi gerebilir....ve türbeye gidecekseniz bir yerinizi dokunmayin arkadaşin annesi yapmış basini kasimis ve cocugun o kisminda saç yokmuş :))) bilginize.belki doğru belki değil ama paylasayim dedim....dualarla kalin

Son düzenleme:

Sizler böyle yazarken çok duygulandim.Allah razı olsun hepinizden....Bugün cuma kizlar Kehf suresini okuyabilirsiniz ve meryem suresini sizlere aciklayici olarak ayri ayri dualar yazicam inşallah. Onlari hem cekersiniz hemde okumak içinde var...sevgiler :))))))

Allah razi olsun sabirsizlikla dualari beklicem boyle faydali paylasimlar gormek mutluluk kaynagi :)))

Sen ne kadar güzel konuşuyorsun boyle. Rabb'im ne güzel bir sıcaklık katmış içine. Bende bugun 6+6 günlüğüm. En oçok istediğim şeylerden birisi namaz kılmak. Ama şeytana uyup o müthiş rahatlıktan Rabb'ime sığınaktan bir nevi kaçıyorum. Rabbim bana da namaz kılmayı nasip etsin. Belki bunların hepsi, seninle konuşmam bir vesiledir. Bugün Yasin-i şerif aldım. Okumak için. Bakalım bende senin gibi Rabb'imin sıcaklığını üzerimde olsun istiyorum. Yaz bildiğin bizi rahatlatacak duaları yaz. Annem 5 vakit namaz kılan hergün Yasin okuyan birisidir. Ama ben oyle olamadım birtürlü.içimde hep bir istek var ama bunu beceremedim. Cok fazla anlamamda bu işlerden. Belki seninde sayende bende dualarımızla büyütürüm bebeğimi.

Canim bende acibademliyim suanda evli oldugumdan atakentdeyim ama acibadem göz bebeğim..:))))) bu arada ben ramazanda basladim bir anda hallan kiliyorimum bikacyil oldu.duaciyim sana bşlamak isteyen ikindi namazinda baslamasi iyidir aklinda olsun kir su seytanin bacagini :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…