2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
bende kilip kilip birakiyorummn offf ikindide baslamak iyimis yani bende sey diye duymustum 40 gun ustuste namaz kilan bi daha birakamiyomus ee bizde reg oldugu icin hic deneyememistm belkide bu aylara kismet o zman baslayalim insallah ne varsa Allah sevgisinde var ne varsa kuran da namaz da var biz hayirli anneler olalim ki bebeklerimizde oyle olsun tabi once huy guzelligi saf temizlik hepimiz Allaha layik kullar olalim insallah

İnşallah canımm. İnşallah kırcam o şeytanın bacağını cunku namaz bir huzur yeridir bence. Aa buralıymıssın sende :) bizimde eskiden atakentte ev vardı. Ee gelip gşdermisin buralara? Acıbadem benimde gozbebeğimdir :)

Canım gitmeye gerek yok. Telefonla da kayıt yapıyorlar. Sen zaten gidecekmişsin tabi orası ayrı:)

Burası sayesinde Rabb'ime huzurda bulacağız inşallah. Ne kadar güzel ne kadar avantajlı bir yer haline geldi benim için burası.

aaa cook guzel bi uygulama ilk defa duyuyorum canim bilgilendirdiin icin tesekkur ederim

benim ilk gebeliğimde hastane de gebelikte yapılan rutin testler yaptırmıştım. orası sağlık ocağına bildirmiş. beni aramışlardı.biz de takip edeceğiz diye.. ama maalesef kötü bir zamanda aradılar..neyse..

Kızlar bazen içime sıkıntı giriyor..
Sure okuyorum içimden çok şükür geçiyor. Ama neden bu sıkıntılar? Hamileliğin verdiği bir şey mi ki?

Kızlar bazen içime sıkıntı giriyor..
Sure okuyorum içimden çok şükür geçiyor. Ama neden bu sıkıntılar? Hamileliğin verdiği bir şey mi ki?

Bence hamileliğin verdiği bir durum. Iyi yapıyorsun duanı okuyup bence şükredelim Rabb'imize. Şuanda hamileliğimiz bizde tedirginlik, korumacılık, korku ve tedirginlik duygularınıda verdi. Hormanel olarak bile değişirken duygularımız aynı kalamaz. Korkulacak birsey yok bence. Bakalım diğer arkadaslarımız ne söyleyecekler

Evet tedirginliklerimizden kaynaklanıyor sanırım.

Hayat çok monoton gibi. Biraz da sıkılıyorum bu yüzden.
Cinsellik de sıfır. Korkumuzdan hiçbir şey yapamıyoruz.
Doktoru da sevmediğim için soramadım. O cesareti vermedi bana. Başından atıyorlar.

birde şu tavsiyeyi verebilirm eğer Kur'anı kerim okumayı biliyorsanız bebeğiniz için doğana kadar her gün için bir yasin bir mülk(tebareke) okuyun ben henüz başlayamadım ama bebeğin zekası için çok iyiyimiş

Bugünden itibaren Yasin okumaya başlamıştım zaten. Ama mülk tabareke yi hiç duymamıştım teşekkür ederim paylaşım için :)

yok o yüzden olmaz bebek daha iyi tutunsun diye progesteron hormonu veriyor dr. rahimi kalınlaştırıp yumuşacık yapıyor bebek için... bol bol da uyku:) ama hapını kullansan acayip bulantı ve kusma da etkiler... yani içini rahat tut...

orçin nasılsın ? yazdıklarım sana geliyor mu?
canım bnm uzun zamandır aklımdasın bi dün girebildim sana nerden Mah at ağımı bilemedim telefondan zor oluyo
Iyim şükür , bebişimizde iyi teyzesi bugün gördük kalpciğide pıt pıt maşallah
Hastalığıma gelince bağışıklık kazanmışım, Dr Allah'ın sevdiği kuluymuşsun dedi,şükür Rabb'ime dualarımızı kabul etti. 9 ay hep o test yapılacak kontrol altında olacak gerekirse ilaç verilip çocuğa geçmesi engellencek,
Benden haberler bunlar sen nasılsın çalışmalar nasıl gidiyor,bat tarihin nezaman görüşemedik nezamandır

Aldım dayanamadım. Allah'tan karşıda Migros. Bide kaşlar peyniri aldım. Saolsun ayceey test yemişti öğlen benimde canım çekti ohhbende şimdi yiyorum :))
Valla yazdıklarınızı okudum şimdi insanın canı çekmezmi yaaaaaaa
Okudukça aklıma geliyo,sınırları zorluyoruz mu ne ilk üç ayda alcaz kiloları

İyi geceler kızlar...
Eşimle yemeği akşam dışarıda yedik geldik örgü ördüm size anca yazıyorum eşim telefonu sürekli elime tutmama kızıyor bebeğe bi zararı olcak diye

Ya kızlar bu cinsellik işi tamamen muamma eşim 3 ay geçsin anca öyle diyo bende hem istiyor hem korkuyorum bakalım doktor ne dicek

Günaydın canım. Bize şimdilik 1 hafta yasakladı doktor. Bakalım pzt ne diyecek. Eşim durumu kabullenmiş görünüyor. Bunların da olabileceğini biliyorduk diyor. Ama süre uzarsa aynı olgunlukta devam edebilir mi, bilemem

Günaydın kızlar. Bizede suan cok güzel gebeliğin. Ilişkiye girmenizde hiç bir problem yok dedi. Haftada bir girebilirsiniz dedi.

Günaydın tatlım. Aynı dertten bende müzdaribim. Bütün gün karnımda tablet elimde telefon. Bana da kızıyorlar sürekli ama iletişim kurmadanda olmaz ki. O ilk üç ay ilişkinin yasaklandığı hamilelikler tehlikeli olanlar. Eğer doktorunuz size tehlike var demediyse bence olabilir. Bzi yinede 7. Haftanın bitmesini bekliyoruz. Ben sanıyorum 9 ay boyunca ilişkiye girmeden çiftler olduğunu. Yavaş yavaş sakin sakin olabilir bence. Zaten nette gebeyken cinsellik pozisyonları var onlarda denenebilir.

Günaydın canlarım!
Uyanır uyanmaz buraya bakmaya geldim:)nasılsınız? Biz kalp atışını duyana kadar cinsellikten tamamen uzağız.birbirimize dokunmuyoruz bile ,sonra tutması daha zor olur diye.zaten benim düşükten sonra 9 ay baya uğraşmıştık.hamile kalırsam senden uzak durucam derdim,yüzüm eskimesin:)
Buarada geceleri burnum kanıyor 3 gündürbugün odaya su koyucum üstünede lavanta .hem nemlensin hem güzel koksun.

Günaydın tatlım. Benim burnum hiç kanamazdı şimdi 1,5 haftadır kanıyor. Gebelikle alakalı bir durum mu acaba? Bizde bekledik kalp atışını duyduk zaten yaaaktı kalp atışını duyuna kadar ilişki bize. Şimdi haftada bir serbest ama biz 7. Haftasında bitmesini bekliyoruz

Internetten araştırma yaptım. Evet gebelikte burun damarları genişliyormuş. Olabiliyormuş ama bizim için çok erken.anlamadım gitti.benim henüz telefon edebileceğim bir doktorum yok.senin varsa arayıp sorabilir misin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…