bende kilip kilip birakiyorummn offfCanim bende acibademliyim suanda evli oldugumdan atakentdeyim ama acibadem göz bebeğim..:))))) bu arada ben ramazanda basladim bir anda hallan kiliyorimum bikacyil oldu.duaciyim sana bşlamak isteyen ikindi namazinda baslamasi iyidir aklinda olsun kir su seytanin bacagini :))))
Canim bende acibademliyim suanda evli oldugumdan atakentdeyim ama acibadem göz bebeğim..:))))) bu arada ben ramazanda basladim bir anda hallan kiliyorimum bikacyil oldu.duaciyim sana bşlamak isteyen ikindi namazinda baslamasi iyidir aklinda olsun kir su seytanin bacagini :))))
Canım gitmeye gerek yok. Telefonla da kayıt yapıyorlar. Sen zaten gidecekmişsin tabi orası ayrı:)evet arkadaşlar sağlık ocakları takip edecekler bizi ve bebeğin aşılarını.
Gidip kaydınızı yaptırın.Hatta o sağlık ocağından memnun olmazsanız kaydınızı başka bir sağlık ocağına da yaptırabiliyorsunuz.
Ben tahlilleri vermek için gittiğimde kaydımı yaptracağım.Onlarda takibe başlayacak.
bende kilip kilip birakiyorummn offfikindide baslamak iyimis yani bende sey diye duymustum 40 gun ustuste namaz kilan bi daha birakamiyomus ee bizde reg oldugu icin hic deneyememistm belkide bu aylara kismet o zman baslayalim insallah ne varsa Allah sevgisinde var ne varsa kuran da namaz da var biz hayirli anneler olalim ki bebeklerimizde oyle olsun tabi once huy guzelligi saf temizlik hepimiz Allaha layik kullar olalim insallah
aaa cook guzel bi uygulama ilk defa duyuyorum canim bilgilendirdiin icin tesekkur ederim
Kızlar bazen içime sıkıntı giriyor..
Sure okuyorum içimden çok şükür geçiyor. Ama neden bu sıkıntılar? Hamileliğin verdiği bir şey mi ki?
Evet tedirginliklerimizden kaynaklanıyor sanırım.Bence hamileliğin verdiği bir durum. Iyi yapıyorsun duanı okuyup bence şükredelim Rabb'imize. Şuanda hamileliğimiz bizde tedirginlik, korumacılık, korku ve tedirginlik duygularınıda verdi. Hormanel olarak bile değişirken duygularımız aynı kalamaz. Korkulacak birsey yok bence. Bakalım diğer arkadaslarımız ne söyleyecekler
birde şu tavsiyeyi verebilirm eğer Kur'anı kerim okumayı biliyorsanız bebeğiniz için doğana kadar her gün için bir yasin bir mülk(tebareke) okuyun ben henüz başlayamadım ama bebeğin zekası için çok iyiyimişbende kilip kilip birakiyorummn offfikindide baslamak iyimis yani bende sey diye duymustum 40 gun ustuste namaz kilan bi daha birakamiyomus ee bizde reg oldugu icin hic deneyememistm belkide bu aylara kismet o zman baslayalim insallah ne varsa Allah sevgisinde var ne varsa kuran da namaz da var biz hayirli anneler olalim ki bebeklerimizde oyle olsun tabi once huy guzelligi saf temizlik hepimiz Allaha layik kullar olalim insallah
birde şu tavsiyeyi verebilirm eğer Kur'anı kerim okumayı biliyorsanız bebeğiniz için doğana kadar her gün için bir yasin bir mülk(tebareke) okuyun ben henüz başlayamadım ama bebeğin zekası için çok iyiyimiş
ayy sana çok teş ederim canım sağolben kullanıyorum , gocunmuyorum zorda gelmiyor sadece etkili hangisi ise kendimce onu araştırmaya çalışıyorum işte ama sen iyi diyosun sağol inş etkilidir , fakat ben 2 gündür kullanıyorum yumutalıklarımda batmalar oluyor bu ilaç yan etkimi yapıyor acaba ?
canım bnm uzun zamandır aklımdasın bi dün girebildim sana nerden Mah at ağımı bilemedim telefondan zor oluyoorçin nasılsın ? yazdıklarım sana geliyor mu?
Valla yazdıklarınızı okudum şimdi insanın canı çekmezmi yaaaaaaaAldım dayanamadım. Allah'tan karşıda Migros. Bide kaşlar peyniri aldım. Saolsun ayceey test yemişti öğlen benimde canım çekti ohhbende şimdi yiyorum :))
İyi geceler kızlar...
Eşimle yemeği akşam dışarıda yedik geldik örgü ördüm size anca yazıyorum eşim telefonu sürekli elime tutmama kızıyor bebeğe bi zararı olcak diye
Ya kızlar bu cinsellik işi tamamen muamma eşim 3 ay geçsin anca öyle diyo bende hem istiyor hem korkuyorum bakalım doktor ne dicek
Günaydın canım. Bize şimdilik 1 hafta yasakladı doktor. Bakalım pzt ne diyecek. Eşim durumu kabullenmiş görünüyor. Bunların da olabileceğini biliyorduk diyor. Ama süre uzarsa aynı olgunlukta devam edebilir mi, bilemem
İyi geceler kızlar...
Eşimle yemeği akşam dışarıda yedik geldik örgü ördüm size anca yazıyorum eşim telefonu sürekli elime tutmama kızıyor bebeğe bi zararı olcak diye
Ya kızlar bu cinsellik işi tamamen muamma eşim 3 ay geçsin anca öyle diyo bende hem istiyor hem korkuyorum bakalım doktor ne dicek
Günaydın canlarım!
Uyanır uyanmaz buraya bakmaya geldim:)nasılsınız? Biz kalp atışını duyana kadar cinsellikten tamamen uzağız.birbirimize dokunmuyoruz bile ,sonra tutması daha zor olur diye.zaten benim düşükten sonra 9 ay baya uğraşmıştık.hamile kalırsam senden uzak durucam derdim,yüzüm eskimesin:)
Buarada geceleri burnum kanıyor 3 gündürbugün odaya su koyucum üstünede lavanta .hem nemlensin hem güzel koksun.
Günaydın tatlım. Benim burnum hiç kanamazdı şimdi 1,5 haftadır kanıyor. Gebelikle alakalı bir durum mu acaba? Bizde bekledik kalp atışını duyduk zaten yaaaktı kalp atışını duyuna kadar ilişki bize. Şimdi haftada bir serbest ama biz 7. Haftasında bitmesini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?